Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
Most hogy lassan itt a szezon vége, vennem kéne egy szett emelőt, meg egy takaróponyvát télére.
Emelő-t ezt néztem, ennél olcsóbbat nem találtam. [link]
Viszont takaróponyvából sok fajtát találtam, ás árban is nagy a szórás.
Tudnátok ajánlani valami jót? Itt most nem feltétlen drágára gondolok
-
válasz
runner 125
üzenetére
sajnos nem.
Ha én lettem volna rögtön végigcsókolgattam volna azt a hosszú combjait
-
-
válasz
yodamastah
üzenetére
Köszi de inkább kihagyom

-
válasz
yodamastah
üzenetére
Az hogy mikor megvettem 28K volt benne nem jelet semmit, ezt te is tudod. Sose biztos hogy az valós volt. Te tudod a legjobban, hogy már akkor is gyanús volt hogy az idomokon szinte egy karc se volt, miközben a motoron voltak esésre utaló nyomok.
De a lényeg hogy kb 5k-t én is simán rászánnék. -
Esetleg itt Szabolcs megyében tudtok helyet ahol padoznak?
-
A képeket elnézve nem 90-el ment. Mondjuk ettől függetlenül még szerencsétlen dolog akkor is.
-
válasz
Integra
üzenetére
Hát nem tudom, nagyon ritka volt, hogy az elmúlt 1 év során amióta benne van, rám villantottak volna. Eleve lentebb van állítva mint kéne, de xenon mivolta miatt még így sem használom a távolságit, pedig bixenon van.
Nem feltétlen akarok azt venni, de valami normális izzót kellene akkor szereznem, ami azért nem bassza szét a foncsort.
TayRol
Felénk nem különösebben foglalkoznak ezzel.
-
Kéne valami normálisabb égő vagy xenon a mociba.
Milyet, hol érdemes venni?Kocsimba van utólag beépített xenon, és éjszaka nagyon fasza, viszont a motorral most jöttem haza, és eléggé fos a gyári, szóval valamit alkotni kéne vele. Szivem szerint xenon felé hajlok, már csak a kocsis tapasztalatok miatt.
Viszont felmerült bennem a kérdés, hogy nem fogja e zavarni a szembejövőt, hiszen a motor azért jobban emelgeti az elejét mint egy kocsi. -
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Miért?
Mert valaki gondolt arra hogy ezen lehet keresni is?
És ahogy már írták előttem is, bárki előtt adott volt a lehetőség hogy megvegye akkor amikor még nem volt lepapírozva.
Elmondom neked, hogy ha annyira akarnám, akkor én is kereshetnék az enyémen.
yodamastah megmondhatja neked, hogy amit vettem az is jól nézett ki, egy karc se nagyon volt rajta. Igaz ezzel taknyoltak már, de ha most eladnám úgy hogy költöttem már rá, még mindig keresnék vele bőven. -
Láncspray-ből milyet ajánlotok?
Mert a mostani Repsol egy kalap szar, tapadása 0, állandóan tiszta retek tőle a motor. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Így van így látom én is. A mi környékünkön is pár éve alig volt nagymotor, most meg már minden jöttmentnek az van. És elég sok a friss jogsis, fiatal, akiknek nincs tapasztalata.
Sokuk még motoron se ült azelőtt, a kisebbségnek épp volt tapasztalata de simson meg ETZ meg az ilyen mákdaráló 50-es NSR meg társaik meg nem igazán "a motor" kategória.
Aztán vergődnek itt a friss jogsival meg a literes gépekkel.
Mondjuk tisztelet a kivételnek, vannak közöttük is olyanok akik ésszel mennek.
És most is az jön ki végül amit már számtalanszor kitárgyaltunk itt is, fejben dőlnek el a dolgok. Lehet kezdésnek venni 1000-es gépet is, nem feltétlen fog vele az ember az első úton taknyolni, vagy fának/kocsinak/ufónak stb csattanni, ha ésszel megy, és nem azzal kezdni, hogy akkor nézzük mit megy. Persze azért nagyobb az esély mindezekre ha rögtön nagyra ül, de tényleg ez felfogás kérdése. -
nem ugy van hogyha 16 evesen megcsinalod az A1-et, akkor 18 evesen mar lehet A korlatlan? talan PAV kell hozza, ebben nem vagyok biztos...
De így van. Vagyis nem teljesen.
Tudom mert én is így csináltam meg.
Szóval a lényeg hogy 16 évesen (15,5 évesen elkezdheted, de vizsga csak 16 betöltése után) lerakod az A1-et. Elvileg ezzel nem vihetnél személyt 2 évig, de gyakorlatba tojnak rá a rendőrök. 2 év elteltével mehetsz Akorl vagy A-ra. Természetesen így az Akorl-nak nincs értelme. Ebben az esetben nem kell PAV, illetve a rutinon sem kell 8-as alakban tolni a motort, illetve az óraszám is jóval kevesebb mint ha előröl csinálod.
Amúgy 21. életév kell a nagymotor jogsihoz. -
Huhh gyerekek baromi meleg van.
Kimentem mondom csapok valamerre egy kanyart, de még motoron is kisül az ember zsírja. (pedig most csak egy poló, 3/4-es gatyó, meg a kesztyű volt rajtam
)
Olyan 140-150 körül egész jó idő lenne, de ugye ennyivel meg nem igazán lehet közlekedni sehol sem.
Szóval inkább hazajöttem ülök a fotelben egy szál boxerban és nyomatom a ventilátort itt mellettem 1000-el. Így nagy duzzogva ki lehet bírni, de asszem hozok egy dinnyét is az majd lehűt kellően
-
Na senki nem jár akkor motorbontó felé?

