- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #10286 üzenetére
Az nem normális; én csak nagyon ritkán kapcsolom ki a gépet (csak altatom) így mondhatjuk hogy napokig fut a böngésző (is) de ilyen problémát szerencsére még nem tapasztaltam (W7+friss FF).
-
rol33
aktív tag
válasz
Tele von Zsinór #10298 üzenetére
köszi, de sajna itt nem találom, pedig az előzményekben ott van.csak ott meg nem tudom megnyitni
kapcsolat nélkül nem nyitja meg, kapcsolttal meg csak a képet hozza be a szöveget nem.
megnéztem az explorert, amit hó elején megnéztem, azt kapcsolat nélkül mindenféle buhera nélkül simán megnyitotta -
rol33
aktív tag
sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem, hogy valahogy meg lehet-e csinálni azt, hogy kb. 1 hete megnyitottam egy oldalt, amit közben leszedtek.namost ezen lenne olyan infó ami nekem kéne. vissza lehet ezt valami módon keresni,asszem az explorer mintha tudott volna hasonlót,hogy amit egyszer megnyitottam azt kapcsolat nélküli módban ismét meg tudtam nézni. bár lehet rosszul emlékszem. előre is thx. -
pukkancska
tag
válasz
pukkancska #10192 üzenetére
Valaki? [link]
-
egykori
őstag
Próbáld meg: fent a jobb felső részen a bing ikonjára kattintva előjövő lista alján a "Keresőszolgáltatások kezelése" menüt megnyitni. Itt remélhetőleg meg lesz a Google (ha nincs alul a "További keresők letöltése" szövegre klikkelve megkeresed). Arra ráállva a Fel gombot nyomva az első helyre sorolod, és az lesz ismét az alapértelmezett.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Használja valaki a winfox-ot? Nekem egyetlen oldal megnyitásával, a processzorom egyik magját 100%-on kezdte el használni, pedig egy sima flash nélküli blog oldal volt. Ugyanez az oldal a kiegészítő nélküli 3.6-ban gyakorlatilag 0%-os proci használaton áll.
-
frame>24
addikt
válasz
Tele von Zsinór #10285 üzenetére
köszönöm, teszek egy próbát majd.
-
Zanik
addikt
Sziasztok!
A következő gondom lenne a Firefox-szal (3.6). Szóval párom feltelepítette a gépre a Windows Live Messengert, de valahogy úgy, hogy azóta ha a FF-ban a keresőbe nem teljes webcímet írok, akkor a Bing ad találatokat rá, ami baromi idegesít.
Hogy tudnám visszaállítani, hogy a Google adjon találatok?! -
ZBO
tag
válasz
Tele von Zsinór #10286 üzenetére
Nekem az esetek 90%-ában fut tovább a háttérbe és ctr-alt del-el folyamat leállítása oldja meg. Ha nem mondanak egy tuti megoldást más böngészőt teszek fel.
-
legiaap
félisten
-
Füleske
addikt
Létezik - e olyan kiegészítő , ami kiírja a kedvencek mellé hogy mikor látogattam utoljára az adott oldalt ? Esetleg háttérszínnel jelzi ha már x napja nem néztem rá valamelyikre ?
-
scope2007
addikt
válasz
Tele von Zsinór #10268 üzenetére
az de beteg
thx így még jobban tetszik a dolog!!! -
ZBO
tag
Üdv!
Nekem is olyan gond van, hogy leterheli a procit, mert bezárás után is tovább fut a háttérben. Több domaint is letiltottam a routerban, hogy ne jöjjön annyi reklám. Lehet e miatt? -
Steelmanus
addikt
válasz
.impulse. #10270 üzenetére
Ahogy canniball forumtarsunk is utalt ra nemhogy frash-el hanem egy jo par Youtube videoval is amit gondolom elotoltoget ezt azert irom mert ha a Flashblock be van kapcsolva nalam akkor ugy 45 Mb eszik az oldal ha engedelyezem majd ujra megnyitom vagy frissitem nalam 150 Mb korul fogyaszt siman csak az az egy oldal.
-
frame>24
addikt
válasz
RexpecT #10275 üzenetére
Egyetlen addonom a java volt.
De java nélkül is kezdett nagyon lassú lenni, ill. sok erőforrást zabálni, amire vonatkozóan több helyről jött hír!Most explorerezek, jobb híján, valami javallatotok még van-e?
Chrome-tól szintén hülyét kapok, az felejtős. Operát rég próbáltam, anno az is lassan böngészett, az rémlik. -
frame>24
addikt
Hát olyan szinten esett szét a F(l)ájerfox, hogy uninstalláltam a francba.
