Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A Koi-féle egy-gombos Yt-letöltő Kiegészítő sajnos már nem!

Gyanítom a végén és az ütődnál feltűnt hirdetés-hegyekből, hogy volt/lett az a pénz, amiért eladta (az azóta be/le is fagyasztott) Kiegészítőt/szolgáltatást.
Kár érte!Évekig használtam a csendben meglapuló, de nagyon jó (és adatgyűjtés nélküli !!!
) letöltő "izét".R.I.P.
-
5leteseN
őstag
-
5leteseN
őstag
Egyre gyengébb a Firefox!
Valaki(konkurencia) a háttérben megvette a Ff-Vezetését(menedzsmentet)?
-
5leteseN
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
...
projekt folyamatban! -
-
5leteseN
őstag
Sziasztok!
A gond: Úgy 8-10 frissítéssel ezelőtt kezdődött a probléma, hogy az addig bekapcsolás után röviddel jól megjelenő (bármelyik)angolról magyarra fordított Yt felirat nem jelenik meg. Az angol(ok) a felirat bekapcsolás után megvannak, de amikor bekapcsolom az automatikus magyar fordítást, semmi nem jelenik meg.

-
5leteseN
őstag
válasz
Atish19
üzenetére
Emlékeim szerint ezeket s fórum-motorok általában a Sütikkel intézek, Ha a Ph-s fórummotor is ezzel intési(meg kellene kérdezni), akkor a Firefox Süti-beálításainál, vagy a Ffox S-kezelésénél van valami gond!
Sok hónappal ezelőtt, másutt, ez volt a gond.
A "Tévedés jogát" fenntartom! -
5leteseN
őstag
Sziasztok!
A probléma: Bár megy a letöltés a Firefox alól, a W11 ennek ellenére elküldi a vasat aludni, és a letöltés természetesen meg is szakad.
Mi a megoldás? -
5leteseN
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Mindkét hordozható Ff-ban csak egy profil volt, nem hoztam létre újat.
Közben átgondolva a dolgot: valószínűleg a cache-ből futó elemek keveredése miatt is lehetnek ezek a fura(de kivételesen jó) dolgok okai.
Viszont éppen ezért várható változás, amikor ez a rész majd kiürül-törlődik. -
5leteseN
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Kicsit nem figyelek
, ééés már meg is van a csoda, ami a következő: Az eredetileg 128.8.0--ás PortableApp-os Firefox 136.1.0-ás lett az illetékes Firefox névjegye szerint, és korlátlan lett a Yt ajánlott-videók lista.Bónusznak a gyári Portable Firefox(ami eredetileg is 136.1.0-ás volt) is korlátlanul listázza már a Yt videó-ajánlásokat.
Miért-Hogyan is: Ehhez "csak" annyi kellett, hogy a 128.7.0-ás PortableApp-os Firefox megkapta rámásolással az összes könyvtárat az eredeti(128.8.0-ás, meghagyott) firefox.exe mellé, felülírással.
...de hogy ettől miért javult meg a gyári Hordozható-Portable Firefox, azt ne kérdezze senki!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megy! Kész! "Pont!"

Ha valaki meg szeretné fejteni, kérdezzen bátran, utánanézek ami a kérés!

-
5leteseN
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Mindjárt ránézek, hogy a gyári Firefox Portable melyik verzió és a Portable.com verziós Firefox-Portable melyik verzió.
Pont este frissítettem a legújabbra a gyárit! "Hurrá!"
A frissített gyári-Portable az a 136.0.1, a kobontott PortableApp-os FirefoxESR a 128.8.0-ás.
Van esély ekkora verzió különbözőségnél sikeres másolgatásos megoldásra?
Amik honnan hova is?
... +
! -
5leteseN
őstag
Az ESR a korábban megszokott rendes módon műxik, nincs limit a javasolt további videók listáján.

Már csak azt kellene megoldanom, hogy a "sima" Firefox(gyári-Hordozható-Portable) böngészőből hogyan tudom átemelni a könyvjelzőket és a jelszavakat(és kb mindent).
Alapban a könyvjelzők importálása menü alatt nem is jelenik meg a Hordozható-Portable(az Edge igen), csak a "HTML vagy CSV fájlból emeljem át" kérdés.
Erre mi lenne a (gondolom könyvtár-valami átmásolós) megoldás? -
5leteseN
őstag
Milyen Ffox-on alapuló "Tuti-De-biztonságos"-nak füllentett verzió van? Egy ilyet is megnéznék erre a dologra.
...csak hogy "kezelésileg" ne kelljen egy csomó mindent újra megszokni. -
5leteseN
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
El is távolítottam! Minden Kiegészítőt!
WTF???
-
5leteseN
őstag
Sziasztok!
A gondom: A Yt-on a megnyitott videóhoz hasonlók fel vannak sorolva a jobb oldalon, de csak 20 darabig jelenik meg. Alatta elkezdi rajzolni a köröket de soha nem adja ki a többit.
Korábban nagyon hosszú listáig frissítgette ezt a most csak 20 db-ig megjelenő listát amikor lejjebb görgettem.Windows 11, legújabb Ffox.
-
5leteseN
őstag
válasz
Rimuru
üzenetére
Ha a címsor bal oldalánál a távol-keleti "krisz-krasz-szal lehet meghívni a Firefox beépített fordítóját(amihez a beállításoknál lehet letölteni a nyelvi vmiket), akkor sajnos nem offline.
Ugyan van Firefoxnak most Lingvanex bővítménye, de nem hiszem, hogy lecserélte volna az eredetit.
Ha valamelyik dolgot nem jól tudom, akkor most pikk-pakk utána nézek, kis "rávezetéssel"!
-
5leteseN
őstag
Elfelejtettem visszaírni "időben", de jobb későn, ... :
A Firefox ugyan letölt valamit a nyelvekhez a "Beállításoknál" a nyelvekhez, de valamelyik netes , online fordító van "beledrótozva", mert amikor kikapcsoltam a Wi-Fi-t, nem tudott fordítani egyik nyelvnél sem. Vissza kapcsolva mentek az oldal-fordítások.Továbbra is az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan fordítási megoldás, ami off-line(net kapcsolat nélkül is) fordít, PL: off-line(lementett oldalakat) is tudok vele fordítani.
"Bármi érdekel" jeligére!
"Előleg"
:
-
5leteseN
őstag
Bár nem vagyok ezerrel benne a a Firefox-ban, de mikor a beállításainál kiválasztom a fordatandó nyelveket akkor letölt valamiket minden nyelvhez.
Ebből gondoltam, hogy a (Portable) Firefox(is) offline.
Mindjárt otthon vagyok és nézem egy lementett oldallal, kikapcsolt nettel. -
5leteseN
őstag
Érdeklődnék, hogy a Firefox-nak sikerült már a magyar fordítást felvennie a listájára?
...csak mert a dán, svéd, finn baltiak, fent vannak és hasinló méretű vagy kisebb népességgel, és a magyarhoz hasonlóan nehezítő, elég egyedi vonásokkal(annak ellenére, hogy némelyik nagy(szláv, germán) nyelvcsaládba tartozik.
Vagy: van esetleg vmi offline fordítást is lehetővé tévő plug-in, kiegészítő, ...
-
-
5leteseN
őstag
válasz
üzenetére
Egyik üzemmódban sem jut szóhoz az USB!
Alaplapi SSD vagy RAM-drive a hordozható-Firefox indítási helye.
A kettő közötti különbségre vagyok kíváncsi.Szubjektív véleményem szerint a RAM-os gyorsabb, de hát ez ebben a formában nem "objektív teszt-eredmény"!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy ilyen teszt-program, vagy (off-line) tesz oldal kellene! -
5leteseN
őstag
1, Alap: a Hordozható-Firefox futtatása az NVMe-SSD-s W11-en.
2, "...ami érdekel": ugyanaz a Hordozható-Firefox, ugyanazon a rendszeren, de berakva egy RAM-drive-ba, és onnan futtatva.Valamilyen böngésző-teszttel össze kellene hasonlítanom a két futtatást. Elméletileg valami saját-gépes(off-line) teszt lenne a jó, hogy a szolgáltatói hálózat sebességének az ingadozása ne szóljon bele az eredményekbe.
-
5leteseN
őstag
Változtatnék a Ffox-omat futtató Windows-környezeten és az érdekelne, hogy ez milyen változást okoz a Ffox használatában.
Van valamilyen lehetőség arra, hogy a Ffox futtatását(sebességét) tudjam (online, vagy offline)tesztelni egy előtte/utána módszerrel? -
5leteseN
őstag
Hol kell beállítanom, hogy a Ffoxom ne legyen "szokásos" h!per-polkorrekt-gyökér, vagyis ne tiltson le minden oldalt, ahol b*zit, c!gányt, és hasonlókat csak a nevén nevezik, és nem írja körül
kettőnégy bekezdésben? ...vagy letagadja.Valami DNS szerver a ludas(ha jól tippelek).
Melyik DNS szolgáltató tudja ezt azöttíz évvel ezelőtti "nem-bele-ugatók-csak-teszem-a-dolgom" szintet?Minden megoldás érdekel!
-
5leteseN
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Köszönöm!

Közben (újra-)felmerült kérdésem: Arra esetleg van a Firefox-nak valamije, hogy a szokásos fekvő kijelzőm ne az összes szükséges funkciójával elfoglalt felső 4 sorral csökkentse alig használhatóra a szöveges tartalmat a nézegetett oldalakon?
A Pivot álló formátuma nem-beállítható a HDMI monitorként használt TV állványával.

Azt négy felső Ffox-os beállító soraimat (vagy legalább többségét) tenném ki a jobb vagy bal-oldalra.
-
5leteseN
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
Akkor megvan!
Kösz-kösz!Ezek szerint a látható beállítás szerint már korábban is gyanús lehetett, hogy kilőttem!
Nem jó ez a tendencia, hogy már a korábban(viszonylag ! ) korrekt Firefox is összevissza nevezget mindent és frissítésekkor felülírogat korábbi fontos beállításokat, elfeledkezve a korábbi ígéreteiről!
Ez a "megoldás" valahonnan ismerős, itt van a nyelven hegyén, hogy honnan, de nem ugrik be...
-
5leteseN
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ez az?

-
5leteseN
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Hol is lehet?
... +
-
5leteseN
őstag
ITT azt mondja maga a Firefox, hogy a fordításnál a magyar is támogatott:

és a fordításra beállítható-letölthető nyelvek listája:

vagyis még sincs ott a magyar nyelv!
!Sok hasonló méretű(sőt kisebb) beszélt K-kEu-s nyelv ott van(szerb, horvát, szlovák, román, lett, litván, ...), de a magyar nincs!!!
WTF ?
-
5leteseN
őstag
válasz
makoss
üzenetére
Igen, az előző hsz-ben is említett többszörös szűrés keresztbe verhet, és ez (is) okozhatja a nevezett problémát.
Szerintem próbáld ki, hogy ideiglenesen letiltod egyiket-másikat és frissíted a kérdéses oldalt(funkciót).
Így (a ritka különleges esetektől eltekintve) ki tudod szűrni, hogy melyik Kiegészítő miatt gabalyodnak össze a dolgok és melyik miatt nem jelennek meg a képek.Ha a kettős-többes funkciót mégis fontosnak tartod, akkor be lehet vetni, hogy a keveredést okozó Kiegészítőt csak a fontos oldalon kapcsolod ki, másutt pedig továbbra is működnek.
erre bonyolultabb megoldásra ritkán, keveseknek van szükségük.
Olyankor dolgozni kell vele.Kegyetlen az (IT-)Élet! "
"
-
5leteseN
őstag
Magyarra "ferdítenék" a Firefox oldalakat, de a beállításoknál nincs a magyar felsorolva a letölthető-letöltött nyelvek között.
-
5leteseN
őstag
Köszönöm a javaslatokat: Én meg közben "bepipultam" és letöltöttem máshonnan, nem kell nekem ragaszkodnom az ál-szabad (hátsókapu-)terjesztőhöz.
A megoldásokat eltettem más esetre!
/
-
5leteseN
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Értem, +

Megjegyzésem: Tehát az állítólagosan legjobb szabad-szotfver tároló és terjesztő amerikai közösségi oldal(mint mondja egyébként szinte mindegyik), akkor működik jól, ha a Firefox-om (képletesen)letolja a nevemben a gatyóját és bepucsít(védelmi szempontból)!
Mindezt az szintén amerikai, (világ-)közösségi adományozós Firefox esetében, amelyiknek amerikai székhelye miatt egyébként is törvényileg kötelező(legalább egy) hátsókaput tárva-nyitva tartani.
"Csak" érdekesség képpen!
Most erre mit mondjak?
-
5leteseN
őstag
Sziasztok!
Letöltéssel van problémám: Nem tudja befejezni!
Végig megy a letöltés és a végén (még pát másodperc, bla-bla-bla...) minden esetben egy "Sikertelen"-nel ér véget.
A Clonzilla-t nem tudom letölteni, a Firefox rendben lejön.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ééés már meg is van a csoda, ami a következő: Az eredetileg 128.8.0--ás PortableApp-os Firefox 136.1.0-ás lett az illetékes Firefox névjegye szerint, és korlátlan lett a Yt ajánlott-videók lista.

:
KAMI911