-
Jár valaki a héten Pest vagy környékén motorbontó környékén?
Az kérdezzen már rá hogy milyen áron vesztegetik a jó állapotú, sérülésmentes K4-K5 600/750-re való jobbos kormánycsutkát.
-
válasz
TayRol
üzenetére
Handle Bar, közben már rájöttem.
Sajnos valahonnan szereznem kell egy jobbost, mert amit most vettem nem jó.
A srác K6-K7-ét küldte, holott 3x kérdeztem rá hogy tuti hogy K4-K5-re való, mert nekem az van.
Most meg nem tudom elérni
Szóval van egy kormánycsutkám, csak épp feldughatom magamnak mert nem jó
-
Hogy keresnétek angolul a kormánycsutkára?
Én már minden féle fordítást kipróbáltam nem sok sikerrel. -
Apropó. Ha már a fém fékcsöveknél tartunk, hol érdemes venni ahol jó áron adják, és milyet?
-
Simán lehet hogy a gumi miatt volt.
Mondjuk felétek nem tudom milyen idő volt de felénk ilyen 4-5 óra tájban is már 15C környéke volt csak. Én is mentem 1-2 kört, és bizony észrevettem hogy 1-2 kigyorsításnál meg-megindult a hátulja egy picit.
És hogy főleg te is mondtad a párát szerintem közrejátszhatott az is.
A melegítés meg gumifüggő is. nekem kb 3-4 km kell legalább amíg üzem meleg lesz a racetec k1-k2. -
válasz
Integra
üzenetére
Épp most nézegettem ebayen, egész normális áron van az idomgarnitura, és elég nagy is a választék szín terén.
250-600 $ között mennek színtől és anyagtól függően.
De legalább megnyugodtam, hogy ha perecelek akkor lesz honnan beszerezni a dolgokat.#47012 Djuree
Szerintem még akkor is megérné, amúgy meg free shipping van.
-
válasz
Integra
üzenetére
Jaja.
Még valami ledes index kellene, láttam is fent 1-2 normálisabb darabot, csak kéne hozzá majd relé is mert sok helyen írták hogy ahoz más fajta kell. Csak most hogy megint elbasztam a pénzem nincs rá keret. Megvettem a gumikat, a plexit, meg kellett most egy jobbos kormánycsutka, plusz pont most jött meg a kocsi és motor féléves kötelezője és súlyadója is. -
Végre megjött a plexim gyerekek

