- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, most váltottam 3.6ról 8as ff-re, és lenne két kérdésem.
Meghagytam a régi profilomat, azt szépen be is töltötte, de: a régibe nekem úgy volt, hogy a gyakori könyjelzőim a teljes felső sort befedték, most viszont a jobb szélén megjelent egy kis négyzet egy csillaggal és mellette a könyvjelzők felirat, ezért az utolsó két könyvjelzőm csak a nyílra való kattintással jön elő.
El lehet ezt a könyvjelzők feliratot tüntetni, hogy a többi két könyvjelzőm újra kiférjen?Illetve most van nekem a bal felső sarokban egy narancssárga firefox feliratú eszköztáram, amire nem igazán lenne igényem, és eléggé zavaró is, ezt el lehet vhogy tüntetni?
Itt egy kép a két dologról.
Előre is köszi!

Szerk: ja igen, meg azt hol tudom beállítani, hogy ha a címsorba írok, akkor is a google-al keressen?
Mert most nekem az aol-al keres..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911