Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
Hajónapló. Csillagidő 200701301213.
Rájöttem, hogy az F6 billentyű lenyomásával kijelölődik a címsor. Újra teljes életet élhetek. Eddig Ctrl+L-lel küszködtem.Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Shim
őstag
válasz Tele von Zsinór #668 üzenetére
Ááá! Te galád.
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Shim
őstag
válasz strebacom #6977 üzenetére
1. Ezt töltsd le: Uninstall
2. Lépj ki minden programból.
3. Távolítsd el a flash playert az egész rendszerből a letöltött programmal.
4. Indítsd újra a gépet.
5. Telepítsd a legújabb flash playert.
Hátha ez segít.
-
Shim
őstag
Kipróbálhatnád a FishEyeTabs kieget. Kiszélesíti azt a fület, amire a kurzor mutat. Én imádom. (Illetve imádtam, amíg nem váltottam wide monitorra, és át nem rendeztem a Firefox felületét )
-
Shim
őstag
Nem hinném, hogy lenne összefüggés, de kipróbálhatod a Mouse Gestures Redox-ot. Én ezt használom évek óta. Egy próbát megér.
-
Shim
őstag
Több ismerősnél láttam, hogy miután widescreen monitorra váltottak, nem rendezték át a Firefox felületét, pedig jobban is ki lehetne használni a helyet.
Nálam az All-in-One Sidebar segítségével a könyvjelzők és minden egyéb a bal oldalra került, a Tab Sidebar-ral pedig a jobb oldalra tettek a tabokat. Így az oldalsó kihasználatlan helynek végre lett értelme, és függőleges is nőtt a látható rész.
-
Shim
őstag
válasz Joe bácsi #8343 üzenetére
Könyvjelzők / Könyvjelzők kezelése (CTRL+SHIFT+B)
Itt a Könyvjelzők menüre jobb klikk, és mindenre alkalmazza.Milan24
Címsorba about:config
Keresd meg a xpinstall.enabled beállítást, és nézd meg, hogy az értéke True legyen.Ha ez True, akkor próbáld meg letölteni a kiegészítőt, és a saját gépedről megnyitni. (Firefoxban CTRL+O)
BigBear
Miután bezárod várni kell egy kicsit, hogy leállítsa megát a Firefox. Ha túl gyorsan indítod el megint, akkor írja ki a "Firefox már fut" figyelmeztetést.A hibához:
• Ha van fent RealPlayer, töröld és nézd meg, hogy a probléma még fennáll-e.• Töröld a személyes adatokat (CTRL+SHIFT+DEL), lehet, hogy hibás fájlok vannak a sütik között és/vagy gyorsítótárban.
• Frissítsd a flashplayert [link]
• Rakd fel az IE Tab kiegészítőt, és a videókat így nézd. (Ez az aktuális lapot betölti IE motorral).
[ Szerkesztve ]
-
Shim
őstag
válasz Face8814 #8389 üzenetére
A Fasterfox prefetchelte a statikus linkeket is, leterhelve ezzel az szervereket és a felhasználó kapcsolatát is. A Fasterfox Lite-ban ez nincs, de a többi gyorsító metódus megtalálható benne.
bagabi:
Próbáld meg eltüntetni a keresőt, majd visszarakni. Jobb klikk a menüsoron / Testreszabás, majd a Keresőt "kidobod" a helyéről. Indítsd újra a Firefoxot, majd rakd vissza a keresőt.
-
Shim
őstag
válasz Tomibito #8402 üzenetére
Start Menüből el tudod indítani a Firefoxot csökkentett módban, itt le tudod tiltani a kiegészítőket. Ha ezzel eltűnik a probléma, egy kieg lesz a ludas. Ezt érdemes minden furcsa probléma kiderítése közben eljátszani, sokszor segít.
-
Shim
őstag
válasz Vasinger! #8410 üzenetére
Start menü / Futtatás / %appdata%
Itt a Mozilla / Firefox / Profiles / xxx.default mappán belül a key3.db és signons.txt fájlok kellenek.ps. Ugyanitt lementheted a könyvjelzőket (bookmarks.html).
[ Szerkesztve ]
-
Shim
őstag
válasz Vasinger! #8412 üzenetére
Pedig lennie kéne. Jó profilmappában jársz? Vannak lementve abban a profilban jelszók? signons2.txt és signons3.txt is lehet. (Mind kell). Másik megoldás, amit most javasoltak, egy backup addon. Én azokat mondjuk személy szerint nem szeretem, FEBE-vel gyötrelem a visszaállítás. MozBackupról nem tudok nyilatkozni. Én szeretem kézzel lementeni az egész profilmappát, és kész
Könyvjelzőknél lehet, hogy egyszerűbb az exportálás, nem kell appdata-ban turkálni, de mindkét módszer ugyanolyan jó.
-
Shim
őstag
válasz canniball #8418 üzenetére
Úgy tűnik, hogy most csak userChrome.css hackeléssel lehet megoldani. Elképzelhető, hogy létezik rá addon, de én még nem találkoztam vele.
-
Shim
őstag
válasz Milan24 #8421 üzenetére
about:config
browser.sessionstore.interval
Legyen 300000 az értéke.
A videók azért szaggathatnak, mivel a Firefox alapból 10 másodpercenként elmenti a megnyitott tabokat, hogy fagyás esetén vissza tudja állítani. Ezzel az értékkel ez 5 percenként mentésre módosul, és így elvileg megszűnik a hiba.
Ha nem ez, akkor meg lehet próbálni ezt a kísérleti addont: Vacuum Places Improved. Ez az awesomebar töredezett adatbázisát javítja ki, dobhat a teljesítményen. Érdemes néha lefuttatni, vagy automatikusra állítani.
Integra:
Elvileg maga a vírusírtó figyeli az aktuális böngészőt, ezzel pluszban nem szükséges foglalkozni.[ Szerkesztve ]
-
Shim
őstag
válasz stvnppp #8443 üzenetére
Esetleg a nemrég említett TotalToolbar? http://totaltoolbar.mozdev.org/
-
-
Shim
őstag
válasz moongoose #8453 üzenetére
Ez egy elég összetett probléma lehet, de alapvetően két ok miatt szokott előfordulni.
1. Véletlenül be lett rakva kezdőlapnak. Eszközök / Beállítások / Főlap
2. Egyéb beállítások se mentődnek el, amiért valószínűleg a prefs.js hibája felel, vagy mert nincs írási jogod hozzá, vagy sérült a fájl.
3. Másik program bezavar. Ez lehet a Creative ZenCast, McAfee Privacy Service, Norton 360. Ha ezek körül fent van valamelyik, írj, mert ezekre külön megoldás van.Firefoxból lépj ki.
a) Nyisd meg a profilmappád (%appdata%\Mozilla\Firefox), majd a user.js fájlt a Jegyzettömbbel. Töröld a tartalmát, majd mentsd el.
Ha nincs ilyen fájl, akkor következő lépésb) Keresd meg a prefs.js fájlt (illetve a prefs.js.moztmp verziót is, ha létezik), majd jobb klikk, Tulajdonságok, és vedd ki a pipát a Csak Olvasható / Read Only checkbox elől.
Töröld a prefs-*.js és Invalidprefs.js fájlokat.
c) Végső esetben töröld a prefs.js, prefs.js.moztmp, prefs-*.js és Invalidprefs.js fájlokat. Vigyázz, ezzel törlődik minden személyes beállítás, és sok kiegészítő beállítása is. Törlés előtt készíts ezekről biztonsági mentést egy másik mappába, mondjuk az asztalra.
-
Shim
őstag
válasz canniball #8469 üzenetére
Csak nem Logitech egér?
A SetPoint Alt+Numpad4 és Alt+Numpad6 leütést küld, az Előre/Vissza gomb beállításnál. Megoldás, ha Keystroke Assignementre rakod a gombot, és Alt+Jobbra nyíl, illetve Alt+Balra nyilat adsz meg.
Ha nem menne vmiért, nekem az volt megoldás, hogy a Manage Programs-nál kitöröltem a teljes programlistát (nem akarok mindenhova külön beállítást megadni).
-
Shim
őstag
válasz canniball #8474 üzenetére
Az új Firefox-ra?
Simán fel kéne másznia. Esetleg próbáld meg leszedni az egészet. Zárj be minden futó alkalmazást (fx, ie, msn stb.), majd uninstall. Ezután rakd fel megint (megint minden alkalmazás zárva).(látom már megoldódott -- NoScriptet nem szeretem, csak baj volt vele, előnyét meg nem láttam)
anri-ur:
Könyvjelzők közti keresés nem egyszerűbb, mint ott navigálgatni?Ha nagyon kell ez a funkció, nézz körül bookmark add-onok közt, hátha van ami így bővíti ki.
-
Shim
őstag
Pedig 3.5.2 óta csak 3 kritikus hibát javítottak. (Bár lehet, hogy te több verziót ugrottál )
Fixed in Firefox 3.5.3
MFSA 2009-51 Chrome privilege escalation with FeedWriter
MFSA 2009-50 Location bar spoofing via tall line-height Unicode characters
MFSA 2009-49 TreeColumns dangling pointer vulnerability
MFSA 2009-47 Crashes with evidence of memory corruption (rv:1.9.1.3/1.9.0.14)Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Shim
őstag
Nézd meg az Eszközök / Beállítások / Adatvédelem rész alatt, hogy be legyen kapcsolva a sütik elfogadása, harmadik féltől való fogadása, és tartsa meg őket ameddig le nem járnak.
