Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chandler
senior tag
Hello
Nem tudja valaki, hogy mi lehet annak az oka, hogy PH!-ra nem tudok belépni a firefoxból? beírom a felh.nevet meg jelszót, és elfogadja meg minden, tovább lép, de nem leszek bejelentkezve, akárhányszor csinálom meg ezt. És az internet explorer gond nélkül bejelentkezik.
-
wegener
tag
Úgy emlékszem, mintha régebben tett volna fel ilyen kérdést a Mozilla, hogy a szabálytalan leállás miatt visszaállítsa-e a korábban látogatott oldalakat, vagy üres lappal indítson. Van ilyen?
-
wegener
tag
Sziasztok!
Hogy lehet azt beállítani Firefoxban, hogy ha böngészés/levélírás (!) közben lefagy a gép, akkor újraindítás után ne a legutoljára nézett oldalt hozza be a Firefox (akár az épp írás alatti levelet), hanem a kezdőoldalt?
Köszönöm előre is. -
Zso2
őstag
sziasztok!
Kérdésem az lenne,hogy nem találkozott vki olyan jelenséggel,hogy pl az ikariam online játékban nem tudom a csúszkákat mozgatni és azt sem jegyzi meg melyik körüzenetet olvastam már el....kicsit idegesítő,hogy számokkal kell beírnom ,mert nem kezeli a csúszkát.. -
<NewL>
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi szépen így már jó.

-
pee13
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem szeretnék kiblokkolni az oldalakat, csak valami olyan kellene, mint a NoScript, csak kulcsszavakkal

-
-
pee13
senior tag
Üdvözletem az uraknak, lenne egy elég égető kérdésem.
Szóval van nekem egy gépem, és anyámnak is összepakoltam egyet anno, de mostanában tanult rá apám is a gépezésre, alap szinten tud böngészni. Egyik nap megyek át, látom, valami poreszoldalt néz, előzményeket megnézve már vagy 3 hete.. Nem érdekel, nyugodtan nézze, csak ugye elég kártékony egy olyan user, akinek fogalma sincs a biztonságos netezésről, és még csak most ismerkedik az informatikával.. Szóval eddig lecseréltem az avastot panda IS2010-re, remélem átfogóbb védelmet nyújt. Viszont kellene nekem még valami kiegészítő, ami kulcsszavak alapján tudja blokkolni az ártalmas kódokat egy weboldalon.. Szóval ha fellép valami tele vírusos poreszoldalra, akkor ebből lehetőleg minél kevesebb jusson be a gépre.. Utálok takarítani
Ötletek?
-
<NewL>
addikt
sziasztok
felraktam a legujabb mozillat,3.5.5
be akarok lépni a ph fórumára,beirom a jelszavam,kódom kipipálok mindent oldat...írja ,h sikeres belépés de nem lép be.
beállításokba be van állítva ilyenkor ,h megjegyezze a dolgokat,így be se tudok lépni,ha nem jegyzi meg akkor meg megjegyzi.
a windows tűzfal ki van kapcsolva,ha ez számít valamit.
windows7 64bit van fennt. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
tknof1871
üzenetére
legújabb Firefox van fent? Nálam ha bekapcsolom hoyg a legutóbbi oldalakat nyissa meg induláskor megnyitja, HA pedig kezdőlapra van éállitva és több oldal nyitva van kilépéskor megkérdezi mentse e az oldalakat ha igent nyomok azokkal indul amiket utoljára néztem. Lehet hoyg valamelyik kiterjesztés zavar bele. próbáld meg egyesével letiltani pket és próbálni beállítani az inditást az előző oldalakkal.
-
Brutforsz
senior tag
-
tknof1871
őstag
Nem tudom beállítani, hogy a FF indulásakor azokat az oldalakat töltse be, amiket kilépéskor mutatott.
Eszközök > Beállítások... > Főlap (fül) > Indítás
Beállítom, hogy a Firefox indításakor a legördülő menüben a Legutóbbi ablakok és lapok megjelenítése legyen, aztán leokézom. Rögtön megnézem, de már a Kezdőlap megjelenítése van beállítva. Mi okozza ezt? A Firefox az alapértelmezett böngésző. Mellette van IE (természetesen) és Google Chrome.
Kiterjesztéseim: DownloadHelper; Fast Dial; Flagfox; Flashblock; Gmail Manager; History Tree; HopSurf® (ezt nem akartam, de véletlenül feltettem); Java Quick Starter; Microsoft .NET Framework Assistant; Screengrab; ShowIP; Tab Mix Plus; URL Link; Winamp Toolbar; WOT
-----------------------------------------------------------------------------------------
Torrent-hez kapcsolódó FF kiegészítőkről megosztaná valaki a tapasztalatát?
Én utorrent-et használok. Magyar és külföldi torrenteket is letöltök.
-----------------------------------------------------------------------------------------
THX az eddigi válaszokért is!
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hmm... Énis ettől féltem, de gondoltam, azért rákérdezek...

