Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
moderáltam magamat,mert elsőre félreértettelek.
elsőre azt olvastam,h ETZre egyáltalán fel nem ülnél.
nem azt,amit irtál,hogy arra az ETZre.ezzel együtt elgondolkodnék egy normális ETZn.sepénzből igazi tanulómotor,ha jó állapotú.ha meg tré,akkor meg sepénzből jó szerelő válhat belőled
nekem volt 2 is.komoly gondja egyiknek sem volt,sosem hagytak ott,és csak akkor szereltem őket,ha kedvem volt hozzájuk,nem szükségből.
összesen vagy 30ezret letekertem velük,és szerintem sokkal még rosszabb vezető lennék,ha japán sor4en kezdtem volna,ha egyáltalán élnék.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest