- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revox66
tag
Nee pont belelépett
Mint anno Aladdinom fel a pultra majd kapitányként átsétált az olajos serpenyőn még csak készültem akkor feltenni melegíteni. Amikor odafordulok úgy meglepődött, hogy ugrott egyet majd el akart rohanni de csak kapart...
Szerencsére nem verte le a serpenyőt. Természetesen minden tiszta olajnyom lett, befordulásnál elcsúszott meg majdnem megborult, mérges voltam de nevettem is rajta...a vidámság ellenére azért meg kellett fürdetni...nem igazán tetszett neki..de így járt.
-
Revox66
tag
válasz
szőröscica #16807 üzenetére
Lehet akkor nem a táp a bajos hanem a premier alus? Relatíve ez se olcsó 380Ft ért egy ilyen 100g tasak.. Select gold 400gst meg az RN... Wilderness hasonló minőségi konzervből nem ettek csak ottmaradt a tálban 90%-a. Egyedül ez a premierek fogyott.. De akkor nem adok belőle egy ideig aztán kiderül mi lesz.
-
Revox66
tag
válasz
Revox66 #16785 üzenetére
Szóval két maine coon..Úgy vettem észre Amadeusomnál valamiért nem válik be a mostani táp kombó. Ami RC Maine Coon és Sterilizált 37-es. Doki ajánlotta, hogy ha túleszi magát inkább ezt fogyassza. Ahogy én észreveszem nem igazán így lett, megy a hasa ( laza széklet ) a steril tápot meg sem rágja mivel kis szemű inkább csak nyeli befelé.
Tehát amit enni kapnak a két táp, és mellé naponta 1x csirkemell forrázva kis adagban ezt szeretik. Néha napján kapnak Premiere halas 1x100g-s és 12x100-as ragút, ezt jobban esténként szoktam összenyomkodva mivel másképp a hús jellemzően ottmarad a tálban.Mindemellett persze kapják a szőroldót és a vitamint is ( gimcat). Egyébként sem olcsó ez a Royal steril, de legszívesebben váltanék róla..viszont ott van a másik cica is Aladdin. Nála nem vettem észre hasonló jeleket szépen eszi mindkettőt, jellemzően a nagyobb szeműt inkább. Lényegében a fajtatápot megtartanám a Maine Coonost és ez mellé kellene nézni valamit, eddig ezeket találtam : Cat Chow Adult Special Care vagy Josera Catelux
-
Revox66
tag
-
Revox66
tag
Amúgy kültéren van nekik egy ilyen féltetős kis hely, ahova ki szoktam vinni, rács + háló van rajta, itt aztán kedvükre bohóckodhatnak. Mondjuk mostanság jobban este 6 után mert elég meleg van napközben.
[Mancsdühöngő] -
Revox66
tag
válasz
Astroboy #15979 üzenetére
Macsek a javából...
Rémlik ez a kép amúgy.
Rosszaságom..minap nyitva volt az ablak szellőztetés céljából, és hát kiszökött, ajtó be volt csukva, de kinyitotta a lábával valahogy addig piszkálta. Megyek ki látom a kertben van a fűbe, lassan közeledek el ne fusson valamerre. Erre meglátott és mint akit kergetnek berohant a kertbe fel a körtefára a tetejébe.
Természetesen a kert fel van szántva bokáig érő sár...őt nem érdekelte vágtázott befelé. Én meg hozhattam a létrát...de nehéz volt leszedni. Ősszel is eljátszotta ezt egyszer a kis rosszaságom. Végül lábmosással, szárítással fejeződött be.
-
Revox66
tag
válasz
ariel96 #15553 üzenetére
4 hónaposan vált el közös útjuk, Amadeus Budapestre költözött Aladdin pedig hozzánk a Balatonhoz. Szóval múlt szombaton jelzett a tenyésztő , hogy szegény Amadeussal gond van, mert valószínűleg el akarják passzolni szegényt, így gyorsban másnap átvettünk a tesókát, ne gondold hogy ingyen.
Szóval nagyjából 11 hónap után újra találkozhattak ami már nem kis idő. Mindkettő ivartalanított fiú ! Nagyjából 5 nap kellett, hogy lentebb adjanak a kedélyekből. Amadeus jófej volt szép apránként fedezte fel a házat szobáról -szobára. Most elvannak egymás mellett, néha kergetőznek, játszanak lassan együtt is alszanak. Sokat foglalkozok velük amúgy megvan minden napra a program.
-
Revox66
tag
Úgy alakult , hogy Aladdin testvére is hozzánk került, szóval már két MC van a családban. Amadeus inkább apujára hasonlít, ..nagy macskusz. Hatalmi harc van jelenleg, vagyis összeszoktatás alatt vannak, de eléggé morgósan megy a dolog. Vasárnap kora esti órákban jött meg, pár nap azért még kell, hogy feloldódjanak a kedélyek.
Ali 5,6kg körül van, Amadeusz pedig 6,4 mindketten ~1év 3 hónaposak.
-
Revox66
tag
Aladdinom ma lett 1 éves, íme egy gyors kép a szőrmókról :
-
Revox66
tag
Aladdin mászkálós videó..
-
Revox66
tag
válasz
wertigo1984 #15059 üzenetére
Ó igazán szépséges cicusok.
Köszi a képeket.
Louro: Köszi neked is, mienk is exkandur már február vége óta. Ali sem szeret nagyon ölben lenni, modhatni vannak pillanatai de egyre ritkább.
Ubis teszten átment, mögé tettem csak megszagolta és ment tovább.
-
Revox66
tag
válasz
wertigo1984 #15055 üzenetére
Köszönjük.
Biztos szép lehet a te MC.-d is. Esetleg kép róla ? Ali ma lett amúgy 8 hónapos. Köszi az infót, körbenéztem a lehetőségeket, és rendeltem neki az ajánlott nedves tápból egy próba pakkot, meglátjuk mit szól hozzá majd, maximum kicsit variálok az étrendjén, ha bejön neki. -
Revox66
tag
Volt aki fél tőle a hosszú farka miatt azt hitte valami rókaféle.
Sajnos ilyen mászkálós videóm még nincs, majd törekszek rá, hogy készüljön róla, játékos az van : [catgame]
fi:zi'k: Párolt halat pl. kapott már hasonló nyámmogással ette sajnos mint a konzervet. Nyers kaját még nem kapott, majd ha úgy jön ki a lépés lehet megpróbáljuk.
-
Revox66
tag
Igen jön mellettem szépen komótosan, bár jobbára közel a házhoz, meg a környéken szoktunk, túl messze nem mertünk még. Láttam az említett filmet jóra sikeredett, macskásoknak kötelező.
fi:zi'k: Főtt étel nem igazán nyerő nála, jobban talán a halas ételek, kapott pl. tonhalat azt ette szépen.
-
Revox66
tag
Beköszönnék Ali cicámmal.
Jelenlegi eledel : Select Gold Maine Coon Adult,ezzel nincs is gond eszi szépen. Nedves tápból az elején hasonlóan Select Gold, de mivel nem nagyon ette ezért áttértünk Real Nature féle konzervre, az is ment neki egy darabig de aztán csak a nyámmogás, most a KITTY'S Cuisine-t eszi, de ezt sem falja túlzóan. Érdekelne, hogy mi lenne neki még jó alternatíva nedves táppból ? Próbálkoztunk az Aldi féle Shah alu tasakossal is alkalmanként de nem vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magisk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- A Vivo vezeti az indiai telefonpiacot
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló