Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rimuru
üzenetére
Csak épp eszembe jutott, de nem nézegettem utána (ez ilyen esti utsó gondolat volt..):
Amit gondoltam:
Korábban egy újratelepítéses "ez nem kell, ez kell" átnézéskor láttam a gombot "Lapok megjelenítése más készülékről" akkor nem kellett, és ezt nem tudtam, hogy most ténylegesen másik készülék, vagy egy készülék két felhasználófiókkal, vagy egy FF telepítés két profillal szintig értelmezendő/hető.
Most hogy így írod:
Ha sync akkor ok, így már értem, hogy hogyan is lehet működtetni..
Miért is?Pl Addonpakkok szerint -különösen úgy, hogy sync által lehet átjárás fülek közt- pl lehet, egy alap védettebb bankolós miegymásos profil , meg egy nyitottabb, háttérben zenehalgatós (gondolok itt last fm scroble funkciókra, random oldalt megnyitós (értsd, nincs szétblokkolva, így esetleg bitonyos dolgoknál jobban használható).
Alapból is lehet ez a kettő külön, csak akkor bajos, ha pl egyikben a másik kategóriában érdekes url-t kezelne: txt-ben másolgatni, míg újranyílik a profil "bajos", de sync-en keresztül picit elegánsabb.
Erre alapból volt egy vivaldi-m (zártabb FF, nyiltabb V), de mivel másodjára hagyott cserben, így mondok neki egy PÁ-t!
-
Memora
senior tag
válasz
Rimuru
üzenetére
Na pont valami ilyesmit kerestem!

Az itt megjelenő "követő" és "alkeret" dolgok betöltődését szeretném meggátolni
szerk: látom egyenként kipirosítva a facebook, google, twitter, stb dolgokat szépen le is kapcsolja őket, de már a betöltés előtt kellene. Talán a FF újraindítása után úgy lesz?
-
-
válasz
Rimuru
üzenetére
Nincs semmi gond a sebességgel?
Mert itt mindkét program brutálisan lassan tölti be és jeleníti meg az oldalakat. Kb mint egy 10-15 évvel ezelőtti Vistás PC
És ezt most műveli pár napja, pedig mindkét programot már újratelepítettem (profiltörléssel természetesen).
Chrome, Safari megy rendesen. -
mckay
aktív tag
válasz
Rimuru
üzenetére
jajj, nagyon jó ez a Container bővítmény, köszi!
sajnos nem fogom tudni használni, mert nem tudom automatizálni az indulást
- se nem találtam rá a neten tippet hogyan csináljak parancsikont ami egy meghatározott containerrel indítana
- se tippelve nem jött be egy ilyen parancsikon "firefox.exe -container:egyik"persze, úgy működik, hogy megtanítom a diszpécsert, hogy a jobb felső sarokban kattintson...
köszi!!
-
Kékes525
félisten
válasz
Rimuru
üzenetére
+1
(#56486) legelek
"Miért bíznék meg egy külsős cég védelmében jobban?"
Ezért: (#56485) colomb2
(#56484) SP4C3
"Másrészt meg hamarabb hiszem el gúglinak, hogy nem lopják el a jelszavaimat, mint a keepass meg hasonló böngészôkiegészítôgyártóknak..."
Mert: Open Source ((#56485) colomb2) -
válasz
Rimuru
üzenetére
Azért erre erős a "kinyírta" szó: "Android users who run Firefox right now can continue to do so as the browser will work just like before. Mozilla will patch bugs and security issues so that the mobile browser remains in a workable state."
Habár én mobilon minimálisan használok böngészőt, csak 1 füllel a fórumot szoktam olvasgatni rövid ideig.
-
sajog159
aktív tag
-
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Rimuru
üzenetére
Persze, értem, ezért szerettem volna kikapcsolna!
Köszönöm a második választ, ezen a vonalon elindulva sikerült kikapcsolnom az új, és visszakapcsolnom a régi "Új lapot"!
Ez így még jobb! 
Más:
Feltettem a Multi-account containers-t. El lehet menteni úgy könyvjelzőket, hogy adott konténerhez társítva mentse, mindig abban nyíljon meg?
Megvan, megoldódott.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Rimuru
üzenetére
Nekem valószínűleg a 150%-os DPI beállítás miatt van. Amúgy a natív felbontása a monitoromnak 1920 X 1200.(#54910) Ozrych
"balra legyenek rendezve/igazítva."
Erre tudok lehetőséget, mert a közelmúltban találtam olyan addont, ami tudta, csak hirtelen nem jut eszembe, mert annyit próbáltam ki.
(#54911) Matthewus
Így igaz, úgy nem az igazi."layout.css.devPixelsPerPx?" Nem, még nem próbáltam, megnézem.
-
válasz
Rimuru
üzenetére
Ettol fuggetlenul erdekes teszt lenne megnezni hogy tenylegesen mennyi kulonbseg van a ketto kozott (linux alatt).
Kíváncsi vagyok a tesztre, de lehet, hogy túl sok memóval nem lesz könnyű tesztelni, ki kell dobnod jó részét! Igaz, Te vagy a guru, megoldod.

OK, már felfogtam a második mondatod is! Így már más a helyzet.

Mostanában csak 7végére korlátozódna a lustaságod?
-
válasz
Rimuru
üzenetére
Ha még valakit érdekel a Firefox cache RAM-ba téma
Tele vannak a Linuxos topikok is a Firefox cache-be küldésével. Erre a két szóra rákeresve

csak a saját hsz-eimben is találtam párat.#Ubuntu Linux topik - Firefox cache Ráadásul ez platform független megoldás.
-
bobalazs
nagyúr
-
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Rimuru
üzenetére
Mivel egy új profileal megy rendesen, nem addon okozza, vírus sincs, akkor valamilyen régi beállítás, vagy a cache hibája lehet. Töröld a cache-t. Ha nem használ profile-t kell váltani.
Vagy: A twitchről nem egy bányász script jutott be hozzád? Az uBlock Originnel a naplózott lekérdezéseknél rá tudsz nézni, hogy az új tabon mi dolgozik. -
Kékes525
félisten
válasz
Rimuru
üzenetére
A uBlock Originnel és a Ctrl + Shift + I (fejlesztő)-vel is nyomozhatsz utána.
Másrészt szűz profilelal? Firefox.exe -p vel készíthetsz egy új profilet és ha ezzel indítod a Firefoxot, akkor tudsz választani a profileok között.
A dev profilt a profil managerrel törölted?
-
Kékes525
félisten
válasz
Rimuru
üzenetére
Futtasd le: Malwarebytes AdwCleaner
Másrészt telepítsd az uBlock Origint, és nézd meg a naplózott lekérdezések listáját, lehet, hogy valamivel kapcsolatban áll, megmutatja, hogy esetleg a háttérben folytat e valamilyen kommunikációt a Firefox. A CPU használat normális? Bányász vírusra gondolok. HitmanProt és a Malwarebytes Anti-Malware is érdemes lehetne lefuttatni.
-
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Rimuru
üzenetére
Akkor miért mutatja félkövérnek? Azok az egyéni beállítások, nem? Nálad mi az értéke? A "browser.tabs.remote.autostart.2" is az e10s bekapcsolásához kell? Mert itt csak egy van: Multi-Process Firefox: everything you need to know
-
-
mekker
őstag
válasz
Rimuru
üzenetére
https://superuser.com/questions/770301/pentadactyl-how-to-disable-menu-bar-toggle-by-alt
Ez nálam működött.
about:config > ui.key.menuAccessKeyFocuses > false -
Krystal_s
addikt
válasz
Rimuru
üzenetére
Oké, de írtam, hogy mi helyett keresek másikat. Amiből lehet következtetni, hogy Windowsra.

csako: Köszi. Ezzel is az a gond, hogy folyamatosan bejelentkezve kell maradnom és csak azt a fiókot kezeli...
ztoldy: Na ez már nem is értesítő, hanem egy komplett email kezelőfelület.
Ennél is alap, hogy bejelentkezve legyek.Fandango: Folyamatosan olvasom a topikot és korábban láttam elég sokan használnak ilyen értesítős kiegészítőt. Miattuk írtam csak azt.....

-
wwhy
veterán
-
Normi™
őstag
válasz
Rimuru
üzenetére
Olyan nagy dolgot nem tapasztaltam,nyilván nem egy Linux ilyen téren és zavaró lehet,hogy leállítás helyett teker fél órát mert telepíti őket,főleg merevlemez esetén stb...win 8.1.-ig volt közünk egymáshoz,de nem vettem meg tovább a licens-t mert már nem játszom így tökéletes a Linux Mint nekem.
-
kisspeter
csendes tag
válasz
Rimuru
üzenetére
Szia colomb2 !
Amikor újra bekapcsolom a firefoxot ,egyszerre három oldalt is feldob magából.
Milyen jó a ő a Windows 10-el pl. Aztán ,hogy alapértelmezett e ő? Meg,hogy mindjárt kész,de ha kész a fiókom,akkor lépjek be.
Amikor belépek ,akkor eltűnik a másik kettő és bejön a beállított kezdőlap.
Csináltam azt is,hogy töröltem a fiókomat. Mert én nem akarok telefonon internetezni.
Akkor is ugyan ezt csinálja.
Egyszerűen elfelejti a beállításokat.
De ha egyszer beállítom,akkor kb 2-3 órát még bírja. Ha ennél később kapcsolnám be , kezdi előröl.Megőrjít !!!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Rimuru
üzenetére
Köszi! Igen pont ez kellene nekem. Igazság az, hogy fogalmam sincs a weboldal szerkesztésről. Az látom, hogy az "Oldal forrás"-sal elő lehet hívni a részleteket, de, hogy kell linkelni, hogy lesz ebből ez, azt nem értem.
https://logout.hu/tema/mozilla_firefox_2/friss.html
https://logout.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_47801-47900.html#msg47804Megvan az "Ívelt fémes, A készülék külsejét" csak a linkelés nem megy. Ha nagyon bonyolult akkor mindegy. Azért lenne jó, mert ha valakinek küldök egy nagyon hosszú cikket, egyszerűbb lenne, ha egyből a fontos részre ugorna és nem neki kellene bogarászni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- One mobilszolgáltatások
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

majd meglátjuk 

(összesen 2x4 van)
KAMI911