-
Gorneck
legenda
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ma raktam újra a rendszert...volt leszedve b3 telepítőm...és nem kellett semmit se állítanom benne...
-
Gorneck
legenda
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Clean install esetén nincs hiba ebben a funkcióba...
-
G.I.JOE
senior tag
Hali!
Talán ide jó ha felteszem a kérdést: Miért rakja magát a firefox mindig a tv-re, ha minden más a monitorra kerül, amikor elindítom? Nemrég még ez is jó volt, de most nem ... A tv extended desktop, a monitor a primary. Visszahúztam a monitorra, itt leraktam a tálcára, vissza nagyba, becsuktam, hátha ez segít ... újraindítom, de csak a tv-re rakja magát! Help, pls!
-
Lampard19
tag
Sziasztok. Vettem egy új laptopot és átakarom erre rakni a kedvenceket mert elég sok van.
A régi gépen hol találom ezeket meg és hova kell berakni az új gépen? Firefox-ról - Firefox-ra
Köszönöm.
-
thomikaf1
tag
Szevasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy, miért lehet az, hogy a http://www.slagerradio.hu nem jön be! a másik gépen, ami szintén erre a netre van kötve, azon tökéletesen bejön!
Van valami ötletetek?
Elöre is köszönöm

thomika -
Goose-T
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
...és csak a videolejátszást, a 2D/3D rajzolást nem. Pedig annak lenne értelme.
-
leviske
veterán
Másnál is hibásan jelenik meg az iGoogle a Firefox (3.6)-ban? Az IE esetén nincs gond...

Konkrétan nálam az a hiba, hogy a Teaház témámnál a ki róka egyáltalán nem látszik, úgy felcsúszik az egész.
1650x1080 felbontásban meg olyan, mintha szétszakadt volna a téma. (IE esetén ez sem jön elő.) -
Goose-T
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Jobban beleolvasva a dolgokba, semmilyen grafikus gyorsítás nem lesz ezután sem PC-n, csak H.264-es videók gyorsítása a megfelelő videokártyákkal (Geforce 9x és Radeon 4x-től felfelé). Szóval PC-n marad ugyanaz a fos, mint eddig.

-
Steelmanus
addikt
Mar a W7 topicba beirtam de gondolom ide is jol jon, megjelent a Flash uj verzioja ami mar tamogatja a hardveresgyorsitast.
Olvasni valo:
Letoltes: -
pzstm
titán
sziasztok kedves Firefox-guruk!
Kellene nekem egy kis help!
Firefox 3.5.5 az alapértelmezett böngészőm.
Ma reggel óta a következő hibaüzenetet kapom, ha egy linkre kattintok külső progrmaban vagy akár egy html fájlra sajátgépben. (Outlookban illetve MSN-en kapott linkek esetében is)
Mit lehet ezzel tenni?

-
tknof1871
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Most telepítettem a rendszert, a hardver driverein kívül nem is telepítettem sok mindent (winamp, skype, sony vegas, windows live).

-
tknof1871
őstag
Ha Windows Live Messenger-en üzenetet kapok, vagy csak jelzést, hogy egy ismerős bejelentkezett, akkor összeomlik a Firefox (3.5.5) ha éppen videót nézek (pl. youtube-on). Most telepítettem újra a rendszert. Mi kell neki, hogy ne omoljon össze?
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Nem tudja valaki miért nem működnek rendesen a MozBackuppal Firefox alá átvitt add-onok? Konkrétan az IE tab, firebug és web developer kiegekre gondolok.
Sem az eszközök alatt nem látom a vonatkozó bejegyzéseiket, sem az egyéb helyeken (status bar, eszköztár, stb).Az lemaradt, hogy mindkettő FF magyar 3.5.5-ös verziójú.
-
Ziog
aktív tag
Megoldható valahogy, valamilyen add-onnal, hogy különböző kiterjesztésű fileok különböző helyre legyenek letöltve, hogy ne mindent egy helyre pakoljon be?
Mindezt automatán kellene, tehát ne én adjam meg minden egyes alkalommal a mentés helyét.
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Végülis nem egy egetrengető probléma. Bár már az FF 3.0-ból is használtam bétákat, illetve a 3.5-ből (sőt, még amikor 3.1 volt, akkor is) is, és nem igazán találtam bennük hibát, ezért most meglepődtem.

