- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #11397 üzenetére
Amennyit mar segitettel nekem igazan nincs mit.
-
törölt tag
válasz
Steelmanus #11396 üzenetére
Mind a három gépen - ezért kizárható.
De azt a 4-es Silverlightot majd felrakom én is, bár most a 3-as van fenn és bajom eddig nem volt vele.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #11395 üzenetére
Nem a legfrissebbel király, thx!
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #11392 üzenetére
A legfrissebbel is? Microsoft.Silverlight-4.0.50401
egykori: Oszinten szolva nem tudom az okat pedig jo kis konfig.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #11392 üzenetére
Így van, a bétákat nem jó ajánlgatni, mert sosem lehet tudni, mi nem jó még benne.
A 3.6.4-est valószínű az elsők között sikerült letöltenem, mert a NIS pirossal, kis ablakban figyelmeztetett, hogy még nem töltötték, vagy nagy kevesen töltötték le a programot, de végülis nekem semmilyen fagyást, problémát nem okozott eddig, sőt teljesen igaz, hogy gyorsabb egy picit a stabil 3.6.3-asnál. Viszont a családtagjaim részére nem szoktam rátenni a kísérleti, béta változatokat. -
törölt tag
válasz
Steelmanus #11389 üzenetére
Lehet, hogy félreértettél, a FF rendben, elég gyorsan megjeleníti a lapokat, gyorsan vált.
Kizárólag a hidegindítás hosszú idejét kifogásolom a gépemen, amit Core2Duo E6400 2,13 GHz-es CPU hajt.
Az Operát és a Chrome-ot is kipróbáltam, úgy indulnak, mint a villám a gépemen - hidegen is. -
törölt tag
Csatlakozom.
szemlátszatra pattogósabb a FF
Steelmanus Sokan félnek a bétáktól...
én is hiába kínálgatom ismerőseimnek ezt az újat a nyilvánvaló okok miatt. amég nincs rá mondva hogy stabil rendes változat nem teszik fel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #11389 üzenetére
Az Operát sokat próbálgattam és én is erre jutottam. Egyébként sztem a valóban leggyorsabb JS motorjuk miatt aggatták rá ezt a jelzőt.
-
Steelmanus
addikt
válasz
#56816198 #11386 üzenetére
Eppen modositani akartam a hsz-t amit irtam erre nem elment a net, most kaptam vissza.
Csak annyit akartam hozzafuzni #11384# hsz-hez hogy XP alatt en hasznalok az AMD procihoz DualCore-Optimizer-t bar ha jol tudom az csak egyes jatekoknal javit valamit a progikra nincs hatassal.
Szerintem az XP-s gepen is valtsal a legfrissebbre ha masert nem hat azert mert kulon processzen tolti be a bovitmenyeket es ha nem kell pl ures lapnal akkor indul gyorsan. Ezert bootoltam at XP-re hogy megnezzem es nagyjabol ugyanolyan gyorsan indul mint W7-en es igen ez a legutolso verzio a 3.6.4 Build 1 jelenleg az ami leggyorsabban tolti be a lapokat.
En hasznalok Operat is es nincs nagy kulonbseg sot, sokszor az Opera nemely oldalaknal lemarad attol fuggetlenul hogy a tesztekben a leggyorsabbnak itelik de en arra nem sokat adok a lenyeg az amit latok. -
törölt tag
majdnem másfél millió FireFox rajongó van Facebook-on....
-
törölt tag
válasz
Steelmanus #11384 üzenetére
Az utóbbi verzióknál nem vettem indulási különbséget. A lapok megjelenésében a 3.6.4, amit most használok, ez tűnik a legfürgébbnek.
A másik XP-s gépen 3.5.9 van, a Vistáson 3.6.3. -
Pubszon
veterán
válasz
WonderCSabo #11362 üzenetére
Nem volt bepipálva, bepipáltam és megy rendesen, megjegyzi amit kell.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #11380 üzenetére
Koszonom hogy faradtal vele, most eppen XP alol irok mert atbootoltam hogy megnezzem az FF indulasat, teljesen egyforma az FF mindket op.rendszeren es a kieg+bovitmeny is, hiszen egy AddOn mappabol installalom fel oket amugyis W7-re, XP SP3-ra.
Xp alatt 8 mp volt a "hideginditas" ureslappal. Az XP-s vincsi mar rack-ben pihen mert csak akkor hasznalom ha gepet hoznak javitani es regi IDE vincsik vannak benne mert azt is rack-bol javitom vagy olyan programot kell hasznalnom amit sosem fognak atirni W7-re.
A tema linket nem rontottad el, a bovitmenyekre mutat.egykori Hat mostmar nem tudom en eppen azert hagytam fent egy ideig a regebbi 3.5.x et az XP-n mert par kieg nem ment a 3.6.3-on majd amikor kijott a plugin 1 verzio es utanna a Build 1, akkor lecsereltem az XP-n is. Es igy XP alatt is gyorsabb lett.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #11382 üzenetére
Azért csodálkozom egy kicsit, mert ennek már régebben ki kellett volna derülnie.
Amúgy ez a belassulás kb. a 3-as verzió indulásától érzékelhető - a 2-esnél még biztos nem volt ilyen gond.
Igen, a Prefetchben - már többször ellenőriztem - benne van, tehát előtölti, és úgy tűnik, mintha mégsem.
Ezzel együtt, nem fogok mostanában Windows 7-re váltani. -
törölt tag
válasz
Steelmanus #11378 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy akiknek lassan töltődik be a FF, azok mind XP-n futnak.
Látszólag ezt igazolja, hogy a másik lassan induló FF, ugyancsak XP-s gépen van, sőt WonderCSabo gépe, ami gyorsan tölti be az FF-t, Windows 7 (ha jól emlékszem). -
WonderCSabo
félisten
válasz
#56816198 #11377 üzenetére
Most kipróbáltam, 2x újraindítottam a gépet, az első indítás 11 mp ezzel a rakat kieggel. Csökkentett módban 5 mp.
Steelmanus: kiterjesztések, bővítmények
A téma ez, bár sokan emiatt őrültnek néznek, FFre IE kinézet.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #11376 üzenetére
-
Steelmanus
addikt
válasz
Igen a Speedyfox az csak egy .exe csupan annyit csinal mint a vacuum_places_improved kiegeszito csak "kivulrol" mast nem allit.
Nyugodtan hasznalhato.
AtyaIsten mi az a 19 bovitmeny, le ne ird, nalam csak 6 van es 8 kiegeszito.
A temat esetleg megosztanad velem, kiprobalnam.egykori: Ezekszerint az XP utanni op.rendszerek gyorsabban inditanak.
-
törölt tag
válasz
Ez a 3-4 mp alatti indulás a gép bekapcsolása utáni első indításkor van?
Az én gépemen (XP, 4GB RAM) 10 kiterj. és 11 bőv. van. Viszont a második és az utána következőkben nekem is 4-5 mp-en belül indul.
Mint írtam, a háromból az egyik gépünk (Vista, 4 GB RAM) úgy indul, mint a tied. Hasonló számú kiegészítőkkel. -
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #11375 üzenetére
Valszeg biztonságos, de ez nem egy "igazi" FF kieg, hanem egy külön exe, ami jó pár dolgot átállítgat.
Nálam minden egyéb buhera nélkül FF 25 kiterjesztéssel, 19 bővítménnyel és egy elég masszív témával (ez lassít a legtöbbet) 3-4 mp alatt indul. Csökkentett módban (tehát kiterjesztések nélkül) 2 mp.
FF 3.6.4 beta
-
törölt tag
válasz
Steelmanus #11373 üzenetére
most a GOOGLE-vel indul a FF nálam.
az az ikon.
-
Steelmanus
addikt
válasz
#27441408 #11372 üzenetére
Ott valami nem stimmel szerintem. Eppen az adja a gyorsasagot szerintem hogyha ures lappal inditod nem tolti be a plugin-container.exe-t, es csupan 25 Mb koruli fogyasztassal indul. W7 64 bit. A masik vincsin XP SP3 van az osszes frissitessel, ott kb 2 mp-vel lassab de ott is ugy 8-10 mp az indulas. Ettol fuggetlenul az Opera valoban gyorsabban indul, de azt csak RSS olvasasra hasznalom mert nem az az alapertelmezett bongeszom.
-
törölt tag
válasz
#56816198 #11371 üzenetére
Milyen gépen ,
?
Amúgy erre nem csak én panaszkodom sokan írják ezt hogy irtó lassan indul.
szerk:
Most direkt bekapcsoltam próbaként.... a fejembe számoltam a mp-eket 40-nél abbahagytam....
pedig ma már vagy 3 szor indítottam.
Neked nincs véletlenül benne olyan program ami tömöríti az adatbázisát stb ?
-
törölt tag
válasz
Steelmanus #11369 üzenetére
Nem azt nem arra rájöttem én is hogy az is lassítja.
És saját becslésem szerint az opera 2-3szor tuti elindulna mire a FF 1-szer.
-
törölt tag
Azért az indulási sebességgel csinálhatnának valamit mert az valóban elég szánalmas opera 3 szor beindul még hideg indításnál is mire a FF összeszedi magát.
-
Pubszon
veterán
válasz
WonderCSabo #11366 üzenetére
Holnap ki is próbálom és írok, hogy mire jutottam.
Köszi... -
Pubszon
veterán
válasz
WonderCSabo #11364 üzenetére
És esetleg nincs vmi add-on ehhez?
-
Pubszon
veterán
válasz
WonderCSabo #11362 üzenetére
Szóval akkor ez legyen bepipálva?
Holnap megnézem a melóba...
Az nem számít, hogy HTTPS az oldal? -
törölt tag
Még le is töröltem a témát az alap volt csak...
feltettem a stabilat abba rögtön betette.,
-
canniball
nagyúr
Tudna valaki egy kis segítséget nyújtani a Menu Editor használatához? Azt hittem annyiból áll hogy kikeresem az adott menüt és abban módosítom amit akarok, ehhez képest olyan menüpontokat dob amilyenek nekem nincsenek...
-
törölt tag
jelentem a legújabb bétába nem mennek a personas-ok, legalábbis nálam.
-
törölt tag
válasz
Steelmanus #11352 üzenetére
Ez olyan mint a menürendszer elrejtése arra is sokan még kieg-et ajánlgatnak pedig azis megoldható már csak 1 pipával.
-
törölt tag
válasz
Steelmanus #11345 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Steelmanus #11347 üzenetére
Igen.
A hivatalos oldalról szedtem.
WonderCSabo
Ez hogy lehet ?
JetiRulez
Miért zavar ?
Szakértők szerint ezek ugyanolyan biztonságosak mint a rendes. Ez a FF meg még csak össze se omlott csak 1-2szer a plugin-a. És gyorsabb mint a stabil.
De nekem Chrome-ből és Operából is a legújabb béták vannak fenn.
(Chrome se omlott össze talán csak egyetlen 1szer az is plugin miatt mint a FF. Opera kicsit összeomlósabb de mivel béta ez ezzel jár de az se omlik össze minden 5 percbe. )
-
törölt tag
válasz
Steelmanus #11345 üzenetére
ezt ismerem, vagyis már kérdeztem itt a topikba és mutatták
De nekem jobb így hogy szó szerint full képernyőn van,
WonderCSabo
Akkor egyszerűbb már feltolni az egér nyilat
operába sokkal diszkrétebb ott bill komb-ra csakis a címsor jön ki.
-
törölt tag
melyik gombbal hívhatom elő a címsort
operába van ilyen hogy teljes képes módnál az 1ik gombra előjön de csak a címsor. -
törölt tag
válasz
WonderCSabo #11341 üzenetére
igen olvastam
De hogy lássa raktam képet
A kieg-et köszi.
JetiRulez
Szerintem nyugodtan használhatod. Még ha béta is. De majd WonderCSabo kijavít ha tévedek
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Lenne 1 kérdésem az megoldható hogy amikor full képernyős F11-es módba van t a FF és ugye felviszem a nyilat akkor előjön a böngésző eszköztár , de azt szeretném ha jönne vele a könyvjelző eszköztár is megoldható ?
-
törölt tag
Nekem most frissített 3.6.4-re-
másnak is ?
Csak azt nem értem mért köszönte meg hogy részt veszek a béta tesztelésbe vagy ilyesmit. (nem túl jó az angolom
)
-
Shad0w
senior tag
Üdv.
Van egy olyan problémám, hogy az A4tech X-718F-es egeremmel egy idő után nem tudom használni a előre/hátra gombokat. Ugye ez az alt+right és alt+left bill. kombináció és amikor nem tudom már használni a gombokat akkor az alt-ra sem reagál a böngésző. Szal vhogy beragad az alt gomb. Erre nincs valami megoldás? Vagy egyedül én szenvedek tőle?
-
jorden06
senior tag
Hali!
Miért van az, hogy ha gyorsan görgetek egy oldalt amiben több kép van(tehát nem egy fórum, hanem pl a PH! egyik címlap cikkét) akkor beszaggat a kép a monitoron, mire az oldal aljára érek? Nem hiszem, hogy a hardverrel lenne gond, mert az Opera nem csinál ilyet pl... Valami rossz a beállítás FF-ban?
-
erhas01
tag
válasz
WonderCSabo #11326 üzenetére
udv:
koszi vegeztem is.
koszonettel : erhas01 -
erhas01
tag
válasz
WonderCSabo #11240 üzenetére
udv :
ket gep konyvjelzojet ugy fesulom ossze, hogy az egyiket exportalom html be?
ezutan a masik gepen ezt a fajlt beillesztem a importalaskor?
koszonettel : erhas01 -
dqdb
nagyúr
válasz
csimave #11320 üzenetére
64 bites Windows 7-et használsz? Ha igen, akkor 64 bites programmal kell megnyitnod a fájlt, különben a 32 bites programok számára emulált változatot tudod csak felülírni.
64 bites Vista/Windows 7 esetén Indítsd el a Notepadet adminisztrátorként, onnan nyisd meg a fájlt, és működni fog (én is használom, mert egyszerűbb az MSN reklámszervereit kinyírni így, mint a tűzfallal játszadozni).
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo #11322 üzenetére
Ez az, Koszonom szepen, pedig jartam itt csak eszembe nem jutott hogy a nightly kozott keressem. Megegyszer Koszi'.
-
Steelmanus
addikt
Szervusztok.
Most frissitettem a 3.6.4-re mert felajanlotta a Firefox elotte a 3.6.3plugin1 volt fent.
De honnan lehet letolteni, mert szeretem ha a gepemen van a legfrissebb.
Eddig innen szedtem le oket, de itt meg a regebbi van. -
csimave
tag
Csáó!
Ugye van egy hosts file( c/windows/system32/drivers/etc/hosts)
Xp-n, ha beírtam egy oldalt, akkor simán letiltotta, semmilyen esetben se tudtam megnyitni.
Win7-en viszont hiába írom be, az oldalak ugyan úgy bejönnek. Természetesen Rendszergazdaként módosítottam.Mit tegyek?
-
Shiku
aktív tag
Tényleg ez volt a gond
Köszönöm szépen a segítséget.
-
nyikszi
őstag
válasz
WonderCSabo #11316 üzenetére
Egyértelműen látszik, hogy ESET van fenn neki és ráadásul piros is. Nincs frissítve. A sárga háromszög is figyelmeztetés, az is frissítés a winxp számára. Tehát innen kezdve előbb ezeket kellene megoldani, aztán visszatérhetünk a kapcsolódási problémára.
-
Shiku
aktív tag
válasz
WonderCSabo #11314 üzenetére
Ezt nem tudom, hogy hol lehet megnézni :$
(avastot használok, ha fontos ez...)
-
Shiku
aktív tag
válasz
Steelmanus #11293 üzenetére
Az van beállítva, hogy "nincs proxy"
És ezt a képet hozza ki. -
WonderCSabo
félisten
válasz
#56816198 #11309 üzenetére
A Farmville iszonyat szarul van megírva az alapból vacak Flash platformon, szóval mindig zabálja az erőforrásokat. Ez a lorentz még béta, nálam az előző verzió szinte mindenhol lefagyott (még youtube is), az újjal már jól megy. Sztem a véglegesben mára Farmvillel sem lesz gond.
19870820: Normális. Érdemes tesztelgetni, hogy pl. HD youtube videókat nézel. Egyébként itt az élő példa rá, a FF nem zabálja a RAMot, csak ha vmi gebasz történt egy oldallal, vagy kieggel.
-
19870820
senior tag
válasz
WonderCSabo #11308 üzenetére
ncore,bigtorrent,mozilla developer oldala,metnet,omsz oldala,wetterzentrale,prohardver,az izlandi vulkán webkamerája,chat.hu,met.hu riasztási oldala.
Közben 10oldal lett már.Így Mozilla 84mb+34mb a pluginos.
Szerk.: Próbaképpen megnéztem az Opera 10.52 legfrissebbel is totál ugyanezeket az oldalakat.Opera 434mb.Tudom-tudom az Opera másképp kezeli a memoriát,de azért mégiscsak szembetűnő. -
törölt tag
válasz
WonderCSabo #11304 üzenetére
Nagyon szívesen, de nem korrigálásnak szántam, csak érdeklődtem - ugyanis ebben a pluginos dologban nem nagyon vagyok otthon.
Egyébként az az érdekes, hogy felraktam egy másik (memória-szegény) gépre is a 3.6.4-est, de a Farmville-t rosszabbul kezeli (több memóriát igényel), mint a 3.5.9-es, lefagy - és ezt nem értem miért? -
19870820
senior tag
válasz
WonderCSabo #11306 üzenetére
9 megnyitott lappal maga a mozilla 80mb és plugines fájl fogyasztása 34mb még pluszba.Ez így jónak számít?Csak kiváncsi vagyok.
-
19870820
senior tag
válasz
WonderCSabo #11304 üzenetére
Üdv Nálam nincs ilyen fájl a feladatkezelőbe.Ez miért lehet?Persze 3.6.4 bétát mondom.
Szerk.: Mégis van ilyen fájl,de úgy néz ki csak ha megnyitom oldal nélkül a mozillát akkor nem rakja még be a feladatkezelőbe.Ahogy megnyitottam mondjuk az origot egyszerre ott lett. -
törölt tag
válasz
WonderCSabo #11302 üzenetére
Nekem is a 3.6.4 van fenn, de nálam van egy plugin-container.exe a Feladatkezelőben a FF használatakor - akkor ez mi lehet
-
WonderCSabo
félisten
Eddig lorentz bétát (3.6.3plugin1) használtam és most frissített róla 3.6.4 betara. Na ebben nincsen plugin különválasztás. Lehet, hogy ezt is elnapolják?
-
huskydog17
addikt
Hali!
Nem tudom, hogy valaki belinkelte-e már ezt a cikket, de nagyon nagyon hasznos a Firefox tuningolásával kapcsolatban. A cikkben említenek néhány kiegészítőt, és néhány eljárást amivel félelmetes mértékben fel lehet gyorsítani a Tűzrókát. Én kipróbáltam és kegyetlenül begyorsult, ezért csak ajánlani tudom!
A cikk: TuningRemélem sokaknak tetszeni fog a cikk, nekem sokat segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest