Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz kranazoli #21638 üzenetére

szia, én nem vettem észre ,hogy hardveres gyorsítással vagy nélküle más lenne a videó minősége. 3 gépen is néztem, egyik lcd tv-re van kötve, ott azért elég jól kéne látnom...
    mióta kijött a 10.3 sz.r player azóta 2 gépemen is ki kellett kapcsolnom a hardveres gyorsítást ,mert ha teljes képernyőre tettem a youtube videókat ,akkor nem volt kép, azaz fekete kép + hang volt kisebb ablaknál ok volt. ezek a gépek nem támogatják a h.gyorsítást, korábban mégsem okozott gondot, ha be volt kapcsolva. ( ati vga van mindkettőben )
    ma viszont egy még érdekesebb dolog történt az alig 1 éves gépemmel, ami Inteles.
    azt vettem észre, hogy az 1080p-s youtube videók akadnak. én viszont tudtam, h a gépemnek simán bírnia kéne. a video fps 6 volt. nem akartam elhinni. aztán kikapcsoltam a hardveres gyorsítást éééés a kép gyönyörű lett a videó akadásmentes és az fps 31 !

én elhiszem ,hogy a driverek is sz.rok ,de ez a flash player komolyan...nem hiszem el, h nem képesek vmi normális alternatívát kitalálni és h évek óta ez a fos van csak,ami a sima böngészést is lassítja, mert minden tele van flash-el. nem furcsa ,h mennyi embernek van vele gondja ? most vennem kéne 4iknek egy nvidia-s gépet ? hát nevetséges lenne :N szerencsére eddig még elég nekem kisebb felbontásban egy yt videó és bízom h lesz újabb driver, de azért várom, h elterjed a html5 vagy vmi más és az adobe mehet a kukába.

Új hozzászólás Aktív témák