Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ja igen, a jelszókezelő, az kifelejtettem az előbb... Arra egyebek miatt is ajánott külön dolgot tartani, mint a böngésző-beépített!
a "minden évben mindenhova más" ha több helyre ugyanazt jelenti, bajos, ha "évenkénit cserélgetést jelen" csak macerás... esetleg felesleges, technikailag meg nem biztos, hogy ad annyit amennyitbe kerül, speciálisan annál aminél van 2fa is.
"a mesterjelszó" az csak a böngésző bizonyos dolgait zárja... problémakörödre nem ad extrát. (ha jól tudom, hogy mire is van) -
ledgeri
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Az SSD-n volt firmware frissítve? Ha jól emlékszem az Firmware bajos volt.
Ha 20 éves project a ff profil mappád (ami mondjuk aktív sütikkel nem a legjobb), akkor a free file sync progi real time sync vele települő kiegészítőjét ajánlom, akár csak arra, hogy ami tényleg aktívan használt, de egy lemezen nyugvó, és dinamikusan változik, arról legyen egy "hetente átnyomjuk másik lemezre is" másolat.
De kérdezem is, hogy mi az ami egy firefox profilban/mappában 20 évig örizendő, mondjuk a weboldalas kis ikonokon túl?
-Az alap webtartalom változik.
-A cache technikailag nem lényeg.
-Az előzmények.... talán.
-Könyvjelzők, könnyen exportálhatóak - megértem.
-Kiegészítők vagy technikailag, vagy csak úgy elavulnak, van, hogy le is tiltódnak...
-Sütik: nem a legjobb tartogatni...
Mit hagyok ki? -
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
fiók-helyreállítási kulcs készült?
Nincs komplett OS rendszermentésed? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Atomgeszi
üzenetére
a.) Talán segít... Remove All AI Features in Firefox Using About:Config Page
b.) Használj Firefox esr-t, abban egy darabig még nincs AI -
ledgeri
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ha nyitsz egy új lapot, és ott vannak középen akkor mindegyiken végig kell menni, és három pöttyre unpin, vagy magyar megfelelője.
Ha ott nem lenne- mert olyan addonod van ami fölülírja az új tab ilyen részét, akkor vagy jobbklikk a megjelenőkre, és eltávolítás, vagy pedig ez a lista megtalálható a menüben is about:preferences#home (nem megy mint link, de marad
), és ott kiszedegetni -
twollah1976
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
A Places Maintenance plugin általában rendbe szedi a hibás Firefox-ot, beállításokat stbt.
Nekem már mentette meg a megbolondult Firefox konfigot. -
Matthewus
őstag
-
vlevi
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Profile mapaban jobbegerre elozo valtozatok ful nincsen?
Mert, ha van, akkor abbol a tegnapit, multhetit, akarmelyiket kivalasztva visszaal az akkor profil.
Ez egyebkent a windows volume shadow copy szolgalgtatasa, amig van hely, addig idonkent menti a c meghajto tartalmat, valamilyen rendszer szerint.
Nehany alkalommal mar rajtam is segitett. -
Steelmanus
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Eloszor is a profil mappad az megmaradt, ilyenkor jon jol az 1. hsz. Hol található a Firefox profil mappája?
Majd Hogyan helyezhetjük át a Firefox profilját másik mappába/meghajtóra?
Itt a lenyeg az hogy tallozd be a regi profilodat akkor visszakapsz mindent.Megeloztek

-
Tele von Zsinór
őstag
-
Steelmanus
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Probald meg kulon letolteni a legujabbat, es kivulrol telepiteni.
Nekem is azt csinalta hogyha feldobta a savot hogy frissitsem a flashlejatszot, hiaba frissitettem a foxon belul, ujbol kerte a frissitest.
Ezert leszedtem innen es kulsoleg telepitettem. Igy mar jo lett. -
Shad0w
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Engedélyezve van a bővítményeknél?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Érdekes, másnál így működött, igaz pont a fordítottja. Sajnos én már csak safe módot, vagy full reinstallt tudok ajánlani.

-
-
Shad0w
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Kutakodtam a súgóban, vmelyik ilyen hibajelentő fórumban egy inkompatibilis kiegészítőt okolnak. Alt+E ha esetleg még működik, és ott a kiegészítőknél rakj mindent off-ra és utána módszeresen kapcsold vissza őket, talán meglesz a ludas. Vagy ha így nemjutsz a kiegészítők ablakig akkor már él az addon oldal ha telepítesz vmit akkor elvileg elő kell jönnie.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nyugodtan újrarakhatod, minden kiegészítésedre, bookmarkodra, stb. emlékezni fog. Ha pedig félted azokat, mentsd el MozBackuppal.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Súgó
Aszondja, hogy nemlehet aztat elrejteni. Ha hülyeséget írtam akkor ittvan angolul is:"You cannot hide the Menu Bar because you cannot move the menu items (File, Edit, Help, etc.) to a different toolbar, and they must stay on the screen at all times."
És neked mégis sikerült! Gratulálok.
Amúgy ha winner javaslata sem válik be, akkor a fentebb tárgyalt módszerekkel az újratelepítés segítene, sztm. Bár akkor egy darabig lekell mondanod a fekete témáról, mivel nemmegy az addon oldal. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én nem Winner vagyok, de azért válaszolok.

Címsorba írd be: about:config
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést) (by Winner)Winner te győztél.

pzstm: Ilyet már a Pledgenél is csinált.

Dundy: Full reinstall? (csak hogy megint Winnert idézzem)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Atomgeszi
üzenetére
címsorba írd be: about:config
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést)Ott fent jobb klikk, Böngésző eszköztár elé tegyél pipát. Meg ami kell.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ez a firefoxos.
Találtam egyébként egy másikat is az openoffice könyvtárában.Én egyébként msotanában úgy raktam újra az FF-et, hogy kimásoltam és telepítés után visszamásoltam a C:\Documents and Settings\PazsitZ\Application Data\Mozilla\ könyvtárat, így megmaradtak kiterjesztések.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Újratelepítés nem segít? Vagy csak a js3250.dll file cseréje? Gugliban találsz, nekem nem egyszer volt, hogy megoldotta a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), és ott kiszedegetni

mégegyszer sorry a sok postért!

KAMI911