- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Köszi. Akkor blokkolom, bár valami 57.0 frissítés fejlécet is látok, de gondolom nem kell ez sehova.
-
SteadyMan
aktív tag
57.0.2 FF állandóan feldob mostanában egy engedélyezés kérést egy safewebext.com oldalhoz, de semmit nem tudok vele csinálni, mert egyből rányit egy ablakot, Újraküldés, Mégse gombbal, melyekre nem reagál. Ki kell lőni a feladatkezelőből az egészet a pi..ba, addig nem tűnik el.
Valakinél hasonló, vagy valami megoldást tudtok? Köszi. -
Cs1csó
titán
válasz
Globalhard
üzenetére
Nem tejesen tiszta mi a probléma, de ha ez működik próbáld ki: a tálcán lévő hangszóróikonra kattintsz jobb egérgombbal, és kiválasztod a LEJÁTSZÓESZKÖZÖKET, erre katt bal klikk és itt megkeresed a REALTEK DIGITAL OUTPUT-ot (digital output a lényeg azt) és alul ott a lehetőség hogy ALAPÉRTELMEZETT egy kis lenyíló nyilacskával itt válaszd, hogy ez az eszköz legyen az alapértelmezett ekkor már a tévéről fog szólni a hang.
Lehet az volt a probléma, hogy a media lejátszókban pl. Potplayer vagy VLC-ben is ha jól tudom a hang menüben tudod változtatni a kimenetet ha ott beállítod az SPDIF-re ha jól tudom ilyen néven fut akkor át fog állni a digitális kimenetre azaz a HDMI kapcsolatra ha van ilyen, a probléma hogy ekkor csak az adott média lejátszón lejátszott tartalom hangja kerül ki a tévére de a windows hangok vagy akár a böngésző hangja nem az alap eszközön keresztül fogod hallani. Lehetséges gondolom adott alkalmazást is beállítani - jelen esetben a böngészőt - hogy az is a digital output-on - SPDIF- keresztül szóljon vagy bármilyen más programot is külön de az előbb írt megoldás GLOBÁLIS LESZ azaz minden hang - bármilyen program is adja - böngésző , filmlejátszó , zenelejátszó windows saját hangjai mind a külső eszközön fognak csak megszólalni.
-
Matthewus
őstag
válasz
Globalhard
üzenetére
Próbáld meg ezt: Windowsban a tálcán jobb klikk a hangszóróra és ott a lejátszóeszközökre, majd kiválasztod azt, amelyik neked kell.
-
Globalhard
csendes tag
Hogyan tudom kiválasztani a notebookon, hogy egy program melyik hangcsatornát használja?
Szóval a notebookomat összekötöttem a Tv-vel HDMI kábelen keresztül. Minden ok, de! Ha mondjuk a firefoxot áthúzom a tvre és azon kapcsolok Youtubeot akkor nem a TVn-fog szólni. Hogyan lehet megoldani, hogy szét válasszam a hang kimenetet? A notebookomon Realtek hangvezérlő van! Videolejátszóval meg tudom oldani, hogy a Tv-n szóljon vagy a notebookon! -
AxBattler
félisten
Üdv!
Asztali Firefox-nál hol tudom bekapcsolni azt, hogy mindig, automatikusan a honlapok mobil változatát jelenítse meg?Megvan:
Mobile View Switcher kiegészítő. -
gojko.m
senior tag
-
DS39
nagyúr
válasz
üzenetére
Szia!
Ezt a kiegészítőt találtam:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/favicon-customizer/Ezzel lehet egyedi képet (ami akár lehet az eredeti is) berakni egy url-hez.
A kiegészítő beállításai között kell megadni az url-t, betallózni egy icont, Save settings, majd újratölteni azt az oldalt és működik.

Azt persze továbbra sem értem, hogy miért nem lehet egyszerűen akár a Firefox beállításaiban ezt a favicon "tárolót" üríteni, mint egy gyorsítótárat, dehát ez van.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Most tértem vissza firefoxra vivaldiról (chromium), a legújabb van fent. Hogy tudom bekapcsolni, hogy egy oldalon megjegyezze, amit az input mezőbe írok? (nem form) Vivaldinál megjegyezte, itt valamiért nem. Kicsit bosszantó. Nem tudom számít e, de lokális címnél kellene (192.168.1.xxx)
Köszi
-
Kékes525
félisten
válasz
pinnacle
üzenetére
Olyan pillanatnyilag nincs. Ha elfelejtetted menteni, akkor megteheted, hogy időlegesen felteszel egy 56-ost külön profile-al. Majd az 57-es profiljával felülírod az 56-osét. Ekkor kitudod menteni a jelszavakat megőrzésre. Utána törölheted is az 56-ost a profiljával együtt. 58-es esetében már késő, mert úgy emlékszem onnét nincs visszalépés (valami ilyesmit linkeltem korábban
).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem is értem, hogy miért erőltetik ezt a bejelentkezéses módszert.
).