- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudom beállítani, hogy nem mentse automatikusan a file-okat? Arra gondolok, hogy néhány kiterjesztésű file letöltésénél nem jelenik meg, hogy le akarom-e menteni, vagy egyből megnyitni, hanem simán letölti. Eddig jó volt, csak egyszer lementettem egy ilyen file-t, és azóta nem is kérdez.
-
MaciG
addikt
üdv.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a firefoxban van-e olyan lehetőség (vagy ven-e hozzá olyan script), hogy jelszóval levédjem az előzményeket? Tehát, hogy más ne tudja megnézni/megnyitni az előzmények fület, csak az aki tudja a jelszót.
-
bok92
addikt
válasz
WonderCSabo #10391 üzenetére
Igen,csökkentett módban jó.Miután kilépek a csökkentett módból,rögtön eltűnik a Task Manager-ből a ff.És ha ez után elindítom a "rendes" FF,majd kilépek,akkor is rögtön eltűnik,de csak akkor,miután egyszer előtte el volt indítva a csökkentett változat is.Nem értem ennek a logikáját,de mind1
Ezek szerint,akkor ez az egyedüli megoldás?
-
bok92
addikt
Sziasztok!Lenne 1 kérdésem.Amikor kilépek a Firefoxból(3.6)nem akar rendesen kilépni,úgy értve ,hogy továbbra is fut a háttérben.Amíg a 3.5... verzió volt,addig nem csinált ilyet.Esetleg vm ötlet??Mert, már nagyon unom +ban még kilépni
(xp az op.rendszer)
-
WonderCSabo
félisten
Az MTVset se? Ha azt tudod, akkor Flash reinstall. Illetve WMP FF plugin.
-
SLYM
veterán
válasz
WonderCSabo #10384 üzenetére
az IE8 van még fent, de azzal le se tudom játszani a videókat
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #10386 üzenetére
Koszonom szepen a kimerito valaszt megint tanultam hala Neked.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #10385 üzenetére
Nem a videó nevére kell kattintani, hanem a a mellette lévő számokra. Az, hogy hány szám van, azt jelenti, hogy hány 100MBos RAR db-ra van szétvágva a videó.
A javascript:void(0) pedig azt jelenti, hogy arra a linkre kattintva/ fölé rakva az egeret egy void (üres) fv-t hívsz meg 0 visszatérési értékkel. Ezen az oldalon konkrétan a void fv. feladata a videó neve fölé mozgatva a mutatót a videóról egy előnézeti kép mutatása.
Szerk.: A Java és a Javascript két nagyon különböző dolog. Az elsőt a Java virtuális gép kezeli, a másodikat a böngésző JS motorja (FF esetén a Tracemonkey).
-
Steelmanus
addikt
Ha W7 32 bit Ulti alatt innen szeretnek leszedni videot es nem sikerul mert azt irja ki az FF 3.6 alul hogy: javascrip:void(0) ez mit jelent? Mar ujra telepitettem ugy hogy nem volt semmi Kiegeszito akkor sem sikerult atbootoltam XP-re ott 3.5.7 van es ott is ez fogad. A Java 1.6.18 telepitve van.
-
SLYM
veterán
lenne egy nagy problémám, amit egyszerűen nem tudok megoldani. vannak ezek a flash videók. vagy nem is biztos, hogy flash, amiket le lehet tölteni. egy átlag videó. mint pl ezek: [link] [link]. elkezdem nézni ezeket, majd egyszer csak megáll a kép. a hang az megy tovább, de a kép megakad. és ez csak akkor fordul elő, ha kinagyítva nézem a videót. minden videóval ez van, amit neten nézek. azok amik le vannak töltve és el tudom indítani media playerben, azokkal ilyen gondom nincs. egyébként ez egyik pillanatról a másikra lett így, évekig ezzel semmi gondom nem volt. nem értem. újratelepítettem az adobe flash playert, de ez nem segített. tudna valaki segíteni? köszi
-
Zscca
tag
Hello!
Van egy elég zavaró dolog a mozillában windows 7 alatt bár ez mindegy régen is csinálta erős gép mellett hogy időnként megakad minden 1-2 másodpercre aztán már ok,de ez azért elég zavaró főleg gépeléskor.
Ilyenkor a terheltség is felugrik.
Lehet ezt valahogyan orvosolni? talán a flash okozhatja a gép erős quad szóval nem értem. -
bAtt001
addikt
válasz
Steelmanus #10377 üzenetére
Végül én találtam rá egy jobb módszert ami csak azt csinálja amit én szeretnék.A "userChrome.css" fájl végére ha beírod ezt:
/* Auto-hide bookmarks toolbar */
#PersonalToolbar {visibility: collapse !important;}
#navigator-toolbox:hover > #PersonalToolbar {visibility: visible !important;}
akkor is eltűnteti a könyvjelzőket és csak akkor hozza elő ha odahúzod az egeret. De nem tűnteti el a neveket az ikonok mellől. Ez a megoldás nekem jobban tetszett.Mellesleg köszönöm WonderCSabo-nak a választ mert ő vezetett rá a másik megoldásra
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #10376 üzenetére
Oh, ez nekem is jol jott a 17"-os moncsin. Koszonet erte.
"Nem" jo olvasni ezt a topicot mert egyre tobb lesz a Kiegeszito-m, volt negy most pedig mar 10 van de egyre jobbak -
WonderCSabo
félisten
-
bAtt001
addikt
Nem tud valaki valami add-on-t arra hogy a könyvjelző eszköztár elemeit egy kis ikon helyettesítse amit oda pakolok ahová akarok és ha rákattintok akkor egy listában kiírja az összes elemét? Egy kis helytakarékosság lenne a célom mivel felesleges mindig néznem az összes könyvjelző ikonját és nevét de ha kell akkor gyorsan hozzájuk tudjak férni.
-
fokukac
nagyúr
A barátnőm frissítette a bugrókámat a notebook-omon, (_pedig nem kértem rá) de ez a 3.6-os verzió valami borzalmas.
Többször szállt el egy hét alatt, mint előtte 2002-től összesen...
ezt meg kellett írnom valahova, köszönöm a lehetőséget, leülök magamtól..
-
KrAt
veterán
válasz
WonderCSabo #10371 üzenetére
Akkor ennyi
Thx
-
need
addikt
válasz
WonderCSabo #10368 üzenetére
ami ucsó volt FF az van fönt de pontosan +nézem majd othoni gépen mit ír ki!
annyira más kiegg nincs is fönt! -
need
addikt
Üdv..
volna 1 olyan gondom hogy erröl az oldalrol [link]
akarok letölteni még pedig
"Művele 1:
Az USB-, vezeték nélküli vagy Bluetooth-kapcsolattal csatlakoztatott Logitech termékek automatikus észlelése"+jelenik a bővitmény a mozillában pedig..
engedélyezem majd még is valami hibával kilép!E8 probálkoztam azzal össze jött!
de én FIREFOXXAL AKAROM
mit tegyek hogy így legyen....???
-
Egorov
aktív tag
-
canniball
nagyúr
A Tab Mix Plus pl. tud ilyesmit (is).
-
Tosee
őstag
Üdv!
Nem tudja mi annak a kiegészítőnek a neve ami a lapok jobb oldalára odarak egy piros x-et, amivel bezárható az adott lap?
-
_Voyage_
aktív tag
Sziasztok!
Ma töltöttem le a legfrisebb FF-et, új Win7-re, de valami nagyon zavar benne, az eddigihez képest.
Eddig úgy volt, hogyha a görgővel rákattintottam egy linkre, új lapon megnyílt, a sor legvégén. Most meg közvetlenül a jelenlegi lap után jelenik meg fent a füleknél, nem a sor végén.
Nem találom, ezt hol tudom átállítani, hogy a végére tegye az új megnyitott lapot? -
törölt tag
-
roti86
őstag
-
tknof1871
őstag
válasz
WonderCSabo #10353 üzenetére
A Chrome böngésző is úgy tölti le, mint a FF.
Mindegy, így jártam.
-
tknof1871
őstag
válasz
WonderCSabo #10351 üzenetére
Csökkentett módban, letiltott kiegekkel is ezt csinálja. De most is csak a noscript, downloadhelper, screenshot, fireshot van telepítve. Talán a karakterkódolás, de most hiába változtattam találomra pár dolgot rajta.
-
tknof1871
őstag
válasz
WonderCSabo #10349 üzenetére
Csak a torrent fájl nevére, ami a C:\Program Files\uTorrent\Befelyzett Torrentek mappában van. Szeretném, ha FF-ban azt választom, töltse le ugyanazt a torrent fájlt a C:\Program Files\Mozilla Firefox\Letoltott fajlok mappába akkor egyformák legyenek. Ha valami már nem kell, a .torrent fájlokat nem szoktam törölni, csak az adatot. A .torrent fájl örökre marad a Befejezett Torrentek mappában. Mondjuk van egy nagy méretű video, és nem tudom, láttam-e már. Letöltöm FF-al a .torrent fájlt, és így egyszerű kideríteni, ott van-e a Befejezett Torrentek mappában. Ha ott van, akkor már láttam.
-
Bibby
addikt
válasz
WonderCSabo #10343 üzenetére
Érdekes ezt feltettem és a nemrég leírt probléma megoldódott, ezzel tudok billentyűzettel is oldalon belül mozogni. Igaz csak nyilakkal, a pgup pgdwn ezzel sem oké.
-
tknof1871
őstag
Üdv! A böngészőben egy oldalon rákattintasz a neked tetsző torrent-re, akkor 2 választás van, megnyitod klienssel (pl. utorrent), vagy letöltöd a torrent fájlt. Persze mindkét esetben letöltöd a torrent fájlt. Az utorrent-el megnyitva például így néz ki a torrent fájl: ABC - Hawk.avi.torrent. A FF-al letöltve ugyanaz így: ABC___Hawk_avi.torrent. Mi kell ahhoz, hogy a FF-al letöltve is olyan legyen mint utorrent-tel?
-
válasz
WonderCSabo #10345 üzenetére
Köszi.
-
WonderCSabo
félisten
-
Sziasztok! Egy kis segítség kellene.ú
Most raktam fel a 3.6-os Firefoxot és 2 dbd addonak nem tudom a nevét. Az egyik olyan lenen, hogy a az elmentettet linkjeimet ki tudja szedni, és ha következőnek újra telepítem a rendszert akkor könyebben menjen a berakás, mint importot használni.
A másik, hogy a felh. nevemet, és a jelszót ki tudja mentni... Ilyen addonokat keresek. valaki tud segíteni?
Köszi a válaszokat!Amúgy milyen addonokat használtok?
-
bobalazs
nagyúr
Véleményem szerint az Operához képest Firefoxnak nem olyan sima a scrollozása.
Feltettem ezt az addont és sokkal kényelmesebb lett.
Legjobb benne hogy be lehet mindent állitani a kiegészitőkben.
Kinek mi, egérfüggő, de elmondom az én beállitásaimat ami sztem kb. legtöbb egéren jó.
: Stride size of scroll: 96
: Smoothness -start of move: 16
: Smoothness : 50
: Acceleration Sensitivity: 10Lehet persze állítgatni, egészségetekre!
-
Winner_hun
félisten
-
Gyúrma
tag
Háj!
Hallottam, h létezik olyan add-on a firefoxhoz, ami tudja figyelni, h egy honlapon történik vmi változás pl: egy új cikket töltenek fel, akkor ezt jelzi.
Sajnos az oldalon nincs RSS rendszer.Kösz előre is a segítséget!
-
vans?
őstag
válasz
WonderCSabo #10337 üzenetére
köszönöm,megoldódott a probléma
szép estét.
-
vans?
őstag
hali!
miért lehet,hogy a Mozilla(és a Chrome is btw..) állandóan elfelejti a jelszavaimat és a felhasználóneveket? a kis ikonok sem jelennek meg felül a könyvjelző-sávban. mindig újra be kell írnom,pedig elvileg a beálíltásokban be van jelölve,h jegyezze meg,és bejelölöm mindig magukon az oldalakon is. Remélem tudtok segíteni. Köszönöm. -
Speederer
senior tag
1 olyan problémám lenne, hogy 1ik ismerősömnél a honfoglaló játék nem akar működni xp újratelepítés után. Egyszerűen kékhalál, vagy újraindul a gép. De ezt csak ennél az 1 oldalnál vette észre, bár nemtom pontosan milyen oldalakat látogat.
Azért is zavar(t) a dolog, mert én telepítettem neki újra a gépet, szal nehogymá ne működjön.
Aztán azzal kezdtem nyugtatni, hogy majd rakok rá neki win7-et, azzal tuti jó lesz már. Végülis ugyanaz maradt a jelenség.
Ha viszont a játékindítás alatt, a "Ha nem indul a játék, kattints ide!"-re kattintok, akkor pedig lehet játszani.
Lehet nem pont ebbe a topikba kellett volna írnom, mert sajnos más böngészővel is ugyanezt csinálja. De ez mitől lehet? Van vkinek vmi tippje? -
CarrGomm
aktív tag
Másnál is 500 mega körüli memóriát eszik a firefox? Legújabb van fenn egyékbént, de régebbi verzióknál sem volt ez másképp. Nem túl sok ez egy kicsit?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #10330 üzenetére
Húzd le az alternatívot, és rakd fel a simát. Nekem azzal semmi problémám sincs.
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #10327 üzenetére
Újraraktam a gépet de a böngészőt nem, csak átmásoltam mindent és ott maradt.. aztán most valamelyik oldalhoz kellett volna, persze nem ment, feltettem a quicktime alternative-ot, erre ugyan azzal a bajjal elszáll mint az előző oprendszerrel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #10325 üzenetére
Csak úgy, ha uninstallálod a Quicktime-ot. Vagy vhogy te csak a beépülőt raktad fel?
-
fradi81
veterán
válasz
kriszwells #10321 üzenetére
Ha az újratelepítések után se jó, akkor meg nincs rá megoldás egyenlőre, mint ahogy nálam se
-
Winner_hun
félisten
Hogy lehet a quicktime bővítményt teljesen legyalulni aztán normálisan feltenni? A bővítményeknél csak letiltás van, eltávolítás nem.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
kriszwells #10321 üzenetére
-
Hulot
tag
Hangjelzés kiadásra választ WonderCSabo-tól köszönöm.
-
kriszwells
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Nekem is lenne ilyen problémám. A FF kb a 2.5ös verzió óta, nálam azt csinálja hogy bármely videómegosztó oldal alatt összeomlik. Most felraktam a legújabb 3.6ot, szintén.
De ezt csinálja a IE is, a legújabb is. Felraktam a Crome-ot, de az is, vagyis az állandóan azt írja a Shockwave vagy milyen flash összeomlott.
Ezek miért vannak?Nem igaz hogy egyetlen egy böngészővel nem lehet egyetlenegy videómegosztót se nézni.
Volt azóta format is, több verzió böngésző volt fent, de mindig ugyanez.Van erre megoldás?
-
Vasinger!
nagyúr
Nem tudom, hogy és miért, de a hétvégén elértem az 1 gigabyte-os memória használatot és a folyamatos 16%-os cpu használatot FF-szal.
A recept: 2 héten csak mindig mentsed a munkameneted, és mindig csapj hozzá pár oldalt, a végére összegyűlik jó pár, ami zabálja a procit meg a ramot és tádá. Bár nekem ez magamtól is megy, nem kell recept.
-
válasz
Tele von Zsinór #10294 üzenetére
Igen a címsorra gondoltam, köszönöm a választ, az volt a megoldás!
-
Lenry
félisten
válasz
canniball #10316 üzenetére
Parciék hegesztenek, gondolom ezzel van összefüggésben
-
Lenry
félisten
válasz
canniball #10314 üzenetére
igen, a GreaseMonkey script nálam is így néz ki
bízom benne, hogy pazsitZ kolléga előbb utóbb javítja
-
canniball
nagyúr
A monitoromat 1280x1024 felbontáson használom, a PH pedig (ha jól tudom) 1024px szélesre van optimalizálva, ennek következtében egy meglehetősen széles rész parlagon marad a kijelzőn. Ennek kiküszöbölésére eddig két megoldást próbáltam:
1. Greasemonkey+a PazsitZ kollégának köszönhető script.
2. A Brutforsz kolléga által elkészített userContent.css, ami így néz ki:@-moz-document domain('prohardver.hu'){
#fo { width: 1258px !important; }
#page { width: 1258px !important; }
#fo #midh { width: 898px !important; }
#top { width: 1258px !important; }
#top .menu_nw { width: 818px !important; }
.menu_sid { width: 1258px !important; }
.menu_foot { width: 1258px !important; }
.menu_sp { width: 1258px !important; }
.spcontainer .sprect { width: 1258px !important; }
.mid728 { width: 1256px !important; }
.sub728 { width: 1074px !important; }
.mid468 { width: 880px !important; }
.hirek { width: 536px !important; }
.hirek h1 { width: 514px !important; }
.cikkek { width: 436px !important; }
.nagyhir { width: 266px !important; }
.nwcm_cont { width: 880px !important; }
.nwcomm_mid { width: 880px !important; }
.nwcomm_mid .list { width: 647px !important; }
.forum table { width: 894px !important; }
.forumok .level1 { width: 637px !important; }
.temak .level1 { width: 524px !important; }
.uziblokk { width: 894px !important; }
.uzik .uzi { width: 761px !important; }
.uzik .uzi p { width: 759px !important; }
.uzik .uzi pre { width: 759px !important; }
.hir { width: 872px !important; }
.defcnt { width: 872px !important; }
.sub728 { width: 1076px !important; }
body { background-color: #e7e1d1 !important; }
.input { width: 892px !important; }
.input textarea { width: 876px !important; }
body.embed .input { width: 892px !important; }
iframe.embed { width: 1200px !important; margin: 10px 0 0 0 !important; }
#fo { background-image: none !important; }
}Eddig mindkettő tökéletesen működött, szépen széthúzták a középső blokkot (ahol a postok vannak); ma reggel viszont ezt látom:
Aki esetleg használja vagy ki tudná próbálni valamelyiket: másnál is így szétesett az oldal vagy csak nekem jutott a megtiszteltetés?
-
Steelmanus
addikt
válasz
steevo7 #10312 üzenetére
Gondolj bele amit Lenry irt, ezek sokszor veletlenszeruen jelentkeznek gondolok itt olyanra mint pl a kontakthiba. Ugye belenyultal a gepbe, elmozdulhattak a kabelek, a RAM-nal pedig huzd ki oket egyparszor majd vissza, mert lehet hogy porosak a sinek amibe beletetted oket.
-
steevo7
csendes tag
Értelek. Megnézem, hogy mi a helyzet.
Azt hozzátenném, hogy mikor először volt benne, az első 2-3 alkalommal nem akart elindulni a gép (újraindult). -
steevo7
csendes tag
Nem valami új konfig. Otthoni melóra jó.
Asrock P4i45E
Intel Celeron 2.4 Ghz
Ati Radeon 9600
Samsung ddr 400 256mb
és
Hynix ddr 400 256mb (ez az új memó) -
steevo7
csendes tag
Hi!
Lenne egy problémám. Nem tudom telepíteni a firefox-ot. A felbukkanó ablakban ez áll:
"A windows problémát talált ebben a fájlban."
"Ismeretlen gyártó"
" Ez a fájl nem rendelkezik a gyártót igazoló érvényes digitális aláírással."Ha esetleg sikerült elindítani a telepítő exe fájlt, akkor pedig ezt az üzenetet kapom.
"Extraction failed"
"File is corrupt"Nem csak ennél, hanem más frissen letöltött programok telepítésénél is ezt kapom.
Valakinek van valami ötlet? :S
Előre is kösz. -
Hulot
tag
Hogy lehet azt megoldani, hogy a letöltés befejeztével hangjelzést adjon ki a gép.
Mozilla 3.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debian GNU/Linux
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest