Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkorhetz
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
az megvolt.
-
szkorhetz
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hát unistalláltam és utána töröltem a mappájában maradó dolgokat.
Hogy kéne? -
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
mivel kijön az eredeti google maps-es jobb klikkes menü IS, ezért gondolom igen
sőt biztos vagyok benne, mert nagyon sok oldal használ JS-et, szóval észrevenném, ha nem működne. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
,,A pre előztetes tesztváltozatot jelent. A repo minden bizonnyal egy linuxos szoftvertároló." -

Sorry, nagyon reggel volt még nekem, mikor postoltam.

-
SLYM
veterán
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
repoból? az micsoda?
illetve mit jelent a pre változat? -
pete_21
addikt
Hali!
Van még olyan rajtam kívül, aki használja a Strata40 nevű témát?
Fentvan hozzá a Stratabuddy, ebből a legújabb, 0.6-os, viszont a Strata40-ből még csak a 0.5.7-es. A 0.6-os sérülten töltődik le, így azt nem tudom feltenni ([link]).
Ha a Stratabuddy erre van beállítva: "Lapfülek megjelenítése alternatív háttérrel", akkor minden egyes FF indításkor a füleken átmegy egy csík, ami nem néz ki szépen (de csak ennél a beállításnál!!). Ha állítok valamit, pl. kiszedem a könyvjelző eszköztárat, majd vissza, vagy a Stratabuddyban állítom a témát, akkor megjavul, egészen a következő FF indításig.
Ha még valaki használja ezt a témát, szóljon, hogy neki is van-e ilyen hiba.
Illetve, ha valami nem volt érhető, akkor is!
Köszi! -
szkorhetz
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Weboldalaké, nem mindegyiknél, de nagyon soknak.
Nálam:
Öcsémnél:
Olyan mintha nem lenne nálam különbség a két típus között. -
BullZeye
veterán
Az mitől van, hogy Google Mapsnél ha jobb gombot nyomok a térképre, akkor nem csak az útvonal ide/innen és egyéb Google Maps-es menü jön ki, hanem a szokványos, kép mentése, kép megjelenítése menü is.... elég zavaró és idegesítő, csökkentett módban kipróbáltam minden kiegészítőt letiltva, ez nem segített.
"Minden felhasználói beállítás visszaállítása a Firefox alapértelmezéseire"
Ez segített, de így meg ugye minden beállítás oda. Nem emléxem, hogy ilyen beállítással találkoztam volna, ezért kérdem, hátha valaki tud segíteni. -
Clemi
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
SLYM
veterán
mikor jön az új frissítés a firefoxhoz? a secunia PSI 4-es biztonsági kockázatot ír az 5-ből a jelenlegi legújabb firefoxra. ez nem túl jó. orvosolja ezt majd az új kiadás? érdemes valami másra váltani ha fontos a biztonság?
-
Llew
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ugyan úgy külön fülön dobja ki azt is.
Más. A belépés nélküli PH beállításokat nem kéne megtartania? Átállítom, hogy a legfrissebb hozzászólás legyen az első lapon, de mindig az első HSZ-nél kezd. Ha belépek, akkor úgy van ahogy beállítottam. -
Clemi
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi CSabo!

a browser.startup.page - 1 volt a megoldás. Nálam ez 3 volt, viszont a warnOnQuit és a WarnOnRestart true volt.
Esküszöm széttúrtam az about:config-ot, de rá nem jöttem volna, hogy ez a megoldás
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Tacsika
üzenetére
Örülök, remélem továbbra is jó lesz!
bAtt001: Adblock nélkül is produkálja?
szkorhetz: Mutatnál egy screenshotot? A FF menüje vagy a weboldalak betűi lettek furák? Ha a weboldalaké, akkor az összesé?
Clemi:
1. Írd be címsorba: about:config majd Enter
2. Keress browser.warnOnQuit -re a szűrőnél
3. Állítsd true-ra duplakattal.A következő kulcsokkal is tedd meg ezt:
* browser.warnOnRestart - true
* browser.startup.page - 1Llew: Na és ha mondjuk a nevedre kattintasz, mekkorában nyitja meg?
anri-ur: A te beállításoddal mindig azokat nyitja meg, viszont az enyémmel csak akkor, ha a kérdéskor igennel válaszol.
-
Llew
senior tag
Az a gondom, hogy mióta frissítettem a 3.6-ra, azóta pár engedélyezett felugró ablakot új lapon, teljes méretben nyit meg (fórum üzenet érkezése, stb.), míg eddig kicsiben tett, külön ablakban. Hogy lehet ezt visszaállítani?
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok.
Frissítettem 3.6-ra és azóta nagyon furák lettek a betűim. Próbáltam már mindent, reinstall-t, beállítósokat néztem, de semmi.
Mi lehet a gond?nem akarok átállni Operára..
-
bAtt001
addikt
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik de nem tudom mi hol keressem a megoldást a problémámra.
Na tehát a youtube elég sok videónál produkál olyat hogy a videó felé nagy betűkkel odaírja hogy: No flash? Go get it! na és ettől szétcsúszik minden. Azóta csinálja mióta megújult a youtube, érdekes módon csak Firefox alatt látom az új designt, opera vagy ie alól a régi jól bevált oldal jelenik meg. Ha esetleg valaki tudna segíteni remek lenne mert nagyon zavar már.
Mellékelek egy képet is a problémámról. FF -
Tacsika
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nah újra vagyok rakva, állítgatok, idáig csak a no script-et és az ad bock+ raktam fel, most leokézom hogy egyből sikerül-e?
Sikerült!
Idáig minden ok!
Köszi, Vissz(olv!)lát -
Tacsika
aktív tag
válasz
Tacsika
üzenetére
Köszi, erre én is gondoltam de arra lennék kíváncsi hogy mi okozhatja, mert ha valami féregféle, akkor nem nagyon leszek előrébb.
A propo's postolni is csak másodikra tudok, elsőre "a kapott adatok érvénytelenek", úgyhogy előbb copy, másodikra paste és úgy már mindíg jó.
-
Tacsika
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi, erre én is gondoltam de arra lennék kíváncsi hogy mi okozhatja, mert ha valami féregféle, akkor nem nagyon leszek előrébb.
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy a kiegészítők ablaka teljesen üres, nem lehet frissíteni (mert nincs mit látszólag). Amúgy minden jól működik böng. közben.
(3.6)Pl. (hibakonzol)
Hiba: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x8000ffff (NS_ERROR_UNEXPECTED) [nsIPrefBranch.getBoolPref]" nsresult: "0x8000ffff (NS_ERROR_UNEXPECTED)" location: "JS frame :: chrome://imtranslator/content/imtranslatorOverlay.js :: anonymous :: line 335" data: no]
-
sequator
senior tag
kösz,
Arra jöttem rá, hogy ha az első vagy egyedüli lap a FF-ben az oldal, ahonnan letöltök, akkor 110-150 KB/s a maximum, ha a második, vagy többedik lap, akkor 1,1 MB/s a maximum.
Ilyet még nem pipáltam.
A szerverrel korábban nem volt gond, másik gépről simán tudok FF-el 5-8 MB/s körül leszedni ugyanonnan.
Teljesen érthetetlen, hogy mi a baja.

sautia
-
dqdb
nagyúr
válasz
sequator
üzenetére
A https kapcsolat a szervernek sokkal nagyobb terhelés, mint a normál http kapcsolat a folyamatos titkosítás miatt. Elképzelhető simán, hogy a szerver akkor le volt terhelve, míg most éppen nem. Egyszerre nézd majd meg a letöltési sebességet különböző böngészőkben.
Az is elképzelhető, hogy Firefox és IE alatt más titkosítású SSL kapcsolat jön létre, és az FF alatt élő változat jobban terheli a szervert.
-
sequator
senior tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
IE-vel hozza a sebességet https-en is. A prociterhelés összesen 4%.
Furcsa, mert valami változott. Most 1,1 MB/seccel jön, ami azért még messze van a 7-8 MB/s-től, de azért elviselhetőbb.sautia
-
sequator
senior tag
Hali!
Az mitől lehet, hogy FF alatt egy https helyről 100-150 K/seccel tudok csak letölteni 100 Mbites nettel?
Sima httpről hozza az elvárt sebességet, sőt IEvel is.
Próbáltam már minden FF-t 0 2.0-3.6ig, egyikkel sem megy rendesen.Van valakinek valami ötlete?
sautia
-
€uro
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Most már nekem is tökéletesen működik!
A segítséged, közreműködésed köszönöm!
-
qestion
aktív tag
3.5.8 és 3.6 között mi a különbség?
-
peti_s
addikt
Üdv!
Mit kell állítani ahhoz hogy kb. 30 naponként ne törlődjenek pl. az elmentett jelszavak, és a YouTube előzmények? Köszi előre is.
-
dqdb
nagyúr
Ezért is csodálkoztam, mert fogom, és az első X darab INPUT mezőt válogatom ki egy tömbbe (sorrendben: 2 radio button, OK gomb, formázó gombok). A címzés asszociatív, így garantáltan nem indexelek félre semmit sem, úgyhogy az imént nálad a Firefox valamiért lespórolt két elemet az elejéről.
Ha véletlenül ismét jelentkezik, akkor szóljál, mert kíváncsi lennék rá.
-
dqdb
nagyúr
Most telepítettem fel Firefox alá az aktuális verziót a userscripts.org-ról, és nekem jó. A leírásod alapján kettővel elcsúszott az indexelés, ami arra utal, hogy az input mezőkből valamiért kettővel kevesebb van. A pastebin-re fel tudnád tolni az oldal forrását, ahogyan nálad látszik?
-
Zoli G
tag
Hali! Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a horizontális eszköztárakból vertikális(sidebar) legyen? Széles a monitorom, és jobb lenne úgy a helykihasználása...
-
dqdb
nagyúr
Javítottam közben, átírtam az URL-eket is. Új billentyűkombinációk:
Ctrl-Alt-N: témába vágó hozzászólás
Ctrl-Alt-O: off topic hozzászólás
Ctrl-Enter: hozzászólás küldéseÁtírtam a forrását is, ha nem tetszenek az összerendelések, akkor kényelmesebben lehet saját szájíz szerint módosítani. Lehetőség van egyedi szöveg bevitelére is, így smiley-kat is tudsz hotkey-hez rendelni.
-
Lenry
félisten
csinálj egy biztonsági mentés a profilmappáról, töröld ki az eredetit és próbáld ki úgy a Firefoxot (az #1-ben benne van, hogy hol van ez a mappa)
ha így jó, akkor állítsd vissza a régi profilmappákat és tiltsd le a kiegészítőket, engedélyezgesd őket és próbáld kisakkozni, hogy melyik okozza a hibát.
esetleg próbáld meg a Flash/Silverlight és hasonlókat kikapcsolni
-
Fix
tag
Sziasztok
Valaki biztos találkozott a Firefox olyan problémájával, hogy a megnyitása után fokozatosan egyre több memóriát igényel majd elkezd fagyni és utána össze is omlik.

Ha valaki rá ismer a problémára és tud valami megoldást kérem jelezze?
Előre is köszi.
-
Lenry
félisten
meg átírogattam *-ra a link elejét is, hogy ne kelljen külön megcsinálni www-vel és anélkül
szóval a végén ezeknek a linkeknek kell benne lennie, és akkor azt hiszem minden szerkesztőablakot belevettünk<ki is vettem a sok fölös linket>
remélem nem gáz, hogy belekontárkodtam a munkádba

#10846: ó, tényleg... akkor elég, ha ennyit veszel bele
*logout.hu/muvelet/*
*prohardver.hu/muvelet/*
*itcafe.hu/muvelet/*
*mobilarena.hu/muvelet/*
*gamepod.hu/muvelet/*
*bitmarket.hu/muvelet/*
*hardverapro.hu/muvelet/* -
Lenry
félisten
javaslom a kiterjesztését a hozzászólások szerkesztésére
http://prohardver.hu/muvelet/hsz/modosit.php?*
http://www.prohardver.hu/muvelet/hsz/modosit.php?*
http://mobilarena.hu/muvelet/hsz/modosit.php?*
http://www.mobilarena.hu/muvelet/hsz/modosit.php?*
http://gamepod.hu/muvelet/hsz/modosit.php?*
http://www.gamepod.hu/muvelet/hsz/modosit.php?*
http://itcafe.hu/muvelet/hsz/modosit.php?*
http://www.itcafe.hu/muvelet/hsz/modosit.php?*
http://logout.hu/muvelet/hsz/modosit.php?*
http://www.logout.hu/muvelet/hsz/modosit.php?*és a Logout és Gamepod írásokra is
*logout.hu/muvelet/bejegyzes/uj.php*
*logout.hu/muvelet/bejegyzes/modosit.php*
*logout.hu/muvelet/cikk/uj.php*
http://logout.hu/muvelet/cikk/karbantart.php?*
http://gamepod.hu/muvelet/hir/uj.php*
http://gamepod.hu/muvelet/teszt/uj.php* -
dqdb
nagyúr
Összedobtam egy user JS-t, amivel hozzászólás szerkesztésénél lehet gyorsbillentyűket használni. A gyorsbillentyűk csak a beviteli mezőben aktívak. Firefox 3.6 alatt teszteltem, telepítéséhez szükség van a Greasemonkey addonra.
Kiosztás:
Ctrl-B: félkövér
Ctrl-I: dőlt
Ctrl-U: aláhúzott
Ctrl-O: off topic
Ctrl-D: programkód
Ctrl-M: monospace
Ctrl-W: konvertálatlan
Ctrl-K: link
Ctrl-G: kép
Ctrl-P: bekezdés
Ctrl-L: balra zárt
Ctrl-R: jobbra zárt
Ctrl-E: középre zárt
Ctrl-J: sorkizárt -
ladlac
tag
"Új operációs rendszer telepítésénél, vagy újratelepítésnél minden beállítás megmenthető, csak az alábbi dolgokat kell elmenteni" - idézve az első hozzászólásból.
Ez azt jelenti, hogy az előzményeimet is megtarthatom?
-
ABnormal
őstag
srácok,operából át tudom importálni a jelszavaimat valahogyan firefoxba?
-
€uro
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Igen. Nálam mégis csak a második bal_klikkre reagál.
(Talán az egész Firefox-ot teljesen újra kellene installálnom és minden egyes addon-t a friss és csupasz - mint a csiga - programhoz rátelepítenem.)
-
€uro
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Kipróbáltam ezt a Fire Gestures-t is.
Az a gondom vele, hogy miután a jobb egérgombot lenyomom, csak a második bal_klikk-re visz vissza a böngésző az előző oldalra. Ha a jobb gombot nem engedem fel, utána már az azt követő összes bal_klikk-re Back-kel a Firefox. Szóval csak az első bal_klikk-re nem reagál.
Ez nálad is így működik? Esetleg ezen lehetne állítani valamit?
-
€uro
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Köszi, nézelődöm...
-
Ace Ventura
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Meg is oldotta.
Köszönöm.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
remington2
üzenetére
Nem, igazad van.
Steelmanus: np.

-
remington2
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ha a könyvjelzők -> könyvjelzők kezelésénél a könyvjelzők menüre kattintok jobb gombbal, legalsó menüpont a név szerint rendezés. Az addig is ABC sorrendben, de összevissza vegyesen (mappa + sima könyvjelző) lévő menüben ennek hatására összes mappa a előrejön név szerint, utána pedig a többi, nem mappában lévő könyvjelző, szintén ABC sorrendben. Nekem ez kellett, de ehhez úgy tűnik, nem kell külön kiegészítő (most nincs is fenn a fent általad linkelt).
Vagy valahogy elbeszélünk egymás mellett?
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, elobb irtam mint gondolkoztam, csak en a plugin mappaban kerestem mert nem jol emlekeztem es nem hasznaltam a Kereso-t a topicban. Elnezest kerek erte.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
remington2
üzenetére
A menüre gondoltam.
-
remington2
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A könyvjelző eszköztárra gondolsz? Eddig nem nagyon használtam, nem látom sok értelmét, hogy most egy csíkban keresgélek, (a sok mappa és elem úgysem fér ki, a végén úgyis a menüben kötök ki), vagy a menüben.
szerk: akkor már inkább az oldal-panel, az kényelmes, mert nem az egérrel egyensúlyozol benne, és annyi oldalt nyithatsz meg, amennyit akarsz. FF alá is van ilyen addon.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Jah, általában ez megoldja a problémát.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem, törölni kellene?

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Törölted a sütiket?
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Többször volt ilyen problémám, de mostmár baromira meguntam.
Egyszerüen nem tudok mozilla alatt belépni a Ph-ra.Felhasználónevet, jelszót beirom, de nem enged be.Explorerrel nincsen ilyen gond, simán bent vagyok.
Gép újratelepités oldotta meg eddig is az ilyesmi problémát. -
WonderCSabo
félisten
válasz
remington2
üzenetére
Igen, de akkor a mappák nem kerülnek a sor elejére
-
remington2
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azt hiszem, ezt jócskán benéztem. Könyvjelzők kezelése -- könyvjelzők menü -- rendezés név szerint, és megcsinálja, nem kell hozzá semmilyen kiegészítő.

Köszi a segítséget!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
remington2
üzenetére
Regisztrálj az oldalon, jelentkezz be, és akkor megjelenik egy felirat, hogy verzió ellenőrzés kihagyása. Ha így sem megy, akkor ezzel a FF engedni fogja.
-
remington2
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A 3.6-oshoz nem engedi feltelepíteni sajna

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Erre a kérdésre már válaszoltam. Te tetted fel.

-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ha en ezt a kiterjesztest elakarom menteni akkor Hivatkozas mentese mas neven... opcioval egy ilyet kapok addon-10423-latest.xml. Ezt kesobb ha esetleg ujra szeretnem telepiteni az FF 3.6-ot akkor eleg ha bemasolom a profilom / searchplugins mappaba? Vagy jegyezzem meg a linket ugy egyszerubb
csak en szeretek minden kiegeszitot a gepemen tudni.
Amugy tenyleg jo, koszi. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Így már teljesen tiszta. Szerintem kipróbálom a te módszered is.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Vasinger!
üzenetére
Nem, a keresési javaslatok nagyon más dolog. Természetesen Lenry módszere is megjegyzi, de ezt keresési előzményeknek hívják. A böngésző keresőplugin esetében a megjegyzést a böngésző teszi meg, lokálisan.
A keresési javaslatok azt jelenti, hogy a világon sokan, sok mindenre keresnek. Ezeket megjegyzi, és a legnépszerűbb relevánsokat megmutatja Neked, miközben elkezded gépelni, hogy "Charl".

A vonal felett a keresési előzményeim találhatóak. A vonal alatt a Javaslatok címszó után a keresési javaslatok.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kifejtenéd nekem, hogy mik is ezek a keresési javaslatok?

Ha már valamit kerestem, akkor meg fogja jegyezni? Arra gondolsz? Mert sztem így is megfogja. Ezt onnan gondolom, hogy a google keresője is megjegyzi. -
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm a segítséget, Lenry módszere egyszerűbbnek tűnt.

-
WonderCSabo
félisten
Amit én linkeltem, abban keresési javaslatok is vannak.

Azt onnan rögtön lehet látni, hogy egy oldalnak van searchpluginja, hogy a keresési boxnál a nagyító melletti nyíl háttere színes lesz.
Aki pedig szereti az oldalak forrását böngészni: a következő sor a <heady>-ben adja meg a keresőplugint:
<link rel="search" type="application/opensearchdescription+xml" href="keresőplugin címe" title="neve">
-
€uro
őstag
Hola!
Segítsetek légy szíves!
Nem tudom beállítani az All-in-One Gestures addon-t úgy, hogy az egér jobb_gomb_nyomvatart_közben_bal_klikk kombóra a böngésző az előző oldalra navigáljon.
-
Vasinger!
nagyúr
Be lehet állítani azt a firefoxban, hogy a jobb felső sarokban lévő google kereső helyett a youtube videó kereső legyen? Szóval ha beírok oda vmit, akkor a youtubeon keressen?

-
Hi!
Az új gmail manager nem jeleníti meg az érkezett e-mailek részletét,csak azt jelzi,hogy hány levelem jött.A régebbi verzió nem volt ilyen.De az új 3.6 Firefox-al csak az új gmail manager-rel müködik.Hiába kapcsoltam ki a extension check compatible-t.
Ötlet a problémára?
-
samfishR
senior tag
Na azt hiszem megoldódott a probléma, a Logitech kiegészítője volt a ludas, köszi a segítséget

-
samfishR
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Igen, mindig úgy csinálom, hogy ctrl+alt+del és folyamatok közül törlöm az exe-t, de elég zavaró h csak így lehet elindítani. Csökkentett módban sikerült elindítani, szóval lehet h vmi plugin/addon lesz a hibás. Most nézem, van fent 1 winamp toolbar, mikor már régen letöröltem, meg 1 logitech eszközfelismerős kieg. Eltávolítom őket, megnézem h úgy yó lesz-e.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sőt biztos vagyok benne, mert nagyon sok oldal használ JS-et, szóval észrevenném, ha nem működne.

KAMI911