Ha ez nem javítja meg, akkor csökkentett módban indítsd el a Firefoxot, és tiltsd le az összes kiegészítőt (Start Menü / Mozilla Firefox / Csökkentett Mód), nézd meg, hogy fennáll-e még a probléma.
Ha használsz bármilyen biztonsági szoftvert (pl. Norton 360), az is bekavarhat a saját süti kezelési megoldásával.
Amúgy a valószínű megoldás:
Töröld a meglévő sütiket (Ctrl+shift+del), zárd be Firefoxot. Nyisd meg a profilmappád (%appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxx.default) és innen töröld a cookies.sqlite fájlokat.Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Shim
őstag
válasz pukkancska #8600 üzenetére
Üdv a klubban
Sajnos csak angol nyelvű leírást találtam neked. [link]siriq:
Adobe egyszerűen még nem készítette el a Flash 64 bites változatát, x64 IE alatt se megy. Amíg nem csinálja meg, nem lesz Flash támogatottság 64 bites böngészőben.creed30:
Volt már többször a probléma említve itt a fórumon. [link][ Szerkesztve ]
-
Shim
őstag
válasz creed30 #8634 üzenetére
Vidkari itt kevésbé számít, memória mérete főleg nem. Milyen vas van win7 alatt? Nálam Windows 7 x64 van, és nincs ilyen problémám (szerencsére -- Vista és XP alatt se volt).
1. Vacuum Places-t is próbáltad?
2. Próbáld megnövelni a gyorsítótár méretét (Eszközök \ Beállítások \ Haladó \ Hálózat), mondjuk 500Mb-ra (nekem most ennyi).
3. Ha csak egy flash videó van megnyitva, akkor is csinálja?
4. Próbáld újrarakni a flasht. Szedd le az uninstallert és a telepítőt is az Adobe honlapjáról. Firefox bezár --> Uninstall flash --> Install flash
5. Próbálj a 4.-t lépést, de egy régebbi flash verziót rakj fel: oldapps.com
pukkancska:
Kerestem, de csak ezt a megoldást találtam sajnos :-/ Amúgy mi károd származna belőle? Letöltési limites csomagod van?Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Shim
őstag
válasz creed30 #8639 üzenetére
50 indításonként tisztítás kicsit soknak tűnik, nekem az 50 nap (reggel elindítom, aztán estig nyitva van Firefox). Talán vedd kisebb értékre, hogy mondjuk hetente tisztítsa. Ezt te tudod, kb. mennyi.
pukkancska:
Ez paranoia. Azt hiszed, hogy ha ott ülsz a gépnél, akkor látod, hogy valaki kutat nálad? Használj még egy tűzfalat, ha nagyon biztonságban szeretnéd tudni a dolgaidReligion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Shim
őstag
válasz pukkancska #8653 üzenetére
CTRL+SHIFT+B, aztán jobb klikk arra a mappára, amit rendezni akarsz (ha az összeset, akkor persze legfelső Könyvjelzők mappa), és Rendezés név szerint.
-
Shim
őstag
Biztonsági okokból nem lehet kikapcsolni. (Nehogy pl. kétszer vegyél meg valamit, ha véletlenül vásárlás után a vissza gombra kattintanál.) Megoldás, hogy külön fülön nyitod meg az ipon oldalait (görgővel katt a linkre).
-
Shim
őstag
válasz stvnppp #8740 üzenetére
Ez azért van, mert úgy írták meg az oldalt, hogy csak IE alatt működjön.
Nézd meg a főoldalon lent, a kis Firefox ikont: "Mozilla alapú böngésző használatakor kérjük töltse le az "IE Tab" kiterjesztést." Nem semmi...
-
Shim
őstag
válasz KubanitoS #8763 üzenetére
a) Ha az alap Firefox témát használod, akkor is gond van?
b) Bekapcsolt Cleartype esetén?
c) Jobb klikk az asztalon egy üres területre >> Screen Resolution >> Make text and other items smaller or larger >> Smaller (100%)
Legközelebb ments GIF-be, ha az árnyalatok megjelenítése helyett az éles vonalak a lényeg (pl. szöveg, grafikon stb.)
-
Shim
őstag
Greasemonkey
Ezzel saját scripteket írhatsz, teljesen újraformálva bármilyen oldalt.Religion – causing genocides over differing imaginary friends
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Házimozi haladó szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Apple notebookok
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 4
- Androidos fejegységek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest