Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
cellpeti
üzenetére
Eszközök > beállítások > adatvédelem > sütik megtekintése > kijelölöd ami nem kell > süti törlése
Igen, okozott pár kellemetlen percet, de nem a helyreállítás, mert az megvolt fél óra alatt, hanem a kitökölése, hogy mi okozza. De annyira megszoktam a FF-ot, hogy azért sem hagytam békén, rá kellett jönnöm mi a gondja.

-
cellpeti
nagyúr
Olyat tudok e,hogy valamely oldalra rámegyek és csak arról törlöm a sütiket?
-
drr
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Amit írtál, azok közül bárhol előfordulhat.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Miként tudnám importálni a régi Firefox mappából a könyvjelzőimet az újba? hol találom?
köszönöm előre.
üdv -
Steelmanus
addikt
Ez a problema hol keletkezik pl. hsz iraskor, vagy kereso ablakba, esetleg a cimsavba?
Most probalgattam mindenhol W7 64 RTM, FF 3.5.6. tegnapi telepites nincs vele semmi bajom. Viszont a Helyesiras-ellenorzes beiras kozben opcio az Eszkozok / Halado / Altalanos ki van kapcsolva. -
drr
őstag
Nincs senkinek ötlete ezzel kapcsolatban: [link]
2 hetente újra kell ghostolnom a rendszert, mert nem tudom másképp megszüntetni a problémát. Aki tudja mi a megoldás, kérem ossza meg! -
Steelmanus
addikt
-
nfsu17
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Oké, elhiszem, de akkor ne állítsa vissza sehogy, közölje, hogy balfax a user vagy valami. Az utolsó bitig mindent visszaállított amit kellett, szépen leOKézta a műveletek bejezését, én meg örültem, hogy milyen simán ment.

-
Steelmanus
addikt
Tessenek Engem korberohogni. Kedvenc helyemen Usite.hu-n latom hogy kijott a FF 3.5.6 meg par nappal ezelott, csak a hatos lebegett a szemem elott es leszedtem mondom majd felteszem mert mas gepet javitottam, igy ma fel is raktam. Az volt a gyanus hogy minden regebbi kegeszito telepult de mondom az ev vegere igertek FF 3.6 -ot milyen jo.
Erre mit latok ma kijott a FF 3.6.5 Beta akkor esett le a tantusz hogy mekkora Hule vagyok lecsereltem a Beta 3.6.4-et en meg orultem hogy mukodnek a kiegek. A configban szerepelnek ezek, biztos ami biztos alapon.
extensions.checkCompatibility False
extensions.checkCompatibility.3.6 False
extensions.checkCompatibility.3.6b False -
leviske
veterán
válasz
canniball
üzenetére
A Beállítások>Alkalmazások közt a listában nem láttam sehol sem a .mov-ot. Mind1, végül meglett, megnéztem a Bővítmények közt, hogy milyen lejátszók vannak fenn és miután csak a VLC volt, ezért kiiktattam. Most már rákérdez a .mov-ra is.

Elnézést, hogy nem a bővítmények kilődözésével kezdtem, hanem kérdezősködéssel.

-
leviske
veterán
Hogy tudnám elmagyarázni szegény Firefox-nak, hogy én baromira nem akarom, hogy Ő önjogúlag megnyissa magától a .mov fájlokat? A beállításokban az összes audio/video megnyitás át van téve "Előbb kérdezzen rá"-ra, fel nem foghatom, hogy miért érzi kötelességének megnyitni mégis, főképp, hogy még kezelőfelületet sem kap az ember, csak simán megnyitja ez a h...
Eleve azt sem értem, hogy miért kell alap beállításként mindent "nyissa meg valamivel"-re rakni, miért nem lehet mindet előbb megkérdezni a felhasználótól. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
jasonka
üzenetére
Mi a kockázatos? Hogy gép indulásakor azonnal lesz neted? Kábel netem van nekem azonnal van tárcsázás minden nélkül. DSLeknél tárcsázni kell ha nem akarod hoyg induljon géppel csak csinálj egy ikont a betárcsázásnak az asztalra. Ha van routered betudod azt is állitani hoyg betárcsázzon automatikusan.
-
jasonka
aktív tag
Üdv Rátok és Házatok Népére !

Vajon miért van az (XP Prof -os felületen), hogy a Mozilla Firefox "nem tárcsáz be"
a Net-re ?(Úgy értem, hogy csak akkor kezd el "böngészni", ha előzőleg a "Vezérőlpult-Hálózati kapcsolatok"-nál a "Szélessávú" részben "betárcsázok" usernévvel és jelszóval ... Ha ezt nem csinálom, akkor csak üres lapokat hoz fel a Firefox - ugyanakkor az IE 8.0 -t indítva az "saját maga tárcsáz be".
Már többször levettem, újratelepíettem a Firefox-ot - alapértelmezett böngészővé tettem - de semmi sem változik...
Hogy minek kell akkor a Firefox ? Mert sokkal-sokkal gyorsabban töltődik be egy oldal, mint IE 8-cal...
-
BullZeye
veterán
http://bash.hu/last50
egy jó ideje azt írja hiba:443, érvénytelen tanusítványt használ, mert saját maga írta alá....egyrészt ki nem szarja le, másrészt miért nem lehet egyszerűen kikapcsolni? Vagy merre lehet? Elég zavaró.másrészt elég gyakran elveszti elveszti sok fórumon az aktivitást egy idő után a szövegdoboz, ez mitől lehet?
-
HZoli87
veterán
Mozilla Firefox 3.6 Beta 5: Letöltés
-
WonderCSabo
félisten
Mozilla Weave sztem nem akasztotta volna ki.
-
nfsu17
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mindjárt kész is vagyok.
A könyvjelzőket sikerült kiimportálni a menüpont alatt, az adblock plus szűrőimet is lementette txt-be, most a jelszavakat pötyögöm be megint és kopp-kopp, eddig megy tökéletesen minden, most se állt meg e szöveg begépelése közben és az előbb a jutub sem akadt. Pedig már 2db add-on is fent van. Viszont a mozbackup-ot most nem használtam, azaz szűz állapotból hozom vissza így szép lassan. De megéri.
-
nfsu17
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Rájöttem a megoldásra, mi a gondja.
Az előző gépem xp volt. Rajta a FF 3.5.5. A MozBackup-ot használtam mindig a mentések visszaállítására. Tökéletesen működött is.
Na most az előbb feltettem egy 3.0-s szűz FF-et, semmi korábbi mentés visszaállítása, szűz FF. Működött. Minden. Youtube nem akad, nincs lag.
Legújabb 3.5.6.-ot föltettem a 3.0 törlése után, ez is ment csont nélkül, jutub nem akad (itt tudom a lagot gyorsan ellenőrizni).
Betöltöttem a mozbackup-ből a könyvjelzőimet, jelszavaimat (semmi mást, semmi add-on) és azonnal akad.

A probléma orvosolható, nem sok könyvjelzőm van, jelszavaim is tudom, megér egy fél nap szenvedést, hogy manuálisan visszaállítsak mindent, csak ezt furcsállom.
Vagy én voltam a marha, hogy xp-n használt beállítást akartam átmenteni w7-re?

Nem rinyált se a mozbackup telepítésekor sem a w7, se a visszaállításkor.
Vissza is állt minden, csak hozta ezt a lagot magával. -
Rive
veterán
usercontent.css tippek/trükkök dolgában itt lehet / hol lehet kérdezni Firefox vonalon?
Kellene egy user-szűrő az index-fórumra

-
nfsu17
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Elhiszem, hogy ezek hasznos progik, de egy frissen, a firefox oldaláról leszedett 3.5.5-ös verzióval jönnek elő ezek a lagok egy szűz win7 64bit-en. Most már nem szűz világos, de már az első percctől kezdve ez a gondom. Kezdem elfogadni, hogy nincs megoldás.

-
WonderCSabo
félisten
Sztem a Vacuum Places Improved jobb. Ezzel az állapotsorban lévő kis ikonnal indítod el. De x oldaltöltés után lefuttatja magától automatikusan.
Nekem ezzel amint bepötyögnöm már ott is van a találat. -
nfsu17
veterán
Köszönöm a tippeket.
Megnöveltem az értéket az adott szintre, semmi eredmény.
Feltettem a kiegészítőt, bár nem tudom hol kell a tisztítást elindítani, de ez sem segített.
A videók még mindig pontosan 20s-onként laggolnak.
Ja, és a cache-t 400MB-ra tettem.
És persze újraindítottam. -
Sonny C.
tag
Sziasztok!
A következőben szeretném a segítségetek kérni: az utóbbi pár napban a Firefox 3.5.6 és a Thunderbird 3.0 is ha kilépek az alkalmazásból akkor a következő hibát produkálja:
[link]
IE-vel nincs ilyen és semmi más programmal sem. Próbáltam újratelepíteni (előtte lepucoltam rendesen a maradványokat is), de nem segített.
Találkozott valaki esetleg hasonló problémával?
Előre is köszönöm a segítséget! -
nfsu17
veterán
Üdv.
Tényleg senki nem találkozott még a korábban említett problémámmal, hogy pl youtube videók 20s-ként beakadnak egy pillanatra, kép egy fél másodpercre megáll, hang nem, majd megy tovább. Nem a betöltéssel van a gond, lejött akkor már a videó.
Gyors szövegbegépelésnél is a betúk megtorpannak, majd a torpanás után meg folytatódik az írás.
A gördítősávot ha egérrel megfogom, és húzogatom fel-le, akkor is megtorpan, megakad egy pillanatra.Szűz rendszerre tett 3.5.5, majd később betöltöttem a mentéseim, majd 3.5.6, minden ezt csinálja.
Chrome, IE semmi gond, ezeket kényszerülök használni, de nekem FF kell.

-
Tubai
csendes tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
nem sikerült!
nem a 3.5-ös van, hanem a 3.0, mert egy bizonyos kiegészítő csak ezen megy.. -
RootRulez
félisten
Mozilla firefoxban van olyan bill kombináció, hogy mindig felül? Mert szerintem benyomtam és elég zavaró. Hogy állíthatnám vissza?
-
HZoli87
veterán
Mozilla Firefox 3.5.6: Letöltési Link
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Relisys
üzenetére
A jelszó nemmegjegyzését nem a tanúsítvány léte/nemléte okozza, hanem az, hogy az egyes weboldalak utasíthatják a böngészőt, hogy ne emlékezzen a bejelentkezési adatokra; bizonyos biztonsági megfontolások húzódnak e jelenség mögött.
Az alábbi módosítás elvégzésével az e módszerrel élő oldalakon is rábírhatod a Firefoxot az általad kívánt viselkedésre:
Megkeresed az nsLoginManager.js elnevezésű fájlt, amely
- Linux esetén a /usr/lib/xulrunner-[verziószám]/components/
- Windows alatt a C:\Program Files\Mozilla Firefox\Components\
mappában lakik.Megkeresed az alábbi részletet, és a kérdéses lehetőséget biztosító 3 sort kikommenteled, vagyis a
/*
* _isAutoCompleteDisabled
*
* Returns true if the page requests autocomplete be disabled for the
* specified form input.
*/
_isAutocompleteDisabled : function (element) {
if (element && element.hasAttribute("autocomplete") &&
element.getAttribute("autocomplete").toLowerCase() == "off")
return true;
return false;
},rész helyett ez legyen:
/*
* _isAutoCompleteDisabled
*
* Returns true if the page requests autocomplete be disabled for the
* specified form input.
*/
_isAutocompleteDisabled : function (element) {
// if (element && element.hasAttribute("autocomplete") &&
// element.getAttribute("autocomplete").toLowerCase() == "off")
// return true;
return false;
}, -
Relisys
senior tag
Hello!
BMF-es neptun oldalt, ha megnyitom, akkor nem menti el felhasználó nevemet meg a jelszavamat. Nem tudjátok miért? Arra gyanakszom, hogy valami tanúsítványt töltött le, mikor először megnyitottam az oldalt és lehet amiatt.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
tknof1871
üzenetére
Szerintem itt arról van szó, hogy ez a kormányhivatal nem szándékozik fizetni valamely külső szervezetnek, hogy tanúsítványt szolgáltasson, hanem saját hatáskörben oldja ezt meg. Ha hozzáadod kivételként (érdemes a figyelmeztésnél található linken át kezdeményezni), akkor letölti a webhely saját tanúsítványát, és a továbbiakban ez alapján érvényesít. Én ugyanígy jártam el például a forgalom.upc.hu oldalon. Utána a Tanúsítványkezelőben (Beállítások > Haladó > Titkosítás) már szerepelni fog ez is.
-
tknof1871
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
SRY! Zavar az erőben. Ezen az USA kormányzati oldalon van.
Ez maga a veszélyes link.A hiba technikai részletei:
A(z) www.neco.navy.mil érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.
A tanúsítvány nem megbízható, mert a kibocsátó tanúsítványa ismeretlen.
(Hibakód: sec_error_unknown_issuer)Lehet, valamelyik pluginnel letiltok valami frissítést, amitől a FF nem ismer fel érvényes biztonsági tanúsítványt? Ha konkrétan most nem, de elvben csinálhatok ilyet?
-
Brutforsz
senior tag
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Itt olvashatsz a lehetséges okokról és megoldásokról, az esetek többségében a profilzároló fájl szokott lenni a ludas.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Voice24
üzenetére
A profilodban található (ha nincsen, legyen) chrome mappában keresd vagy alkosd meg a userChrome.css fájlt, a tartalma (minimum) ez legyen:
@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
#personal-bookmarks .toolbarbutton-text { display:none !important; }(Érvényesüléséhez a böngésző újraindítása szükséges.)
-
Voice24
őstag
Hi!
Kérdésem lenne a gurukhoz:
Otthon a saját gépemen semmi gondom nincs a Könyvjelző eszköztárral, alapból csak az ikonokat jeleníti meg. De a szülői gépen a frissen felrakott Mozillát sehogy sem tudom beállítani. Ott a Könyvjelzők eszköztár az ikon mellett a nevet is kiírja, így csak 6-7 könyvjelző fér el a sorban. Próbálgattam már mindent, de nem jövök rá, hogyan kellene átállítani a csak ikonos megjelenítésre.
Nagyon megköszönném a segítséget! -
tknof1871
őstag
Van ez az amcsi kormányoldal. Mikor rákattintok rajta a linkre, hogy megnyissa a xls fájlt, akkor a FF szerint a kapcsolat nem megbízható. Hibakód: sec_error_unknown_issuer. Ez egy kormányzati oldal, akkor hogy lehet nem megbízható rajta egy link?
-
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Uhhh,akkor passz

-
Cane
őstag
Érdekes, nekem is az 3.5.5. alatt jöttek elő furcsaságok. Amit leírtál én is csak ennél a verziónál láttam, igaz XP alatt. A másik: megnyitok egy oldalt, aztán úgy viselkedik mintha az oldalt betöltötte volna holott fehér oldal jött csak be (magyarul semmi). Ilyenkor rá kell nyomnom az oldalfrissítésre és csak akkor tölti be ténylegesen az oldalt.

Amúgy meg mi az a hülye giccsparádé firefox indítás, hogy a keresősáv megjelenik, aztán effektelve előtűnik a "Web Képek Térkép Hírek Fordító Blogok Gmail továbbiak Naptár Fényképek Dokumentumok Webhelyek Csoportok" felirat indulásnál

-
nfsu17
veterán
Hello.
Nekem olyan problémám van, hogy rájöttem, hogy csak Firefox alatt (3.5.5) nem megy jól és zökkenőmentesen a böngészés. Azaz pl jutub videók lejátszása alatt a videó 20s-ként (kb) egy pillanatra lefékez, majd megy tovább.
Hosszú oldalon ha lehúzom a görgetősávot, akkor is megtorpan egy pillanatra. De még folyamatos gépeléskor is előfordul.
Gép: frissen telepített win7 64 bit, említett böngésző, adoba flash player, shockwave flash.
Internet E. 8. alatt nincs semmi megtorpanás, jutub sem akad, ugyan azzal a videóval tesztelve.

Számomra ez olyan hihetetlen rejtély és egyelőre megoldani sem tudtam.

-
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Feladatkezelőből lődd ki a folyamatot,utána indítsad csökkentet módban és nézd meg hogy úgy is csinálja-e
Nagy valószínűséggel valamelyik kiegészítő lesz a bűnös -
cbrfireblade
aktív tag
hello!
ilyen problémám lenne, ezt írja ki:
"A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítania a rendszert."
Ezt miért csinálja, és mit lehetne vele tenni?

-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Hogy tudom a címsort google-nak beállítani?

Bocs a hülye kérdésért! -
Pubszon
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ezzel megy, köszi, ideiglenesen jó lesz.

Majd idővel hátha megoldják az automatikus átváltást.
-
Pubszon
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Na erre kíváncsi vagyok...
Thx!MOD: Megnéztem, de erre nem használható.

Mire is való ez pontosan?
-
Tubai
csendes tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Köszi megpróbálom!

-
Pubszon
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Gondolom a cookie-ban van vmi bibi... nincs erre vmi kiterjesztés esetleg?

-
Pubszon
veterán
Mi az a különbség a FF és az IE8 között, hogy az IE-ben működik a myvip rejtett funkciója?

-
Csakénvagyok
őstag
Vírusra nem gyanakodnék, más böngészővel megy? Meglehet hogy az egyik kiegészítő okozza?
Próbáld meg elindítani safemódban az FFet. Ha nem sikerül tilsd le az össze kiegészítőt, majd eggyenkét engedélyezd hogy rájöhes melyik okozza. Ne felejd el mindig újraind ítani a böngészőt ha egy másik kiegészítőt tesztelsz!
-
Lenry
félisten
ja és
XP esetén töröld a
\Documents and Settings\<felhasználóneved>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ és a
\Documents and Settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
mappa tartalmátVista/Win7 alatt pedig a:
\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Mozilla
\Users\<felhasználóneved>\AppData\Roaming\Mozilla
mappa tartalmát -
netkoo
senior tag
Nem tud senki segíteni nem akarom újra rakni a gépet

Csak csökkentett módban tudom el indítani és nem megy semilyen kiegészitő program. -
Tubai
csendes tag
hali,
ez ugrik be, kb. minden harmadik weboldalon amit nézek. Ha olyan weboldal amin még nem jártam akkor általában mindig előbukkan. Kerestem google-ban rá, de nem találtam semmit. Angolul meg nem értek. Segítene valaki?

http://prohardver.hu/dl/upc/2009-12/11/118304_tngxroqjr5byuiyo_fehler_2.jpg
-
Hi!
Uninstall után megnézted, mindenhonnan eltűntek a FF mappák? (Program Files, + C: Felhasználónév > AppData > Local, + Roaming, minden felhasználónál, ha több van)
Mert én már jártam úgy, hogy rendszergazda fiókból uninstalláltam, és a felhasználó fiókban ott maradt a mappája az AppData-ben, abban a fiókban nem is akart működni. -
netkoo
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
szia.igen beraktam.
akor most mi lehet még abaj? Utólom az IE t
-
netkoo
senior tag
Leszedtem újraindítottam feltettem az ujjat de az se indul egyedül csökkentet módban sikerült elinditani
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Mozila 3.0 van gépemen. Tegan este egyszer csak sötét a mozilla és kiírta összeomlott. nem is tudtam ujra indítani .leszedtem majd ma feltetem a 3.0.5öt és feltelepítés után ugyan ezt írja ki ,hogy összeomlott és nem tudo melínditani.
Most expokerrel szenvedek.Valaki tudja miért van ez? -
Winner_hun
félisten
Szeptember óta nem töröltem az előzményeket, na mondom akkor majd most. Erre besértődtt a böngésző és összeomlott kb. a felénél

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Eleve azt sem értem, hogy miért kell alap beállításként mindent "nyissa meg valamivel"-re rakni, miért nem lehet mindet előbb megkérdezni a felhasználótól.

KAMI911