Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5402) petipetya


petipetya
nagyúr

Megérkezett az agusztus 16-án rendelt QSP Penguin. Szerintem ennyiért ajándék:
Order total: Price $29.66
Shipping $9.99
Total charged to $39.65

A színét nem sikerült beazonosítanom, mivel elviekben csak sötétkék, zöld és barna van belőle (tőlük vettem), az enyém pedig szürke, amely színt amúgy kedvelem is. Ez a bicska valóban elképesztő cucc: a micarta nagyon jól tapad a kézben (érdekes tapintású anyag, elsőre nem tudtam hová tenni), a markolat és a kés fogása ergonomikus, a mély clip pont jó (nem szoros és nem laza) és a csavarjai a fém linerbe futnak bele, a D2 magáért beszél (vagyis ilyen belépőszinten jó anyagnak tartom), az összhatás pedig elég agresszív, engem mindig egy Cylon vadászra emlékeztet azzal a legörbülő pengevéggel.

Az első pár nyitás-csukás álom volt, aztán mintha elszállt volna a kenyőanyag, mivel a detend ball-nál (erre most én nem tudok magyar megfelelőt) karistoló hangot adott ki. Sebaj, szétszedtem (ezt is pofonegyszerű), kitisztítottam belőle a kínai lápot, majd bekentem a saját kis varrógépolajommal. Azóta "vajpuhán" siklik, és a penge már hajszálnyit sem lóg ki középről (előtte mintha nem lett volna ennyire tökéletes).

Ha bicskák is szerepelnének a mesekönyvekben, akkor az Elementumhoz képest egészen más történetben olvashatnának róla a gyerekek:
- Szia te szép és kedves Hófehérke, én vagyok a barátságos Civivi Elementum, fogj a kezedbe és vágd fel velem az almát.
ezzel szemben:
- Szia Jancsi és Juliska, én vagyok a QSP Penguin - közben reszelős hangon nevet -, gyertek fogjatok a kezetekbe és vágjátok fel velem a gonosz boszorkányt a mézeskalács házikójával együtt! :D

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.