Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jerome86
csendes tag
Közben megnézegettem a pixmania oldalán a garanciát meg rengeteg hozzászólást elolvastam és végleg elment a kedvem a netes rendeléstől, de találtam egy boltot ami szintén olcsóbb.
http://avplanet.hu/show_list.php?keres=1&csop=49&begin=0&csop=250 -
-
DÖBRÖGI
csendes tag
Üdv mindenkinek
Valaki tudna nekem pár típust felsoroli, ami képes albumképeket kijelezni? Valahogy úgy mint amikor a winamp 5 kiteszi lejátszásnál. Eddig csak az I-podoknál láttam és érdekelne hogy tudtok e valami olcsóbb típusról?
-
ponti_ak
addikt
válasz DÖBRÖGI #3156 üzenetére
Szia!
Valóban, akár ez is egy fontos szempont lehet a vásárlásnál , de szerintem manapság ezt már majd' mindegyik lejátszó tudja (más kérdés, hogy mekkora kijelzőn), és márcsak emiatt se ezen dőljön el hogy milyen lesz..Hangminőség, kezelhetőség, üzemidő, fizikai- és tárhely méret, támogatott formátumok, plusz persze a külalak is, éshát az ár. Ha ezeket átgondoltad, szvsz akkor jöhet a többi gimmick: képnézegetés, mini-video, flash játékok, és a kérdéses album-art, stb.. Az én szempontjaim legalábbis így következnek csökkenő fontossági sorrendben.
Márkák, amiket szoktam ajánlani. Samsung (eDigitalban vannak most olcsón), MPIO (választék: 3t.hu), Sony (az új széria, Sonicstage és Atrac nélkül) Meizu, és természetesen: iAudio (infopatika.hu).
[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
válasz DÖBRÖGI #3156 üzenetére
Samsung-nál nem túl egyszerű: a hozzáadott Samsung Media Studio progival kell minden egyes számhoz (persze több is kijelölhető) hozzáadni magát a jpg file-t ami az albumkép, és az max 200*200 pixel lehet, tehát előtte le kell méretezni.
akkor már szimpatikusabb a pda-mon a MortPlayer megoldása, ami könyvtárak alapján rendszerez, könyvtárba bedobok bármilyen cover.jpg file-t az lesz az album art. -
DÖBRÖGI
csendes tag
válasz ponti_ak #3157 üzenetére
Persze nekem is a hangminőség az első . Csak azért merült fel bennem a kérdés mert ha már mindenképp LCD-s mp3-at vennék, ami gondolom meríti az akksit keményen, legalább ennyi haszna legyen számomra, mivel képnézegetésre amúgy nemnagyon használnám. Főleg mivel a normális márkák (a kisebbik Samsung-Yepp-en kívül) gépeit nem az én pénztárcámra mértezték, nézelődés közben a vaterán látható kínai alapú, nokia akksis cuccoknál ragadtam le, amiknek a szoftvere elég hasonló a TMS, meg Myaudio és társaihoz (szerintem ugyanazt a gépet gyártják vagy 12-en) ha jól tudom.
Egy ilyet kipróbáltam a media marktban, de ahhoz képest hogy tekintélyes kijelzője van, albumart-nak meg a lehetőségét sem láttam benne. ID3 tag kezelést pedig még a Telstar tampon-gépem is tudott. -
ponti_ak
addikt
válasz DÖBRÖGI #3159 üzenetére
Értem. Ha szűk a keret, akkor (is) rumos14-gyel vagyok egy véleményen. Jó móka az album-art, de csak ideig-óráig. Hab a tortán, és ha pl. a zsebedben hordod a player-t, akkor nem is nézegeted olyan sűrűn.. A zenét viszont jó ha mindig jó minőségben kapod, sokáig, megbízhatóan.
ExtremeDigital-ban most pl. 7500-ért az a Samsung U2-es szerintem a low-budget királya, még akkor is ha csak 512 Mb-os.
bwoay: a D2-nél már nem problémás ez, pont ahogy rumos írtak korábban: cover.jpg a folderbe, vagy az ID3-tag-be, és kész.
[ Szerkesztve ]
-
Native
csendes tag
sziasztok! tudja valaki h mennyire bekerül a mediamarktban a 4gigás uj ipod nano?
-
kzoltann
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek Samsung P2-se? Érdekelnének a személyes tapasztalatai, a youtube videok alapjan korrekt lejatszonak tunik.
-
ponti_ak
addikt
válasz kzoltann #3165 üzenetére
Nincs saját tapasztalatom, de a Samsung-ok nem rosszak, (hang-, anyag-) minőségben, megbízhatóságban általában kicsivel az átlag felett vannak, egész jól kezelhetőek (kivéve az U3-mat, az egy szar), és árban is jók.
Van külön Samsung mp3-lejátszó topik, ott sincs még róla info, de kérdezz rá ott is, talán több sikerrel jársz..
-
ponti_ak
addikt
válasz kzoltann #3165 üzenetére
...és itt egy friss, részletes angol nyelvű leírás a Samsung P2-ről a'la anythingbutipod... sok képpel, videóval, fórummal, stb-stb...
üdv.
[ Szerkesztve ]
-
-
kzoltann
aktív tag
Köszi az oldalakat, nagy részét mar én is lattam, szemelyes tapasztalatra lettem volna kivancsi
As meg öm picit (picit????) elfogult a samsunggal kapcsolatban, azert kerdeztem itt hátha valakinek pártatlan véleménye van rola -
bentsze88888
tag
Sziasztok!
Tudnátok légyszi segíteni?
Szeretnék mp3 lejátszót venni,és úgy olvastam,hogy ti eléggé jártasak vagytok a témában.
a szempontjaim a következők sorrendben: tárolókapacitás,hangminőség,dizájn,ár!
Előre is nagyon szépen köszi,fontos lenne a segítség!
üdv[ Szerkesztve ]
-
Macilaci457
őstag
válasz bentsze88888 #3174 üzenetére
Hello! Mivel szeretnéd hallgatni róla a zenét?
Szóval a hangminőség min kéne jó legyen (elsősorban)?[ Szerkesztve ]
-
Brainwashed2
tag
válasz bentsze88888 #3174 üzenetére
Milyen árkategóriában? És mennyi lenne a minimum tároló kapacitás?
-
bentsze88888
tag
Arra gondoltam,h gyári fülessel milyen a hangzása(ha venni kell hozzá az se gáz annyira)
és legalább 8gigás legyen.Meg fontos még,h alapból felismerje a gép háttértárként,és gyorstekerés sem árt(ez lehet h alap manapság,bocs)
előre is kösz,bocs,ha suta vagyok,de a mobilokat jobban vágom.
kösz:bence -
Brainwashed2
tag
válasz bentsze88888 #3177 üzenetére
Még mindig igen nagy kérdés, hogy mennyit szánsz rá? Illetve másik nagy kérdés, hogy érdekel-e a videólejátszás, vagy azt hanyagolnád?
A 8 vagy annál nagyobb kapacitású közül a következő lehetőségek állnak fen pl.:
flash alapúak:
-Sony NWZ-A818 (8 gb-os 49 030 Ft körül)
-iAudio 7 (8gb-os 59 900 FT, ez inkább a sima zenelejátszás felé húz)
-iAudio D2 (8gb-os 69 900FT, ez már sokkal több lehetőséggel kecsegtet, hisz rengeteg egyéb funkcióval rendelkezik, s többek között 6,3 cm átlójú (átmérője a körnek van ) érintőképernyővel, amin azért már jobban látható egy videó, mint a 7en)
-Meizu M3 (8gb-os 41 500 FT, ez is inkább zenelejátszó)
-Meizu M6 (8gb-os 45 900 FT, asszem ez is inkább zenelejátszó, bár nem olvastam végig a leírást.)
hd-s (na most itt van 1, 1.5, 2,4,5 és a következő határ 20 gb-os meg még nagyobb kapacításúak):
-iAudio A2 (nos, ez már kicsivel sokkal drágább mivel rengeteg funkcióval rendelkezik 20gb-os 99 900 FT)
-iAudio M5 (20 gb-os 66 900 FT)
-iAudio X5 (20gb-os 79 900 FT)
-iRiver H120 (20gb-os 102 900 FT)
-iRiver H320 (20gb-os 89 900FT)stb, stb...
Azt ajánlom nézz szét az infopatoka oldalán (ez itt nem a reklám helye. ), ill. keress rá cikkekre itt ph-n!
Továbbá fontos, hogy a fent említett két kérdésre választ adjál, mert különben nem tudunk segíteni, csak azt mondani, hogy "hát ez jó, szerintem ezt vedd meg!".
füles: Általában nem valami jó fülest adnak a playerhoz, persze ez is relatíve. De ha ténleg jobb fülest akarsz, akkor érdemes rákérdezni a füllhalgatós topicban.
Árban persze biztosan vannak olcsóbbak is, illetve határ a csillagos ég.
[ Szerkesztve ]
-
Macilaci457
őstag
válasz bentsze88888 #3177 üzenetére
Egy másik megközelítésben egy jól szóló fülhallgató többe kerül mint egy olcsó 8Gb-os Mp3 lejátszó.
Szóval, ha a gyári fülessel akarnád hallgatni, akkor a legolcsóbbat vedd meg.
Ha költeni akarsz fülhallgatóra is, akkor az előbbi sort felejtsd el.Megosztom veled az aktuális kutatásom, hátha mond valamit:
Hangminőség terén nekem az első a lineáris hangkép. (Jazz, accoustic, classical, nem pedig tuc-tuc zenében gondolkozom, persze ott van a rock is, de amit nem kevertek meg jól, az olyan is.) <- ez annyira igaz, hogy nem vennék meg olyat, amit nem mértek meg RMAA-val.
A mai piacon Flash memóriás lejátszóban a csúcsot képviselik:
Meizu, Iaudio, Sony, Ipod meg jópár, amit itthon nem lehet kapni.
Meizu: megjelenése óta hibája, hogy a számok végén dadog, így gapless számoknál idegesítő. Máig nem ismeri el hibaként a gyártó nyilvánosan.
Iaudio: szerintem ez oké, ha tetszik valamelyik, kicsit drágák ugyan, de 2 év gari.
Sony: az újakra simán lehet már zenéz másolni, nem kell külön szoftver. A hangképük ugyan mesterségesebb a fenti kettő márkáénál. Viszont az A81x típushoz profi fülhallgatót adnak! És manapság akciós is.
Olyan extrákat mint pl. a Gapless még mindig nem támogatják.
Kivéve pl. Trekstor Vibez!
Vagy szoftvercserével pl.a Sansa szériák, lásd [www.Rockbox.org] -on.Az olyan lejátszókat mint pl. PTI és hasonló sosehallot csodák érdemes elfelejteni, ha nem az ár a fontos.
A "még oké" kategóriában vannak az MPIO lejátszók is, viszont le van maradva pár évvel, max 2Gb -tal kapni.
Na, most vagy felnyitottam a szemed, vagy felismertettem, hogy nem is akarsz elmélyedni a témában.
[ Szerkesztve ]
-
Brainwashed2
tag
Ja igen, és hogy folytassam a gondolatmenetet. Ha már ennyi pénzt beleadsz, akkor érdemes átgondolni a dolgot, és nem elsietni a döntést.
Ipodról meg annyit, hogy középkategóriás...
fülhallgató: Ezt hogy érted Maci, hogy egy olcsóbb 8 gb-os player olcsóbb, mint egy jó füles? Milyen fülesre gondoltál te? Vagy esetleg nem ismerem a kínai ipar legújabb faborítású, műanyagkijelzős, olcsó minőségi termékét?
-
bentsze88888
tag
Hát úgy kb 80-ig mennék el maximum,és körülbelül karácsony körül lesz a vétel,
ezért is kezdtem el most a körülnézést,ennyiért nem akarok elhamarkodottan dönteni.
A legfontosabb szempont a hangzás tulajdonképpen,tehát ha mondjuk 70-80ért
veszek egy lejátszót,nem kéne még plusz tízezreket költeni fülesre...
a videólejátszás is érdekel természetesen
szóval így mi a véleményetek?
(ez az iaudio d2es megtetszett az érintőképernyő miatt,mixeket is szoktam hallgatni és a beletekerésnél gondolom gyorsabb lehet - pozitívum/negatívum?)köszi szépen,rendesek vagytok!
üdv: Bence[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz bentsze88888 #3181 üzenetére
az gyakorlatilag mindegy, hogy mennyiért veszel lejátszót,
a tartozék füldugó az esetek 99%-ban vackok,
0.7%-ban még elmennek, és csak 0.3%-uknál lehet azt mondani,
hogy egész jó, amit a lejátszóhoz adtak.
tehát ha 80-at szánsz rá, és valóban fontos a jó hangzás,
akkor szvsz érdemes legalább 8 rugót számolni ebből a füldugóra.
(itt mondanám, hogy kezdésnek a jó allrounder, és immár mérsékelt árú
cx300-at ajánlom, de ML közbe fog szólni, úgyhogy csak suttogok,
pedig belépőszinten 10-ért sem tudtam jobbat ajánlani).
a D2 hangját tekintve jó, de ha a videolejátszás annyira nem hoz lázba,
akkor nem feltétlenül érik meg azok a (pont az érintőképernyőből adódó) hátrányai,
amik miatt audiolejátszóként nem ez a legeslegjobb választás.
mindenképpen érdemes lenne jól átolvasnod ponti_ak részletes leírását a D2-ről[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Brainwashed2 #3180 üzenetére
az iPod nem középkategóriás, ezt felejtsük is el!
Kiváló lejátszók, bámulatos a hw,
csak a konkurenciához képest vannak otrombán szembeötlő hiányosságai,
valamint az Apple DRM politikájának köszönhetően
fw szinten olyan korlátozásokkal szembesül az ember,
hogy vagy csak magas toleranciaszint,
vagy kellően lelkes rajongás szükséges ahhoz,
hogy sikerüljön ezek felett szemethunyni.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
ponti_ak
addikt
válasz bentsze88888 #3181 üzenetére
A D2 frankó lejátszó, csak itthon nagyon drága, és kell hozzá egy jó legalább 10k-s füles (Sennheiser p(m)x100/200). A videó/jpg/txt funkció jó móka, de ha nem használod ki 1-2 hónap után, akkor nem érdemes emiatt (és az SD-bővítésért) plusz 30k-t kiadni szvsz.
Keress rá a topikjára, (MOD: itt van) oda leírtam nemrég a tapasztalataimat, de a net is tele van tesztekkel.
Ha rendszeresen utcán használod majd, esetleg sportolásra (is), akkor is inkább a 4gigás U3-mat ajánlanám. Nem bővíthető, de a kezelése jobb a joy miatt.
[ Szerkesztve ]
-
bentsze88888
tag
ez a 16 gigás sansa view is tetszik! vélemény?(meg az x5 is fullos!)
-
bwoay
nagyúr
válasz bentsze88888 #3185 üzenetére
az X5 az télleg fullos, de ha egy 16 GB-os, jóval kisebb,
könnyebb flash playerrel veted össze, aminek mondjuk az üzemideje is nagyobb,
árban meg kb ugyanott van, akkor mi történik?
mondjuk én imádom az X5-öt,
szerintem a valaha gyártott lejátszók egyik legjobbja,
de annyira elfogult azért nem vagyok,
hogy másnak is ezt a típus javasoljam mondjuk egy i7-tel szemben.
(bár én nem cserélném le egy i7-re )[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Macilaci457
őstag
Milyen fülesre gondoltál te?
Csak röviden, mert van ennek topikja.
Vannak fülhallgatók, aminek van 3 fő típusa:-Normál hangszórós, hagyományos.
