Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
-
félisten
A macskámat Cucunak hívják, mert úgy eszik mint a disznó és mindenre ráveti magát. megenné az alma héját, a banánt, a krumplipürét, a salátát, a mogyorót ha hagynám...
Tegnap vettem neki 97% hústartalmú, vaddisznó-szarvas konzervet, és egy gyors szaglintás után otthagytaVissza kell vinnem pár kazettát.
-
matyifej
tag
válasz samujózsi #17793 üzenetére
Elvittem az ügyeletre ide a közelbe. Kapott antibiotikumot, reggelre már eléggé rossz volt ránézni. Volt egy kis hőemelkedése, és ez a hurutos köhögés megvolt. Elméletileg felső légúti megbetegedés. Áprilisba költöztünk, klíma fűtés lett kiépítve, és egész párás egyelőre a lakás meg az ablakokon lecsapódik. Egyik nap láttam, hogy nyalogatja a cseppeket az ablak széléről. Ma megnéztem jobban, egy két helyen már egy mini penészfolt volt ott.. Most meggyőződésem, hogy ez annak az eredménye lett.. Injekció után 1 órával már derültebb volt sokkal, antibiotikum kúrát kapott. Most már böngészem is a páramentesítőket. Ha lenne valakinek segíthet ötletet adni.
-
samujózsi
senior tag
válasz matyifej #17792 üzenetére
Nem tudom, milyen füvet vittél neki, de nálunk az öreglány is válogatós volt e téren, meg a kutya is az.
Nagyon. Látszólag azonos fűből sem mindegy, hogy melyiket hajlandó megenni. A macs meg lakásban élt, ő az állatkereskedésben beszerezhető, füvek némelyikét volt hajlandó lelegelni.
Azt meg szerintem senki sem tudja megmondani neked, így távolról, hogy ez mennyire súlyos állapot. Én nem gondolnàm, hogy ha megfázott, azonnal orvoshoz kell rohanni vele, de ha mégsem, ha valami komolyabb...?Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
matyifej
tag
Füvet nem nagyon nyomta be, ahogy látom asitas után(kozbe) van egy egy oklendezes, kicsit szuszog, és néha köhög, mintha valami irritalna a torkát.. Enni eszik, kakilt is. Én valami nathara tippelek. Erdemes SOSbe elvinni kórházi ügyeletre, vagy raer hétfőn? Van valami tipp ilyenkor esetleg mi tud javítani a helyzeten?
-
matyifej
tag
Köszi a válaszokat, keresek valami hosszú füvet meg most.
-
Eastman
addikt
válasz matyifej #17788 üzenetére
Egyszer nagytakarítás után hánykolodott a cicánk. Szereti nyalogatni a zuhanytálcát, aznap nem kellett volna. Azóta jobban figyelünk rá.
Tesóm DM-s tubusos szőroldót vesz, azt adjuk, perfekt.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
bul07
nagyúr
válasz matyifej #17788 üzenetére
Gyerünk ki gazt szedni neki, ilyet keres kép , kép
Ösztönösen úgy fogja rágni mint a fene
De utána hányás lesz a vége ezért esziHa szőr csomó akkor ez segíthet
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
matyifej
tag
Sziasztok. Van egy 6 éves Sziámi cicám, ma délelőttig nem volt mostanába semmi gáz, erre délután meg elkezdett oklendezni. Mindig oklendezik egyet aztán ennyi, hányás nincs. Meg soha nem csinált ilyet. Mostanába igaz nem kapott szoremesztos kaját, de most öntöttem neki a purinabol. Kicsit emiatt most le is van törve. Hétfőn tuti doki lesz. Széklete volt tegnap/ma. Ti valaha tapasztalatok hasonlót?
-
Gyeni
csendes tag
válasz samujózsi #17784 üzenetére
Mi biológiailag lebomló természetes alapút használunk, ami a wc-ben lehúzható.
Applaws Nature's Calling a neve, időnként kapható a zooplusnál ekkor betárazunk belőle (annyira nem olcsó, de kellemes dió illata van, mert a fő alapanyaga dióhéj)insta: @yagozizi
-
Atomgeszi
nagyúr
-
samujózsi
senior tag
Ti milyen macskaalmot használtok?
Az öreglány húsz éven át elvolt a Kacor, majd Cirmi néven forgalmazottal, ez szépen összeállt a nedvességtől és le lehetett húzni a vécén.
Új macs beszerzésének egyik legfőbb problémája az alom. Ugyanis a közelben régóta nincs állatkereskedés és se a párom, se én nem állunk úgy, hogy lazán hazacipeljünk hetente egy 5-10 kilós zsákot.
Jött az ötlet, hogy neten rendelni. Ezzel viszont az a gond, hogy vagy nagyon drága+ismeretlen minőségű, használhatóságú, vagy a házhoz szállítást csak több tízezres tételnél vállalják. Egyik se nyerő.
Az aldis almot próbáltuk még, de az részben nagyon porzik, részben ha picit nem figyelünk oda, eldugítja a lefolyót.
Felmerült még az a géles, de arról semmi infónk, párom szerint az csak kiállításokra való.Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
swoody
senior tag
válasz Eastman #17774 üzenetére
Hat akkor valszeg varok addig.
Annyira nem surgos csak jo lett volna venni valamit a titanak, de nem baj par het es karacsony, veszunk neki ilyen alagutat amiben egy golyot tud lokdosni.samujózsi:
Gondolom veletlen irtad nekem, de amugy igen annyira furi, hogy megtudnak sertodni dolgokra.Mienket annyir nem ertem, megsimogatod es arrebb megy 10 cm-t, hogy kb. pont ne erd el, utanna ha megint meg akarod simogatni megint arrebb megy. Kis foggyos.
-
Jinxb1rd
addikt
Nyáron nekem 10-12 k volt itt Szegeden. Pontosan már nem emlékszem.
We are only Stardust...
-
samujózsi
senior tag
Tudja valaki, hogy egy fiatal lány macska ivartalanítása mennyibe kerül manapság?
Valahogy eltűntek az árjegyzékek az ismerős állatorvosi rendelők weblapjairól.Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
Eastman
addikt
válasz swoody #17771 üzenetére
Rákérdeztem. Tesóm egy, azaz egyezer forintért vette a Lidlben. Igaz, hogy akciósan, "cicanapok" keretein belül. Tökéletes.
Zoofari, Delta-Sport GMBH,
IAN: 307216
TP-5930A hasa aljára pedig kesztyű.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
samujózsi
senior tag
válasz swoody #17771 üzenetére
Elmentem a Rexbe. Van ott egy 4-5 éves cica, Smaragd a neve. A lapjukon eleve úgy szerepel, hogy félénk. Odamentem a kennelhez, ő volt az első, aki odajött hozzám.
Meg van egy Thor nevű kandúr is. Ő volt a másik, aki felfigyelt rám. Picit magyaráztam neki, odatoltam a kezem, hogy szagolja meg stb., szóval amennyire lehetett ismerkedtem vele. Jött is utánam, volt macs, akit félre is tolt. Elmentem az irodába érdeklődni róluk, mire visszamentem, szabályosan meg volt sértődve. Jóformán rám nézni se volt hajlandóPrimadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
SoulReaver
veterán
válasz sugarforce #17769 üzenetére
Utána néztem ennek a furminátornak, de nem teljesen értem a működését.
-
swoody
senior tag
Koszontem szepen, akkor beruhazunk egyre. De lehet varok egy akcioig, picit sajnalok egy kefere 7-8 ezret kiadni, csak annyit jot hallotam mar rola.
-
Eastman
addikt
válasz sugarforce #17769 üzenetére
pluszegy
-
samujózsi
senior tag
Budapesten hol van mostanában sok örökbefogadható macs? Úgy értem, egy helyen, nem ideiglenes gazdiknál.
Rexékről tudok, de ott most csak páran vannak és talán egy olyat találtam, aki szóba jöhet és ő is csak talán.
Valamikor nyáron jártam náluk, csak úgy, nézelődni, akkor rengeteg macsek volt a kennelben, ma összesen hárman vagy négyen.[ Szerkesztve ]
Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
Gaben92
őstag
válasz Jinxb1rd #17755 üzenetére
Nem ezekért szereted, csak ezeket is szereted benne.
"játék közben vagy ha piszkálod őket, általában karmolhatnak, mert megfeledkeznek magukról"
2 honapja kirugta magat a kezemböl jatek közben a Yato, meg mindig latszik a helye (szerintem sose fog eltunni teljesen). Ugy nez ki mint egy sikertelen öngyilkossagi kiserlet maradvanya.If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Jinxb1rd
addikt
Azért ahány macska, annyi személyiség. Vannak igazán hisztis egyedek, akiket sehogy sem lehet megnevelni.
Az enyémet azért is szeretem, mert alig ad ki hangot nyávogáskor (néha még azt se), de ahhoz pont elég hogy figyeljek rá, ha akar valamit. Azért is szeretem mert valamiért nagyon óvatos az emberekkel, nagyon vigyázz arra, hogy ne karmoljon meg bennünket. Ilyen macskával eddig nem találkoztam még pl., mert játék közben vagy ha piszkálod őket, általában karmolhatnak, mert megfeledkeznek magukról stb[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Eastman
addikt
7 kiló műanyagot találtak egy elpusztult szarvas gyomrában Thaiföldön
Nem volt olyan gondos gazdája mint Te.
-
samujózsi
senior tag
válasz #75376384 #17751 üzenetére
Eleve azért került hozzánk, mert amolyan macska-mizantrop volt
Azt csodáltam, hogy pár hónap után már megengedte a kutyának, hogy közel menjen hozzá.
Mondjuk a végén már annyira (de ezt már a demencia számlájára írtam), hogy a két ujjam közé fogott párizsi darabkát egyszerre rágták ki a kezembőlPrimadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
Astroboy
őstag
válasz samujózsi #17750 üzenetére
Az, hogy nem tudod majd elfogadni szerintem butaság. Sokkal könnyebb feldolgozni a veszteséget és elviselni a fájdalmat ha van aki feledtesse - ez most kicsit gonosz lesz: ahogy egy szakításnál is.
Egy új cicc mint élőlény mindig új dolgokat hoz a házba, és bár sok mindenben hasonlítani fog a "régire" természetesen sose lesz ugyanaz.
Még jó, hisz' emberben sincs két egyforma max külsőleg.A keletkezett űrt csak így tudod kitölteni, kár ellenkezned, aki egyszer macskás volt az örökre az is marad.
-
törölt tag
válasz samujózsi #17750 üzenetére
Mindegyik egy egyéniség. Majd megszokod az új cicának is a természetét.
Én idősebb cicát javasolnék menhelyről. Van hogy feltüntetik jól kijön más cicával, kutyával. Nálad szerintem az volt a gond hogy élete nagy részében egyedül volt a macsek és nagyon későn kapott egy társat. Bár végül elfogadta, csak kellett neki kis idő. -
samujózsi
senior tag
válasz Astroboy #17749 üzenetére
No ez tart vissza igazán attól, hogy új macs... hogy más lesz és nem tudom igazán elfogadni.
Az öreglányt az utóbbi pár hónapban, leszámítva az utolsó egy hetünket, a pokolba kívántam, mert azt hittem, hisztizik éjszakánként. Így még szarabb, hogy kiderült, nem hiszti volt, bár arra nincs magyarázat, hogy miért csak éjjel nyávogott így és miért csak addig, míg fel nem ébresztett mindenkit... na mindegy
-
-
nagyúr
válasz samujózsi #17747 üzenetére
Én azt mondom,minél hamarabb szerezz egy másik macskát.Nekem is ezt javasolták.
Nekem annyi volt a "segítség",hogy találtak egy kiscicát,keresték a gazdáját,de semmi,aztám szóltak nekem,mondtam,jöhet.Mivel nagyon hasonlított az előzőre,így pláne könnyebb volt.
Hidd el,meg fog változni minden az új családtaggal. -
samujózsi
senior tag
válasz #75376384 #17746 üzenetére
Nincs ebben semmi csúnya, inkább csak az a gond, hogy van kutya is, akivel jó lenne összeszoktatni viszonylag rövid idő alatt, mert a vén kisasszony hónapokig fújt rá, ha két méternél közelebb ment hozzá a vérengző vadállat
És közel egy év kellett, meg az, hogy a kutya picit nagyobbra nőjön őnaccságánál, hogy kegyeskedjen eltűrni a szégyent, hogy egy kutya (egy KUTYA!!) ott fekszik mellette öt centire a takarómon.
Barátok persze sosem lettek, de az nagy szám volt, amikor végre hajlandóvá váltak ilyesmire is.Mit szentségeltem, mikor elhoztuk... miután megszokta, hogy itt lakik, éjszakánként a lakásban rohangált körbe. Rendszeresen azzal ébresztett az éjszaka közepén, hogy a takaró alól kilógó lábamra vadászott... mert a hagyományos macskajátékok nem kellettek neki természetesen.
Rettentően félős is volt. A folyosóra sem mert kilépni, ha csöngettek gyorsan elbújt és elő sem jött míg valaki idegen volt a lakásban. Egyedül a sógoromat fogadta a kegyeibe, de őt azonnal.
Aztán tavaly "bekattant" nála valami, elkezdett kijárni a folyosóra, ha nyitva volt az ajtó. Egy nap a szemben lakó srác épp akkor jött haza, mikor bringát szereltem. Beszélgettünk, ajtó mindkét lakásban nyitva. Egyszercsak jött a macs, előbb odament szomszéd úrhoz, dörgölődzött kicsit, majd döbbenten lestem, ahogy bement hozzá és körbejárta a lakását... Az egyébként félős, gyáva dög...Fèlek, ha hozok egy másik cicát, abban a régit fogom keresni...
-
törölt tag
válasz samujózsi #17745 üzenetére
Ez most csúnyán hangozhat, de ha emiatt aggódsz akkor hozz el egy idősebbet. Rengeteg van menhelyeken idős cica is és ők kevésbé népszerűek. Egy picinek nagyobbak az esélyei mint egy 10 év körülinek.
Én is pont tegnap láttam egy ilyet. Utcáról mentették, minden baja volt neki most hozzák épp helyre és keresik a gazdáját. Gyönyörű hamuszürke és meglehetősen idős mégis barátságos macsek. -
samujózsi
senior tag
válasz Jinxb1rd #17744 üzenetére
Nyugi, neki van még hét élete.
Én most azon gondolkodom, hogy egér, tengerimalac, aranyhörcsög stb... ezek nem élnek olyan sokáig, hogy ennyire...
Az első reakció tegnap még az volt, hogy egy megbízható menhelyről egy újabb macs, de... az már túl fog élni, ha egészséges marad, meg különben sem valószínű, hogy jó ötlet azonnal ...[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
-
samujózsi
senior tag
Köszi mindenkinek!
Az az igazság, hogy az öreglány már hónapokkal ezelőtt itthagyott, csak mi azt hittük, orvost is megkérdezve, ő is azt mondta, hogy demens szegénykém. Már csak az előszobában lehetett, mert egyedül ott nem volt gond, hogy pl maga alá pisil. (Szőnyeget, bútort ugye a napi két pisitől mondhatni reménytelen megszybadítani)
Attól kezdve egyre jobban távolodott, csak reméltem, hogy valamit még lehet kezdeni ezzel az állapottal. Aztán csütörtök este elvittük egyik dokihoz, attól kezdve megszűnt az éjszaka közepén előadott, korábban a demencia miatti hisztinek gondolt nyávogása. Azt hittem, tévedtünk és valóban fájdalmai voltak. Viszont attól kezdve egyre csendesebb lett. Felkelni sem volt hajlandó, szombatra a lába bedagadt, de a csütörtöki doki azt mondta, hogy beüthette. Hétfőre szépen le is ment a duzzanat nagyja, úgy tűnt, kezdi visszanyerni a pár hónappal korábbi formáját. Mire a kutyasétáltatásból visszajöttem, olyan volt mint aki haldoklik, aztán hirtelen magához tért. Örültem, hogy akkor semmi komoly. Aztán este a másik doki mutatta a rengeteg folyadékot az UH-n, láttuk, hogy megint fuldoklik tőle... doki mondta, hogy a macsnak jót tennénk, ha elengednénk.
