Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

Hozzászólások

(#17722) Tüzi válasza Gaboman (#17719) üzenetére

Nekem nyolc, érted :) Majd meg fogja mindenki kapni a papírt, ne félj. Jó malom lassan őröl :) Nem mintha örülnék neki, de szerintem Te sem látod át azt amit mondtam. Nem az a baj, hogy aki lakóövezetben 80al megy azt megbűntetik, hanem az, hogy ha _nincs értelme_ a sebességkorlátozásnak, akkor miért trafiznak. Megmondom miért. Mert fejősmalacnak tartanak. Ennyi. Amilyen vasúti átkelőn átmentél, gondolom azon van vonatkozlekedés.

erről pofázok
Meg a többi, teljesen értelmetlen, csakis a kaszálást szem előtt tartó dologról. Nem a bűntetéssel van a probléma, hanem az egész rendszerrel. Nem veszi figyelembe milyen anyagi helyzetben vagy, nem veszi figyelembe a körülményeket, nem csinál semmit, csak pénzt szed. Ezzel van a probléma, érted már?
Engem még nem trafiztak le, szóval nekem kárt nem okozott még ez az eszetlen rendszer, én csak azokat sajnálom, akiknek igen. Miközben filléres problémái vannak, minden százast beosztanak, kapnak egy 150ezres csekket. Te ezt nem érzed aránytalannak? Csak egy icipicit.

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.