Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nálatok bemehetnek a cicák a hálóba, veletek alszanak?
Akinél igen, ott hogy oldjátok meg a macskaszőr az ágyneműn kérdést? Egyszerűen gyakori porszívózással, vagy ágynemű cserével?
Vagy létezik olyan anyagú ágynemű, ami valami varázslatos módon nem gyűjti a macskaszőrt?
Olyan dilemmában vagyok, hogy költözés lesz. Eddig Sikerült olyan albérletben laknom, ahol volt két külön kis szoba és egy nappali, így az egyik kisebb szobát lehetett külön hálóként használni, ami mindig csukva volt a cicák (2 egység) előtt. Így nem volt probléma a macskaszőr az ágyneműn.
Most sajnos olyan opciók vannak csak, ahol nappali+1 háló van, ráadásul a hálóból nyílik az erkélyajtó, ami szintén kell nekik, mint élettér. Vagyis valószínűleg kénytelen leszek valamilyen formában be-, vagy legalább átengedni őket a hálón. Persze ha egyszer bemennek, akkor elég necces kicsukni őket utána. -
válasz
Plazmacucci
üzenetére
És nem. Kis puncus a Lunci.
-
-
lkksioskdl3
aktív tag
Hali!
Egy érdekes témát vetnék fel. Valaki költöztett már macskát 2500 km-rel odébb?
Milyen lehetőségek vannak? Én autóra gondoltam, az kb 2 nap és egy éjszaka alvás, hogy kinyújtózzon picit.
A repülős lehetőség ki van zárva, csomagtérbe be nem raknám.Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?
-
válasz
wertigo1984
üzenetére
Sejtettem, hogy pozitív szándékú cselekedet, csak szokatlan, hogy ennyi ideig meg intenzitással történik. Jól esik én is, mi is szeretjük őt nagyon. Mondjuk van mikor rájön az öt perc ami fél óra is tud lenni, na akkor harapdál, rohangál, zoknit és papucsot rág. Na akkor meríti az akksiját gondolom.

-
kory24
őstag
Illetve még az is kérdés számomra, hogy aszpikos és szószos között mi a különbség?
Melyiket szeretik jobban a cicák? Vagy ez változó?
-
kory24
őstag
Többször olvastam itt a Bozita nevet.
Nedves tápja van, ami elég kedvező árú:
Bozita falatok aszpikban, szószban
Azonban itt a különböző ízűek összetételében a húsarányban igen nagy különbségek vannak.
A csirkésnek 80-90% hústartalom, míg a többinek 6-10%Miért van ekkora különbség?
Gondolom célszerű azt venni, amelyikben legmagasabb a hústartalom?
-
Dhampir
félisten
Egy hordozóban, táskában nem mászkál a kisállat, inkább csak lapul. Az a cica, amit én láttam, remekül érezte magát a táskában, aminek volt tere, nem borult reá.
Mindenesetre a hasonlataid (vízágy, trambulin) mókásan hatnak (amíg nem kerül ilyen ágyba az ember), derültem rajta.
-
Louro
őstag
válasz
Vikthor
üzenetére
SZeretet jele. Bár szerintem a tulajdonát is hasonlóképp jelöli meg
A konkurens cicák nem csapjanak le rád.Mirr Murr: A táska szerintem pont nem jobb. EGy pléddel kibélelt hordozó SZERINTEM azért jobb, mert stabilabb az alja. Míg a táskánál meg mintha vízágyon lenne. Nem tudom próbáltál-e trambulinon vagy vízágyon járkálni, de nagyon nem kényelmes.
-
blu79
addikt
válasz
Vikthor
üzenetére
A miénk mindig ezt csinálja miután eszreveszi hogy megébredtem.... legyen az delelottos delutanos vagy ejjeles muszakban.... barmikor... ha alszok es eszreveszi hogy megebredtem egybol jon oda es dorgolodik hizeleg... dorombol ... stb... es sokszor napkozben is ha pihizek az agyon ... jon hizelegni... de azt hogy miutan felebredek es odajon nagyon rég csinálja
. És ha meghallja hogy szól az ébresztő akkor nyávogva fut hozzám mintha ébreszteni akarna 
-
-
az normális amikor felébred, akkor rámnéz, odajön és az orrát meg a fejét dörgöli az én fejemhez meg nyakamhoz? Nem egyszer nem kétszer, hanem 2-3 percig
doromolás meg szüntelen majdnem. -
-
Dhampir
félisten
Aranyosak a cicák, mindegyik.

Kitettem a műanyag cicahordót leszedett ajtóval, de a közelébe sem megy. Talán nem is baj, hadd szokja, hogy nem bántja a "ketrec".
-
blu79
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
-
wertigo1984
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Az istennek forditja el a kepet!!!

-
sfefe
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
Most vettunk neki [link], kivancsi vagyok fog e vakarozni...
RC 12+-os volt eddig csak legutobb nem tudom melyik a sima vagy a steril de vakarozott mostanaban. A nyakan leginkabb.Most rendelnunk kell ugyis kajat lehet Orijen-t vagy Acanat rendelunk vagy gondolom ez a tap is jo legalabbis nem irnak rola rosszat....
-
sfefe
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
Royalbol mi a 12+-ost vettuk eddig mivel a kor miatt ezt tartottuk jonak.
Lehet nem kellene?...... -
wertigo1984
őstag
válasz
kory24
üzenetére
Nalunk 5 kandur van, ebbol 2 maine coon (2 eves apa, es 1 eves fia)
Tobbfele nedvestapot es szarazat kapnak.
Alutasakosat ritkabban, inkabb konzervet, ezt nagyobb tetelben vesszuk (Premier, Animonda Carni, Grau, Bozita) es azokbol is tobbfelet (csirkes, marhas, kacsas, halas, pulykas es amilyen van.), illetve nyers csmellet, marhat, es szarvas hust. Altalaban minden 2 vagy 3 nap fozok csmellet magunknak, igy nehany falatot kulon megparolok Nekik, igy is ugy is szeretik.
Reggel kapnak 400gr-os konzervet ami napkozben szepen elfogy, es este is egy ujabb konzerv (vagy 5 db 85 gr-os Gourmet).
Szarazbol Josera-t es Happy Cats-et kapnak, ez allandoan egesz nap kinnt van, igy barmelyikojuk tud ropogtatni ha megeheznek.
Tenyeszto ismeros jelezte, hogy a Royaltol naluk is vannak cicak, amelyek vakaroznak, nalunk az apa maine coon produkalta, igy az RC-t es az Arion szarazat elhagytuk.
Vizet minden nap 2szer cserelunk, reggel es este. -
-
kory24
őstag
DM-es Dein bestes vettem.
Azt vettem észre, hogy nem mindegyikre ugyanakkora hústartalom van írva.
Van amelyik 4%, van amelyik 40% és 50%A 40 és 50% valós adat lehet?
Mert árban meg ugyanannyi.Ilyet vettem:
Illetve ez nem olyan darabos szószban, mint általában, hanem úgy egyben van az egész mint egy pástétom.
Én daraboltam össze...Az mindegy darabos vagy ilyen egészbe levő?

-
sfefe
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Igy van azert mert emberi kaja nem azt jelenti, hogy jo minosegu is.
Magunknak is megnezem mit eszunk de ugyanigy a cicaknak is pedig nem vagyok gazdag. -
sfefe
addikt
válasz
Vikthor
üzenetére
Csirkemellet mi is szoktunk adni ha eppen grillezunk ( nekik naturban). Majast biztos nem adok mert abban van adalekanyag, nitrit, tartositoszer stb hiaba emberi kajanak hivod. Fustolt sonka meg amiben nincs nitrit vagy vmi hasonlo josag az megint nem 2 forint...
De ettol persze mindenki azt ad a cicanak amit akar En leirtam mi mit adunk..
-
-
Erre a macska kajás dologra annyit hozzáfűznék, hogy én speciel, füstölt sonkát, szeletelt csirkemellet meg májast adok neki, csak olyat amit mi emberek is megennénk. Uborkát és retket is szeletelek neki kis kockákra vágva. Én a 2 hónap alatt egyszer sem vettem macska tápot, ok estére kapja a szárazat, ha rájön az éhség, de napközben csak "emberi" kajákat kap.
-
sfefe
addikt
válasz
kory24
üzenetére
zooplus-on a 140g-ost megveszed csomagban 1db 380ft-ra jon ki. De ez 140g! tehat ezt adod 2x-re 70g reggel 70g este es igy ha ugy szamolod 1 adag 190 ft. Igy azert mar nem rossz..
Ha regelsz a zoopluson akkor vagy adjak maguktol vagy irni kell nekik nem tudom mar de belepsz a megtakaritasi programba. Penzbe kerul mert 3 evre adjak a -5%-ot minden vasarlasra de ez kb egyszeri 1200ft-ba kerul. Tehat evi 4-500ftert kapsz -5%-ot, es ha 15 ezerert rendelsz akkor a kiszallitas is ingyenes..
-
-
Nem, nem a gazdi rémísztő ennyire (remélem), csak sikerült ásítás közben lekapnia...

-
kory24
őstag
Köszi válaszokat!
Ezek sajna nekem elég drága megoldások...
Szárazba jobbfélét akarok nekik adni, de nedvesbe amiket linkeltél nekem drágák....
Akkor nem feltétlen fontos a nyers/főtt hús?
Megoldható jobbféle szárazzal és néha (2-3 naponta nasiként) valami alutasakossal? -
sfefe
addikt
válasz
kory24
üzenetére
Szia!
Mi reggel es este is szoktunk vagy alutasakos vagy konzerves kajat adni utana meg kis szaraz.
Nagy konzervnek csak a felet kapja reggel a masikat este.Tasakos, konzerves ezeket:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Ezt meg szoktuk venni az idos cicaknak csak sajnos mar csak egynek, bar a 3. cica is most 7 eves lassan O is kaphat senior tapot is. Csak sajna O meg cukor beteg igy inzulint kap reggel este, es csak diabetic tapot ehet.
[link]Szarazbol ezeket:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Kb ezekbol szoktunk vasarolni, cserebereljuk oket mikor melyikekeket vesszuk.
-
Louro
őstag
válasz
kory24
üzenetére
Én többnyire szárazat adok nekik. 2-3 naponta kapnak 1 Gourmet konzervet, de azt úgy, hogy két tálba szétszedem és teszek rá egy kis vizet. Majd összekavarom, zúzom és ebből lesz egy pép, amit imádnak. Szinte mindig tisztára nyalják a tálat. De a darabos Gourmet-ból csak a szaftot nylaják ki. Szóval pépesen jobban megeszik.
Próbálkoztunk csirkemájjal is, de nyalogatják-nyalogatják, de semmi. Lehet nagyon elrontottuk őket, hogy nem kaptak sűrűn húscafatokat. Bezzeg, ha apróra vágjuk, akkor jobban lecsúszik.Egyik ismerős, akinek már többször is vigyáztam a macskájára, ő úgy csinálja, hogy reggel száraz, este alutasakos.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Részvétem a cicák miatt

Kérdésem lenne az etetéssel.
Neten keresgéltem, de annyi félét olvasni egyik ezt mondja másik azt, inkább tapasztalatokra lennék kiváncsi.Száraz tápot adok 2 cicámnak (sziámi, main coon ha ez számít).
Régebben amíg még kölyök volt a sziámi kapott alutasakost is (tudom nem szabadott volna, mert rászokik és csak szeméttel van tele whiskas és félix junior kapott)
A main coon az nagyobb, most került hozzám 2,5 évesen tenyészetből, ő száraz tápot és nyers, főtt húst evett (pl nyers csirkenyak, főtt csirkecomb)Próbálom én is mellőzni az alutasakost, helyette húst adni száraz mellé.
Csirkenyakat próbáltam először, nyersen hozzá se nyúltak. Főzve is csak alig...Aztán csirkecombot és csirkemell nyesedéket vettem nekik (mivel úgy olvastam nyersen még csirkét se ajánlatos, ha boltból való) megfőzve megették, vagyis a sziámi aki eddig csak alutasakost evett nemannyira.
De ami a lényeg, hogy csak akkor ették meg inkább amikor megfőztem frissen.
Többet főztem, hogy ne kelljen mindennap, és egy részét betettem hűtőbe, de másnap amit onnan kivettem és megmelegítettem kicsit nekik azt mégannyira se ették meg...Ti, hogy oldjátok ezt meg? Hogy etetitek?
Nem akarok mindennap húst főzni, de az se lenne jó gondolom ha csak szárazon tartanám őket...
-
Louro
őstag
Részvét!
Magadat ne okold, hogy lehetett volna jobban is. Így is megtettetek mindent.
Nekünk is egy 5 éves leányka ment el egy éve 2 hét alatt úgy, hogy előjele nem volt. Először nem evett, aztán orvos, aztán szuri, rendbe jött, majd újra nem evett és eltávozott a cicaparadicsomba

Mi a Nébih-hez vittük, ahol boncolást is kértünk, mert annyira hihetetlen volt az esete és ő volt az első igazi cicánk. Ott el is hamvasztották. Bár van 3 másik macsek, akikkel - reméljük jó sokára - nem tudjuk mi a tendő a legnagyobb baj esetén. Az volt a szerencsénk, hogy munka után még volt időnk orvost felhívni és ő mondta a Nébih-et. Fura volt "elcipelni" oda
Fájó is volt. -
sfefe
addikt
válasz
sandró60
üzenetére
Szia!
Sajnos a mi szurke lany cicank Suzy most halt meg multheten csutortokon 18 eves volt.....
Szuletese ota voltak gondok a vesevel volt amikor vesere valo tapot evett ( kb 10-12 eve amiota lehet itthon is kapni jo minosegu kajakat csak ilyeneket kapnak a cicak) de volt olyan idoszak is, hogy mar nem kellett mert rendbe jott a vese.. Mostanaban megint azt evett kb 4eve es az ertekei megint javultak, de sajnos jott mas...
Majcirrozisa lett mi is kb 1 honapig minden nap allatkorhazba infuzio, injekcio stb... de sajnos csak romlott az allapota.Folyekony tapszert tudtunk mar csak fecskendovel adni neki meg calo pet pasztat stb... Vizesedett az egesz teste sajnos has, mellureg, vegtagok... elso ket labara mar allni sem tudott a hatsoval tolta magat a szonyegen... csutortokon levittuk a dokinkhoz mert a szaja is zoldes volt mondta a nyelve alatt fekelyes itt is jon ki mereganyag a maj miatt, egybol ultrahang es latszott, hogy a holyag mellett is folyadek van hashartya gyulladas is lett a folyadek miatt. elkezdett megint hanyni mondtam dokinak neha hany vagy csak akar mert nem jon ki semmi de most sajna barna folyadek jott . Mondta a doki, hogy ez mar ver es most van az a pont, hogy sajna nem lehet mit tenni... Mondta meg, hogy beadhat neki fajdalomcsillapito injekciot es meg hazavihetjuk ha szeretnenk. Parom kerdezte ez mit jelent meg 1-2 nap es hat a doki azt mondta nem csak 1-2 ora, igy sajna el lett altatva ne szenvedjen tovabb....hat nehez volt...
Az egeszben az a legrosszabb, hogy semmi elojele nem volt egyszer csak nem akart nagyon enni a lany cica... Bar mondjak meg olvasni is rola, hogy a maj a legjobban regeneralodo szervunk de egyben a legsunyibb is. Nem faj semmi nincsenek tunetek csak mikor mar keso....
Hallasa, latasa fogai mind rendben voltak el sem hittek, hogy 18 eves a vese ertekek kicsit eltertek de egesseges volt..
Es hat ez az egesz durvan 1 honap alatt lezajlott...vagy kb 20 nap....Bocsi a hosszu irasert csak hat ma megyunk hamvasztani es gondoltam leirom ezt a tortenetet.
Van meg egy 17 meg egy 7 eves fiu cica oket a napokban fogom vinni vervetelre es teljes vizsgalatot csinaltatok amit csak lehet... Lehet elobb kellett volna ilyen lehet ezt elb...tam...
udv: sfefe
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Eleinte csak rövid időre add rá, utána ha van jutifalat akkor adj neki. Fontos a pozitív megerősítés.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Gondolom eleinte az öledben vidd le (persze hám rajta és kezedben fogva).
Aztán le lehet tenni.Vidékre mi szoktuk magunkkal vinni. Jól bírja az utazást. Csak az első 1-2 alkalom volt necces (akkor még ugye nem vidékre mentünk vele, hanem állatorvoshoz). De megszokta a hordozóját ami mindig rendelkezésére áll a lakásban (nem csak akkor kerül elő, ha dokihoz visszük).
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Volt már rá példa.

-
Pesti macskások, van aki sétáltatja hámmal a macsekot?
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir
üzenetére
Sziasztok!
Az orosz kék cica befogadójától újabb információt kaptam, miszerint a cicának végre sikerült összeszoknia a kutyákkal, teljesen megnyugodott és otthonra talált náluk.

Bízom benne, hogy esztendőkön át boldogan élnek majd együtt.
Köszönöm, hogy korábban többen is próbáltatok segíteni, utánanézni a lehetőségeknek!

-
wertigo1984
őstag
-
sysrq
őstag
Kísérletezésképpen vettem a Fressnapf-ban PREMIERE fantázianevű konzervet. (68% hús)
Kibont, tálal, ezek meg csak megszagolják és otthagyják, inkább éheztek de nem ették.
Holnaptól akciós a pulykaszárny a spár-ban, meg se főzöm nekik. -
Astroboy
őstag
Kitartás macskás kartárs! Késő este/éjjel jön a felfrissülés. Igaz ez még nem okoz jelentős változást a hőmérsékletekben, de a kigyúrt bátyja jön mögötte és úgy néz ki, hogy péntek este ide is ér!

Komolyan mondom addig örüljünk, míg ezek a frontok be tudnak törni a kárpátok közé, hogy kicsit csillapítsák ezt az őrült kánikulát. Alig egy hónap és esélyünk sem lesz esőre - nem, hogy egy kiadós frontra. Na én azoktól a hetektől jobban félek, mint a Kasszás Erzsitől
De most már befejezem a meteorológus mókuskodást 
-
bul07
nagyúr
Most vettem észre hogy a Comedy Central csatornán reklámok előtt vagy után Simon's Cat jelnetteket adnak be néha
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
a baj ott van ha csak egyféle kaját ad a gazdi a macsesznak, maradék grillcsirke husit is befalja, de levest is lefetyelt már, tehát ne csak szárazkaján éljen.
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Sonka, uborka, májas, csirke szeletelt sonka, amit te is megennél. Jó estére lehet royal canin féle junior száraz tápot is adni. Enyém 10 hetes.
-
Hali!
Kölyök (12 héetes) cicának milyen tápot ajánlnátok? Previtalról jókat hallottam, de nem tudom célzottan melyik jó kicsiknek. Valami tipp? Szobacica.
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün
üzenetére
Amikor ma hazaértem, ajtónyitáskor szinte "kiesett" a cica, már annyira várt.

Kimenni nem akart, nem kért enni sem, csak egy kis kényeztetésre vágyott, amit meg is kapott a simogatás mellett az újabban szinte kedvencévé vált "ebelin" hajkefével. Ezt a Vietnamból származó terméket eredetileg embereknek szánták hajápolásra, de az állatkereskedésbeli talpalások során megtekintett műanyag szőrkeféknél sokkal puhábbnak érzem (a cicának sincs ellenére) és természetes állatszőrből, vagyis vaddisznósörtékből készült (szegény vaddisznók), kaucsukfa alapba beledolgozva. Viszonylag szépen tisztítja ki a port a bundájából és még valamennyi távozásra készülő szőrt is összegyűjt.
-
-
bul07
nagyúr
Ebben a videóban a 4-es számú mindent visz

-
Astroboy
őstag
-
Dhampir
félisten
Kissé különös esemény történt ma. Az ablakból felfigyeltem egy ijedten szaladgáló, bujkáló, nagyon szép fekete-fehér színű fiatal cicára.
Gyorsan magamhoz vettem egy kis tasakos tápot és egy tálkát, majd kimentem az utcára. A cica már messzebb járt, egy mellékutcában a járda mellett parkoló autók alatt bujkált. Hollétét egy fiatal, külföldi pár mutatta, akik szintén felfedezték a riadt állatot, és próbálták megfogni.
Végül sikerült a művelet, és a nyakába kötött kis fémkapszulából előkerült a tulajdonos elérhetősége, ami nem volt messze, csupán a közeli utcasarkon. A második telefonszám kicsörgése után sikerült beszélni vele és kijött a cicáért az utcára. Ami meglepő volt, hogy azt mondta, majd magától hazamegy a cica.
Ám láthatóan a megriadt, láthatóan még fiatal, tapasztalatlan macska már a nagyobb forgalom felé tartott, ráadásul sok kutyát sétáltatnak póráz nélkül a környéken. Nem tudom, hogy mi lett volna a végkifejlete ennek az eseménynek.
Örültünk, hogy a szabadjára hagyott cicáját ilyen hamar visszakapta a gazdája, aki viszont mintha nem tűnt volna felhőtlenül boldognak.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
wertigo1984
üzenetére
Abba a kék fedelű hordozóba szokott bevackolni a murisan kitekerődve fekvő cica? (Hm, nem rossz ötlet beszoktatásra sem, ha fekvőhelynek használja...)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984
üzenetére
Annyian vannak mint egy farmon! Szép cicák!
blu: persze a tied is!

-
blu79
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
-
blu79
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
Szia, a kukoricát az én kandurom is szereti
de nagyon
. Annyira örül mikor adok neki , mindig fut utánam ha megette hogy adjak még... mert ugye nem adok egyszerre sokat nehogy ne egye meg , mert nekem még mindig fura hogy ennyire szereti
. Egyik évben mikor otthon voltunk erdélyben és kukoricát főztünk ... ettük az udvaron és odajött a 2 cirmi... nagyon nézték és gondoltam adok nekik megkostólni.. tőrtem is egy darabot az enyémből és láss csodát ... elkezdték enni
... hát nagyon meglepődtem mert eddig erről nem tudtam. Aztán mikor kukorica konzervet vettünk itt , attunk a cicának ... hát nagyon jóízüen ette... sőt nagyon szereti... azóta is mindig szoktunk adni 
-
Dhampir
félisten
Erről rögtön Gombóc Artúr ugrott be.
"Milyen csokoládét szeretek? A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét, és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon." (Gombóc Artúr, Pom Pom meséiből)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. És ha meghallja hogy szól az ébresztő akkor nyávogva fut hozzám mintha ébreszteni akarna
doromolás meg szüntelen majdnem.

#dejoneked
Szép emlékeket idéz fel nekem.