Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz scarabeus86 #15476 üzenetére
Mindenképpen vidd el állatorvoshoz!
Lehet már a szemét sem tudják megmenteni.
Ehhez gyógyszeres kezelés is kell.⭐ Stella
-
Astroboy
őstag
válasz scarabeus86 #15476 üzenetére
Mindenképp jobb lenne, ha elvinnéd.
A szeme miatt is - mivel lehet, hogy kevés ide a kamilla - no meg egy füst alatt az alap dolgokat is megkaphatná(oltások, általános vizsgálat stb..) -
félisten
válasz scarabeus86 #15479 üzenetére
Ha a kezdő oltásokat megkapja, meg kiállítják az egészségügyi könyvecskéjét, akkor 10 körül.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz scarabeus86 #15479 üzenetére
Orvosa válogatja. Szabadáras a piac, esetleg kérdezz rá telefonon előtte pár dokinál.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Astroboy
őstag
válasz scarabeus86 #15482 üzenetére
Dupla !
Jó látni, hogy vannak még lelkiismeretes állatorvosok, akiknek nem a gyors pénzszerzés az első
Az oltások bár kicsit drágábbak, szerencsére csak 1-2 évente kell ismételni őket, a vakcinától függően.
Kívánom, hogy sokáig duruzsoljon az öledben a kis jövevény! -
¤Envy¤
aktív tag
válasz scarabeus86 #15482 üzenetére
Ez egy jó állatorvos lehet!
Cica szerencsés, hogy hozzád került, és megmenekült a szeme.
A tesói is ilyenek akkor... nem tudod velük mi van? -
rétisün
veterán
válasz scarabeus86 #15487 üzenetére
aranyos!
"itt meg van illetődve mert előtte került hozzám."
pár nap, és olyan lesz mint az ördög a mienk is félős volt, amikor idekerült (igaz kicsit nagyobb volt már) most meg már a szekrény tetején, a hangfalon randalírozik
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
félisten
Igazi kis nyominger, nagyon aranyos
-
bul07
nagyúr
Engedelmeddel átraknám a Debrecen fórumba is hogy jó állatrost hol keressenek
Az ilyen orvos megérdemli a jó híre terjesztését
Így
Egy állatorvos ajánlás
Innen olvas
Id:
(I)Egyébként Debrecen, Domb utcán van ez az állatorvosi rendelő.(/I)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Astroboy
őstag
válasz scarabeus86 #15514 üzenetére
Még jó. Te sem nyomtad jobban ennyi idősen
Én nem látok semmi furcsát, mindegyik dülöngél és remeg kiskorában. Cuki amúgy.
Valahol olvastam, hogy rendkívül összetett az egyensúly-központja a macskáknak. Biztos ezért fejlődik viszonylag lassan az ember fülében találhatóhoz képest. Jóval fejlettebb a rendszerük, nem egyszerűen egy csiga folyadékkal, bár van nekik az is, hanem bajszok - nyomásmérő szőrszálak összetett rendszere. -
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz scarabeus86 #15543 üzenetére
Aranyos kis cicka (csak belenézegettem a videóba).
Remélhetőleg ezután már egészségesen fejlődik tovább. -
őstag
Még nagyon pici, minél nagyobb lesz annál több örömöd lesz benne.
-
Atomgeszi
veterán
Nagyon aranyos ahogy 4:20-tól elbóbiskol
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
ariel96
aktív tag
Én is hazahoztam egyszer egy pici cicát, akinek hasonlóan be volt gyulladva a szeme. Ha kicsit nagyobb lesz, vizsgáltasd ki alaposan! - Imádni való cica volt az enyém is, sajnos folyamatosan betegeskedett, és amikor azt reméltem, végre jobbra fordulnak a dolgok - meghalt műtét közben.
-
Dhampir
félisten
válasz scarabeus86 #15566 üzenetére
Milyen macskakajával eteted, ami jó minőségű?
-
ariel96
aktív tag
válasz scarabeus86 #15566 üzenetére
Reméljük, ő szerencsésebb lesz.
Egy másik cicát (cirmos) a gondnoknő dobott be az erkélyünk alá. Neki egy hasmenése volt kölyökkorában - és velünk van 2008 óta. 4 cicánk volt, most már csak 1. Általában reggel és este szokott rohangálni, és ijesztő hangokat ad ki. Legtöbbször mellettem alszik, imádja, ha simogatom a pocakját.
A TESCO-ban vásároljuk az ételét. A Félix (Fantastic, Sensations) konzervet szereti - a Gourmet Gold nem kell neki. Szárazból a Purina ONE-t vesszük. Az ízeket váltogatjuk.
-
Atomgeszi
veterán
válasz scarabeus86 #15568 üzenetére
Enyém kb. csak a mosdócsapról iszik.. A kis táljából nem igazán.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Dhampir
félisten
válasz scarabeus86 #15568 üzenetére
Ugyanonnan Shah mellett Topixot vettem a minap, mert válogatós volt és most egy tálkával befalt, két részletben adagolva.
A Felixet mikor hogy eszi, a Fantastic néha beválik, de nem mindig. Nagyrészt húst szokott kapni, ezeket a macskakajákat csak időnként, a változatosság miatt, amikor finnyásabb. -
nagyúr
válasz scarabeus86 #15604 üzenetére
Amilyen drága manapság egy kindertojás jobban megéri megvenni a botos cicajátékot... 😂
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
válasz scarabeus86 #15659 üzenetére
Szerintem minél hamarabb mutasd meg a egy állatorvosnak.Mármint a macskát.
-
félisten
Nem, nem normális. Elég betegesnek tűnik.
-
bul07
nagyúr
válasz scarabeus86 #15662 üzenetére
Ilyen kiscicának simán elég egy doboz is a helyi boltból
Főleg ha nincs több macsek mert simán lehet hogy nem fog jót mondania doki és kis idő múlva feleslegesé válik a hordozó( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
saelin
veterán
Mintha részeg lenne. Nekem az öreg macskámmal fordult kétszer ilyen elő. Az egyik egy fül gyulladás miatt volt, a másik viszont az utolsó 2 évében jött elő (10 évesen ment el), mégpedig a rossz vese.
A szervezete nem tudta evés után feldolgozni a mérgező anyagokat ami ilyen instabillá tette a mozgását. Nem hányt, nem volt rossz kedve, wczet rendesen... Míg egy nap rohamot kapott a sok felgyülemlett mérgező anyagtól a szervezetében és rángó görcsöt kapott. Nem volt egy szívmelengető látvány.
Nem ijesztgetni akarlak, de ha fontos neked a cica egészsége akkor a lehető leghamarabb vidd el orvoshoz, mert a vége simán tragikus is lehet.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Astroboy
őstag
Irány a doki
Szemük kinyílását követően egy ideig minden kiscica így mozog, csak ez esetben nem múlt el ez a kezdeti dekoncentrált állapot, ami fura...lát, mégis úgy lépked mintha még vak lenne
Azt nem tudhatjuk sajnos, hogy a szemgyulladása mióta tartott, és mennyire szólt bele a leglényegesebb fejlődési szakaszba, amikor ugye a mozgáskoordinációt segítendő bekapcsolódik a" rendszerbe" a látás.
Ha ez az időszak több hét késéssel csak most kezdődött, a dülöngélés érthető
Na mindegy nem akarok okoskodni, nagyon kíváncsi vagyok mit mond majd a doki. -
scarabeus86
tag
Voltam ma dokinál, azt mondta ez idegrendszeri probléma. Születési rendellenességtől is lehet, vagy kiskorában megsérült, még mielőtt hozzám került. Nem kell aggódni, teljes életet tud élni így is. Akkor lenne veszélyben ha kinti macska lenne, de itt van bent velem. Kapott 20 db B vitamin tablettát idegrendszer erősítőnek (Milgamma). Remélem megeszi a kajájával, mert egyedül nem lesz könnyű lenyeletnem vele. 1 hét múlva kontroll, akkor kapja meg az oltásokat.
(#15673) Plazmacucci:
A 3 hónapos cicám is csinál ilyet, főleg akkor kellemetlen ha túl sokat eszik és megy a hasa, alom mellé ürít a parkettára, belelép, aztán meg mászik az ölembe... Tegnap pont ezt a videót néztem és vacsoráztam miközben felmászott az ölembe, és éreztem a szagot. Nem tudtam hirtelen hogy a videón keresztül érzem, vagy Cirmi piszkított? Vittem a csap fölé lábat mosni.
Ma vettem neki alomtálcát és hozzá lapátot, azelőtt egy rozsdás tepsi volt, alomlapát helyett pedig kőműves kanál. Ez nagyobb és magasabb pereme van, remélem nem fog többé mellé üríteni.[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz scarabeus86 #15681 üzenetére
Sajnálom de nézd a jó oldalát: már van biztos otthona és szerető gazdája
Tablettával ne tökölj: nyisd ki a száját, dobd bele és tartsd zárva amíg nem nyel egyet-kettőt.
Valahogy így -
félisten
válasz scarabeus86 #15686 üzenetére
Mindenki úgy gyógyszerezi a macskát hogy beteszi a szájába és kényszeríti hogy lenyelje. Te nem mered?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest