Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
válasz Mahrenburg #15392 üzenetére
A nedves ugyanolyan mint a huskonzerv vagy loncshus, csak iztelen.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
félisten
válasz Vikthor #15397 üzenetére
A vidéki cicáim ki tudták nyitni az ajtót, mert volt egy kis párkány szerűség amiről rá tudtak lépni a kilincsre Okos jószágok. Ordítós Cucu még nem olyan okos, de már tudja, hogy hol nyílnak a szekrények meg a szemetes és állandóan azokat kaparássza. Ha nyitva felejtem a ruhásszekrényt, már bele is költözött. Igaz neki nem hullik a szőre szerencsére
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
nagyúr
válasz Plazmacucci #15396 üzenetére
A mienk meg nagyon rá van gyógyulva a falivédő korongra, ami az ajtó kilincsét hivatott felfogni, hogy ne a festék jöjjön le a falról. Állandóan el akarja kapni azt... meg rájött, hogy a kilinccsel működik az ajtónyitás és szintúgy ugrál, persze tehetetlenül, mert nem tudja kinyitni vele. Résnyire hagyunk mindent nyitva, de úgy hogy leblokkolva az ajtókat papucsokkal, mert a huzat és az ajtórés veszélyes kombó. Egyszer sajna becsípte a mancsát, visított mint egy disznó, de csont nem törött szerencsére. Szegényke... fájhatott neki.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
félisten
válasz Vikthor #15395 üzenetére
Legalább alszik!!!44!4!!! Én minden éjjel felkelek 3 és 4 között mert ordít. Ha beengedem a hálóba akkor meg rágja a hajunkat. Ha megsimogatom és kizárom megint csak ordít meg kaparja az ajtót ami kurva hangos. Kint kell vele aludni, mert semmi mást nem akar csak társaságot. Kimegyek és oda alszik mellém. Ja meg állandóan mosdat
-
nagyúr
-
Mahrenburg
őstag
válasz wertigo1984 #15391 üzenetére
És milyen?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
wertigo1984
őstag
válasz DeathAdder #15390 üzenetére
En allandoan. Mind a nedvesbol, mind a szarazbol.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
DeathAdder
veterán
válasz Mahrenburg #15389 üzenetére
Mondjuk a szomszéd csaj mindig eszik pár falatot az alutasakosból amikor a macskáknak tálalja
-
Mahrenburg
őstag
válasz DeathAdder #15388 üzenetére
" ...én sem prémium kaján élek... " - Ne sajnáld magadtól a jó minőségű macskaeledelt, elvégre ahogy mondani szokták, egyszer élünk...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
DeathAdder
veterán
Természetesen Nem azért, én sem prémium kaján élek, és szerintem a One egy arany középút, nem a legjobb, de nem is tartozik a rosszak közé. Ez mellett kapnak ők húst, halat etc.. de prémium szárazat nem akarok venni nekik felnőtt korukban
Gondoltam míg növendékek jobb ha valóban prémium tápanyagdús szárazat kapnak, amin szépen fejlődnek és megerősödik az immunrendszerük, hogy felnőtt korukra egészségesek legyenek
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz DeathAdder #15386 üzenetére
Szerintem mindenkepp min. 1 eves koraig, de azert mert "sima" macskak azert meg utana is kaphatnak premiumot az nem csak a faj macska kivaltsaga.
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
DeathAdder
veterán
Volna még egy kérdésem
Adott két 2 hónapos cica (egyszerű paraszt macskák), nem tervezem őket prémium táppal etetni, az eddig is jól bevált Purina One -t venném nekik majd a későbbiekben.
Mivel nemrégen lettek elválasztva az anyjuktól szerintetek érdemes lehet míg növendékek Royal Canin Baby Cat vagy valami hasonlóan jobb szárazzal táplálni a fejlődő szervezetüket?
-
Astroboy
őstag
Jó kis cikk, de ezen a ponton fel kellett nyerítsek:
"Mivel ne etessük még a macskánkat? Tiltólista:
• Olyan tápokat ne adjunk a macskának, ami nem kifejezetten neki készült"
És ekkor elképzeltem, ahogy a csilliárd eurós német állateledel-gyárban átállnak a pipihusi-pipimájra.
Természetesen 3.5%-os tejjel leöntve, mert az ÉN PIRIKÉM úgy szereti. -
félisten
-
sfefe
addikt
válasz Plazmacucci #15380 üzenetére
Dokinal voltal vele? Azert 5/5 taptol fosni hat nem hinnem, hogy mindegyik tap rossz....