A normál az, amiből lehet venni 500ft-tól pár ezerig. A YUIN PK1 például 135$, szóval ebből is van felső kategória.-8mm-es hangszórós kicsi, amire rátesznek egy gumiharangot, és benyomhatod a füledbe
8mm-es dologból van Sony, Panasonic, Sennheiser (pl. cx-300), olyan 6-tizenpár ezerig.-mikro meghajtós intraaurális fülhallgató
Ezt gyártja több évtized tapasztalattal a Westone, Shure, Etymotic, Ultimate Ears.
Na ezeket nem árulják itthon, és a beszerzésük olyan 35000.- Forinttól indul egészen 1200$-ig.Amire én gondoltam, az egy alap Ultimare-ears vagy Jays fülhallgató, ami kb annyiba kerül, mint .. itt javítanom kell, 4Gb-os lejátszót találtam 18000.- Ft-ért, abból kerül kettő ennyibe.
[ Szerkesztve ]
-
bentsze88888
tag
hát ja,a sennheisser-t mondja mindenki a cx300-at,szerintem beszerzek majd mellé egy olyat.
és mit szóltok az ipod videóhoz?80gigás is van,és jó áron adják...
mostmár egy picit összezavarodtam
szóval,ha beszerzek egy ilyen fülest,és még mondjuk 70-75 ráköltök,melyiket válasszam? -
Macilaci457
őstag
válasz bentsze88888 #3188 üzenetére
Ha videós lejátszót akarsz nagy kijelzővel, és sok gigabyte tárhellyel, akkor úgy sincs sok választásod:
Archos,
Ipod Video vagy mittudomén.
Iaudio A2
Creative Zen Vision:M
Microsoft ZUNEÉn valószínűleg a Zen-t választanám, vagy a ZUNE-t.
Nézz utánuk.
Vagy esetleg nézz át a PMP-s topicba, mert ezek már inkább azok mint mp3 lejátszók. -
bwoay
nagyúr
válasz bentsze88888 #3188 üzenetére
jó az iPod, jó a Zune is,
de akkor felejtsd el azt, hogy rádugod a gépre,
és mint külső meghajtóra másolgatod a zenéket.
a Zune még talán jobb ilyen szempontból,
az WMP-hez kötött, ami valszeg több gépen van, mint itunes.amúgy szerintem a 80 GB-os iPod video drágább,
mint az újabb, szebb (?), jobb iPod Classic.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bentsze88888
tag
Tehát felejtsem el a draganddrop-ot?
az szép...olyan ez esküszöm,mint a telóknál...(mondjuk ezt gondolom már több ezren írták),nincs tökéletes ebben sem.
na de mindegy
köszi szépen,nézelődöm akkor,és majd még írok,ha felvetődik vm
B -
vili13
őstag
válasz bentsze88888 #3191 üzenetére
"Tehát felejtsem el a draganddrop-ot?"
Inkább azokat a lejátszókat kellene elfelejteni, amelyek nem teszik lehetővé...
-
Native
csendes tag
iPod középkategóriás
-
bwoay
nagyúr
válasz bentsze88888 #3191 üzenetére
szerintem ez korántsem olyan, mint a telóknál.
én legalábbis tökéletesen meg vagyok elégedve
mind a ponti_ak által is ajánlott U3-mal, mind az X5-tel,
vagy legalábbis csak szinte elhanyagolható apróságokon változtatnék.
és ezek teljes értékű UMS lejátszók,
semmiféle program nem kell hozzájuk.a drag&drop amúgy egész más,
arról nem kell lemondanod, csak vannak olyan típusok,
amiknél valamit fel kell telepíteni a programot,
amibe majd be kell húznod a zenét[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bentsze88888
tag
ezt már biztos sokat tárgyaltátok,de az ipod-nak mik a hibái?
mert akárhogy nézem,megéri! 80gigás ipod video 80ezer környékén
mondjuk nekem benne csak ez az i-tunes,meg a popularitása nem
jön be.
szerintetek? -
Macilaci457
őstag
válasz bentsze88888 #3195 üzenetére
Őszinte leszek. Az ipod egyetlen hobája, hogy Apple.
A hardver jó, nagyon is. Azokból csinálják a legkomolyabb lejátszókat, lásd Imod [link] Ugyanis a Wolfson DAC teszi a dolgát ahogy kell.
Egyszerűen csak néhányan nem szeretjük az üzletpolitikáját, hogy kb csak védett formátumokat támogat, és hogy kötelező az Itunes.Viszont RockBox firmware-el azzal is lehet Gapless OGG -től kezdve a DOOM-ig mindent futtatni.
[ Szerkesztve ]
-
bentsze88888
tag
hát most rajtam lemérhető az üzletpolitikájuk: akárhogy keresek,kutatok és kerülném az
ipod-okat,mindig ott kötök ki
pedig direkt úgy mentem neki,h i-podot tuti nem...
csakhát megéri...szóval most nagyon elgondolkodtam...ha nem akarjátok az apple-t gazdagítani, akkor ajánljatok jobbat!!!
B -
Macilaci457
őstag
válasz bentsze88888 #3197 üzenetére
Na, kikötöttél valahol végre!
Akkor most elgondolkozhatnál azon, hogy neked mi az, hogy jobb!
Szóval, miben mondjunk jobbat?Akkuidőben? Valószinűleg Ponti az Iaudio D2-n símán otthagyja bármelyiket videó alatt, amíg a 80 Gb zanére van max 25 órád, videóra annyi se.
Különben aki használ számítógépet naponta, annak nem tudom minek kell 80 Gb a zsebébe...Hangminőségben jobbat?
Itt inkább a szoftveren múlna, hiszen Itunes átkonvertálja.
Szóval, ha van egy festményed, ami eleve másolat (mp3-ba tömörítetted) és egy kiállításon megint csak annak a másolatát nézheted meg, vagyis minden lépésben veszítesz a minőségből.Gapless lejátszót mixekhez, és koncert felvételhez?
Trekstor Vibez 8 és 12 Gb-os lézetik, de videót felejtsd el, ez zene lejátszó.Méretben jobbat? Iaudio U3.
Szóval mégis miben szeretnél jobbat?
[ Szerkesztve ]
-
bentsze88888
tag
uhh,te aztán képben vagy,nem semmi
hát akkor összefoglalom: egy nagy tárhelyű, jó hangzású, jól kinéző (nem túl nagy),
könnyű kezelhetőségű,hosszú üzemidejű készüléket keresek,ami azért frankó kijelzővel
rendelkezik(nem muszáj,h ezen nézzem a keresztapa trilógiát,max klippeket,képeket)
húú,talán sikerült mindent elmondanom
köszi[ Szerkesztve ]
-
Macilaci457
őstag
válasz bentsze88888 #3199 üzenetére
Ezzel körülbelül 30 -ra csökkentetted a lehetőségek sorát.
Nem mindig és nem mindenkinek a legújabb marketing csodák a praktikusak.
Életem legjobb lejátszóját ki se kellett vennem a zsebemből, hogy használni tudjam, nem hogy a kijelzőt nézzem közben.
Mások az érintőgombokat nem szeretik, mert nem lehet megnyomni, vagy nem látja mit nyom meg.
Nagy tárhely sokaknak már a 4Gb is. Épp tegnap néztem, kb ekkora a mappa amiből az elmúlt hónapokban válogattam a zenéket.
Van aki nem szereti heti 1-nél többször tölteni a lejátszóját, ahogyan a telegonját sem.
Van akinek az a fontos, hogy észrevétlen maradjon a zsebében a lejátszó.
Van akinek a divat a fontos.És van akinek az, hogy látványosan elköltsön egy csomó pénzt valamire, amire irigykedhet a környezete.
Ha nem az utóbbihoz tartozol, fogadnék rá, hogy ha egy ideig használnád bármelyiket is, a felsorolt tulajdonságok felét fontosnak találnád, a másik felét feleslegesnek. De mindkettőért fizettél, csak egy részéért feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest