Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
A 2.5'' D2 jobb egy fokkal de még mindig nem az igazi, hordozni meg szvsz túl nagy.
A D2-t szvsz látni, fogdosni kell kicsit. A bemutató darab kb. 10 percet volt a kezemben egy héttel ezelőtt, de szerintem elég lenne. Hordozni meg pont jó, 90g az kb egy mobil-teló súlya, viszont lapos, így jobban elfér a zsebedben mint a hosszúkás mobil, és emiatt nem érezni olyan nehéznek.
S annak ellenére, hogy bwoaynak -akármenyire is irónikus volt a 2-vel előbbi postja,- végülis igaza van (vagyishogy nem vagyok video-buzi, sőt... sokkal inkább a zene!); de ha lenne egy jó eszközöm, akkor meglehet, hogy rászoknék, és neadjisten elővenném a metrón is néha, hogy megnézzek egy-egy rajzfilm- vagy filmsorozat-epizódot.
5-6'' már nézhető lenne, de az már végképp alig hordozható.
Ezzel egyetértek.
Nagy fogyasztású nagy kijelző helyett pl. többre tartanék egy 24-bites D/A konvertert, hogy ne csak a minőség rovására lehessen hangerőt szabályozni...
A digitális hangtechnika mérőszámai terén nem vagyok otthon, de a nagy fogyasztású kijelző engem is eléggé aggaszt. Ha háttérfény nélkül nem kezelhető a gép, az mindjárt 1 jó nagy mínusz pont nálam (is). Oké, a 30 óra lejtászási idő is elég lehet, de az mégsem 52 (igen, telhetetlen vagyok, mert hozzászoktam..) Már az is épp elég ''ilyesztő'', hogy érintő-képernyős.. de a bővíthetőség és a D2 mérete/hangminősége/bővíthetősége/sokoldalúsága egyelőre meggyőző számomra.
Kiváncsian várom mit villantanak fel Cowon-ék az augusztus végi-szeptembe-eleji IFA kiállításon (ha egyáltalán)... Tényleg nagyon jó lenne egy flash-memós X5-U3 hibrid.. vagy még egy annál is jobb Digital Audio Player.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest