- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, most váltottam 3.6ról 8as ff-re, és lenne két kérdésem.
Meghagytam a régi profilomat, azt szépen be is töltötte, de: a régibe nekem úgy volt, hogy a gyakori könyjelzőim a teljes felső sort befedték, most viszont a jobb szélén megjelent egy kis négyzet egy csillaggal és mellette a könyvjelzők felirat, ezért az utolsó két könyvjelzőm csak a nyílra való kattintással jön elő.
El lehet ezt a könyvjelzők feliratot tüntetni, hogy a többi két könyvjelzőm újra kiférjen?Illetve most van nekem a bal felső sarokban egy narancssárga firefox feliratú eszköztáram, amire nem igazán lenne igényem, és eléggé zavaró is, ezt el lehet vhogy tüntetni?
Itt egy kép a két dologról.
Előre is köszi!

Szerk: ja igen, meg azt hol tudom beállítani, hogy ha a címsorba írok, akkor is a google-al keressen?
Mert most nekem az aol-al keres..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Linux Mint
- Milyen processzort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- PR-Telecom
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

KAMI911