-
félisten
-
sfefe
addikt
válasz Plazmacucci #15378 üzenetére
-
félisten
válasz Mahrenburg #15377 üzenetére
Csirke mell összefőzve répával borsóval ilyesmivel, nagyon szereti.
-
Mahrenburg
őstag
válasz Plazmacucci #15376 üzenetére
Legfeljebb bél...
-
félisten
A macskám imádja a brokkolit meg a karfiolt. Gáz?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #15373 üzenetére
Simán!
"ideális esetben 2, 4 és 6 hetes korban elvégezték a kölyök féregtelenítését, ill. bolhaírtását. Amennyiben nem ilyen rendezett körülmények közül származik kedvencünk vagy nem ismerjük az előéletét (befogadott, kóbor állatok) és az új gazdi viszi először állatorvoshoz, ezeket a teendőket kell pótolni az oltássorozathoz igazítva."
⭐ Stella
-
DeathAdder
veterán
Hali. 2 hónapos macskának adhatok féregtelenítőt?
Mikor kell elkezdeni?
Tablettám van, azt írja 0-2 kg-ig 1/4 tabletta.
Köszi
-
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz Astroboy #15369 üzenetére
Nem a netten leletem [link]
Amúgy ez egy faj macska és azért ilyen a szőre, Selkirk Rex
(#15370) Plazmacucci
Utolsón azok a fülek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
félisten
Most jó idő volt, volt időm a vidéki macskámat is fényképezni. 13 éves szégényke, sok megpróbáltatás érte, de sose találkoztam még hozzá hasonló macskával. Vagy túl elfogult vagyok, vagy az is közrejátszhatott, hogy 10 éve telibe verte egy játék lengőteke a kis fejét. Utána picit megváltozott
Na és itt van a kis ördögfióka, már vagy 4 hete keseríti az életem
-
EmberXY
veterán
válasz wertigo1984 #15364 üzenetére
+Mirr Murr:
A bolhairtó csepp tűnik használható megoldásnak, hétfőn lesz időm beszerezni, akkor ki is próbálom. Utánaolvastam, elvileg a bőrbe kéne annak beszívódni, ehhez a szőrt szét kellene húzni valamennyire, hát ezt aligha tudom majd megtenni, de valamennyire csak hatásos lesz úgy is, ha csak simán rájuk csöppentem.
Amikor esznek, akkor el tudom csípni őket, de rögtön szabadulnának, viszont nem harapnak és nem karmolnak, innen gondolom, hogy előbb-utóbb megszelídülnek.Up the Irons!
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
EmberXY
veterán
válasz Plazmacucci #15362 üzenetére
Amikor esznek, akkor nem foglalkoznak azzal, ha ott vagyok, viszont ha meg akarom símogatni valamelyiket, az rögtön elugrik. Az anyamacska szelíd, remélem előbb-utóbb a kicsik is megszelídülnek...
Bolhanyakörvet milyen idős kortól lehet rájuk tenni? (Már ha meg bírom fogni őket... )Up the Irons!
-
félisten
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Kismacskák bolhátlanítására van valami spéci módszer? Van 3 kicsi (kb 3 hónaposak), de megfogni nem tudom őket, kissé vadak, 1-2 méternél jobban nem lehet őket megközelíteni... Mi a teendő?Up the Irons!
-
Louro
őstag
válasz radi8tor #15353 üzenetére
Picit fura a normál méretű macskáknak, de használják. Annyira azért nem magas. De állva kell nekik inni, enni. Bár a kaját többnyire mindig kiteszik a tálka mellé. Sajnos míg tálkák voltak, gyakran a konyha közepére is elpofozták és reggel kómásan vagy munkából hazaérve simán előfordult, hogy vagy belerúgtam vagy ráléptem majdnem teljes súllyal a tálkákra.
A kaja és pia egymás mellett: Azért se jó, mert most tapasztaljuk igaz, hogy könnyen átmehet a víz pancsoláskor. Így a száraz könnyen felszívja és beleragad, amit már nem esznek meg.
Bár erről is többnyire a melák Maine Coon tehet, mert vizes az álla és ahogy eszik, lecspeg a víz a tálkába.Mess with the best / Die like the rest
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #15354 üzenetére
Hát nem tudom, de azt a másik dolgot is mondták indoknak.
Az itatót meg ugye naponta nézi a gazdi és rak bele új vizet, ha kaja került bele..⭐ Stella
-
félisten
-
Louro
őstag
-
Astroboy
őstag
Barkácsboltokban/áruházakban kapni "növénykötöző drótot".
Na most ez belül fémhuzal, kívül zöld/fekete műanyaggal bevonva. Olyasmit képzelj el, mint pl. amivel a mobil-gyártók kötözik össze a töltő kábelét, csak ez sokkal erősebb annál.
Fogod a szélső oszlopot, beállítod fixen a helyére, és onnan kezded az építkezést.
Visszahajtod egyszer a háló szélét az oszlopra úgy, hogy körbefogja rendesen.
Alul gyors-kötözővel erősen megfogatod a hálót úgy, hogy alá szorítod a növénykötözőt, így már elindulhatsz felfelé spirálisan ahogy a képen is látod. Jó feszesen húzd körbe a spirált, és pl. 4 lyukanként fűz át az oszlopra fordított háló résein - ekkor (is ) jól jön az asszony keze segítségnek, hogy minden fordulat után megfogja míg befűzöd a következő szakaszt.
Ha felértél a tetejére ott meg ismét rögzíted egy gyors-kötözővel, hogy a spirálod szét ne essen.
Így stabil kiindulási pontod lesz a szélén, ugyanezt megcsinálod a megfeszített hálóval másik végén is.Utolsó mondatodra: Pontosan! Szerintem vegyél még egy oszlopot középre és akkor sokkal merevebb lesz az egész. Elég széles erkélyetek van, lehet nagyon mozogna a cucc(pláne macskával a tetején - középső merevítés nélkül. Ott szerintem elég lesz a gyors-kötöző 10 centinként.
-
félisten
-
nagyúr
válasz Plazmacucci #15344 üzenetére
jobban van már? akár tesók is lehetnének ami az alvást illeti...
-
Katsu
aktív tag
válasz Astroboy #15343 üzenetére
Szia,
A képeket én is láttam, de elképzelni nem tudom, hogy mit tekernek fel spirálisan.
Kell valami vezetőszálat belehúzni a háló széleibe és azt tekerik fel spirálisan? Vagy magát a hálót?
De akkor hogyan feszítik meg. Na jó, a héten ráveszem magam, első körön az oszlopokat felállítóm 2 méterenként. Elé kifeszítem a hálót és csak meglátom, hogy mit lehet vele tenni.
A középső oszlopokhoz kell valamilyen szinten rögzíteni vagy az csak merevítésnek van ott, hogy ne essen befele a háló? -
félisten
-
Astroboy
őstag
Látod sokan az utolsó oszlopra tekerik fel a hálót, így elkerülik a furkálást...a hálót szerintem spirálisan jobb rögzíteni, ahogyan azt az egyik képen látod, így sokkal erősebb...legyen akár bátor/bátortalan a siccetek, én tutira megépíteném amúgy, mivel jobb félni mint megijedni. Nem lesz börtön feeling ne aggódjatok ismerősnél én már észre sem veszem, hogy ott van
-
nagyúr
válasz wertigo1984 #15340 üzenetére
tudom a körmök miatt... régebbi macseszom csinálta, azért kérdeztem, hogy ez minden cicusnál kell hogy legyen, de ezekszerint nem, vagy nekem még nem dagaszt, majd fog ha akar... viszont konkrétan odébb löki az arcom amikor odajön és dorombol, pedig csak a fotelban laptopozok mert melózni kell, de persze ő meg csak erre képes:
-
wertigo1984
őstag
válasz Vikthor #15321 üzenetére
Addig orulj, amig nem dagaszt teged. Nalunk mindenki dagaszt, de javareszt a 2 maine coon. Paromnak rendszeresen a melleit, ahogy a nyakahoz fexik, nyalogatja az arcat, dorombol es dagaszt.
-
-
Katsu
aktív tag
válasz Plazmacucci #15337 üzenetére
Az enyémet kb 6 hónapos korában találtuk és májusban múlt el 1 éves megközelítőleg.
De mindig jó alvó volt. -
félisten
-
Katsu
aktív tag
válasz Plazmacucci #15334 üzenetére
Akkor a tied még elég fiatal lehet, az enyém napi 18 órákat biztosan alszik, szerencsére hozzánk igazodott alvás terén. Mármint éjszaka, nem a 18 órával.
Viszont az a kevés kis időt próbálom vele aktívan tölteni, de elég lustácska, alig lehet vele játszani. Vagy csak nem találtam még meg a módját. -
Dhampir
félisten
válasz Plazmacucci #15334 üzenetére
Na, így nem lesz Lost Alpházás.
(#15310) rétisün
Jó kis sci-fi művek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Katsu
aktív tag
válasz Plazmacucci #15331 üzenetére
A cicc nevében is köszönöm.