Én meg vén fasz létemre azóta is sírok, ahányszor a hiányába botlom... az eltűnt alomtálca, kajás tálka, a hiányzó fekvőhelye a ...
Még szerencse, hogy a kutya nem keresi, bár mintha neki is feltűnt volna, hogy valami hiányzik.Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
-
samujózsi
senior tag
válasz Dhampir #17734 üzenetére
Pick, amit rúdban árulnak.
De már csak volt...Elvittük másik dokihoz, őszintén szólva nem is figyeltem, mit mondott, csak annyit, hogy teli volt a szívburok folyadékkal és hogy talán vízhajtóval egy darabig még ellenne... de itthon sosem tudtunk neki gyógyszert beadni, úgyhogy ennyi volt.
Majd' 20 év, ebből közel tizenkilenc velünk.
Valamikor 2000 végén vagy 2001 elején hoztuk haza. Kimentünk a néhai Petőfi Csarnokba a macska kiállításra, hogy abesszin kölyköt keressünk. A parkolóban ott volt egy nő egy csomaggal, hogy szeretné odaadni valakinek, mert sok macskája van, de ő nem jön ki a többivel.
Elhoztuk.
Ennyi volt...Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
samujózsi
senior tag
válasz Astroboy #17732 üzenetére
Lehet, hogy már semmit... amikor hazaértem a kutyával, ott haldoklott az előszobában.
Úgy negyed órán át, aztán felült, megnyalogatta a hátsó felét és komotosan elsétált.
Lehet, hogy én nyírom ki, mielőtt a doki látná...Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
Astroboy
őstag
válasz samujózsi #17728 üzenetére
Írd meg mindenképp mit mond a másik doki, ne feledd elmondani neki a szteroid pontos nevét amiből most kapott, mondjuk ha lelkiismeretesek akkor beírják a forgalmijukba is.
Ettől függetlenül az a 20 év valóban sok. A mi perzsánk 21 esztendőn át volt velünk, de az utolsó 1-2 évben pont ugyanezek a gondok jöttek elő amiket írsz, sztem meghülyült kicsit.
Szteroidot is kapott, de attól 1-2 napon belül mindig jobban lett, megjött az étvágya sőt játszott is. Ezért furcsa, hogy nálatok rosszabb lett utána...sugarforce: látom két magos.
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
Elromlott
-
samujózsi
senior tag
válasz #75376384 #17729 üzenetére
Hát ha láttad volna, hogy mennyire összezuhant a doki után, akkor nem lennél meglepve, hogy már lemondtam róla.
Előtte éjszakai óbégatás, de napközben azért felkelt, bement az alomba is, max. mellépisilt.
Mióta visszajött a dokitól, már a kedvenc párizsiját sem eszi meg, felkelni sem hajlandó... szóval valamit nagyon elcsesztek, úgy tűnik.Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
törölt tag
válasz samujózsi #17728 üzenetére
Az már szép kor és valószínűleg ennyi idősen a kutya társasága se tett jót neki. Ha előtte egyedül volt és nem volt hozzászokva akkor ez különösen igaz.
Elolvastam amit írtál, de külsős szemmel elég lemondónak hatott az írásod. Ha nem így volt akkor sry az “erős” hangnem miatt. Tudod, itt írt felületen azért máshogy jönnek át a dolgok. -
-
törölt tag
válasz samujózsi #17726 üzenetére
Akkor miért nem viszitek el egy normális orvoshoz, aki megvizsgálja és elmondja mi baja van a cicának? Nem kellene egyből lemondani róla.
Persze egyszerűbb ráhúzni az egészre, hogy “biztos öreg azért ilyen”. Mondjuk ez is relatív mivel az “öreg” valahol 18 év körül kezdődik pláne ha benti állatról van szó.
-
samujózsi
senior tag
Van egy nagyon öreg macskánk. Kb három éve kezdett megzakkanni, amikor egy kutya is beköltözött hozzánk. Úgy egy év óta rendszeres program volt, hogy éjszaka éktelen óbégatásba kezdett, míg mindenki fel nem ébredt, aztán elvonult és aludt reggelig. Nagyjából úgy tűnt, hogy szenilis lett és még féltékeny is a kutyára.
Pár napja orvoshoz vittük, mert kezdett nagyon sokat inni és az eddig szobatiszta macska telepisilte, kakálta a lakás elérhető részeit.
Na ezt nem kellett volna. Kapott valami szteroidos injekciót, azóta nincs éjszakai óbégatás, szóval lehet, hogy annak ellenére, hogy kizárólag éjszakai műsor volt, mégiscsak lehettek fájdalmai. Viszont szegénykém azóta csak fekszik, enni is alig hajlandó. Szerintem haldoklik... ha megéri, még megpróbálom elvinni másik dokihoz, de tartok tőle, hogy ez lesz az utolsó útja.Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
Dhampir
félisten
"Pszt, ne áruld el a macskás topikban, hogy megetettél. Egyébként van még belőle? Ma finom Reál macskakonzervet ehettem."
-
Jinxb1rd
addikt
Vettem egy infravörös világítót a szobámba, egy ilyet:
https://ahdip.hu/spd/GB24819-50/INFRAVOROS-LED-REFLEKTOR-50M
Szerintetek lehet bármi negatív hatással egy macsekra nézve?We are only Stardust...
-
atosan
veterán
Köszi mindkettőtöknek!
Maine coon
-
félisten
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Betadinnal szabad cica sebet fertőtleníteni?Maine coon
-
Gaben92
őstag
A képen lévő kupakokatt és galacsinokat leginkább, aztán ha mindet elpakolta a bútorok alá, akkor jöhetnek a lakássukulcsok, gyújtók, hűtőről a hűtőmágnesek (helyből 2m magasra ugrik a kis mocsok. ), ha ezek elfogynak akkor reggelre kipakolja a fiókokat (ki tudja húzni szinte mindet ami nem túl nehéz) ha meg már végképp nincs semmi akkor áll neki szétkapni a WC lehúzógombját.
Mindezt persze hajnali 5 és 6 között.
Astroboy: Nem az övé... volt... most már az...
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Gaben92
őstag
Yato szervezett nekem egy kis játékot. Szétszerelte a WC tartály lehúzógombját és a darabjait elrejtette a lakás különböző pontjain. Egy még mindig nincs meg, majd előkerül de szerencsére az csak egy műanyag bizbasz ami csak szerelésnél kell. Feltúrtam érte az egész lakást, de nem lett meg, helyette viszont az ágy, kanapé, mosógép, stb. alól ennyi szarsága került elő: (igen, az alufóliagalacsin a kedvenc meg a kupak...)
-
saelin
veterán
Basszus, a macsek véresre kaparta a nyakát a bolha nyakörv miatt... Megmostam a nyaka körül amennyire tudtam, de ez brutál csúnya! Gyakorlatilag kopaszra rugdalta magát.
Nem értem mi történt, mert eddig semmi baja nem volt tőle. Már hete óta rajta volt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Bóbitatáncol
újonc
Van valakinek tapasztalata a Carabu bútorszövettel?
Most rendezzük be a lakást, és állítólag ezt a szövetet nem szedik szét a macskák.. jó lenne valami valós tapasztalat -
Gaben92
őstag
Evidensia nagyon jó, Yato drágámat is oda hordjuk (Tampere) és barátnőm szerint is nagyon profik, pedig ő szakmabeli. (Menne is oda dolgozni, csak nem meri beadni az életrajzát, mert ugye itt tuti komolyabb az oktatás és nem lenne esélye... én meg nem tudok hatni rá, hogy egy próbát megér... )
Viszont emlékszem mennyit hagytam náluk egy szimpla ivartalanítás miatt (kandúr), bele se merek gondolni mennyibe kerülhetett egy életmenő műtét....
-
-igu-
addikt
válasz Gaben92 #17700 üzenetére
Köszi. A többieknek is.
Igen, a klinika az Evidensia volt (Vantaa). Iszonyat összeget hagytunk ott, de az ellátás minősége és a szakértelem megkérdőjelezhetetlen.
Most nézegetjük a lehetőségeket biztosítás dolgában, kb. 120-150€/év macskánként. Bár lett volna, mielőtt ezek nekiállnak rendetlenkedni...[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest