Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Nem az egész motorra, csak a tank lábammal érintkező részére (hajlatba), meg a lámpára. Esetleg a fejidomra. Attól őrültem meg, amikor a 400ason is fejidom fehér festésében szaporodtak a fekete pöttyök
Mindegyik kavicsfelverődés volt. Aztán mondjuk sokáig nem izgatott mert fejreálltam vele, és sokkal több lett a heggesztés miatti fekete, mint a kavicsfelverődés miatti 
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
átlátszót is lehet kapni, bár ha már lekopott, akkor mindegy. Ezt megelőzésre szokták felrakni. Egyébként nekem régebben egy betűkészítőt ajánlottak, mert az bármilyenre kivágja neked és ott a legolcsóbb.
Én a tankra akartam, mert sokan mondták, hogy mattul az idő során meg ilyesmi. Végül csak egy tankpadot vettem. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Az engem is érdekelne ha kinézetre nem tűnik túl gagyinak....
(nekem meg a tank alatt található krómszínű műnyajag lefedésére kéne) -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Sajnos minden kopik
Lengőkar is, dekli is, idom is
De ha veszel rá 100 forintért mm-es átlátszóv fóliát, akkor még olcsóbban kijössz.
Én ezért a karbon "like" matricáért nem vagyok oda, megaz aranyért se
(#17187) TayRol
Ha eloxáltatod, akkor fóliázd le, és nem fog kopni, viszont legalább kinéz valahogy, én nem egy gyöszös matrica lenne rajta, amiről lerí, hogy gagyi.Csak egy ötlet volt, mindenki azt csinál amit akar, de talán érdemes megfontolni. Képzeld el, gondold át, aztán döntsél
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Olyan matrica nekem is kellene, mert a lengővillámról is lekoptattam a sarkammal a festéket a sok spiccelés miatt. Szerintem az eloxálást ugyanúgy összekarcolod a csizmáddal, az se bírja jobban a mechanikai sérülést. A matrica lenne a legjobb, csak egy kicsit olcsóbban
-
válasz
TayRol
üzenetére
Rákeresel neten, hol eloxálnak. Ez egy vegyi bevonat alumíniumra, különböző színekben, biztos van hasonló szürkében is, vagy olyanban, ami megy a motorod alapszínéhez.
Ali:
A lábvédőre gondol, bár a nevét én sem tudom. Az a lukas izé, aminek a bokacsontod nekifeszül, ha haladsz a géppel. Amire a fékhenger is fel van csavarozva. -
TayRol
nagyúr
Hatoo, ize
Jobb oldali labtarto feletti vas 
-
-
TayRol
nagyúr
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Fiat-Yamaha???
Ki hallot már róla?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hubaz,akkor ezért fogyott el fordulaton.hmm
akkor nem is érvényes az alázásom
de a robis topic annyira azért nem pörög.ezért nincs elől a listában,tehát soha nem is fog pörögni. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Melyik részre gondolsz? Én tuti odaadnám a blokkot. Bár valszeg a felni jó lenne nekem is, de másnap menne is a festőhöz. Nekem az arany egy motoron kurvára giccsesnek hat, meg a polír/króm is. Gusztustalan. szvsz!
mod: meg hát sárga motorhoz arany felni...
broáf -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Na ezt elismerem, a felnit nem is néztem/vettem észre. Kérdés, hogy VFR kompatibilis-e. Ha igen, akkor kell, ha nem, akkor megkapod, a blokkal együtt

mod: bár az első dolgom lenne feketére festeni
-
NINJA_V
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ehh van robogós topic is??? na most már ezt is tudom
cya there too

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hallod, kivettem a gyertyát, elmondom hófehér volt, de a többit inkább a robesztopicba, ne offoljunk.
jah, meg szerintem Aprilia Area 51 a legjobb robesz EVER!
nincs apelláta. Az olasz vér... 
-
bajnokpityu
félisten
válasz
NINJA_V
üzenetére
hát,ez a monitor fehérités kategória

robeszra gondolkodom,hogy lehet kéne egy kordura.tanácsotokra.én mondjuk,ha esőt mondanak,akkor inkább kocsiba ülök, útálok fölöslegesen szenvedni.
Hát,Tomi azóta sem fér agyamba,miért nem gyártanak ma már Areát.ja és akkor a vespa sem teljesen hülye a csatolt villájával,igaze? -
TayRol
nagyúr
Na, melo utan eljutottam a Superzone-ba, s vettem magamnak egy fekete-feher kabatot es egy nyari kesztyut

A kabat 50-rol 25-re volt learazva, a kesztyu 15-rol 6-ra. Most virul a fejem

-
NINJA_V
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Abarth bácsi születésének száz éves évfordulójára készítették a gépet. ( azt mondják kicsi az esély hogy sorozatgyártásba kerüljön)
-
NINJA_V
tag
FZ-1 Abarth Assetto Corse

-
zsoltee10
addikt
gratula, jó döntést hoztál szerintem.
bajnokpityu: ezért szeretem az alpinestars cordura ruhám. az igaz, hogy ha nincs benne a vízzáró bélés, akkor pillanatok alatt átázik, de ha kisüt a nap, akkor pillanatok alatt meg is szárad.
nyáron nagyon jó különben, mert egy az egyben átszellőzik, hűvös reggelekre, meg benne van a szélzáró-vízhatlan belső, így nem fázom. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nekem kenegetős cuccom van hozzá, de nem az a baj, hanem az eső egy idő után a varrásoknál bejut, majd szépen átáztatja az egész ruhát hátulról. Ilyenkor festi meg az embert a festékanyag. Ezzel nem tudjuk kiküszöbölni az átázást. Bőrruha az jóidőre való.
-
sowi
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"Én, mint a fórum talán egyetlen olaszmotor- rajongója"
ez azert nem igy van

-
Holnap megveszem a CBF-S-t.

-
NINJA_V
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Akkor én meg a második vagyok, de erről psszt!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ejj,pedig milyen jó is 1 órán át esőben motorozni,majd napsütés,ezer fok,és én még mindig fázok a tökig átázott bőrkombiban.
van amugy faszás impregnáló sprém.ha kérsz,adok belőle.hogy mennyire jó,nemtom

-
TayRol
nagyúr
Korbenezek a boltokban, s meglatom. De lehet, hogy valami mas lesz, mert ma kaptam egy nagyobb penzmagot, amivel lehet sajat magamnak karacsonyra kedveskedni.
Szoval meg a vegen az ar nem fog szamitani (ez persze igy nem igaz).
Egyebkent nekem Spool kabatom van, de abban szivacsok vannak. Meg kellene vennem akcios nyari kesztyut is. Abbol most Spidi van asszem 8-ert.Lajcsi: nekem is kellene egy rendes, de nem 15-ert.
-
[lAyCsI]
addikt
Tudnátok tippet adni hol nézzek akksitöltőt a motorhoz?
Valami nem túl drága kéne... -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Remélem pottyant a Jézuska egy 999S-t a fád alá

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Jodanovich
üzenetére
Fater! Szerinted a japánokra nem ugyanezt mondták 40 évvel ezelőtt? Nagyon el vagy tévedve. Én, mint a fórum talán egyetlen olaszmotor- rajongója, óvva intelek ilyen kijelentésektől, hogy a Ducati jobb. Nézőpont kérdése, kinek mire kell egy motor. Szebbnek mindenféleképp szebb. Meg számomra jobb is. De ezeket a mélyről törő észosztásokat hanyagoljuk...
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem a vízállóság a lényeg tesó, mert előbb utóbb minden átázik, hanem az, hogy kiengedte a színét, haver meg színváltós lett egy időre tőle.
Mindegy, mindenki azt vesz, amit akar. megkérdezte, hogy melyiket, én mondtam a Kushit, há' most ezé' ne harapjátok már le a fejem dikk
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
apám! ,szerintem a te ruhád már tartós teszt alanynak számít
Add el valamelyik újságnak jó pénzért és meséld el a történetét
(jó pénzért
) -
ALI_G
veterán
válasz
Jodanovich
üzenetére
22 honda, na de hány ducatit látsz itt tüzi linkjében?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Jodanovich
üzenetére
azt vágod, hogy a Spool Ikon, HJC az tulkép igyanaz a kategória? Annyira nem gáz. Szerintem Ikonnak vannak a legjobb ötleteik ruhához is. Teljesen újítók tervezésben.
-
válasz
Jodanovich
üzenetére
-
ALI_G
veterán
válasz
Jodanovich
üzenetére
azt már hallottam sok szájból, hogy miért KELL hondát venni, de légyszíves fejtsd ki nekem, hogy miért nem kell hondát venni?
-
zsoltee10
addikt
válasz
Jodanovich
üzenetére
és én nem ezt írtam?
a Hyosung meg annyira nem is gáz, mégha magamnak nem is vennék, de el fogják érni azt a szintet, mint a japánok.emvy: szerintem vedd meg. Haver ennyiért vett nyáron 2004-es 8000 kilit futott körlámpást minden extra nélkül.
-
-
-
válasz
Jodanovich
üzenetére
Ne vezesd már a jó útra... vazz...
Keeway az igazi! -
zsoltee10
addikt
válasz
Jodanovich
üzenetére
akkor most a titok nyitja, hogy olyan dolgokra kell vadászni adott fórumon, amit valaki megvett és nem passzol a méret, de gyk. zsír új?

-
zsoltee10
addikt
Jodanovich megmondja a frankót, ma ilyen hangulata van.

Amúgy meg próbáld ki. a 2005-ös CBF még a régi, karbis blokkal szerelt. (tudom, tudom, Tüzi mingyá mondja, hogy az nem baj, sőt...
) Nem olyan sportos, mint a CBR, sőt a VFR-től is messze van dinamikában, ellenben a VFR-nél sokkal egyszerűbb, és jóval kevesebbet futott, fiatal példány. Unalmas kicsit, olyan átlagos, nincs benne semmi extra, semmi, ami megfogja az embert, de tökéletes társ. Én megvenném. -
válasz
Jodanovich
üzenetére
?
-
Segitseg.
Beszeljetek le arrol, hogy egy hibatlan, 4000 km-t futott 2005-os CBF600S-t ABS-sel, dobozzal, riasztoval, bukocsovel egyutt 1 millaert megvegyek a VFR helyett. Vagy a CBR helyett, amit hasonlo arban, extrak nelkul lehetne kapni.
Van ellenervetek?

-
Boci_83
őstag
válasz
Jodanovich
üzenetére
A Puma 1000 hez 63 pézé lehet boltból hozzájutni, karácsonyi akció keretein belül, amúgy +30%, a Vertigo Corsa is kb 70 körül lehet, kintről szokták rendelni,, akkor 50-60ba áll meg kb, illetve fórumon ennyiért adják amelyeknek nem lettek jó méretűek. Sajnos ezek elég drága holmik.
A Sidinek a (szvsz legszebb csizmája) a Vortice ami nekem az összes közül a legjobban tetszik, de az itthon 90-100K kintről kb 78-80ba hoznák most, a korábban linkelt fórum topicjában. Na ilyen csizmám nem lesz soha a büdös életbe sem. Megfizetlehetlen számomra...

Mod: Ja pont Te linkelted korábban..
Akkor meg mit töröm magam..? 
-
zsoltee10
addikt
válasz
Jodanovich
üzenetére
nem tudom pontosan, 120-130k.
Tüzi: Nekem javarészt Alpinestars cuccaim vannak, bukó nélkül 150k körül állt meg. De jók is, és így is 15-30% kedvezményt kaptam.
-
válasz
Jodanovich
üzenetére
$400? wow!
Asszem maradok a tűzós munkavédelmi csizmámnál...
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindegyik kavicsfelverődés volt. Aztán mondjuk sokáig nem izgatott mert fejreálltam vele, és sokkal több lett a heggesztés miatti fekete, mint a kavicsfelverődés miatti 

ha nem a bukócsőre gondolsz, akkor mire?

)