Azért ezek vicces pillanatok, főleg annak, aki kutyához volt szova.Novics: Akkor nagyon hasonló a viselkedésük. Annyiban különböznek, hogy az enyém annyira fél, hogy kézből nem mer elmenni, de akarna.
Szóval csak körömvágás miatt szoktuk ölbe venni, meg ha van kedve, akkor jöhet hozzánk bármikor. Estére általában elkezd bújós lenni. Aludni is velünk alszik az ágyban. Bár akkor is inkább velem és a lábaim között, max a fejét rakja a lábamra.
Érdekes kis teremtések. Főleg mikor eszükbe jut a vadászösztön. -
Novics
senior tag
Az én macsekom is egy kis vadóc. Az anyja nem nagyon foglalkozott vele - egyke ráadásul, azután született, hogy az anyját ivartalanították - a nagyapám sem szoktatta kézhez, nagyon meg sem lehetett fogni, mert mindjárt rohant be az ágy alá. Ölben talán fél percet bír ki, de csak akkor ha állok, ha leülök vele, akkor egyből spuri. Egy undok, akaratos kis patkány, de mégis mindenki imádja, mindenki próbálja megszelidíteni.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
félisten
-
Katsu
aktív tag
válasz Plazmacucci #15328 üzenetére
Az enyém is úgy viselkedik, ha hámot rakok rá, mintha hirtelen 100kg került volna a hátára és csak laposkúszásban képes közlekedni.
Bár már sokat fejlődött, az erkályre már kijön velem pórázon és körbe tudunk menni az első hangos zajig, mert aztán spuri van befelé.
De talán szépen lassan azt is legyűri. Viszont utcán biztosan nem tudom majd vinni, mert ahhoz nagyon pánikos macsek az enyém.A megtalálás napján
A felügyelőnő
Laza vagyokKis xaros kicsit felszedett 3 hónap után. Sajnos nem tudom eléggé megmozgatni a lakásba. Az etetésre figyelek, hogy a napi adag be legyen tartva. Nasi nincs. De mégis 5kg-ot nyom. És lóg a hasa. Nem tudom, hogy mit tudnék még tenni.
-
félisten
-
félisten
-
Katsu
aktív tag
válasz Plazmacucci #15320 üzenetére
Jó fejnek néz ki a cicád.
A kép is jó lett.
Látom van rajta hám. Szoktad sétáltatni? -
Katsu
aktív tag
válasz Vikthor #15324 üzenetére
Nem erre a dagasztásra értettem az elvárásokat. Kicsit félreérthető voltam. Azt értettem, hogy csak kérdezted, én inkább kiegészítésnek, tapasztalatnak írtam le a többit. Sajnos a páromnak voltak elvárásai és mostanra már nem is szereti úgy, mint korábban. Ő nem tudta elfogadni, hogy a mi cicánk ilyen. Pusztán emiatt írtam le.
Jó ciciázást mindenkinek!
-
félisten
-
Katsu
aktív tag
válasz Vikthor #15321 üzenetére
Szia,
Cicája válogatja. Nem mindegyik csinálja. Az enyém talált cica. És mivel kis korában nem volt emberekhez szokva, így annyira nem is ragaszkodó. Nem jön az ölembe vagy a mellkasomra dorombolni. Ettől függetlenül mindig a közelünkben van, csak nem kifejezetten ölcica. Dagasztani meg sosem dagasztott. De ez nem baj.
Persze biztos aranyosabb lenne, ha csinálná. Szerintem fogadd el olyannak amilyen és ne legyenek elvárásaid vele szemben. Nekem ez vált be. Így nincs rossz érzésem.Üdv: Katsu
-
nagyúr
3 hónapos múlt a mienk és nem dagaszt, az normális? Később dagasztanak majd? Vagy lehet h egyáltalán nem csinálja ezt némelyik?
-
félisten
-
sfefe
addikt
válasz Plazmacucci #15314 üzenetére
Nekem hosszu evek ota csak jo minosegu nedves es szaraz tapot kapnak soha nem volt fosas...
-
kory24
őstag
Én eddig szupermarketes tasakosokat adtam neki Ezeket: whiskas, prevital, felix, sheba, dein beste, winston, kitekat (tudom legrosszabbak, de egyiktől se fostak, mindet nagyon imádják)
Most próbálom átszoktatni őket. csirkecomb, csirkenyak nem nagyon eszik még főzve húst úgy-ahogy...
Viszont most ami úgy néz ki bejön az a darált pulykacombfilé.
Megvettem nagyobb mennyiség, kiporcióztam lefagyasztottam és mindig 1 adagot veszek ki nekik kiolvadjon szoba hőmérsékletre és úgy eszik.Száraz meg nálam is minőségi, egész nap kinn van előttük.
-
nagyúr
bár én eddig csak a whiskast adtam neki a junior 4-es packból, semmi baja tőle. Én főleg csirkemell sonkával és májkrémmel ettetem, este meg a royal canin féle junior szárazat. sose fosott még.
-
félisten
A macskám az eddig kipróbált nedves tápoktól fosik. Pedig azt egyszer kap egy nap, többi pedig száraz. egyszerűen csak kísérletezni kéne? Eddig 4 különbözőt próbáltam. Valami hasonló tapasztalat?
KösziVissza kell vinnem pár kazettát.
-
Katsu
aktív tag
Megpróbálok majd készíteni pár képet az erkélyről.
Igazából csak nem akarok fúrni. Mégpedig azért, mert az asszony lehet nem engedi majd meg, hogy maradjon a háló, mert nem akarja magát "börtönben" érezni. És mivel a cicónk amúgy sem egy bajnok a bátorság terén, így elég lenne ez a teleszkópos megoldás. Legalábbis ezt gondoltam.
A linkem alatt, amit a korábbi posztba tettem, ott vannak képek, hogy mások miként oldották meg. Nekem abból az jött le, hogy voltak mások is, akik fúrás nélkül oldották meg.
A gyors kötözőre én is gondoltam, de attól félek, hogy az lecsúszik a rúdról egy idő után. A gravitációs egyéb külső tényezők miatt. Én is tudom, hogy a legtutibb a fúrás lenne. Lehet, hogy ráveszem magamat. De akkor feleslegesen vettem meg a rudakat....
Nah, ahogy tudok még jövök a képekkel. Köszi a segítő szándékot mindenkinek.Üdv: Katsu
-
Astroboy
őstag
Szia!
Gondolom hőszigetelés/albérlet miatt nem akarsz fúrni, pedig sajnos az az egyetlen (macska)biztos rögzítési mód.
Ismerősöm pl. lebeszélte a felső szomszéddal, hogy hadd rögzítse gyors-kötözővel az erkély-korlátja alsó részéhez a hálót, amelyet így ki tudott rendesen feszíteni a saját korlátjához. Ő csak két rudat vett, így azok függőlegesen állva csak a két sarkot merevítik(amúgy a rudat is gyors-kötözővel fogatta a hálóhoz és a korláthoz 20 centinként).
Az így kapott "ketrec" pedig hermetikusan zárt, így esélye sincsen a macseknak a szökésre...Lőhetnél pár képet az erkélyedről, valamit csak kitalálunk
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Szeretném az erkélyt macskabiztosra megcsinálni.
Fúrni nem szeretnék, ezért kitaláltam, hogy veszek teleszkópos rudat a háló rögzítésére. Ehhez vettem ebből 4db-ot. Majd itthon összeszerelés közben szembesültem vele, hogy a hálót ettől még nem tudom rögzíteni erre a rúdra. Amit a hálóhoz adtak kampók, azok mind olyanok, amit fúrni kell a falba. Szóval aki csinált már ilyet, annak megköszönném a segítségét, hogy miként is kell egy ilyen hálót kifeszíteni ezekhez a rudakhoz.
Előre is köszönöm a segítséget.Üdv: Katsu
-
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz Plazmacucci #15304 üzenetére
Nem próbáltam, de passzolgatósat szoktunk játszani telente, guruló alkalmatosságokkal.
-
félisten
Az én macskám visszahozza a játékait ha eldobom neki. Tiétek tud ilyet?
-
Louro
őstag
válasz TheShow #15296 üzenetére
Nálunk ki vannak zárva estére a hálóból, mert este aktívak és folyton szaladgálnának rajtunk és felmennének a szekrényre és bemásznának a teknőshöz, amit nem szabadna.
Bár van, hogy beengedjük őket, de a szőr ellen csak a megelőzés segít. A sok-sok fésülés. Főleg nyáron, amikor jobban jön belőlük.
Mess with the best / Die like the rest
-
Dhampir
félisten
válasz TheShow #15296 üzenetére
Télen szokott csak felugrani az ágyra és az emberre melegedni. Ez a szöszleszedő (ilyen képet találtam róla hirtelen a Neten) bevált plédre és törölközőkre, bútortextilre is. Nadrágra a "mágikus henger" a legjobb, amiről rétegekben lehántható az elpiszkolódott ragasztófelület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Apple notebookok
- BestBuy topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat