Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
A reset utáni, addon nélküli tesztben 1db ph volt nyitva.
Youtube, ilyesmik előtte sem voltak... 4-5 oldalnál is inkább vmi statikus vagy max egy webshop. De az se frissül azért sokat vagy van tele minden sz*rral.De visszatérve az egyszál ph-sra, ott is megvolt a nagy írás.
About:cache-t néztem, de cska azt, hogy a disk cache aktív-e. Letiltottnak írta még eredetileg.
A teszt alatt aztán aktív lett mert a reset ezt is nullázta. Szerintem amúgy minden FF beállítást nullázhat...Addon téma is kérdéses, mert ez megfordulta fejemben, hogy pl adblock-ot is letiltva épp ronthat is a helyzeten. De igazából mivel ugyanúgy sokat ír addonok nélkül mint velük, ráadásul nem reklámmal telenyomott oldalakon is, így sztem nem ez lesz a gond.
Valami alapvető probléma lehet. Reinstall lesz de kérdés, hogy ott mi biztosítja, hogy minden eltűnjön ha vmi mégis ott maradt eddig is. -
sb
veterán
Sziasztok!
Keresgéltem de nem találtam semmi érdemi megoldást arra ha sokat ír a Firefox disk-re.
Onnan indultam, hogy meg volt nyitva 30-40 fül és feltűnt, hogy egy nap alatt sikerül kb. 40-50GB-ot összehoznia a háttérben hagyva.Amit azóta próbáltam:
- Tabok bezárása.
- Sessionrestore mentési időintervallumának átírása (fél órára)
- Addonok letiltása.
- Troubleshoot mode-ban indítás. (addon + egyebeket is tilt)
- Firefox reset (új profilt csinál és csak pár adatot restore-ol, minden mást eldob + beállítások is resetelve)Nem oldotta meg egyik sem.
Elindul üresen és 150MB írással kezd. (Ez Troubleshoot mode-ban 10-15MB csak de onnan ugyanúgy folyamatosan ír tovább.)
Reset után új profil, addonok mind letiltva, 1-2 fül van csak nyitva és 1 óra alatt kiír 1GB-ot így is.A sok fülre még mondtam volna, hogy talán normális is lehet, de 1-2 fülre biztosan nem az.
Meg egyébként többre sem kéne, hogy az legyen. Ha nem is 30-40 füllel, de régen is nyitva volt 5-15db és soha nem volt ez a nagyságrend. Emlékszem, hogy SSD-re váltás miatt még anno, nagyon régen néztem az írást és napi 10GB-ban kimerült a teljes Win10 használat, appokkal, swapfile-lal együtt.
Ehhez képest csak a Firefoxtól 10GB-os, órás szinten 1GB-os nagyságrend az nagyon sok szvsz.Szóval wtf?? Van erre bármi?
szerk: A vicc, hogy még a disk cache is tiltva van, átraktam ram cache-re próbaképp de ez sem segített. Google egyetlen releváns problémát dobott: file jogosultsági kérdés profil könyvtárban de ezzel nincs gond. Azokat írja folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911