- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:17 Téma összefoglaló
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
-
goofy85
csendes tag
Igazából nem tetszenek a műanyag dobozok, csak az alu. Ez valami stikli, de csak robogón tudom elképzelni a műanyagot.
Ez négy kis bekattintós kampóval van rögzítve, elvileg pikk-pakk levehető. Csak munkába fogok járni most motorral, ahova kell, ha meg valahova beugrom, akkor lekapom. De ki van nézve a szép aludoboz, de f..zom ilyen drága... Csomagtartó, platni, alu doboz 150-200k -
goofy85
csendes tag
Láttam olyan videót, hogy a csávó első városi vezetése volt, hogy hazavitte a motorját a kereskedőtől. Mármint jogsi megszerzése után nekem is, de addigra legalább jogsi megszerzésig vezettem a kötelező órákon, de a csávó semmit... Először volt forgalomban, addig csak gyakorolgatott parkolókban haver motorján... Mondjuk sisak és kesztyű volt rajta

OFF topic, megjött az sw-motech nyeregtáskám, elég patent cucc. Direkt cikkszámmal megkérdeztem őket, hogy ugye belefér a 14" laptopom, mert munkábajárásra kell, szenvedés a hátizsák fel-levétele protektoros dzsekiben. A csávó azt írta, hogy persze, neki a 15,6-os van benne minden nap. Persze, csak tuti nem fektetve, hanem ferdén valahogy belebökve ruhák közé, mert a 14-es éppen belefér... Fel is kellene próbálni a motorra

-
goofy85
csendes tag
-
JoinR
őstag
-
goofy85
csendes tag
Nekem legmeglepőbb dolog tréningen (része volt a jogsinak) az volt, hogy pl elmondásuk szerint rutinos (értsd sok-sok 10e kmet futott) motorosok mit szenvedtek egy valóban keskeny lassú folyosóval (30cm). Volt aki mondta, hogy ilyen széles helyen kocsik közt letett lábbal sétál előre
De a kis sugarú körözés se ment nekik. -
Somatom
veterán
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
Tul hosszu volt a hetvege tenyleg teljesen felreertettem.
Mea culpa!
Erre az esetre a mostanaban divatta valt orokke ego indexek segitenek piciket, de teny, hogy ez igy edeskeves. Olyankor lehet jo a hangos rendszer a motor alatt.

#134859 Micsurin: Meg uton van, ha megjott kiprobalom 13,14,15-el is.
-
Xero
nagyúr
Na en ezert vettem turahoz egy jo kis kozmunkas zold hatizsakot olcson louisrol.
-
csongi
veterán
Előre kiegészítő lámpát tehetsz fel. Ami ködfényszóró, és csak a tompítottal együtt éghet.
A lámpa kialakítása ennek megfelelőnek kell lennie, és E jeles. A felszerelési helyet megadja KÖHEM.
Oldalsó, Sárga fényvisszaverő és lámpa lehet folyamatos működtetés alatt.
De ha jó emlékszem neked Láthatósági matricás a mocid. Sztem bőven elegendő. Aki figyel az figyel, aki nem annak aztán tökmindegy lesz.
használni pedig a Kresz szabályai szerint lehet. DLR, csak a gyári lehet.V.Stryker: Nekem is ilyesmi fog kelleni. De még nem foglalkoztam a témával. Előbb valami táskaszerűt kellene találnom. Aztán valami tartóféleséget készíteni.
-
csongi
veterán
-
HoaryFox
őstag
-
Geresics
addikt
-
HoaryFox
őstag
-
Sys85
veterán
-
hroberto
veterán
-
Somatom
veterán
Azért még nincs veszve minden. Jópár éve csináltam egy ilyet. Mint látható, repcsi módban is működik. Nem szövegértelmezéssel működik, hanem hangmintaegyezéssel. Ha bixby -vel, vagy külső BT gombbal lehet indítani a hangminta figyelést, akkor bármelyik szám hívható, bármilyen Androidos művelet indítható.
-
-Maci-
addikt
" A classicnak vannak gombjai, meg tekerhető tárcsája, azt hittem ezzel lehet kezdeni valamit."
Nem sajnos.
A lünetta forgatása csak a fő képernyők közötti lapozásra illetve scrollozásra használható. Nem testre szabható.
A gombokkal is csak annyit lehet ügyeskedni, amit utóbb írtam.
Szóval kesztyű levétel nélkül csak úgy tudsz telefonálni, hogy felső gomb 2x megynyom és megmondod a Bixby-nek, hogy kit hívjon.
Máshogy nem lehet érintés nélkül sajnos.Szerintem amit Te szeretnél, arra ez az óra nem jó.
-
Xero
nagyúr
-
-Maci-
addikt
Szia,
Nekem Galaxy W4 Classic van. BT verzió.
Létezik belőle ESim -es verzió is.
A BT verzióval is tudsz telefonálni, hívást fogadni stb BT távolságon belül. Szóval motorozáshoz elég az is sztem.
Az órán is lapozható képernyők vannak, hasonlóan a telefonhoz. 1-1 képernyűre ki lehet tenni óra névjegyzéket, vagy direktbe 1-1 kontaktot. Utóbbi esetben csak rá böksz és hívja.
Viszont kesztyű levétel nélkül nem fog menni. Oda kell lapozni a névjegyhez és rá kell bökni.
Esetleg hang vezérléssel működhet. Ezt nem tudom, sosem próbáltam még. De a Samsungnak van ez e Bixby szolgáltatása lehet az tudja.
Illetve a tárcsázó előzményeket (fogadott hívás, nem fogadott hívás stb.) is ki tudja tenni egy kártyára az óra. -
Somatom
veterán
Biztosan van itt topikja, kérj ott egy próbát, mert sztem necces. Nekem Huawei Talkbandem van. Az alkalmatlan az ilyesmire, mert csak akkor indul a hívás, ha kipattintom a fülest a házból. A lényeg, hogy ha egy kütyü a rendszerben híváshoz is társítva van, akkor sanszos, hogy az arról indított kimenőnél a rendszer ahhoz a kütyühöz társítja a hangot.
-
Biqci
aktív tag
-
martonx
veterán
Ahol vizsgázna ott ER5-ök vannak. No igen, ilyen erőnléti problémák biztos lesznek nála. Alapvetően 400-as körüli motorra gondoltunk (KTM, Husquarna, nem tudom mi jöhet még szóba 400 köbcenti környékén), hogy azt biztos elbírja, és 50 pár kilósan 160 centi magasságával azzal munkába járni, de akár túrázni is tud.
-
Biqci
aktív tag
-
tboldi
nagyúr
-
Biqci
aktív tag
-
goofy85
csendes tag
-
tboy93
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
Azert nem eszik azt olyan forron
Igen, kell nyolcast tolni, de amikor en csináltam akkor a helyes technikaval egy 150cm magas csajszi is el tudta tolni az fz6n-t. Mas kerdes, hogy utana az elso forgalmi oran allo helyzetben felborult a gs500-al mint a budosbogar, de a tolas az ment neki
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
-Maci-
addikt
-
bigdady
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
-
A Zéé
addikt
Kuplungba nem szabad belenyúlni. Hülye érzés volt, amikor az első két alkalommal mást se csináltunk, csak köröztünk jobbra-balra, de ha egyszer ráéreztél a technikájára, akkor nagyon könnyen ment.
Nekünk is pontosan ezt tanították, amit te is írsz, hogy a közepét kell nézni, stabil gázállással (ez nekem a Kawán olyan 3000 körüli fordulatnál volt meg), hátsó fékkel megfogva a motort. A motort nyomni lefelé, a kör közepe felé, a felsőtesttel meg törekedni a függőleges tartásra. Ha ment 5-6 kör mindkét irányba, akkor lehetett felmenni a pályára. Az elején lehetetlen küldetésének tűnt, de a végére simán rajzoltam az Er-6-al a szükségesnél szűkebb köröket én is. -
norbert1998
nagyúr
Úgy tudom, mindenki a Yuasa aksira esküszik, az 18+posta lett volna, míg az Exide 9+posta. A JP meg helyben délutánra meglett 9-ből, haver kedvezményével a Bárdiban. Szerdára kell az aksi, mert a rutin nem áll le.
Kimentem ma forogni jobbrabalra a hondával. Még mindig sok kell a jobbra forgásban, bár kicsit para, mert az egyetlen ehly, amit találtam, az tele van kaviccsal és csúszik. Lehet kéne seprűt vinnem

martonx: Szerintem a szezonod egy jelentős része megmarad örömködésre, ez az én tippem
Jobbulást!bigdady: Tényleg szép lett, gratula a szerelőnek.

-
Somatom
veterán
-
Teasüti
nagyúr
Attól függ. Motorozni pikk-pakk meg lehet tanulni, ha van hozzá érzék.
A forgalmat már nehezebb kiismerni.
Nekem 17 évesen lett B, majd 23 évesen A - kb. Így elég volt 10 órát motorozni úgy (vagy nemtom mennyi volt a minimum óraszám), hogy előtte még egy robogón sem ültem soha. Igaz nagy bringás voltam, szóval a két keréken természetesebb volt közlekedni, mint lábon.
A forgalmi vezetés az meg kisujj gyakorlat volt már ennyi év vezetés után, a vizsgát kifejezetten élveztem.
-
tboy93
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
"Nincs újdonság 10 év vezetés után? A mai aktív járművezetők 90%-t 15 percen belül meg tudnák húzni ebben biztos vagyok, nem motorral, bármilyen járművel !"
Persze hogy meg. Bármikor meghúznának bármilyen járművön 5 perc alatt ha akarnak, nem erről van szó. Azt mondom, hogy semmilyen új forgalmi szituációba nem kerültem 10 év autó vezetés után a motor forgalmi órákon. Ahhoz kell pár óra, hogy megtanulj úgy vezetni azon az 5 utcán, ahogy az oktató meg a biztos elvárja. Előadod a cirkuszi táncot, átmész a vizsgán, aztán úgy sem úgy fogsz vezetni ahogy az oktatás alatt, ebben szerintem egyetértünk.
KRESZ ugyan ez volt. A motoros részeket átolvastam 2x, azok újak voltak. A többit átfutottam gyorsan, meg gyorsba végignyomkodtam az egészet mert anélkül nem engedte lezárni a program a tanfolyamot. Nekem ennyi elég volt, hogy felfrissítsem az emlékeimet. Utána elmentem vizsgázni és 10 perc alatt ki is jöttem valami 4 hibaponttal. Most visszamennék persze megbuknék, mert az agyam a 90%-t már kilökte magából, de a vizsgára ez elég volt

-
tboy93
nagyúr
-
LógaGéza
veterán
-
sztanozs
veterán
Én simsonon ültem kb 5-6 éve, meg mentem kétsze egy kört nagymotorral, mielőtt elmentem volna oktatásra. Rutinon lenyomtam 4*1.5 órát, forgalomban 3*1-et (meg előtte kicsit bemelegítettem a motort a tanpályán). Nekem szerencsére meg lett, a gyakorlott A1-es (vagy A2-es) kollégána, aki szintén A-ra jött, neki sajnos nem. Lutri.
-
tboy93
nagyúr
A nagy A-hoz kellő 26 óra az kb elég úgy, hogy nem ültél még motoron. Én így mentem, rutinra vettem plusz 2 órát, forgalmiból meg nem vezettem le a felét. Kár, hogy átcsoportosítani nem lehetett, sokkal nagyobb szükségem lett volna a plusz rutin órákra. A forgalom semmi újdonságot nem nyújtott 10 év autóval való közlekedés után.
-
Whist
aktív tag
-
-Maci-
addikt
Köszi.
Végül mégis megrendeletem, amit linkeltem.
1.)A motor szempontjából sem izgulok a Can Bus kompatibilitásra. Egyrészt könnyen oda férek az akksihoz. Egy mozdulat le venni az ülést és ott van. Másrészt ehhez adnak gyors csatit, amit kb 10 perc alatt be lehet kötni az akksira, majd ki vezetni.
2.) Mivel mást is fogok tölteni vele, kell az áram.Mindenesetre köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
-
tboldi
nagyúr
-
Teasüti
nagyúr
Nekem sikerült elindítani a töltést egy 9V-os elemmel. Megemelte a mért feszültséget annyival, hogy érzékelje a töltő, hogy rádugtak vmit.
Más kérdés, hogy mélykisülésnél állítólag kuka az akku. Nem is volt hosszú életű utána sajnos. Így kell rajta felejteni a markolat fűtést.
-
-Maci-
addikt
Bajorhoz kellene főleg. Leginkább csepp töltésre.
Úgy tudom, hogy a kiépített 12V csatiba csak speckó töltőt lehet dugni, mert felismeri és nem engedi tölteni akármivel.
Igazából [Ezt] nézegetem. Ez jó lehet? Közepesebb méretű autó akksit is töltenék vele időnként, azért 8A-es és nem kisebb.
Buta töltőm az van.
-
tboldi
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
16-os a gyári alu szett a Megane-ra

Garanciát vállaló helyen szereléssel 70-bol vettem rá olyan gumit, amiben meg is bízom. Tisztában vagyok az árakkal. 150 lóerő nem hozza magával azt, hogy ennyit kell burits egy autóba. 150 lóerő ma egy átlagos kisautó.Egyébként újítottam már fel két totalkarra tört autót is az elmúlt egy évben. A törés és a fényezés árával is tisztában vagyok. Az egyiket konkrétan azért vettem meg, hogy összerakjuk. Hármas Lagúna, tehát nem trabant kategória.
Akárhogy is, nagyon nehezen fér a fejembe, hogy ennyi pénzt normális gondol tízből kilenc ember.
Milyen autóról van szó amúgy, ha ennyi lakatolas után is ennyire kitartasz mellette, koltod rá a pénzt?
El tudok képzelni pár olyat, ami megéri. Nemrég szemeztem egy Alfa 166 2.0 V6 turbo-val. Gyönyörű, piros, és full extra. Rá akár rá is lehet buritani. De azt se rendszeresen. Vásárlás után megcsinálni, ha baja van, ami természetesen több száz ezer is lehet. Kicsit simogatni. De aztán teljesítenie kell, nincs mese.Budapest vagy nem: igen, a fenti gumira 10 volt a szerelés. A prémium cégnél. Gondolom a suftni gyerek csinálja annyiért Pesten, vagy annyiért se. Nekem erre számlát adtak, és olyan garanciát, hogy számla nélkül visszamentem, hogy nézzék meg, enged az egyik kerék, és ők mondták, hogy ja jó, garanciában intézzük, hiszen nemrég voltál itt vele. Én lepődtem meg a legjobban.

-
norbert1998
nagyúr
Hát ha ennyit költenék az autóra, már felgyújtottam volna

Persze, amíg garanciás, addig ennyibe kerül a kötelező szerviz. És nem viheted máshova, nem csinálhatod meg te.
Oké, nálam nem fut ennyit semmi egy évben. 40 ezret most érem el az autóval, 3,5 év után, de konkrétan szinte semmit nem kellett benne rajta csinálni. Pedig 200 ezer feletti szar francia fosdci, ami köztudottan pénz temető.Mondjuk vetitsuk inkább 80 ezerre:
Azalatt egyen meg egy minőségi lengőkar szettet: 25 ezer
Egy fék tárcsa elől, hátul kétszer ennyit bír kb, szóval fél, +2-1 betét szett: 75 ezer
Izzito gyertya is menjen ki kétszer, 20 ezer.
Teleszkóp is elmegy. Egyefene. 30 ezer.
Aztán mivel a másik fosdci-vel 250 ezer alatt semmi más nem volt, ebben meg még csak 40-et tettünk mi, mást nem tudok felhozni konkrétan.
Legyen akkor olaj csere, 7szer, mert mindig kicsivel 10 ezer után cserelem. Akkor az legyen egy százas, minden harmadik után gázolaj szűrővel. Stb 130 ezer mondjuk.
Vegyük ide a gumikat is? Két garnitúra talán elég rá. Szereléssel 160 ezer mondjuk.És ebben már csak a tankolás nincs benne, meg a kötelező.
Összesen 220 ezer /40 ezer km.Persze ez csak egy kettes megane. Én is kacsintgatok feljebb mostanában, de nem sokkal drágábbak a dolgok. És ez mind kopó fogyó kötelező.
A klíma hűtő nem az, főleg a belső.
Szóval végül is igazad van, de talán a szerelők lehúzása is elég rendesen benne van ebben. Vagy rossz típusokkal találkoztál eddig.
-
bigdady
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
-
Somatom
veterán
-
bigdady
nagyúr
-
Topiccsendőr
addikt
Nem. Ez, ahogy latom a gyari lanckerek-lanc. A yamaha a 600 asaira is 530 ast rakott, sokat elmennek. Sosem volt ranezve. Ki tudja miota nem volt rajta anya. R6 osnal is talalkoztam ezzel a jelenseggel.
Itt pedig a nyektetes daralta le a menetet. A kislanckerek bordai nyaltak le, amikor vegig volt valtogatva az osszes sebesseg. -
Somatom
veterán
Arra a csonkra legfeljebb esztegálni lehetne egy menetet, de ahhoz is ki kell venni. Aztán a fene tudja, hogy van edzve. Sztem a felhegesztés az egyetlen bontás nélküli megoldás. Utána lehet használni a motort és közben alkatrészt vadászni. Ha megvannak a cuccok, akkor le lehet flexelni a varratot (nem baj, ha a tengely is sérül, hiszen annak már úgyis kampeca) és kicserélni a tengelyt.
-
Somatom
veterán
-
Xero
nagyúr
-
Topiccsendőr
addikt
Ez igy van, es nincs baj ezzel, hogy ki mit szeret.
Amit szeretnek elfogadtatni az emberekkel es nem erre a hszre a valasz, az az, hogy 200-400-700e kmt bontatlan blokkal ugy lehet elerni, ami hetkoznapi embernek kenyelmetlen lassu tempo, es 500 km kent 2x van hasznalva a kuplung, max sebesseg 80.
Az, hogy ilyen extremitasok leteznek, az sajnos nem azt jelenti, hogy mindegyik motor, amellyel ez megtortent, ennyit fog futni.
Tudom, hogy jo ezt a gondolatot dedelgetni, hogy ha rendesen cserelsz olajat es torodsz vele, akkor baja nem lesz, es vehetsz nyugodtan motort 100e km-el, de minden el fog kopni, meg ha lefelezed az olajcsere periodust akkor is. -
fattyu
veterán
-
Xero
nagyúr
-
Somatom
veterán
-
Topiccsendőr
addikt
Amirol tudomasom van kiegeszitve a te infodat, a dohc nal a szeleptokek furata tehat a hengerfej ontveny elkopik. ilyenkor egesz hfej csere kell, es Magyarorszagon ez korabban fordul elo, mint pl a nemet modelleknel. Gondolom a visszatekert ora miatt.
erikke17
200e kmt semmilyen motor nem megy el, amelyik apritva van. -
zgospel
őstag
-
Topiccsendőr
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
-
yodamastah
őstag
-
yodamastah
őstag
50 vagyok
Most is a sportmotorra szavazok
Tartani kell magad combbal, háttal. Kormányon nem szabad támaszkodni. Sokkal fárasztóbb mint ülni a seggeden, de fájni nekem sosem fájt semmim spormotoron. Hozzá kell edződni és kész.
Pihenni hasalva lehet. Könyékkel combon támaszkodva, fej a tanktáskán. Mondjuk 90el hülyén néz ki az tény

-
Somatom
veterán
-
fattyu
veterán
40 vagyok. tudom az még nem öreg de fiatalnak se mondanám magam... továbbra is sportmotort tartom a legjobb ergonómiának.
Napi 60 km oda és 60 vissza elvagyok a supermoton is amugy de pont az egyenes derék élhetetlen nekem. Képtelen vagyok motorn 130al szötymörögni és így pedig kell az idom.
-
Steven
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
-
törölt tag
-
Xero
nagyúr
-
Novics
senior tag
-
csongi
veterán
-
Topiccsendőr
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
-
Xero
nagyúr
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
de várjál.
most ezt komolyan nem értem
Ráhajtasz a kassákra. dózsáról és mész a hungária felé. első keresztező utcának jobb kézen kint a háromszög.
Vagy akár ha jössz kassákon hungária felől Apálynál is kint van macisajt jobb kézen.
Elméletileg ráhajtasz egy utcára amit nem ismersz ELSŐ kereszteződést megnézed ha van kint a keresztezőnek bármi elsőbbséget kötelező táblája akkor TE védett úton vagy amíg egy tábla /lámpa nem szól hogy most már nem.
Ez hogy a viharba jön össze azzal ami írtál?
-
MaCS_70
félisten
"jobb kezes kereszteződésnél a kerékpárosok jöhetnek (és jönnek is) a behajtani tilosból.. "
Nem jöhetnek. Olyan egyirányú utcákban ugyanis, ahol a kerékpárosok a forgalommal szemben hajthatnak, a túlvégen mackósajtjuk kell, hogy legyen. Nem megengedhető ugyanis, hogy ez elsőbbséget egy kiegészítő tábla befolyásolja.
MaCS
-
MaCS_70
félisten
-
Steven
addikt
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
-
duni84
aktív tag
-
dangerzone
addikt
-
dangerzone
addikt
-
GTVili
tag
-
tboy93
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
-
Tamás9x
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Diablo IV
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jobbulást!
és okés lenni ezzel a ténnyel.