A szokásos, hetente több crash után a 3.5.7 verzió már ott tartott, hogy egész weboldalak villogtak, mert ilyen történt (most figyelj!!): hogy bármely aktív oldalon egy villogó kurzor jelent meg a szövegben, mintha úgy szerkeszthetném, mint egy .doc-otÉs ennek következtében, néha egész oldalak hatalmas bannerjeinek oldala, egyéb elemeinek szegélyei villogtak, mint valami gigantikus " | " - kurzor!!
EZmiez??? Mindegy, már nincs ehhez türelmem. Lassú is, mint a szar.
-
emre
veterán
Üdv Urak!
Tudna valaki értelmes magyarázatot adni arra az egyszerű kérdésre hogy két gépindítás között hogy a rákba tűntek a könyvjelzőim?
Nagy gondom nincs, mert időközönként elmentem őket, (új os telepítés esetén) de ez most így hirtelen jött. Ma reggel még minden okés, mire hazaérek a melóból, már nincs semmi. Valami rev 2-es fox vann fenn. Os: XP.SP3, minden auto frissítés ki van kapcsolva.
Ha belátható időn belül nem kapok értelmes választ kénytelen leszek elbeszélgetni az asszonnyal, és ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek is.
Thnx.
-
.impulse.
csendes tag
Üdv mindenki!
Valaki legyen olyan kedves, és magyarázza el nekem hogy lehet EZ?
Pár napja formáztam a C-t, újraraktam a windowst, letöltöttem az új firefoxot, és azóta használhatatlan. Itt csupán egyetlenegy oldal van megnyitva, ami már befejezte a betöltést, és ez is 80-90%-ig leterheli a processzort, és irreális mennyiségű memóriát zabál.
Elérte a firefox azt a szintet hogy már használhatatlan. Valaki pls segítsen, mert nem tudom mi lehet a hiba. Windóz most lett újrarakva, vírusirtást is lefuttattam, de nem találom a hiba okát.
Előre is örök hála annak aki segít!
[a probléma teljesen független attól, hogy hány oldal van megnyitva, és hogy milyen programok futnak rajta]
Additional info: a Zonealarm tűzfal van jelenleg használatban.
-
legiaap
félisten
Halihó!
Olyan kérdésem lenne, ha Könyvjelzők->Könyvjelzők kezelése...>Mentés után elmentettem az összes létező könyvjelzőm, akkor utána, ugyanitt a Visszaállítás, majd Tallózással tudom visszarakni őket?
Ilyenkor megmaradnak azok a könyvjelzős mappák is amikbe csoportosítottam a könyvjelzőim?
És a könyvjelzőimnél használt jelszóim és felhasználó neveim is megmaradnak visszaállítással. (Értem ez alatt, hogy sok helyre úgy belépek, hogy nem kell beírnom a jelszóm és a felhasználó nevem, mert megjegyzi. Ez visszaállítás után is ilyen marad?)Köszi előre is.
-
DiabloCorsa
őstag
Segítséget kérek jelszó ügyben. Jól működik szinte minden, az a gondom, hogy egy domain alatt sok aldomain van és ezekhez külön jelszó. A jelszó tárolás pedig a dominhez történik, így mindig válogatni kell, hogy az adott oldalhoz melyik jelszó kell.
Van erre megoldás?
-
Steelmanus
addikt
válasz
randras #10253 üzenetére
En hasznaltam egy darabig de az nem tetszett benne hogy a letoltott dolgoknak a cimet a Prefs.js-ben eltarolta es az igy folyamatosan not, nameg nem szeretem ha tele irkalja valami.
Erre javasolta WonderCSabo a Flashgot nevu kiegeszitest amiben pl kilehet kapcsolni a Naplozas-t es nagyon jo. En mar azt hasznalom es nagyon jo. Probaljatok ki mielott felteszitek a Video Download Helper-t. -
IveyBaby
tag
válasz
WonderCSabo #10247 üzenetére
Köszi mindenkinek! Sikerült.
-
^Clown
addikt
válasz
WonderCSabo #10241 üzenetére
Sajnos nem segített, de köszi a tippet. Van más ötleted?
-
Lenry
félisten
-
-Mike-
addikt
Meglehet azt valahogy csinálni, hogy a címsor alatti sorból kettő legyen? Könyvejelzőket rakok ki oda és nem elég az egy sor.
-
randras
veterán
-
Zin
őstag
1920x1080-ba hogy rakok be 2 weblapot elosztva a kepernyon egymas mellett?
-
randras
veterán
válasz
scope2007 #10252 üzenetére
eléggé belemásztam ebbe a témába, szerintem a Video DownloadHelper!
-
scope2007
addikt
hali!
szerintetek melyik a legjobban használható Firefox plugin.. amivel youtube videókat lehet leszedni?
-
randras
veterán
bocsánat, eredetileg ezt offban akartam, csak nem nyomtam rá, aztán mikor leállítottam a küldést, már ott volt onban.
nem, nem lehet, mivel kipróbáltam 3.5.x-el, chrome-al, safarival, operával, ie-vel és tényleg mindegyik görgeti... egyszóval a probléma nálam is fennáll! -
-
randras
veterán
Üdv ismét!
Tud valamelyikőtök olyan Firefox kiegészítőt, amivel tudok szimulálni adatátviteli sebességet? PHP, JS programozáshoz meg hasonlókhoz kéne, eltérő internet sebességeket tesztelni.
Habár ez FF topik, ha tudtok spec. erre fejlesztett más böngészőt, akkor azt meg mégjobban megköszönöm. -
WonderCSabo
félisten
válasz
egykori #10246 üzenetére
Jól mondod. Egyébként ha megnyitjátok Wordpaddel, láthatjátok benne a könyvjelzőket.
IveyBaby: Egyébként az FF összes beállítása átrakható, ha az egész mappát átmásolod. Vagy Mozbackuppal lemented és vhol visszaállítod.
-
egykori
őstag
-
IveyBaby
tag
válasz
egykori #10243 üzenetére
Igen, ott találok valamit, de nem azt, ami nekem kéne.
Az Explorer a Favorites mappában mutatja a kedvenceket, mint mentett html oldalakat. Így könnyen át tudom tenni pendrive-ra egy újratelepítésnél. Ehhez hasonló megoldás kellene a Firefoxnál, hogy a mentett weboldalakat áthúzhassam a pendrive-ra.
-
IveyBaby
tag
Üdv
Azt szeretném kérdezni, hogy hol találom a Firefoxnál a kedvenceket? Tehát a szgépre hova menti le őket, ahonnan elő lehet majd hívni? XP van az adott gépen.
-
^Clown
addikt
Sziasztok!
Van valamilyen ötletetek, hogy miért nem tudok sem FF, sem más böngésző (IE-t próbáltam) alatt videókat nézni (pl. youtube). FF-ot újraraktam, nem segített. Adobe Flash Playert is újratettem, de az sem segített. Ezt mostanában többször is eljátszotta, volt hogy egy restart segített, volt, hogy az egész FF-ot újratettem, és utána oké volt. De most egyik sem segít.
Köszi előre is! -
Diego!
senior tag
válasz
WonderCSabo #10238 üzenetére
Értem...oké, dorgálok
-
Diego!
senior tag
válasz
WonderCSabo #10236 üzenetére
Hát arra már nem emlékszem, hogy egyáltalán én voltam-e....de ha így is volt akkor a régebbinél hogy hogy működött? Nemlehet hogy a böngésző állította el? Vagy ez az alapbeállítás?
-
Diego!
senior tag
Újraindítás után se
Akkor unist. le és rakjam fel mégegyszer? Hátha... -
Diego!
senior tag
válasz
WonderCSabo #10232 üzenetére
Be van pipálva a Webhelyjelszavak mentése és a kivételek közt nincs semmi.
-
Diego!
senior tag
Sziasztok!
Most raktam fel a 3.6-ot, de nem jegyzi meg a webhely jelszavakat...hol tudom beállítani (a korábbinál mindig rákérdezett, most nem) -
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #10225 üzenetére
Raadsul hulyeseget irtam mert az a 33 Mb-os fajl meg az elozo letoltes bent maradt merete.
Elnezest kerek erte, de itt van a lemezcache merete helye C:\TempFox ide van atiranyitva hogy lassam.
A Cache helymeghatarozasa:
about:config
browser.cache.disk.parent_directory Karakterlanc majd a mappa neve ahova az atiranyitas letrejon.
Az egesz - latni a kepen - alig tobb mint 1.3 Mb.Koszonom Tele von Zsinór ezt eddig nem tudtam.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Steelmanus #10226 üzenetére
Youtube.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #10223 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #10224 üzenetére
Home_english....stb. névvel nem is fogsz találni fájlt, mert a cacheban random nevekkel hoz létre fájlokat a FF.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #10223 üzenetére
Valahol itt lehet a valasz a kerdesre hogy hova teszi a 1.4 Gbos videofajlt a W7, XP alatt nem tudom most megmutatni mert vincsirol amirol futna, le van huzva a kabel.
Memori es lemezcache kikapcsolva.
Rakeresve a fajlnevere nem talaltam semmit a C:\-n.
Mikozben a hatterben fut a leszedes a Flashgot-al addig az FF ablakban fut a film.
Szoval en ezek szerint arra tippelek hogy a Letoltesek ablakban latni hogy 33 Mb-ot betoltott es gondolom azt jatsza le majd egy ido utan ujabb "adagot" fog letolteni, mert amikor irom a hsz-t akkor is fut a film.
Koszonom a linket. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #10222 üzenetére
Itt van egy. 1417 MB.
-
Steelmanus
addikt
válasz
randras #10221 üzenetére
Nagyon jol teszed, sajnos en nem tudok angolul, igy annyiban merul ki a segitsegem hogy nagyritkan ha hiba generalodik akkor azt elkuldom a fejlesztoknek. Biztos vayok benne hogy majd megosztod Velunk is a valaszt.
Nem tudnal veletlenul valami linket kuldeni - persze olyat ami publikus - ami egy olyan nagymeretu videofajlra mutat, fokent ha HD. -
randras
veterán
válasz
Steelmanus #10212 üzenetére
pont mint neked, W7 2gb ram, de az nem lehet, hogy nekem az 1 gigás videót ramba cache-elte, mert annyi memória nem hiszem, hogy volt szabadon.. mindegy, ebből mindenképp lesz egy e-mail nekik, ők biztos tudják. a választ mindenképpen megírom!
-
adyh
tag
Köszi szépen! Steelmanus,Tele von Zsinór
-
adyh
tag
Sziasztok
Hogy tudnám elmenteni a könyvjelzőimet pl egy html-be? -
syler
aktív tag
Sziasztok. FF 3.6 fórumba be tudok lépni normálisan, de a hardver aapróba nem. Itt be vagyok lépve, de ha az apróra nyomok akkor ki van írva, hogy belépés. Ha rányomok akkor sikeres bejelentkezés, de csak nem lép be. Sütiket töröltem, de az apró részt nem oldotta meg. Na ez mi lehet?
-
Steelmanus
addikt
válasz
randras #10209 üzenetére
Milyen op.rendszer es mennyi a memoriat hasznalsz? Amugy a memoriaba teszi ezert van nalam letiltva a lemezcache W7 32 bit 2x1 Gb RAM. annak ellenere hogy az about:configban atvan allitva browser.cache.memory.enable False akkor is a memoriaba teszi egesz addig amig lehet majd ha megtelik pl nalam akkor megall a letoltes viszont cserebe kevesebb lemezhasznalatot kapok, valamint bekapcsolt Flash engedelyezes mellett is ez latni a
Feladatkezeloben, az about:config pedig The cache is disabled.
pedig bevan toltve egy kb 100 Mb-os video a hatterben. -
RpPRO
őstag
WonderCSabo, hol talalom az elmentett tabokat? Egyik geprol raknam at egy masikra.
-
randras
veterán
válasz
WonderCSabo #10208 üzenetére
és mit gondolsz, ez mozilla sajátosság, vagy minden böngésző ezt csinálja? mert ha ez mozilla fejlesztés, akkor küldnék egy levelet nekik, hogy hova tűnik a fájl ilyenkor!
szerk.: tudom, about:cache?device=disk... ott kezdtem, majd total commander, és egyik sem látott semmit...vagyis, egy gyanúsan a videóra utaló swf fájl volt, 0 kb-al! na most ennek mi értelme?
-
randras
veterán
válasz
WonderCSabo #10206 üzenetére
jó, végülis annyira nem fontos, már azóta elkezdtem letölteni még 1x, de nem zártam be az oldalt, és nem indítottam újra sem. odamentem, lejátszotta, majd le pause, a fájl meg nem volt sehol. többször voltam már így, érdekes egy helyzet, gondoltam letöltöm a CacheViewer kiegészítőt. persze újra kell indítani a böngészőt a használathoz
köszi!
szerk.: am nekem per pill 4 gb cache van beállítva, szal nem hiszem hogy az bekavarna.
egyszer én még utánanézek ennek, mert ez elég fura.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #10198 üzenetére
Ezt nem tudtam hogy nem kell Flashget, akkor megjobb mar teszem is fel.
Igen en is igy gondoltam nem lehet streamelni az MPC-HC-n keresztul csak szerettem volna megerositedt kerni, Koszonom. -
randras
veterán
válasz
WonderCSabo #10203 üzenetére
nem indítottam..és egy meglehetősen nagy (~1gb) fájlról van szó, szóval nem értem..ennek valahol lennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Subaru topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xbox Ultimate előfizetések