MOD: Feltettem a Beta 3-at, és nekem is letiltotta az addonokat. Ezt baromira nem veszem jó néven, de azt még kevésbé, hogy hiába adom hozzá a extensions.checkCompatibility.3.6 változót, és állítom false-ra, semmi nem változik!!
Valaki tud segíteni? Köszi -
válasz
Angyalifény
üzenetére
Szerintem, még akik készítik, azok sem mernének konkrét időpontot írni - az eddigi tapasztalatok miatt. De reménykedhetünk, hogy az idén.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogyan lehetséges megoldani, azt, hogy egy megnyitott oldal tartalmát mondjuk 5-10 másodperces időközönként automatikusan frissítse a firefox? Esetleg létezik erre valami plugin?
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát, nálam nem ilyen jó az arány. Nekem nem 20-ból 1, hanem 7-ből 3 kiegészítő nem működik. A sebességkülönbség valóban érzékelhető, de annyival nem gyorsabb, hogy a teljesértékű, stabil változatot nyugdíjazzam.

De legalább tettem egy próbát, úgyhogy várok a végleges 3.6-ra. -
tknof1871
őstag
Van a példa kedvéért a blog.hu (lehetne más is). Sok eltérő témájú blog van rajta. Én meg több accounttal regisztrálok, mert annyira eltérő témájú blogokhoz is hozzászólok, tartok tőle, egyiknek a közössége rossz néven veszi, ha a másikhoz is hozzászólok.
Lehetőség van rá, hogy kiderüljön, az a több account az én böngészőmhöz, az én gépemhez tartozik (vagyis jó eséllyel 1 személy)? A böngésző vagy a gépem hagy nyomokat, amiből összeáll a kép a szerkesztőknek, adminokak, az oldal üzemeltetőinek, melyik accountok tartoznak egy személyhez?
Azt most hagyjuk, hogy egy olvasó szövegelemzéssel is rájöhet. Az IP cím meg adja magát, de arra ott a foxyproxy. -
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
na meg még valami....fel van rakva a Java, viszont valamiért nem működik se nálam, se bnőmnél :S
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=112670&serverID=32
A neve alatt van ugye hogy Equipment / 3D Character, ha rákattolsz a 3D characterre ki kéne, hogy jöjjön az aktuális 3Ds kinézete. Ezzel szemben csak az jön ki, hogy Java Plugin Required, Manaual Java Download, aztán befagy...Valakinél működik, sőt mikor frissen telepítettem Java-t akkor elsőnek nekem is működött :\ azóta nem...
-
BullZeye
veterán
ez úgy néz ki megoldotta, köszi szépen ^^ más egyéb hasznos, ehhez hasonló dolog? Pl néha csinál olyat az utóbbi 2-3 hétben (gyakran, szinte mindig) hogy írok egy ilyen chatboxba, és mintha frissítené magát az oldal, csak úgy ok nélkül nem tűnik el az írás, csak az aktivitását veszti el, és konkrétan keres az oldalon (be van állítva, ha beírok valamit akkor automatikusan keres :S)
-
WonderCSabo
félisten
válasz
egykori
üzenetére
Ez csak azt jelenti, hogy nem ellenőrzi a kompatibilitást. (A kompatibilitás meg csak annyit jelent, hogy milyen FF verzió van egy bizonyos kieg fájlba írva). Ettől függetlenül mindegyik kieg. menni fog, és nagy része helyesen is fog működni. Nekem pl. 1 kivételével mind a 20ból.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hali WonderCSabo,
Ha falsra állítom a kompatibilitás ellenörzését, akkor ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy kompatibilisek azaz működőképesek maradnak a kiegészítők? Mert akkor tennék egy kísérletet a 3.6 bétával.
Üdv, egykori -
WonderCSabo
félisten
Basszus ez a Beta 3 egy szar. Mikor frissítettem, rögtön letiltotta a kiegészítőim nagy részét, pedig meg mondtam neki, hogy ne tegye, már régebben about:config -ban. A másik borzalmas dolog, hogy kikapcsolták a Windows 7 tab betekintést!
Szerencsére mindent vissza lehet kapcsolni.Windows 7 betekintést:
about:config -ban állítsátok át a browser.taskbar.previews.enable kulcsot true -ra.
Kiegészítőkhöz:
Adjátok hozza a extensions.checkCompatibility.3.6 logikai változót, majd állítsátok false -ra.
-
BullZeye
veterán
Az csak nálam van, hogy néha egy egy pillanatra, másodpercre beakadnak a Flash videók, játékok?
-
HZoli87
veterán
Mozilla Firefox 3.6 Beta 3: LINK
-
Shim
őstag
Greasemonkey
Ezzel saját scripteket írhatsz, teljesen újraformálva bármilyen oldalt. -
sonar
addikt
Nem tudtok olyan addon-ról amivel automatizálhatok egy csomó dolgot?
Végülis scriptelni szeretnék egy két folyamatot, nyisson meg oldalt, az ott lévő hivatkozást nyissa meg egy másik tabon.... -
válasz
Gorneck
üzenetére
HI GORNECK23!!
figyusz FŐ GURU, lenne egy kérdésem :d Nekem windows 7 van fent egy notin, na feltettem a firefoxot, a moz back up segítségével beraktam a könyvjeltőimet, meg a könyvjelző eszköztárat...
NA most a gondom az lenne, ha a könyvjelző eszköztárból nyitok meg egy oldalt akkor az adott fülön nyitja meg és nem új fülön. Ezt hogy tudom orvosolni külön lapon nyissa meg, mert ha jobb felső sarokban a google keresőben keresek valamit , azt új lapon jeleníti meg, tehát ott jól müxik a dolog....
-
Gorneck
legenda
1. Adblock, flash block, wot, download statusbar, fasterfox lite és helyesírás ellenőrző.
2. Ezen mosolyogtam egy jót...120-150 sok? Nálam 15 tabbal eszik ennyit a 3,6b2 (mondjuk ez erősen függ az adott oldaltól), de mivel sosincs ennyit nyitva így 67-70nél többet nem kajol.
3. SSD, brutál net, fasterfox lite. -
Remix
csendes tag
Sziasztok !
Lenne pár kérdésem :
1. Milyen Kiegészítőket ajánlanátok átlagos böngészéshez? (adblock plus van fent most)
Ti miket használtok? Lényeg,hogy ne lassuljon be a böngészés !2.Hogyan tudom csökkenteni a firefox memóriazabálását? (kérlek titeket hogy csak olyat írjatok ami tutira jó )
3.Milyel sebesség trükköket tudtok a böngészőhöz amivel kihozhatom belőle a maximumot ?
Válaszokat előre is köszönöm

-
Angyalifény
tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
köszi
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Angyalifény
üzenetére
Ctrl+0
-
Angyalifény
tag
Ha kinagyítok egy oldalt hogy tehetem vissza alap- méretbe ? az egér középső gombbal nem jó
-
hi all!
Melyik kiegészítő kell, hogy ha megnyitok egy lapot vagy hivatkozást, azt új lapon nyissa meg az FF ?
-
Gorneck
legenda
válasz
Angyalifény
üzenetére
Vagy felrakod a 3,6 bétát...vagy [link].
-
Sleed
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám azt megoldani, hogy az rss csatornáim hírei megjelenjenek az asztalon, az erre kitalált kis boxban?Ma váltottam Win 7re xpről és nem igazán vágom hogyan tudnám megoldani.Amit explorer alatt mentek el, az megjelenik benne.FF alatt viszont nem működik.
Van erre valami bővítmény?Előre is köszi
SleeD
-
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Én, amikor teljes tisztítást rendezek, akkor a Vezérlőpultban, az Internetbeállítások, Általános fülön a Törlést szoktam még futtatni. Lehet, hogy nincs köze FF-hoz, de szerintem nem árt ott is tisztogatni ilyenkor.
Valamint, ha újrarakod, és a Mozbackuppal csinálsz teljes mentést, azt ne engedd vissza, nézd megelőbb, hogy úgy natúrban jó-e? -
Noxy
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Ha teljesen letörlöd a firefoxot, application databából is akkor is ez a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Minden működik, a 3.5.5 mégis nyugdíjba megy.
KAMI911