Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Hello.
Nekem olyan problémám van, hogy rájöttem, hogy csak Firefox alatt (3.5.5) nem megy jól és zökkenőmentesen a böngészés. Azaz pl jutub videók lejátszása alatt a videó 20s-ként (kb) egy pillanatra lefékez, majd megy tovább.
Hosszú oldalon ha lehúzom a görgetősávot, akkor is megtorpan egy pillanatra. De még folyamatos gépeléskor is előfordul.
Gép: frissen telepített win7 64 bit, említett böngésző, adoba flash player, shockwave flash.
Internet E. 8. alatt nincs semmi megtorpanás, jutub sem akad, ugyan azzal a videóval tesztelve.

Számomra ez olyan hihetetlen rejtély és egyelőre megoldani sem tudtam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

KAMI911