Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3510) Jazz válasza sonar (#3509) üzenetére


Jazz
veterán

Köszi!

És akkor még valami nyagyon jó nyomtató program kéne, a feltelepített canon progin túl.

Konkrétan: Van 500 oldalnyi szöveg. Én kétoldalasban oldalrendezéssel (egy lapon négy oldal) szeretnék nyomtatni, és mind a két oldalára.
Eddig még nincs is gond mivel Canon nyomtató progi tud ilyet rendezni. A gondd csak azzal van hogy ha a kétoldalas be van kapcsolva, a csutka fekete szöveget is a színes tintákból rakja össze. egy szerűen ilyen *-ul van megírva a program, gondolom direkt (jobban fogy a tinta), és ezt a sehogy sem tudom kijátszani, még akkor se ha Adobe-ban beállítom hogy színek nyomtatása feketével, vagy nyomtatókezelő progiba hogy szürkenyomtatás. Még úgy se hogy "külső" lapadagolás van és én fordítom meg a lapot.

Ezt úgy lehetne kijátszani hogy először kinyomtatom az egyik oldalakat, majd a másikakat. Csak hogy egy lapon 4... oldal van. Így egyesével kéne kinyomni (először: 1-2-3-4, 9-10-11-12,....). De még ezzel se lenne gond, de adobe-ban (profess.) nem lehet beírni felsorolás szerűen a nyomtatandó oldalak számát! (még ha lehetne is, egyesével beírni 500-ig...)

Tehát egy ilyen kezelő program kéne, amivel bármilyen igényt megtudok oldani. Plottoló programok ilyenek azt hiszem, ami profi, amivel nem a nyomtató progit, vagy Firefox nyomtató opcióját használod, hanem mindent ezen keresztül nyomtatsz, szerkesztheted...

thx! :R

[ Szerkesztve ]

free your mind

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.