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ez így van. Én is most cseréltem hétvégén, és az első Dunlop már annyira fos volt hogy 200 felett beremegett a kormány, pedig a gumin még annyira nem is lehetett látni. Most a K1-el viszont fain.
-
Jajj el is felejtettem említeni hogy délután felraktuk a Racetecet. Hát ég és föld lett megint a motor. Sokkal könnyedebbnek érezni ezzel a mocit, mint a régi szettel.
Jó mondjuk az a Dunlop már eléggé dobós volt, főleg a hátsó. Megfordult a fejemben, hogy elpukkantom a régit, de aztán úgy voltam, hogy nincs szívem gyilkolni a motort. -
válasz
yodamastah
üzenetére
Ha lesz akkor veszek hozzá, ha nem akkor sincs gond, mert úgy vagyok vele hogy ezt a szezont bírja ki, és jövőre szezon kezdetekor meglepem magam 2 vadonatújjal.
-
Gyerekek szidtam itt a 2 komponensű gumit erre hagytam magamat rábeszélni mégiscsak.

Szóval vettem 2 használt gumit, a gumis haverom által.
2 Metzeler Racetec-et szereztem mondhatni potom áron. Annyi szépséghiba van hogy az egyik k1 a másik meg k2. -
válasz
yodamastah
üzenetére
Mindketto olyan, hogy vallban szuk, hasban meg lifeg mint allat.
Akkor hajrá lehet kezdeni belehízni

-
válasz
Gergello
üzenetére
Egyrészest nehéz lesz. Tudom mert, tapasztalatból mondom. Én 180cm vagyok és 95kg jelenleg. Én is inkább vettem külön egy dzsekit, alulra meg farmert szoktam venni.
Mondjuk ha normál testalkatom lenne akkor se hiszem hogy egyrészest vettem volna, mert jobban szeretek farmerban motorozni. Viszont így ha perecel az ember, akkor könnyen elkopik a bunda róla
De amúgy ezek az egyrészes ruhák amúgy is ilyen cingár japókra vannak tervezve szerintem. -
válasz
Daywalker
üzenetére
OTP-s karim van, ez nem dombornyomásos, szóval még ezután is kajtatnom kellene, ahhoz meg most nem sok kedvem van

De doc közbenjárásával már megoldódtak a dolgok.Integra
Dettó ugyanaz

Innen van.
Illetve jó lett volna mondjuk hagyományos átlátszóba, de azt csak máshonnan tudtam volna beszerezni, és egy kisebb vagyon lett volna. Szóval maradt a fekete. -
válasz
runner 125
üzenetére
Plexit igen. Bár ez is 1-3 hét mire megjön, viszont fele illetve harmada az itthoni áraknak.
(itthon ugyanezen plexiket adják a vaterán meg a képes motoron 10-15k-ért)Gumi is akad, haver szólt hogy lenne használt Diablo Corsa (nem kérdeztem hogy sima vagy super) első hátsó 19K
Az oldala elég fos, de odáig én még nem fogom egyhamar dönteni
-
Szokott itt valaki ebayezni vagy külföldről rendelni?
(A lényeg hogy legyen paypalja)
Az keressen már meg pm-be.
-
Tudtok mondani amúgy olyan helyet ahol lehet kapni bubis plexit, és pár napon belül kézhez is kapom?
Csak mert a képes motoron van, de mindegyiknél 2-3 hét mire megkapom. -
válasz
TayRol
üzenetére
Haveromnak 600-as van, ő gumis, és tud hozni jó áron újat és használtat is ezért kérdeztem hogy miket nézegessek.
Neki hátul most ilyen 2 komponensű van, és azt mondta töke száradjon le ha legközelebb ilyet rak rá. Mondta hogy annyira lágy hogy egy kavicstól a múltkor defektet kapott. Szerencse hogy otthon vette észre. Hazudni nem akarok de asszem Michelin van neki.
És nem akarok én egy gumival menni 30k kilométert, de azért egy szezon alatt nem megyek többet szerintem 2-3000 km-től, mert nem nagyon van időm motorozni csak hétvégéken, és azért jó lenne hogy ha nem kellene erre a távra 2 garnitúra gumi.
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Közlekedni

Amúgy pályázás kizárva, szóval utcára kellene valami, ami tapad is, és nem fogy el túl hamar. -
Utcára milyen gumit ajánlnátok a gixxerre?
Tapasztalatok is jöhetnek. -
válasz
runner 125
üzenetére
Néztem. Nem sokkal olcsóbb mint itthon, ha meg hozzáveszem a szállítási díjat, akkor meg már többe van.
-
Kis indexeket hol lehet venni jó áron? Lehet ledes, vagy sima is.
Én a kellomotor.nál láttam asszem, de nem tudom mennyire jó ár -
Basszátok meg megesz az ideg.
Most voltam nagyszüleimnél, állok a kapuban mert éreztem hogy csörög a telefon, de ugye motoron nem tudom felvenni. Na szóval állok ott, hívom vissza a havert, kijönnek az ősök, nézik a motort, én meg forgolódok jobbra balra egyszer csak nagyapám elkezdi hogy nézd csak levettem innen ezt a fóliát mert meg volt szakadva.
A pufónál meg volt picit válva a fólia ami a hőtől védné meg a burkolatot, ő meg leszedte. Mondanom se kell elsőre geci ideges lettem, noha még ha nem is akaratból csinálta.
Itt jött le ahol bejelöltem a képen.
Szerintetek fel tud annyira forrósodni a kipufogó cső hogy kárt tegyen a burkolatban vagy nem? Mert elég nehezen lehet odaférni hozzá, és nem venném le az egészet ha nem muszáj.
Ha viszont pótolni kell akkor mit érdemes tenni oda, illetve mivel lehetne felragasztani ami tartana is, és a hő hatására nem enged el? -
Na gyerekek, hazahoztam a motort, és hát ég és föld milyen most meg szerviz előtt.
Mielőtt elvittem laza volt kicsit a lánc, szar volt a kuplung, alacsony volt az alapjárat, és akármilyen finoman is váltott az ember mindig rántott egy jókorát. Na most ez teljesen eltűnt, szép kezes lett a gép, a szinkronnak köszönhetően fasza lett az alapjárat is, egyszóval most már tényleg faja. És nem is került viszonylag sokba.
4 liter olaj, levegőszűrő, olajszűrő, hűtővíz csere, injektorszinkron, láncbeállítás, kuplung beállítás, illetve mindenhol ahol csak lehetett a kopó részek kenése, munkadíjjal cakk-pakk 22800 FT volt. -
válasz
Daywalker
üzenetére
+1
Nem olyan rég én kocsival ütöttem el egy őzet, és a kutya nem fizette a káromat.
Sőt még nekem lett volna nem is kevésbe. A főnököm a helyi vadásztársaságban elnöki posztot tölt be, őt hívtam hogy mit kell tenni, érdemes e hívni rendőrt vagy valakit.
Azt mondta ha nincs a kár 500.000 ft akkor nagyon gyorsan menjek el addig amíg valaki ki nem hívja a rendőrt vagy valami. Ugyanis ha rendőrt hívok, akkor ők értesítik a vadásztársaságot, a vadat rögtön ki kell fizetnem, plusz igazságügyi szakértőt hívnak, megvizsgálják hogy mennyivel mentem, a féknyom minden egyes centiméterjét, és aztán mehet a pereskedés. Ha nyerek akkor fizetik a kocsi kárát (a pereskedés alatt felmerülő költségeket szerintem nem, és ez alapból több mint a kár) ha bukom akkor fizethetem az ő perköltségüket is. Szóval ez így lenni nagy
-
Na elgurítottam a vasat a szervizbe, azt mondták holnap holnapután hozhatom is el.
Amúgy érdekes dologra lettem figyelmes amióta így a "nagy madárral" közlekedek,
Minden motoros megtanult köszönni.
Vicces dolog ez amúgy. Mikor még az MZ-vel mentem, 10-ből ha 1 visszaintett azok közül akiknek nagyobb gépeik volt. A kismotoros akkor is köszönt. De csak itt SZ.SZ.B.M-be volt így, ahogy kitettük a lábunkat messzebbre (Sirokra, Kunmadarasra etc) ott mindenki intett, dudált, sípolt. Az ország többi környékén is ez a helyzet, vagy csak felénk kezdődik "a motoros" 5-600 ccm3-től? -
Na ma megkötöttem a kötelezőt is, és nem is lett olyan vészes mint vártam.
~18K az éves díj. (K&H) -
válasz
runner 125
üzenetére
Még nem lett csekkolva, de szép hangja van a blokknak, nem csörög.
Ahova fogom vinni szervizbe ott azt mondta a srác, hogy 40-50-et is elmennek. De látott már olyat ami 10k után szarrá ment, viszont azzal a géppel dragversenyre járnak. -
válasz
runner 125
üzenetére
~28.000
-
válasz
yodamastah
üzenetére
Ebben is K&N van, de szerintem ki fog kerülni belőle. Főleg hogy ugye nem adott a srác hozzá lötyit amivel karban lehetne tartani.
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Természetesen a szinkron. De sose lehet tudni mit hoz majd a jövő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Shkiz0
üzenetére

Persze megy privi, de szinte leírtam ide is mindent már.
De akkor már ide is:
Szóval 850-re volt tartva, 780 lett a vége. A motorhoz szinte nulla kiegészítő van. Van hozzá egy pár kulcs, egy fogó, egy imbuszkulcs, csavarhúzó stb, azt kb ennyi is. Nincs hozzá üléspúp, nincs gyári dob, csak a yosi ami rajta van. Adott viszont a srác egy tárcsára rakható zárat grátiszba. Az első teló tuti volt kiszedve mert a jobbos féktárcsa valószínűleg cserélve lett, valamint a futómű se a gyári értékeken áll. Ezt majd a szervizkor orvosoltatjuk.A motor állapota rendben van, viszont vannak rajta nyomok amik arra utalnak hogy estek már vele legalább 1x. Vázon látszik festéshiba, illetve a kormánynál látszik hogy a kormány bebicsaklott, és a jobbos tükrön látszik pár horzsolás. Maga a festés makulátlan, még talán a kelleténél is újabb, lehet hogy kompletten lettek cserélve az idomok vagy nem használhatták mert nem látszik rajtuk az esés nyoma. A váz maga nincs deformálódva és nem is húz semerre sem, ha elengedem a kormányt. Kellett bele egy akku, illetve vettem egy láncspray-t is mert már eléggé száraz volt a lánc mikor elhoztam. A baloldali LSL bukógomba hiányzik, a tulaj szerint lelopták. A fékbetét elől nem eredeti már, viszont rendben teszi a dolgát. Az első fékolajtartályban túl sok volt valamiért az olaj, abból le kellett szívnom egy kicsit. Az első gumi az fasza, a hátsó is elmenne még egy keveset, de yodamastah szerint érdemes lecserélni mert igazság szerint nem az utcára találták ki. Haver holnap megy gumiért, azt mondta hoz pár Michelin Pilot gumit, úgyhogy ha jó áron adja akkor ez lesz rátéve a jövő héten, ha nem akkor veszek egy Metzeler M3-at.
A tulaj szerint tavaly volt olajcsere, de én sose adtam az ilyen dolgokra, szóval az összes folyadék cserélve lesz benne jövő hétvégén (olaj, víz, fékolaj) mert csak akkora kaptam időpontot. Ezzel együtt szerintem fog kapni egy garnitúra gyertyát is, ez már nem oszt, nem szoroz. Illetve lesz egy injektor beállítás, meg az összes szűrő is cserélve lesz.
Ha ez mind megvan majd lehet kap egy új szett bukógombát is, hogy a jobbos ne árválkodjon ott magában, de lehet hogy le fog kerülni az is, és nem lesz rajta.
Ami még eszembe jutott az az, hogy a kuplungja nagyon fent fog, azon kell még majd állíttatni, de gyakorlatban asszem ennyi.Illetve épp most nézegetek ruhákat, meg csizmát, és kesztyűt.
-
válasz
runner 125
üzenetére

Persze megy privi, de szinte leírtam ide is mindent már.
-

Mert még az nem lett cserélve.
Vasárnap hoz a gumis haver cuccokat azt mondta lesz pár darab Michelin Pilot jó áron szóval lehet az lesz a Metzeler helyett.
Ma csak az akku lett cserélve, meg a láncot tettem rendbe.
Hétfőn intéződik a papírozás, aztán jövő hét végén vagy köv hét elején fér be a moci az aktuális szervizre. -
Na skacok csütörtökön hozom el a motort, kap egy új Metzeler M3-at hátra, plusz a hétvége folyamán ha minden igaz a kötelező szervizt is megkapja, hétfőn pedig elkezdem a papírozást, remélhetőleg a hétvégére már tudok gurulni egyet.
-
780-ba állt meg, akkut kell cserélni, illetve olaj, olajszűrő, levegőszűrő meg ami ilyenkor mindig szokás. Annyi van még, hogy nincs meg hozzá a gyári dob, csak a yosi ami rajta van, illetve a hátsó ülés helyére rakható üléspúp sincs meg neki hozzá.
A felni políros ami kicsit gyanús volt végül nem találtunk semmit rajta, de ettől még lehet hogy javított. Tuti hogy estek vele, de nagy baját nem lehetett látni, yodamasath is eljött és gyakorlatilag ő nézte át elejétől a végéig, amit ezúton is köszönök neki még 1x
-
Motortulaj lettem

-
Én is nézelődtem még most este is, telefonálgattam párat, és többnyire az jött le hogy nem lesz 1xú menet ez a motorvásárlás

Legalábbis az én igényeimnek megfelelően. Sajnos ami kicsit is jobb bőrben van, és jó áron azok szinte rögtön el is mennek. A problémásak vannak csak még fent.
Van fenn egy 910-ért is egy fiatal srácé, engedne is belőle bőven (800-ba elhozhatnám) de sérült a tankja amivel mondjuk együtt tudnák élni, de azt mondta vezérműláncot kellene cserélni, az első fék totál 0-ás (!) azt mondta csak a hátsó fog meg ilyenek.
Megköszöntem neki és jól messzire ellapoztam még csak arról az oldaról is ahol találtam
Amúgy ha már itt tartunk, szerintetek egy ilyen 900E-1M motornál mennyit szoktak úgy átlagosan engedni? (tudom hogy nem lehet csak így megmondani, mert sok mindenen múlik de azért kb mégis)
-
válasz
yodamastah
üzenetére
Értem.
A segítséged lehet majd igénybe fogom venni, mivel vidéki vagyok (Szabolcs megye) és Pest is már kellő távolságban van
Amúgy van 1-2 ígéretes darab még de mind a kettő Dunántúlon van. Asszem Szekszárdon meg Pécsen talán odáig meg nem nagyon mennék már el ha egy mód van rá.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(meg a motort is)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)