Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Sziaszok!
Nem tudjátok véletlen, hogy a Fressnapf-ba lehet-e kapni bolhanyakörvet, illetve kaparófára való kötelet? Erre a kettőre már egy ideje szükségem lenne.

-
guftabi96
addikt
-
Dhampir
félisten
válasz
Chesterfield
üzenetére
Milyen szépek, és milyen jó dolguk van. :-)
(#14897) radi8tor
Ez hatalmas. :-D
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Chesterfield
őstag
-
Chesterfield
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
dehogy, csak poénkodtam.
Nem kell nekem bőrmacska
-
Dhampir
félisten
válasz
Mikulásbá
üzenetére
A HD felbontású kijelzőn nagyítás nélkül is láttam.

(#14893) Novics
Nagyon szép cica. A tanyai "Nagymami" cica volt hozzá hasonló, de annak hosszabb volt a szőre és lompos a farka, valami perzsa (?) beütésűnek nézett ki a bundája. Úgy elrejtette a kicsinyeit, hogy sokáig senki sem talált rá, mígnem egyszer a tetőcserepekre ráugorva hallatta a jellegzetesen "kurrogó" hívó-jelzőhangokat. Mint kiderült, a padláson az ósdi limlomok között rejtette el ügyesen a kölykeit. Már régen "volt szemük", csak úgy fújtak az emberekre, később is nehézkesen váltak kezesebbé.
-
Mikulásbá
nagyúr
Megérkeztem!
Ma délután a nyíregyházi állatmenhelyből vitt haza szerető új gazdám.
Kb. 8 hónapos ivartalanított fiú vagyok,nevem még nincs-csak ami a papírokon szerepel.
Nagyon barátságos vagyok,egy órán belül elterültem az ágyon.Azt hiszem sok szeretetet és simogatást fogok kapni. -
Astroboy
őstag
válasz
Novics
üzenetére
Szerintem nincs megfelelő szívóhatás hang nélkül...a jumbo sem szállna fel a 100+ tonnájával, ha négy asztali ventilátort cipelne a hóna alatt.
Az én siccem is kijárós, de vedleni azért csak hazajár.
Már alig várom, hogy pár hét múlva elkezdje ledobni a télikabátját a bútoraimra..
-
Novics
senior tag
-
Astroboy
őstag
Jóvanmá' ne durcizzá má' na!

Ez egy ilyen komolytalanul komoly hely, de legalább nincs tele férfigyűlölő klimaxos titkárnőkkel mint az NLC..Ha porszívót nézel otthonra, tehát nem ipari kell, mindig a "kemény padlóra kifejtett szívóhatást" vagy ilyesmit keress a leírásában, mert az a valódi "wattosított" szívóerő. Pl lehet valaminek a dobozán 2000W, ha a tényleges érték amit feljebb is írtam csak 300W, akkor ne vedd meg.
A típus a pénztárcádtól függ, én pl. inkább veszek egy ETA-t 10-15 évente 25 ezerért, minthogy 3 évente vegyek egy gagyit 8-ért.. Ezek az ETA-k bírták még a perzsa macsek vattaszőrét is - nem hiába gyártanak már 40 éve porszívókat..
Vásárlás előtt macskásként arra szoktam még figyelni, hogy rendes kitolható keféje legyen a fejnek, és ne csak olyan fél centis fix kis sörte, vagy mostanában divatos gumilap.
Ez a tényező különösen vedléskor számít, ugyanis a szőrt csak a kefe fogja lekapni a szőnyegeidről és bútoraidról.
A keféről meg majd a szívóerő ugye..Ha valamit kihagytam/elírtam volna, majd a többi topiklakó kiegészíti/kijavítja az írásom...
-
Def26
félisten
Hát ez mind kurva hasznos volt.
Na majd akkor megkérdem a nőklapjacafe -ban aztán megosztom veletek. 
-
válasz
Chesterfield
üzenetére
Tiéd? Nagyon irigy vagyok most

-
-
Def26
félisten
Hello
Macsek tartók, milyen porszívót használtok?
-
válasz
radi8tor
üzenetére
A cicus szerencséje, hogy a teherautóval csak Ausztriáig jutott. Ha Mo-n köt ki, akkor egy vadász rögtön kilövi, amint megtalálja. Vagy akkor lövi ki, amikor a gazdija érte jön és már a kezében tartja.
Kipuffogva magamat:
a cicusnak a teljesítményért, a vadásznak a hozzáállásért, a gazdinak meg jó utat. 
-
radi8tor
MODERÁTOR
950 kilométert utazik egy gazdi, hogy visszaszerezze az elkóborolt macskáját [link]

-
ariel96
aktív tag
-
Dhampir
félisten
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Esetleg a talaltcica.org is érdekes lehet.
-
MPeter87
őstag
válasz
üzenetére
Milyen tápok maradtak meg? Elég válogatós a cicánk, úgyhogy vennék át belőle kísérletezni.

Más: Mi is tervezünk a házicicánk mellé játszópajti(ka)t keríteni. Skót lógófülű és brit rövidszőrű a kiszemelt. Lurdyban a hétvégén a kiállításon láttunk 2 kis britet, hihetetlen cuki fejük van, úgyhogy szerintem 1-2 hónap és intézzük a 'beszerzést'.

-
nagyúr
Macskát szeretnék, ami lehetőség szerint fiatalabb 1 évnél, és nem közönséges házi. Nem kell fajtiszta vagy törzskönyv, de mondjuk egy félhosszú szőr jöhetne.
Alapvetően gazdátlan jószágot keresnék így, de a feltételek és az idő rövidsége (3 hét) miatt elég nehézkes és főleg kiszámíthatatlan, így kisebb összeget is fizetnék érte. Van esetleg ötletetek, hogy hol keressek a gazditkeresek.hu-n kívül?A másik, hogy Dezsőnek nem igazán jött be a Bozita nedvestápja. A szárazat nagyon tudja porszívózni, de a nedves vmiért nem fekszik neki. Ugyanígy jártunk a múltkor a Carny-val is, pedig mindkettőt a minőségi tápokhoz sorolják tudtommal. Most itt áll még 8 doboz, de nem tudom mit kezdek vele.
Mit ajánlanátok hasonló kategóriában? -
Astroboy
őstag
válasz
¤Envy¤
üzenetére
A hangulatváltozásról csak annyit, hogy igenis távolságtartóbbá válhat egy nőstény sicc az ivartalanítását követően.
Az enyém az első tüzelését követően lett megműtve, és azóta valóban nem annyira barátságos és bújós mint előtte volt...
Ja, és a hasához még én is csak súlyos vérveszteség árán nyúlhatok
-
¤Envy¤
aktív tag
No, előbújt, kicsit csipegetett is, úgy tűnik, már nem haragszik annyira a világra.
-
¤Envy¤
aktív tag
Már nem adok neki, hisz kihányja.
Akkor várunk még... -
-
¤Envy¤
aktív tag
Csütörtökön megtörtént az ivartalanítás (nőstény cicc), és most kicsit nem tudom mi van.
Még aznap ébredés után evett is, meg is lepődtem.
DE másnap (tegnap) és ma semmit. Még vizet sem fogad el, ha kínálom nem, mondjuk azt nem látom, ha magától kiment-e esetleg a vizes edényhez. Csak gubbaszt, alszik, nézelődik. Ránézésre is fáj neki, de ma már mintha jobb lenne.
Adtam neki fájdalomcsillapítót, de kihányta... folyadék volt, fecskendőből, szóval nem igazán tudok rajta segíteni már ennél jobban, csak várni, hogy ne fájjon.
Mennyire normális a nem evés? Kicsit zavar, hogy aznap eszik, másnap meg harmadnap nem... -
saelin
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Én nekem a 2. tüzelés után sikerült elvinni és már nagyon szépen gyógyul a hasa. A műtét után 4 nappal már ugrált és játszott, mintha mi sem történt volna. Olyan mint a tüzelései előtt. Gyakorlatilag semmi változást nem vettem észre. Talán picit makacsabb, de ez korral is jöhet.

-
Dhampir
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
Maine Coon rajongóknak egy videó.
-
-
-
ariel96
aktív tag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Szia!
Nagyon örülök, hogy előkerült Maszatka. Gondolom, nem csak ti, hanem ő is örül annak, hogy újra otthon van. Az én cicám is dorombolt amíg mély álomba nem merült.

-
¤Envy¤
aktív tag
Én túl sokat tököltem, kislányka betüzelt, mielőtt eljuttattam volna ivartalanítani. Az én hibám.
Már vége azért nála, időpontot február 9-re kaptunk. -
Potzee
addikt
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Nagyon jó hír!

Bárcsak minden nap ilyen és a kóbor cicák gazdisodásáról szóló híreket olvashatnék!
-
Orlin
addikt
válasz
Lucas Kane
üzenetére

Utazott picit.Örülök,hogy meglett!
Más.Tavaly július környékén született kandúr kismacskát mikor kellene ivartalanítani?Nm akarjuk ,hogy elmászkáljon.Bár már most is hatalmasakat kóborol 3-4 órákra eltűnik a -10 fokokban is.Mi meg aggódunk ne legyen baja.Eddig csak lány macskáink voltak így ez most más helyzet.
Ivartalanítás után elvileg nem járkál el csajozni?De gondolom a szokásos portyákra eljár a környékre.Ma néztük van egy macsek haverja vele játszott a kertben.Kb azonos korban lehetnek.
-
Astroboy
őstag
válasz
Lucas Kane
üzenetére

-
Dhampir
félisten
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Nagyszerű hír.
Most büntetésből ezt kell nézned folyamatosan.

-
wertigo1984
őstag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Juppiiii!!!

Visszaterve a 4. main coon gyerkocre, akit aprilisra vartunk, megsem kicsi jon, hanem a rokonsagabol egy 3 eves, dijnyertes, mar ivartalan kandur.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lucas Kane
üzenetére

-
Lucas Kane
tag
válasz
ariel96
üzenetére
Sziasztok!
El sem hiszem, de Maszatka már szüleimnél, újra az otthonában van!

A Pólusnál bújkált, 3 napig az utcán élt, mígnem egy kedves hölgy befogadta (innen is hatalmas köszönet Neki, akár olvassa a topikot, akár nem.
), lekerült Diósdra.
Később valahogy a tudomására jutott, hogy szüleim keresnek egy gyanúsan hasonló cicát (volt kirakva kép telefonszámmal), felhívta őket, és ma délután visszavitte Maszatkát.Szóval happy end, és visszakaptam a hitem az emberek jóságában, vagy mi.

Köszönet Nektek is az együttérzésér.

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
saelin
veterán
Üdv!
Hétfőn ivartalanították a lány cicámat, minden rendben volt természetesen. Nagyon rendesek-kedvesek voltak.
Van valakinek tapasztalata viselkedés béli változásról? A cicánk a műtét másnapja óta rá van kattanva a papucsomra. Rágja, kaparja... szét akarja szedni. Már ki is mostam, hátha csak valami szag zavarja. Továbbra is öli a papucsot.

Picit csendesebb, dorombolósabb is lett. De ezt lehet csak beképzeljük, esetleg ideiglenes.
-
ariel96
aktív tag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Szia!
A környéken keressétek! Egyszer a mi cicánk is eltűnt (szintén ivartalanított kandúr volt). Kb. 2 hét múlva került elő, az autók alatt bujkálva élte túl ezt az időszakot.

(#14822) Nimrod:

-
Nimrod
addikt
Rág jártam erre. Egy kis lézer sport hiánypótlónak

https://www.youtube.com/watch?v=LXVAqA9p_7w -
Dhampir
félisten
Koko, a gorilla kiscicája
Koko egyébként nagyon szereti a kiscicákat. A gorilla egy nap jelezte, hogy nagyon szeretne egy cicát. Néhány árva macska közül kiválasztott egy olyat, amelyiknek nem volt farka. Úgy gondozta, akár egy bébi gorillát, és nagyon szerette. Kettejük kapcsolatáról Dr. Patterson könyvet is írt 1987-ben, Koko kiscicája címmel. Sajnos, a cica pár hónappal később kiszökött, és elütötte egy autó. Koko ekkor olyan szavakkal jelezte a bánatát, mint “szomorú”, “rossz”, és “sírás”.
-
wertigo1984
őstag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
8 evet laktam Palotan a Nyirpalota uton. A lakohazak alagsoranak vannak ablakaik, es tobbnyire nyitva vannak. Elkepzelheto hogy valamelyik ilyen ablakon bebujt a hideg elol. A mi volt hazsorunknak is volt egy fekete es egy feher cicaja, egy ilyen nyitvahagyott ablakbol masztak elo, amikor etettuk oket, es ugyanugy visszabujtak oda. Erdemes szetnezni odalennt is.
Remeljuk meglesz a cicus, sok sikert.
-
Dhampir
félisten
válasz
Lucas Kane
üzenetére
A panelház minden zegét-zugát kutassátok át.
-
Lucas Kane
tag
válasz
Astroboy
üzenetére
Szüleim azóta is 'kommandóznak' folyamatosan.
Valójában kétlaki cica, tavasztól őszig szüleim telkén él. Kertes ház, ott ugye csak éjjel van bezárva. Ott sem marad ki, még egy napra sem. Ősztöl tavaszig meg a lakótelepen él, bezárva a lakásba.Raktak ki képeket a lépcsőházban, és úgy tűnik segítőkészek az emberek, mert már többen keresték szüleimet, hogy megvan a cica, de sajnos eddig egyik sem Maszatka volt.
(#14816) Louro:
Társasházban lakom, összesen 6 lakás. Előző cicánkat egyszer az alattunk lakó véletlenül bezárta egy egész napra. Amit akkor éreztünk kísértetiesen hasonlított az általad reírtakra.
-
Louro
őstag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Olyan rossz ilyeneket olvasni: ( Remélem meglesz.
Nekünk egyszer úgy elbújt, amikor életében először találkozott idegenekkel, hogy azt hittük a lábunk alatt/mellett kiszaladt. Körbejártuk az egész háztömböt, de egy-másfél óra nyünyögés után sírva borultunk össze asszonnyal, hogy milyen szülök vagyunk. Első közös gyerek -nem ember - és máris ilyen figyelmetlenek voltunk.
Szerencsére elő jött és jól megnyomorgattuk. Azóta úgy képek ki, hogy 3x népszámlálást tartok.
Remélem nektek is hamar előkerül!
-
Astroboy
őstag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Alaposan nézzétek át a környéket, mert nem hiszem, hogy egy 7 éve lakásban tartott herélt kandúr messzire menne egyből amint kijut...
Viszont eszük az van, nem hiszem, hogy megfagyott. Valamelyik kocsi alól / pinceablakból előjöhet ha ismerős hangot hall, cincogjatok mint a fleknisek ne törődjetek azzal, ha hülyének néznek.
Plusz ezeket a képeket a PH után szerintem a környékbelieknek is mutasd meg..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lucas Kane
üzenetére

Chip van benne?
-
Lucas Kane
tag
Sziasztok!
Szüleim cicája kiszökött a lépcsőházba, és valamelyik idióta lakó kiengedte az utcára.
Budapest XV. Nyírpalota út 61. (lakótelep). Kicsi az esélye, de hátha van közületek valakinek infója róla7 éves, ivartalanított kandúr, a farka legvége picit meg van törve.
Nincsenek illuzióim, de hátha....
Köszönöm. -
wertigo1984
őstag
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Koszi

Orosz kek cicus, de kicsit vilagosabb szurke. Egyik kedvenc fajtam.
Amikor eloszor igenyeltem egyeni avatart, tudtam hogy cica lesz a fejem, macskafan vagyok. -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
nagyon szimpi az Avatarod !

-
mycso
veterán
-
schawo
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az enyémek szabadon kijáró lányok. Csak épp edzőpartnernek tekintenek időnként.
-
-
schawo
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én már olyat is éreztem, amikor annak örültem, hogy otthon nem oroszlánt tartok, hanem házimacskát. Csak azért nem tépte le akkor éppen a karomat, mert nem volt elég nagy hozzá. Saját macskám. És még csak igazán rosszat sem akart nekem
A másik macskám rendszeresen megbuggyan, és gyakran lekever egy maflást, ha a hátsó lábához érek. A haverom macskája nyakra támad. Ha épp olyanja van, bárkinek nekimegy lesből, hangos üvöltéssel, izomból. Igazi terrorcica. Szóval nincs különbség viselkedésben, csak méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a cicusnak a teljesítményért, a vadásznak a hozzáállásért, a gazdinak meg jó utat.

Már vége azért nála, időpontot február 9-re kaptunk.