Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Attól függ hogy a kanyarvadászat alatt ki mit ért.
Ha arról beszélünk, hogy minnél nagyobb sebességgel, minél jobban bedőlve, törekedni a maximum kanyarsebességre akkor nem, én nem szeretem.Ha arról beszélünk hogy 2 személlyel az alpokban a tájban gyönyörködni miközben haladunk felfele a 2800m-es hágóra majd fentről legurulni, akkor igen.
-
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
köszi.

Sopronban egy barátomnál aludtunk, akikkel kimentünk. két motorral, 4en mentünk.kilátás a szobánk ablakából, ma reggel. nagyon szerencsések voltunk, hogy láthattuk a Glockner csúcsát, mert van aki 5 alkalommal elmegy, és ködbe burkolózik...
nagyon kevés kép készült. tegnap szakadt az eső végig, ma a hegy 2/3-án ugye felhő volt, és utána siettünk haza, így is sötétben értünk haza. Sajnálom egyébként, mert hihetetlen szép az alpesi táj. több száz m magas sziklafalak, tetejéről zuhog a víz az út mellett hömpölygő folyóba, tehenek, legelők minden felé. Még a Glockneren is voltak tehenek.

-
Gaboman
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Sokszor az írásaiból is ez jön le!

-
zsoltee10
addikt
Megérkeztünk. Kemény menet volt. Tegnap reggel indultunk Sopronból a Grossglocknerhez. Szakadt az eső szinte végig, 8 óra alatt értünk oda, és le volt zárva, szakadt a hó. Ma reggel viszont gyönyörűen sütött a nap, és miután felolvadt a jég az aszfalton, felengedtek minket az útra. Sokáig viszont nem tartott az öröm, ugyanis nagyon hamar bele futottunk a felhőkbe, gyakorlatilag 2/3-át felhőben motoroztunk, és vastag hó borított mindent....

Aztán irány haza, 700 kili-t jöttünk reggel 9 óta a Glocknerrel együtt. Végünk van.
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
valahol az is vagyok még, és remélem az is maradok örökre

-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
az a baj mindent szétszedek, de összerakni meg sokszor nem tudom
mennyi mindent adtam én már el alkatrészként emiatt
szerencsére a fazer eleje nem bonyolult 
-
Picco
addikt
hubaz

nemsemmi modon nyomja emberunk, kar szegeny gepert azert.... -
Ferdzsoo
addikt
reggel 4-6 fok?

Hát ahogy elnézem ma belekerül a membrán bélés a ruhába... -
Gaboman
nagyúr
Délután elindultunk egy kisebb mocizásra,hát nem megint belemegyünk az esőbe,nincs is ezzel semmi gondom csupán csak annyi hogy mióta az SM van meg talán 2xvolt hogy nem áztam szét rajta.

-
Djuree
félisten
na lekaptam a mocim elejét
így sem néz ki rosszul, igaz lámpa meg műszerfal még nincs rajta, gondoltam megnézem hogy van összerakva...
-
.mf
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Holnap ráértél volna takarítani, amíg kint zuhog az eső

Na mindegy, már úgyis ment lefelé a nap és gyűltek a szürke fellegek, úgy már nem olyan hangulatos, meg már az eső esélye is nő. A jövő héten napos-enyhénfelhős időt mondanak, csak sajnos kicsit hideget (met.hu szerint 6-10C min. hőm., bár gondolom Bp-en azért ennél melegebb lesz, főleg délután-koraeste; nappalra 17-20, ami azért kellemesebb). Akkor valakinek kedve, mondjuk szerda vagy csütörtök? Ha tényleg ilyen jó idő lesz, úgyis motorral fogok menni. Viszont ált. 6-7-ig még dolgozok vagy tanfolyamon vagyok.
-
alvaro
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Én még bele se kezdtem, pedig Teresa a tegnapi budapesti körnek köszönhetően (vagy 120km szakadó esőben, sárátfolyásos mellékutakkal súlyosbítva azt, ami amúgyis) elég varacskos enduró szintet ért el (pedig nem is enduró)

Csillogósra nyalni sose fogom, értelmetlen, közlekedek vele, nem a vitrinben tartom, de ez már nekem is sok
-
.mf
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Gyönyörű idő van. Lassan szárad felfelé, nap süt, de a felhőknek köszönhetően nem tűz; hőmérséklet is egész kellemes. Reméltem, hogy mire hazaérek, már összeszerveztetek egy gurulást, de úgy látom annál mindenki kényelmesebb

Estére sajnos már esőt mondanak
Budapestiek, valakinek kedve? Kb 5-re érek haza Gellért térhez, aztán találkozó valahol, és még egy-másfél óra gurulás? -
Integra
titán
hűűű, jóárasított mv augusta
-
Gaboman
nagyúr
Nálunk 1000 ágra süt a nap,minden fel van száradva,egy gond van vele délután 5-6órától megint esőt mondanak.

-
Integra
titán
hm, süt a nap ezerrel, száradnak az utak a 18 kerben.
másfelé is?
-
böske
csendes tag
na skacok megvan a bibi a négyes henger nem mükszik gyertya kell és megolodik a probléma
-
TayRol
nagyúr
na, ha igy fogok menni a bandittal (amitol nem jarok messze
), akkor cserelek egy nagyobb gepre. 
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
csontival csak nyerni lehet...

-
runner 125
nagyúr
Újabb csonticar-os gyöngyszem.

-
böske
csendes tag
szasztok egy kérdéssel fordulok hozzátok a tegnapelött megmostam a mocimat illetve mosattam ami lehet hiba volt,igaz két orát vártam mig megszáradt teljesen,majd mentem vele egy pár kilométert.Amint gurultam hazafele arra lettem figyelmes nem megy egy henger,azonnal a szerelőhöz mentem és jol lealázott hogy miért mosatom magas nyomásuval mikor csak slaggal lehet finoman.na mindegy mondom megtörtént ez van kezdö vaok mindent én se tudhatok.aszongya az arc hogy ki kell száradjon mert valahol vizet kapott azt lehet menni tovább.Na én szépen letettem aztán ma mikor du-tán inditani akarom hát csak nem megy, amitöl naon megjedtem szerintetek mi lehet a probléma, amugy egy r6-osrol beszélek mesélek és 2003 as
-
R
senior tag
Heló! Bukósisakot hol lehet próbálgatni? Méretet sem tudom. Hogy lehet kiszámítani?
-
Djuree
félisten
na bakker. vettem egy láncsprayt, mondom legyen az ülés alatt is egy kicsi kiszereléses. mondom befújom kicsit a láncot vele, erre mit látok. egy szög áll ki a hátsó gumimból

menni tudtam vele, mert inkább az oldalából áll ki, annyira meg most nem kanyarogtam hogy zavarjon. persze ha észreveszem el sem indulok
kihúzni nem mertem, mert leeresztene valszeg a gumi. eléggé rendesen benne van. kihúzzam vagy ne, haza kéne még mennem 130km-re
megkockáztassam, hogy nem nagyon kanyargok csak nagyon lassan? vagy veszélyes nagyon? az a baj nem tudom máshogy hazavinni a mocit.most nem tudom hogy én mentem bele, vagy valami idióta beleverte azt a szöget
a hegye a szögnek eléggé kopott, rozsdás a szög, a vége meg eléggé fémes
bérelni fogok jövőre garázst, azt mondta itt egy csóka 10-es kb havonta, az nem vészes. majd rakok rá brutál lakatot, meg rejtett riasztót belülre.... -
-
Szar az idő
Holnap mennék fehérvárra ,de holnap is szar lesz
hüp hüpTayrol te esőben is motorral jársz melóba?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
alvaro
üzenetére
Igen én is ovlastam valahol hogy 10 másodpercnél hosszabb időre már megéri leállítani a motort. Valami 3-4 másodpercnyi alapjárat benzint igényel a gyújtáshoz, meg utána még pár másodpercnyit a normális alapjárathoz, majd beáll.
SZóval ha én is látom hogy a pirosnál még 30-40mp van vissza, akkor simán piros kapcsoló... -
alvaro
senior tag
Féktárcsa nekem is gyakran hideg, bár városban nem tudom, inkább csak országúton, legközelebb megtapizom egy adag Budapest után is, ma épp oda megyek
Amúgy hogyne, ez fékezésfüggő. A hátsó tárcsám viszont alapból langyos, túl közel a dob 
Ami viszont igen hamar bemelegszik
A meleg vázon nem csodálkozom, nekem az az olajtartály (benzintank meg az ülés alatt)
Jött is a térdemre a hő szépen hegymászás közben 
Lámpa miatti állás meg nálam úgy kezdődik, hogy gáz vissza, kuplung be, piros kapcsoló, rágurulás, fék
Szóval aközben tuti nem melegszik tovább a blokk 
-
.mf
veterán
válasz
Integra
üzenetére
az ilyeneknél miért nem szóltok?

(igaz nem mintha ráértem volna, ma délutános voltam mhelyen, 18h-kor még javában dolgoztam).---
Az normális, hogy gurulás után hidegek a féktárcsáim (igaz főleg motorfékkel lassulok), és még a dob is csak langyos (városban azért annyira nem is húzom neki, középdob már forró), viszont a váz csak úgy ontja magából a hőt?

Ma mhelyről mentem szüleimhez pár ottlévő cuccért, 30-40 perc vegyes városi (váci út, nagykörút, rákóczi, bartók, budaörsi -- tehát inkább tempósabb részek, de volt benne sok lámpa miatti állás is); blokkból ömlik a hő, az első kb 20 perc után is már éreztem térdemnél, hogy azért meleg a cucc. Tárcsák viszont hidegek, dob is csak langyos. Egy óra múlva indultam vissza haza, még akkor is forró volt a váz, pedig egy órát állt
-
Integra
titán
most értem haza motorozásból, lementünk kecskemétre a gokart pályára, 3-tól este 8-ig nyomtuk, miután kakucs zárva volt. nagyon jó volt, gyönyörű idővel, kevesen voltunk, minden frankó volt

és persze aztán késő délután jöttek a kis tökmagok, mit is mondjak.. szétgyaláztak...

beleszerelmesedtem egy kawa-s lányba...

-
ALI_G
veterán
Én télire csak az akksit veszem ki, de 3 évig még azt se vettem ki és pöc-röf.
Lemostam, gumit felfújtam, bár később vettem bakot, akkor egy kicsit puhábbra kell hagyni, letakartam, csókolom. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Daywalker
üzenetére
De már megint a pár percről beszélsz mikor mondom hogy üzemmelegre!

Az minimum 10 perc úgy hogy közben húzogatod picit neki a gázt is...
És akkor mindegy hány fokban indítod be mert kipárolog belőle a jó isten is annyira bemelegszik, nemhogy a kondenzvíz.
Meg 7-10 fokban is motoroznak sokan, akkor is van minden nap hidegindítás. mégsincs semmi baja a motornak.
lényeg: ha beindítod akkor járasd addig míg üzemmeleg nem lesz... Szerintem.
-
ALI_G
veterán
bocs, nem vág témába, de ROTFL: [link]
-
Daywalker
addikt
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Azért marhára nem mindegy, hogy 30 fokban indítod be pár percre vagy pl. 5 fokban, jóvan nagyobb páratartalom mellett. Ha van 20 fok a garázsban, akkor ok, indítsd, de előbb nem volt szó 18-20 fokról. Nálunk 7-10 fok szokott lenni a garázsban, ha kint nagyon-nagyon hideg van. Ja és senki sem idegesít, én speciel ezeket olvastam, de azt csinálsz amit akarsz, senki sem kényszerít.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Daywalker
üzenetére
Nemértelek titeket.
Garázsban áll a motor. (18-20 fok) Beindítom hetente kéthetente járatom míg fel nem melegszik, (nem 2 percig) kapcsolgatok neki sebességeket, stb. Baszki ez ugyanolyan mintha elugranék vele a boltba. Hogy a jó istenbe ártanék neki ezzel?
Nem olyan beindításról beszélek (de írtam is hogy üzemmelegre) hogy 1 percig pöfög alapjáraton az szeva.-
Hogy lenne már ennél jobb hogy nem indítom be, mert kondezvíz lesz, blabla.
És aki csak 2 hetente megy el motorozni nyáron! az is nehogy beindítsa mert az első 5 percben kondenzvizes lesz?
Ne idegesítsetek már...
-
Daywalker
addikt
-
Daywalker
addikt
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
De igen, ki fogod tudni motorozni, viszont vannak olyan anyagok az üzemanyagban, amik az állás közben kiválnak belőle és a tank anyagának is jót tesz, ha van benne. Nézz meg bármilyen robbanómotoros gép használati útmutatóját. Ha nem használod fel 30 napon belül a benzint, akkor kell bele stabilizátor. Nem hinném, hogy ezen a minimális kiadáson kéne spórolni.
-
alvaro
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Felénk meg pont azt mondják, hogy haggyuk békibe, mert a rövid járatás után kicsapódó kondenzvíz csak rosszabbat tesz, mintha nem piszkálnánk. Ennek megfelelően a tavaly januári költözéskor inkább eltoltam őket a szomszéd utcába - 400 méterért nem indítom be, nem akarok belőlük bohócot csinálni... egy motornak is lehet büszkesége

Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez a nekem való!

mennyi mindent adtam én már el alkatrészként emiatt

meg amúgyis kicsit hiányos most a gép, ez eleje missed

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Holnap mennék fehérvárra ,de holnap is szar lesz
hüp hüp