Hirdetés

Aktív témák

• Shkiz0

nagyúr

válasz Shkiz0 #45565 üzenetére

:R
    Persze megy privi, de szinte leírtam ide is mindent már. :)

De akkor már ide is:
    Szóval 850-re volt tartva, 780 lett a vége. A motorhoz szinte nulla kiegészítő van. Van hozzá egy pár kulcs, egy fogó, egy imbuszkulcs, csavarhúzó stb, azt kb ennyi is. Nincs hozzá üléspúp, nincs gyári dob, csak a yosi ami rajta van. Adott viszont a srác egy tárcsára rakható zárat grátiszba. Az első teló tuti volt kiszedve mert a jobbos féktárcsa valószínűleg cserélve lett, valamint a futómű se a gyári értékeken áll. Ezt majd a szervizkor orvosoltatjuk.

A motor állapota rendben van, viszont vannak rajta nyomok amik arra utalnak hogy estek már vele legalább 1x. Vázon látszik festéshiba, illetve a kormánynál látszik hogy a kormány bebicsaklott, és a jobbos tükrön látszik pár horzsolás. Maga a festés makulátlan, még talán a kelleténél is újabb, lehet hogy kompletten lettek cserélve az idomok vagy nem használhatták mert nem látszik rajtuk az esés nyoma. A váz maga nincs deformálódva és nem is húz semerre sem, ha elengedem a kormányt. Kellett bele egy akku, illetve vettem egy láncspray-t is mert már eléggé száraz volt a lánc mikor elhoztam. A baloldali LSL bukógomba hiányzik, a tulaj szerint lelopták. A fékbetét elől nem eredeti már, viszont rendben teszi a dolgát. Az első fékolajtartályban túl sok volt valamiért az olaj, abból le kellett szívnom egy kicsit. Az első gumi az fasza, a hátsó is elmenne még egy keveset, de yodamastah szerint érdemes lecserélni mert igazság szerint nem az utcára találták ki. Haver holnap megy gumiért, azt mondta hoz pár Michelin Pilot gumit, úgyhogy ha jó áron adja akkor ez lesz rátéve a jövő héten, ha nem akkor veszek egy Metzeler M3-at.
    A tulaj szerint tavaly volt olajcsere, de én sose adtam az ilyen dolgokra, szóval az összes folyadék cserélve lesz benne jövő hétvégén (olaj, víz, fékolaj) mert csak akkora kaptam időpontot. Ezzel együtt szerintem fog kapni egy garnitúra gyertyát is, ez már nem oszt, nem szoroz. Illetve lesz egy injektor beállítás, meg az összes szűrő is cserélve lesz.
    Ha ez mind megvan majd lehet kap egy új szett bukógombát is, hogy a jobbos ne árválkodjon ott magában, de lehet hogy le fog kerülni az is, és nem lesz rajta.
    Ami még eszembe jutott az az, hogy a kuplungja nagyon fent fog, azon kell még majd állíttatni, de gyakorlatban asszem ennyi.

Illetve épp most nézegetek ruhákat, meg csizmát, és kesztyűt.

Aktív témák

Hirdetés