Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
nem tudok, teljesen összezavartál, már fogalmam sincs, hogy mik az elvárásaid.
a Shuffle elég konkrét választás volt, ezek meg nem is hasonlóak.K3-at (ennyiért) azért nem vennék,
mert az eDigital akciósan szórta a 4 GB-osokat 20 rugóért,
ezek után ennél drágábban már keserű szájízzel veszi az ember
Viszont volt, aki lecsapott rá, és utána hosszan szapulta,
hogy nem képes file-név alapján sorbarendezni a számokat,
ez nálam is alapvető elvárás.
Az U3-at (mármint a Samsungot) láttam élőben,
marha jó az előpattanó USB csati, mert a lejátszó amúgy tök pici,
viszont ez is érintőgombos, plusz OLED kijelzős.
A Sony OLED kijelzője meg alapból is szarul néz ki,
nem csak erős napfényben.vili:
ebben pen-drive mezőnyben egyértelműen
a Samsung U3 az ultimate, kisebb, mint egy iAudio U2,
bár asszem leginkább amiatt, hogy lapos,
viszont ez az előugró USB csati zseniális.
Persze fele olyan stabilan sem ül meg a portban,
mint a rendes, árnyékolt csatlakozó, szóval letörni sem nehéz.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
vili13
őstag
Ha nem építik bele a csatit, még kisebb lehetne. Csak akkor a Samsungot ismerve erre is rárakták volna a saját hülye háziszabvány csatlakozójukat... (Érdekes, hogy amíg az összes többi gyártónak jó a szabványos mini usb, az Apple meg a Sony saját csatit használ, és úgy látszik a Samsung is így akar a "nagyok" közé tartozni.)
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
lehetne még kisebb, de így is sokkal kisebb, mint a többi csatis player.
[OFF]ha már csatizunk:
én sokkal érdekesebbnek találom, hogy míg az összes iAudionál
a szabvány mini USB van, addig az X5-re USB host csatlakozó került,
és kell hozzá dokkoló vagy subpack ahhoz, hogy az ember gépre kösse,
mert saját rendszercsatija van.
eközben az M5 nevezetű kistesóján az USB host csatlakozó helyén a sima van,
így ehhez nem kell semmilyen adapter.jó dolog az USB host,
de még a legelvetemültebbek is csak 10-ed olyan gyakran használják,
mint ahányszor összekötik a lejátszót a géppel... [/OFF][ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
nemi
tag
Na megnöveltem a keretet, 44e Ft a max .
Ipod nano 4GB vagy Sony - NW-A806(echte megegyezik a nanoval ráadasul elottem emlitettek hogy egy 12e forintos fules jar hozza) de gondolkozok egy slim psp. Lehet törni, játszani filmezni
Pénteken bemegyek a boltba és eldöntöm
CNETen mindhárom készüléket dicsérik
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Brainwashed2 #3062 üzenetére
ááá, én már rég feladtam
nemi:
jó dolog a PSP, de nem zenehallgatásra való.
végülis kurvára más, mint egy audio player,
ennyi erővel még egy notebookot is bevehetnél az esélyesek közé[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
ponti_ak
addikt
Nehogymár egy csipesz legyen a döntő érv egy 30-40k-s lejátszónál..
Mindegy, a legjobb amit javasolni tudok: nézd meg/hallgasd meg élőben is, amelyiket csak tudod. Bár egy Meizu E3 után nem biztos, hogy ilyen okos tanácsokra szükséged van, de én még mindig az U3-ra szavazok.. (Tényleg, miért nem tetszik? Talán túl drága? Vagy csúnyának találod.. ? ) -
rumos14
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
válasz rumos14 #3067 üzenetére
akkor tedd csak meg, de semmiféle Loox nem lehet a konkrét típus
X5:
huhh, ha tudnád, hány legenda kering az USB Host-ról...
most rádugtam, valamit mondott is a Windows, de aztán az X5 lefagyott.
viszont köszönöm az ötletet, majd kísérletezek,
egy újabb fw pl. nem ártana a lejátszóra.
csak amiket olvastam az iAudiophile fórumán ilyen témában,
azok miatt már erős fenntartással fogadok minden ezzel kapcsolatos dolgot.
Volt, aki váltig állította, hogy neki töltést is felvett a player
a host csatin keresztül[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
rendiboy
tag
Sziasztok!
Tudna valaki olyan lejátszót/pmp-t mondani amivel Wifizni is lehet? (Archoson és Ipod Touchon kívül)
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Filmelőzetesek: http://www.film.origogsm.hu
-
nemi
tag
Cnet és egyéb oldalak tesztjei után a következőket választottam ki:
- MEIZU M3 (2GB, WHITE)
- Sony NWZ-B105F (2GB, black)
- Creative Zen V (1GB, black/orange) "great sound"
- Samsung Yepp T9JZB 1GB fekete
- iAudio U3 1GB
Benezek a boltokba holnap, kiprobalgatom és annyi
Rájöttem ipod nem kell, másik sony versenyzőbe meg nincs FM. Ha már 30e költök rá FM legyen benneU3 fülese használható ?
-
vili13
őstag
Javaslom megtekintésre a következőket is:
- Sony NWZ-S615F
- Samsung YP-T10
(Csak hogy nehezebb legyen választani! ) -
-
szandra87
csendes tag
hello mindenkinek!
én vettem egy albacomp BV-789 MP - 4 lejátszot,feltelepitettem cd-n lévő programokat és nemtudok filemt átkonvertálni!Lécci segitsen valaki
-
szandra87
csendes tag
bocsi elirtam BC-789 MP-4 lejátszot
-
nemi
tag
válasz Brainwashed2 #3078 üzenetére
egyszeru igényeim vannak
-nem kell joy(ezt az élvezetet meghagyom másoknak),
-kituno hangminoseg
-jol összerakott, strapabiro kiszereles
-elég ha csak az mp3 ismeri fel, FM rádio nem kötelező de pluszpont.
határ 25-30e, mert ma vettem 2db ps3 játékot + franciágyat. -
bwoay
nagyúr
válasz szandra87 #3076 üzenetére
az első mondatodban ott a hiba, amit elkövettél.
ez a topic elsősorban egy jó minőségű lejátszó kiválasztásában próbál
segítséget nyújtani. Ha valaki már megvett egy bóvlit, és nem boldogul vele,
azzal nemigen tudunk mit kezdeni,
mivel szerencsére közülünk tudtommal senki nem rendelkezik ezzel a típussal.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Ravenyss
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg nagy döntés előtt állok, ugyanis az én hű társam egy Philips márkájú csoda 1 hónapja 2 év szolgálat után feltétel nélkül megadta magát :S... A nagy döntés azért nagy döntés mivel én ebben a 2 évben igazából nem nagyon figyeltem a piacon történő változásokat és kb fogalmam nincs mit lenne érdemes választani. Próbáltam olvasgatni a fórumot de elég gyorsan elvesztem a xyz és egyéb számok számomra véletlennek tűnő kombinációjában...
Szal affelől érdeklődnék mi a véleményetek erről MEIZU M6-osról (http://www.pixmania.com/hu/hu/529618/art/meizu/m6-mini-player-2-gb-feket.html?srcid=690&aftrack=TVRVNE9Ec3pOVFV5OzExOTI3MjM0Mzk7)
, illetve hogy tudtok-e vmit hasonló árban és körülbelül hasonló képességekkel?Előre is köszöni a segítséget:
Ravenyss -
Bence01
tag
Hello!
Én egy olyan 10-13e Ft között keresek mp3 lejátszót!
Szeretnék egy olyat ami megbízható több évig is és a hangja részletes de azért a mélyhangok se tompák hanem erőteljesek már amenyire ennyiért lehet. 1Giga szerintem elég lesz. Néha azért szeretném pendrive ként is használni. Meg a mappákat is kezelje.
Amit eddig néztem:
-Sony NWD-B103
-Creative zen stone
-Mpio FL500Előre köszönöm a segítséget.
Solo Puffin ti darà forza e grinta a volontà
-
need
addikt
Sziasztok..
Olyan embert keresek akinek Mpio MG 100 4G lejátszója van..!
Lenne hozzá pár kérdésem..!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
nemi
tag
válasz Bence01 #3084 üzenetére
Én tegnap vettem egy Sony NWD-B105(az altalad emlitett lejatszo 2Gb valtozatat).
Nagyon jol szol, ahogyan az összes külföldi lap megírta("awesome","superb"). Viszont vannak problémák, amik engem nem zavarnak, de akinek komolyak az elvarasai, az biztos nem venne ilyet.- Szines LCD, "csak 3soros", 1 iranybol lathato csak jol.
- alapfüles nem is olyan szar, egy MX200 szintjén van, futáshoz tökéletes lesz(én CX300 használom)
-pendrivekent hasznalhato, kupak ráilleszkedik, ráadásul mágneses szoval nehez elveszteni
- korrekt anyagminoseg, csak latszanak rajta az ujjlenyomatok.Egyszeru,de kivalo hangzasu Sony mp3lejatszo
Playstation 3 után ezt a választást sem bántam meg,
If you're looking for an affordable, utilitarian MP3 player to take on the road or to the gym, the Sony NWZ-B103 is a solid solution with awesome audio quality.
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
Hi ha valakinek lenne eladó használt iaudio u2,vagy g3mas lejátszója, vagy esetleg iriver ifp 700as szériából az 1gbs/512 mbs változat az privizen rám,mert érdekelne!
Köszi szépen!
minden jót bye!---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
adnoctum18
senior tag
válasz adnoctum18 #3087 üzenetére
Előző hsz már tárgytalan!
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
erről valami véleményt jó lenne ha mondana valaki:
Philips - SA-2310 1 GBKérdésem még az lenne: hogy kimenő teljesítménynél: 2 x 3 mW keévs vagy jónak számít vagy milyen a jó?????
-
vili13
őstag
válasz Andrewhouse #3090 üzenetére
A 2x3mW igen kevés, egy fülhallgatóhoz elég lehet, de fejhallgatóval már nem igazán használható. A többi paraméterei is meglepően gyengék, és funkciói sem haladják meg egy átlag kínai gagyi lejátszó tudását. Ha nem ingyen adják, vagy esetleg még fizetnek is hogy elvidd, akkor szerintem hagyd ki inkább...
-
Native
csendes tag
nem sokára megérkezik a nanóm, nagyon kiváncsi vagyok rá
-
coftboy
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene!
Ezt a lejátszót néztem ki magamnak:A kérdésem annyi, hogy találkozott-e valaki már ezzel a lejátszóval?
Mennyire megbízható, és kezelhető?
(A kezelhetőség inkább az érintőképernyő miatt érdekelne.)
Jah, és az lehetséges, hogy csak 1.1-es az USB rajta?
Ezt egy kicsit furcsálom, mert az előző modellnél (PMP-22) 2.0-át ír!Előre is köszönöm a válaszokat!
-
rumos14
nagyúr
válasz Andrewhouse #3092 üzenetére
ez tényleg nem egy túl jó választás, egyedül a külseje szól mellette. ha kapható még vhol, ajánlom helyette a Samsung U2-t.
-
bucli
csendes tag
Sziasztok!
Lejátszók e-book képességéről kérdeznék.
Azt jelenti ez, hogy zenehallgatás közben akár pdf-et is nézegethetek? Teljesen függetlenül?És mi a véleményetek az Alcor Nun lejátszókról? Megbízhatóak, jó a hanguk? Egy pozitív véleményem van eddig, semmi több.
-
Tombi
őstag
Én ma vettem ezt a Sungoo 901-es lejatszot 1 gigás darab [link]
5000-et nekem megért, hatalmas minőségi ugrás a motorola v360 + fabrikált füles kombóhoz képest, emellett videokat is lejatszik, csak sajnos át kell kódolni smv-be. 5 év saturn gari. USB 2.0-ás tehát még egy pont a telóval szemben, hogy a minőségi Sennheiser fülest már ne is emlitsem. Hibái: meglátszik rajta az ujlenyomat + hiányolom gombzár gombot, de ennyiért nagyon jó vétel..
Valaki meg tudná mondani, hogy ez a sungoo márka minőségben hol van?
[ Szerkesztve ]
-
bucli
csendes tag
Még egy kérdésem lenne:
Túl népszerűek ma az aksik szemben a tölthető elemes megoldással - mi van, ha tönkremegy? Tudják cserélni a szervízek vagy lehet kidobni a készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest