-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pheadar
tag
Sziasztok!
Kis gondom akadt, és az az igazság, hogy nem kerestem a megoldást, sőt, azt se tudom, hogy ide kell-e írnom, sőt, azt se tudom, hogy nálam van-e a hiba, őszintén szólva ilyet még életemben nem láttam.
Ott kezdődött a dolog, hogy a youtube nem jött be, amit furának találtam, mert másoknak bejött, gondoltam a szolgáltatóm szarozik. Aztán a prohardverre is kiírta ugyanazt a hibát, hogy a cím nem található a szerveren.
De a legfurcsábbat most éjszaka produkálta, hogy nem hozza be az angol nyelvű wikipédiát, hanem átirányít a google-re, ha pedig már valamilyen korábban látogatott angol wikis oldalra mennék, egyszerűen nem létezik cím:
[link]
[link]Szóval ha valakinek ötlete van, akkor légyszi okosítsatok ki. Vagy irányítsatok valaki okoshoz.
Köszönet: PheadarJa meg még annyi, hogy IE ugyanezt csinálja, szóval nem hinném, hogy Ff csinálná.
[link] -
Gergő_
őstag
érdemes frissíteni?
anno a 3.5.2-vel megszívtam, azóta tartok minden frissítéstől -
Thulcandra
senior tag
Firefox is egyre silányabb már, ma is szépen felsült az auto update:
- szokás szerint kiírta, hogy van frissítés - jól van!
- kb. egy órával ezután kiléptem a firefoxból, leléptem boltba
- hazaérek, firefox indít, természetesen auto updater indul, lefut... aztán ennyi történik:
- legyilkolom a processt
- indítanám a firefoxot de nem indul. process fut, azonkívül semmi, gui nem jön be, tálcán sem jelenik meg- tölthetem le manuálisan a frissítést az oldalukról, install, szerencsére müxik.
Ráadásul utóbbi pár verzió marha idegesítő dolgot csinált néhány gépen: kilépés után a process még úgy 5 percig futott, miközben a winyót tekerete mocskosul. Fingom sincs mi a fenét csinált, de marha idegesítő volt. (Nem, nem volt semmi ilyesmi beállítva, hogy töröljön bármit is kilépéskor...)
-
etele34
tag
Vagy pedig innen is.
Mozilla Firefox 3.5.7 -
HZoli87
veterán
-
Pubszon
veterán
-
canniball
nagyúr
Amikor csatlakoznék a routerhez azt mondja nekem hogy "A biztonságos kapcsolat sikertelen
Hiba történt a következőhöz való csatlakozáskor: x.x.x.x. Érvénytelen tanúsítványt kapott. Lépjen kapcsolatba a kiszolgáló adminisztrátorával..." bla-bla-bla. Az Eszközök-> Beállítások-> Haladó-> Titkosítás-> Tanúsítványkezelő-> Kivétel hozzáadása... opciót próbálva ugyanezt vágja az arcomba...hogy tudnám elmagyarázni neki hogy akkor is? -
gyongy66
csendes tag
válasz
WonderCSabo #9762 üzenetére
Nem biztos, hogy te vagy fáradt, inkább én nem tudtam leírni úgy ahogy akartam. Szóval mellékelten csatoltam egy képernyő-képet (remélem jól), és amint látod ott, ahol a http://.....-nek kellene lennie, nincs semmi. A mellette lévő legördülő nyílnál sem hoz semmit. Annyira már rájöttem, hogy ha az üres mező fölött közvetlenül jobb gombbal bemegyek a testreszabásba és ott az alapértelmezést választom, akkor már mutatja az éppen aktuális web oldalt, de a mozilla bezárásával ez ismét eltűnik és minden belépés után újra vissza kell állítani.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
JamesHolden #9785 üzenetére
Nincs mit!
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
WonderCSabo #9784 üzenetére
sajna így sem jó
mindegy, azért köszi a többit! -
WonderCSabo
félisten
válasz
JamesHolden #9783 üzenetére
Na és hogyha a cssbe így írod be?
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
WonderCSabo #9782 üzenetére
ez oké, de egyből eltűnik az ikonja
hiába írom át a userChrome.css-ben is ékezetesre, nem ad neki képet -
WonderCSabo
félisten
válasz
JamesHolden #9781 üzenetére
Kattints a mappára jobb gombbal -> tulajdonságok -> Név. És itt átírod?
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
WonderCSabo #9780 üzenetére
Nagyon tetszik, köszi
[link]
Arra esetleg megoldás h kezelje a mappáim ékezeteit?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
JamesHolden #9779 üzenetére
Ha ez a buhera ment, ez sem fog gondot okozni.
Próbáld külön berakni a mappa 2 {} közé a font-size -t.
.bookmark-item[container="true"][label="Dailys"] {
list-style-image: url('file:///C:/Documents/Tools/FFI/home.png') !important;
-moz-image-region: rect(0px 16px 16px 0px) !important;
font-family: verdana !important;
font-size: 8pt !important;
}Ha pedig az összes mappáét akarod, akkor elég ahogy a linkben van.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHolden
aktív tag
Mégvalami!
Ezeknek a mappáknak a betűméretét meg tudom esetleg változtatni valahogy?
Tehát minden más maradjon a böngészőben az alapértelmezett méretű (mint most is), csak a kedvenc mappáim mérete legyen valamivel nagyobb.thx
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
WonderCSabo #9777 üzenetére
köszönöm
elsőre ilyen lett
tetszik, csak még kell szebb ikonokat találnomviszont valamiért nem kezeli az ékezetes mappákat, így át kellett írnom az összeset
-
WonderCSabo
félisten
válasz
JamesHolden #9776 üzenetére
Picit buherálni kell.
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
FF-ben e kép szerint vannak rendezve a kedvenceim, mappákba helyezve.
Létezik valami kiegészítő ami a sablon sárga mappa ikonokat engedi megváltoztatni valami szabadon választott képekre/ikonokra?üdv
-
atesz117
aktív tag
válasz
Angyalifény #9773 üzenetére
Hi!
De van! -
Angyalifény
tag
Hali
FF. hez nincs gyors hívó ?
-
Brutforsz
senior tag
Ha a célod csupán annyi, hogy - megőrizve a lapok kezelésével kapcsolatos beállításaidat - kitedd oldalra a fülek sávját, akkor VertTabbar, ha nem használsz TabMixPlust, és a mezei lapkezelésnél bővebb szolgáltatáskészletet is szeretnél, akkor Tab Kit.
-
rii
nagyúr
hello
melyik add-on teszi a TAB-okat jobb-oldalra?
-
Pubszon
veterán
válasz
WonderCSabo #9767 üzenetére
Akkor ilyen makrancos, ha sokáig megy, sok oldalt nézek és alvás módba is teszem a gépet.
De gy újraindítás megoldja mindig.
Ezt úgy veszem észre, hogy elkezd akadozni...Met: Ennyi topikot követek figyelemmel, amúgy meg ezért van a memória a gépbe.
[ Szerkesztve ]
-
gyongy66
csendes tag
Nekem senki nem tud segíteni? 9690-es kérdés....
-
Pubszon
veterán
válasz
Speeedfire #9743 üzenetére
Annyira nem érdekel, van ram elég, eddig még nem fogyott el.
-
pete_21
addikt
válasz
Speeedfire #9758 üzenetére
Azt nem tudom, én is más helyen találtam.
Nem tudom miben jobb, de asszem csak a 4-es kezeli a kiegészítőket.[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz
Tele von Zsinór #9755 üzenetére
Márpedig nincs még Win alá, sajnos... De ha így folytatják, egy darabig nem is lesz. Adobék sajnos eléggé elhanyagolják a Flash Player fejlesztését...
Speeedfire: Nincsmit, ha lenne még kérdésed szólj, és megpróbálok segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Nem tudom felrakni az AD Block Plus-t.
Ki írja, hogy újraindítás után lesz telepítve, újraindítom és nincs telepítve -
Male
nagyúr
válasz
Winner_hun #9750 üzenetére
Hááát... végülis egy hálózaton vannak, de nem nagyon van honnan bekapni (+tűzfal), nomeg PH! fórum specifikus vírus lenne? Mert sehol máshol nincs probléma...
Ráadásul Win7 újrarakva gépcsere miatt, és ugyan azt csinálja.[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz
Speeedfire #9747 üzenetére
Már van 4-es is, vess erre egy pillantást.
-
Tosee
őstag
válasz
Pubszon #9742 üzenetére
Hát meglepődtem mikor láttam a linkelt képeken a mem. használatot! Eleinte azt hittem, hogy nálam zabál sokat (130-180mb, 14tab általában)... de az általad is linkelt képből kiderült számomra, hogy 130-180mb egyáltalán nem sok... annyi viszont biztos, hogy van étvágya a rókának!
Bár a mai gépeken nem észrevehető... mert van memória dögivel, csak mikor rápillant az ember akkor meglepődik...[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
Hali. Miért van az, hogyha a Wordpress oldalakat böngészem, vagy éppen szerkesztem akkor egy idő után összeomlik az FF? Úgy vettem észre, hogy csak wordpress alatt csinálja ezt.
-
Gorneck
legenda
válasz
Speeedfire #9745 üzenetére
NM.
Nemtom...vmelyik béta tán, de lehet teljes volt...már nem nagyon emléxem, de mivel nem volt gyorsabb az általam megszokott FFnél így sokáig nem volt fent...
-
Gorneck
legenda
válasz
Speeedfire #9743 üzenetére
Az jó...mert nekem 2-3 tabbal is befalt 300 megát Win7en...nahh nem mintha nem lenne miből elvennie...csak meglepett...
-
ueshiba
csendes tag
Üdv!
Minefieldhez avagy a mozilla 64 bites böngészőjéhez tud már valaki használható megoldást flas lejátszásához?
Annyira dúrva, hogy már évek óta megy a 64 bit, és adobeék még mindíg nem csináltak hozzá lejátszót...
Tuti hasznot húznak vmelyik 32bites böngészőből... paranoiaTXH
-
Male
nagyúr
Így szétesik (ált. valami képnél... vagy smileynál), és nem jelenik meg a hozzászólások tartalma a szétesés utáni részen... majd eltelik némi idő, ami néha perceket jelent, és egyszercsak minden jó lesz. Néha pár oda-vissza görgetés segít, de néha semmi, csak az idő. Közben végig azt jelzi, hogy kész, tehát nem tölti az oldalt márt...
Kb a 3.5.5-re történt frissítés óta csinálja itt a PH!-n, ráadásul két gépen is... (egyik Win7, másik XP, szóval gyak. minden különbözik, csak az FF az egyezés, meg hogy én ülök előtte
)
[ Szerkesztve ]
-
Hogyan lehet törölni a beírt adatokat? ( pl. a formoknál )
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy van egy flash playeres netes adó, amit ha kiteszem teljes képernyőre, elkezd szaggatni. Nem találtam jobb topicot a kérdéshez.. Lehet valamit kezdeni vele? -
Vasinger!
nagyúr
Nem is értem, hogy anno 512 rammal, hogy lehetett netezni.
De az a fura, hogy ennyi lap megnyitásakor sem lassul be.... -
Met
nagyúr
Nos, csökkentett módban 160 megát eszik
-
gYaLo
őstag
Sziasztok!
Soha nem használtam még Mozillát.
Most felraktam, és megnyomtam valamit.
Átállt teljesképernyős üzemmódra, és eltünt az eszköztár, sötöbö.IE-n tudom, hogy ezt h kell visszaállítani, Firefoxban hogy kell ?
Előre is köszönöm, és bocsi az ovodás kérdésemért -
amadeus11
senior tag
Sziasztok !
Általában Operát használok . Most próbálgatom a Minefieldet és meggyőző a gyorsasága ( lehet ez már a hardveres gyorsításnak köszönhető ) . Szeretném megkérdezni , hogy van e lehetőség a FF 3.5 nyelvi fájljainak kicserélésével a böngésző magyarítására . Ha igen melyik fájlokat kell kicserélnem ?
A következő addonokat sikerült telepíteni
All in one sidebar
Speed Dial
Adblock Plus
Firegesturesamiket nem sikerült :
Paste and Go
LinkificationAz addonokat ez alapján telepítettem :
Az egérparancsokat is belőttem . A flippelést nem tudtam beállítani .
Tapasztalatok :
Ebben a verzióban ( 3.7 ) böngészőn belüli parancsok már gyorsabban mennek . Több lap megnyitása után már nem lassul be a böngésző , a görgetés is jó lett . Egy valami van még , ami nem tetszik . Flash -es tartalmakon nem működik a görgetés . Pl a You Tube-on is ha görgetni akarom az oldalt , az egeret ki kell húzni a lap szélére . Erre esetleg tud vki megoldást ? Amúgy teljesen jó lesz ez a változat már .[ Szerkesztve ]
-
atesz117
aktív tag
-
klayton#1
tag
a speed dial -t telepitettem es mar jo ideje hasznalom ffben, csak par hete kiprobaltam az operat, es rajottem, hogy nekem jobban tetszik, ha az utolso ful bezarasakor meg nem lepunk ki a bongeszobol, erre keresek megoldast
a speed dial beallitasaiban semmi ilyesmivel nem talalkoztam
-
klayton#1
tag
valaki tud esetleg olyan ff kiegeszitorol, amellyel megoldhato lenne, hogy az operahoz hasonloan az utolso ful bezarasakor ne lepjen ki a program, hanem jelenjen meg a speed dial?
-
SDA
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, lehet nagyon egyszerű rá a megoldás, de én már beleőszülök:S
Most telepítettem új Windowst, ebből következik, a Firefox is friss. 3.5.6 a verzió, és bármit csinálok nem kérdezi meg, hogy elakarom-e menteni az adott oldalon a felhasználó nevet + a jelszót, ha fejre állok akkor sem... Láttatok, hallottatok már ilyet? Esetleg valakinek megoldás-ötlet? A beállításoknál mindent próbáltam, amit lehetett (legalábbis szerintem)
Köszönöm a válaszokat/tanácsokat előre is.
-
dbius
veterán
válasz
Flomaster88 #9699 üzenetére
inkább tűzfal csinálja, mint az adblock. Az adblock ugyanis nem rak [ad] feliratot az eltávolított képek helyére, míg a tűzfalak hajlamosak ilyesmire, pl. az általam használt Outpost Firewall is. Nézd meg a tűzfalad beállításait!
-
kmarci93
csendes tag
válasz
WonderCSabo #9700 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Max
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...