- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
KAMI911
üzenetére
"Ha ennyi gond van vele, esetleg célszerű lenne bejelenteni a bugzillába is."
HW gyorsítással folyamatosan gond van, bár most lekopogom, nekem semmi bajom vele. Megy, nem szálkás, satöbbi.
De emlékszem rá, volt egy időszak, amikor én is itt sírtam rinyáltam, mert egyszerűen rossz volt ránézni a képernőre.
Egyedül a címsor az, ami ragyás nálam, de az még belefér. De amikor a kedvencek is így néztek, akkor kapkodtam én is, hogy hol lehet ez kiirtani a rendszerből.
Nem vagyok nagy szakértő, de ha belenagyítok a képbe, azt látom, hogy a címsorban az antialiasing (cleartype szerűség) az csak szürke képpontokkal operál, míg a többi helyen színes, ahogy a cleartypetól már megszoktuk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest