Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20201) xenossas válasza Davebowman (#20199) üzenetére


xenossas
csendes tag

azis miui :)
számomra "tökéletes" lenne a miui, de ez a fura jelenség... áhh felbosszantott.
nekem ez vmi memória vagy cache ordas hibának tünik, abban 98%-ig biztos vagyok hogy nem usererrror

[ Szerkesztve ]

(#20202) roypapa válasza Thief (#20198) üzenetére


roypapa
tag

Ha nem megy az r/w nézd meg a superuserben a root explorert meg van-e neki adva a jog.

Más ötlet most nem jut eszembe

S III

(#20203) chab7 válasza xenossas (#20196) üzenetére


chab7
addikt

Én nem vagyok ..iui fan, sőt, de azért a laggolás miatt nem szaladj ilyen gyorsan vissza. Reboot, újbóli wipe, ... próbálgasd még azért. Van amikor a CM is megbolondul, de egy újraindítás megoldja. Ennyi miatt kár valamit amibe belekezdtél feladni.

Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

(#20204) Davebowman válasza xenossas (#20201) üzenetére


Davebowman
senior tag

1x nekem bevált! Cache törlés+ újból ugyan az a rom feltenni és gond +oldva.....UFÓ jelenség! de bejön. Igazából ezt pc-s bios frissítésnél tanultam a tomato alaplapoknál (ha emlékszel) PII...

Vargalex 1.1.7

(#20205) Jaffa75 válasza w333 (#20191) üzenetére


Jaffa75
őstag

már levert a víz, hogy ennyire rossz a tapasztalat...:-):-)

Hogy mi fogyaszt nem néztem még az első a 'legyilkolás' volt, de az sem sikerült hamar..

Nekem eddig jó, de az igazi 3 betűs navi teszt holnap...

(#20206) w333 válasza chab7 (#20203) üzenetére


w333
félisten

Olvastam a régebbi hozzászólásaidat erről a battery wipe-ról, és csak azt szeretném kérdezni hogy töltőről csináljam a battery wipet ? nem zavar be semmit a töltő ? és mikor megvolt a wipe, reboot system now után pl (motorola logo) röktön huzzam le a töltőről ???

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#20207) xenossas válasza Davebowman (#20204) üzenetére


xenossas
csendes tag

emlékszem xD... nem abban az idöben a carmageddonnal voltam elfoglalva

(#20208) Lacopapi


Lacopapi
addikt

Némi igazításra szorul egyik-másik rom....no igen...gyakorlatilag mindegyikkel volt valakinek valamilyen baja,ugyanakkor van egy-egy felhasználó,akinek egy-egy rom tökéletesen fut már hosszú ideje.No most akkor gondoljunk tisztelettel azokra a felhasználókra akik megvették a telefont és használják.Adott esetben panasz nélkül,megelégedve azzal,amit a motorola nekik nyújtott.És lássuk be,hogy ők vannak többen.
Fura dolog ez a romolás-sosincs vége.Sokszor rosszabb lesz,mint előtte volt,de mivel 2.3.4.5.6.satöbbi a jele,csak jobb lehet.... ez nem placebo?És ha rosszabb is,de mégis... a legújabb rosszabb, ami azért nem mindegy ugye, hogy régi sz@r,vagy új... :DD

(#20209) Jaffa75 válasza w333 (#20206) üzenetére


Jaffa75
őstag

Alapvetően semmi köze az egészhez! Csak a 100-ra töltés számít...:-)

(#20210) natë válasza w333 (#20200) üzenetére


natë
nagyúr

Mert annyit nem lesz fönn a rom, CM7 megy vissza, csak kipróbáltam.

(#20211) Davebowman válasza Lacopapi (#20208) üzenetére


Davebowman
senior tag

Az ember nem elégedett azzal, amit ráerőltetnek. Ha a Moto aszongja: itt egy teló és itt egy alap linux, oszt haszná'd consolba 20 napig tőttés nékű vagy itt egy csilli-villi windózfíling felület, 1 napig te mi felelnél? Ha conosol, akkor coocked rom, ha asse tódmiaza windózfeeling, akkómeg hasznád 1-2 napig oszt tőccsed!. Bocsi Off válasz de ez van bennünk. Amit megvettünk, azt ki i akarjuk használni. A boltban egy angolul beszélő telefont vettem, most meg a feleségem beszélget vele :)

Vargalex 1.1.7

(#20212) Jaffa75 válasza Lacopapi (#20208) üzenetére


Jaffa75
őstag

/ :R
Lehet sok esetben.. de!

Több ember több esetben érzésre mást mond... könnyebb,lazább.. nem véletlen, nekem is néha úgy tűnik, pedig eddig is jól szaladt:-):-). :C

(#20213) Lacopapi válasza Davebowman (#20211) üzenetére


Lacopapi
addikt

Nem óhajtok vitázni,csak néhány gondolat volt.Magyarul.Legalábbis részemről.Egyébként meg tessék nyugodtan összeszámolni,hányan járnak ide és összehasonlítani a moto eladási statisztikájával....mindez persze mindegy,aki romol az romol,ha a fene fenét eszik is. :D
A Defy+ -ra is másik romot raknának,holott azon az van amire itt igen sokan vágyakoznak...ki érti ezt....
(mondom ezt vagy hetven rom után...)

[ Szerkesztve ]

(#20214) kano válasza Davebowman (#20211) üzenetére


kano
nagyúr

Hogy mit csinál a Moto? ;]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#20215) Lacopapi


Lacopapi
addikt

Off után kicsi On...vagy két napig elfeledtem,hogy a SEA-t átállítsam a helyi basebandra és mit ad isten minden gond nélkül ment a Singapore-i beállításokkal is . :DD

Kérdés: ki tudja mit kellene átírnom vagy átállítanom,hogy "normális" MB525-nek lássa a telefont a T-mobile mobiltv szolgáltatása főzött romokon? Merthogy eddig mindegyikre azt írta,hogy a készülékem nem alkalmas a megjelenítésre....stock romokkal ilyen gond nincsen.Nem mintha állandóan nézném,de benne van az előfizetésemben,ne hagyjam már a nyakukon :D

[ Szerkesztve ]

(#20216) CoolBoy323 válasza bruti01 (#20181) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

aztat én honnan tudjam? :DD

(#20217) Davebowman válasza kano (#20214) üzenetére


Davebowman
senior tag

Hagyjuk! Szeretem ezt a proc/memó/app mizériát és részese akarok lenni ennek a defy MMORPG-játéknek :)

[ Szerkesztve ]

Vargalex 1.1.7

(#20218) sanyirigo


sanyirigo
senior tag

Sziasztok!

Az új WajkIUI-nál nektek is erősebb lett az alsó "gombsor" fényereje?

Pixel 7

(#20219) roypapa válasza sanyirigo (#20218) üzenetére


roypapa
tag

Ebben már lehet állítani a gombok fényerejét is Beállítások-kijelző-haladó-egyéb szintek

S III

(#20220) sanyirigo válasza roypapa (#20219) üzenetére


sanyirigo
senior tag

THX

Pixel 7

(#20221) apika05


apika05
tag

Sziasztok kicsit lemaradtam fórumozgatásból mi a helyzet Rom ügyben hol tartunk lesz e CM9 ha lesz mikor és most akarok egy új Romot tenni a moto-ra mert már nem megy a camera meg néha fagyogat is :S mit tegyek fel mi az éppen aktuális "legstabilabb" Rom ? Ha esetleg még egy linket is nyomna valaki a telepítésről akkor azt külön meg köszönném !!
További szép estét Defy társak :):)

Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...

(#20222) w333 válasza apika05 (#20221) üzenetére


w333
félisten

Parancsolj : Wajkiui 1.10.21 Stable :B

Telepités: Link A 3.Lépés-től kezd el :)

Ebből kiszedtem a "telocation provider.apk" és "telocation.db" ( csak kinai szolgáltatókhoz kell)
Így jobb az akkuhasználat és a telefon ugy alszik mint a tej :D

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#20223) apika05 válasza w333 (#20222) üzenetére


apika05
tag

Stabilitásról valami tapasztalat ?

Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...

(#20224) Nataniel


Nataniel
senior tag

Domerátor


A francia Rom statja :)

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny

(#20225) chab7 válasza w333 (#20206) üzenetére


chab7
addikt

Mikor a recoveryben csinálok wipe-ot akkor igen, töltőn hagyom (hogy minél inkább 100%-on legyen az akku a törléskor) és csak miután reboot megvolt és fel is állt a rom használhatóra akkor húzom le a töltőről a merítés ciklushoz.

De a még jobb ha a Battery Calibration progival végezzük el a wipe-ot - ami ugye a calibration gomb lenyomása csupán - futó romon (mert akkor a kikapcsolás miatt nincs az akkunak merülése a folyamat közben).

Lényegében meg lehet, hogy annyira nem is fontos mikor húzod le a recovery wipe után,mert lehet annyit nem merül a folyamat alatt amivel rossz értéket adna meg, de én így logikáztam ki, hogy inkább már a bebootolt rendszerkor húzom le.

(#20208) Lacopapi: Ez nem igaz, mert vannak nem csak dizájn, és stabilitás, hanem funkcióbeli változások is egy egy újabb verziós rom esetén. Azért más oprendszereknél is vannak ettől még komolyabb változások mint a telefonon (csak példának - bár én pont hogy nem használom ezeket - win98, xp, 7).
Nézz csak utána hogy az android alapjaiban, verziónként (2.1 - 2.2 - 2.3) milyen változásokon esett át, és ehhez csak hozzájön a motorola ill. a custom romok fejlesztőinek hozzátett dolgai. Azért ezek nem placebok.
Az más kérdés, hogy egy alap felhasználónak ritkán van szüksége vagy igénye az eszközét vezérlő oprendszer (jelen esetben rom) eme "apró" változásaira.
De vannak - pl én is, meg az itt még sokan akár a vsel vagy más értékeken elbogarászó fórumtársak - akik szeretnék ezt a szoftvert lehetőleg naprakészen, az adott "kor" legújabb, legtöbbet tudó szintjén tartani. Bocs a hosszú fejtegetésért, de ritkán tudok elmenni amellett, ha valaki úgymond lekicsinyli a szoftveres fejlődést mondván minek, úgyis csak használjuk. ;)

Pl amit utánam írnak, hogy ha bekerül csak egy ilyen funkció a romba, hogy lehet a gombok fényerejét változtatni, vagy a led színét, vagy akármi más apró dolgot, és ezzel az aktiális verziószám egyet ugrik (mondjuk 1.01-ről 1.02-re) és újabb romverzió (nightly) jön ki, az már plusz funkció/ újabb, tovább fejlesztett rom, és mint mondottam, van aki(k)nek szükségük van ilyen apró fejlődésekre is a szoftver terén amit használnak. Ugyanezen ok vezérelheti a +-os tábort is romcserére. Nem lesz ettől a ledszíntől vagy gombfényerőtől, jobb/gyorsabb/stb az eszköz, de kapott egy plusz funkciót a szoftver. Nekem megérik ezek a kis lépések is, van akinek jóval nagyobbak sem. Ez nagyon egyéni dolog, és ahogy mondod több akinek nem, és úgy használják a telefont ahogy megkapják. De ezek közülük sok nem is tudja azt hogy mikre lehet még képes a készülék, vagy mivel állíthat be rajta több mindent ha romot cserél, és akkor még azokról nem beszéltünk akik az alap gyári szoftver lehetőségeinek nagy részét sem ismerik, és nem használják, meg nem is akarják (mint ahogy az agyuk nagy részét sem :DD , na de tán az ember eleve csak kis részét használja :U )

Én is csak elelmélkedtem a dolgon, nem vita ez ;)

Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

(#20226) apika05 válasza w333 (#20222) üzenetére


apika05
tag

Na kész is vagyok soha nem volt még WIUI Romom fura KÖSZÖNÖM SZÉPEN ! :D remélem jó is lesz hosszútávon :)

Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...

(#20227) w333 válasza apika05 (#20226) üzenetére


w333
félisten

Használd egészséggel :C nagyon stabil a rendszer és minden müködik normálisan :) mondhatnám azt is hogy stabilabb mint a 2.2 gyári :)

chab7: biztonság kedvéért lehúztam töltőről aztán kikapcsoltam ,majd újra bekapcs és Recovery/stable recovery/advenced/wipe baterry stats majd go back és reboot system now igy gondolom wipe után rögtön merülésben volt és sikeres volt a kalibráció :) köszi a választ :R

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#20228) chab7 válasza w333 (#20227) üzenetére


chab7
addikt

Mert valószínűleg az is ;) (Pont előző okfejtésem miatt)

Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

(#20229) tzl válasza Thief (#20167) üzenetére


tzl
senior tag

A semmi erős túlzás, nálam ezek futnak gond nélkül wiui-n:

Mindegyik hivatalosan beszerzett játék, valszeg ez a titok...

(#20230) Toto00


Toto00
tag

Hali!
sajnos elég régen jártam erre. utoljára a cm 7.1.0 RC1.5-öt tettem fel. azóta látom már kint van a stabil verzió is. valaki össze tudná foglalni, hogy melyik verzió a legstabilabb? a jordan féle vagy a módosított nightly? melyik miben ad többet? RC 1.5-re simán rá lehet tenni? nem kell semmi egyéb extrát csinálni azon kívül mint az RC 1.5 telepítésénél? (gondolok itt szabof1 leírására)
illetve az is érdekelne h látok itt 7.2-t cm9-et meg iesmiket. szerintetek melyik most a legjobb rom? melyiket érdemes feltolni ha jó akksi időt akarok és stabil működést?

(#20231) Repp válasza Toto00 (#20230) üzenetére


Repp
tag

Nekem a Quarx féle 7.1-11 stable volt fenn több mint egy hónapig, semmi bajom nem volt vele, de tegnap este megvadultam, és feltettem egy 7.2 nightly-t. Battery calibration 20 perce történt meg, egyenlőre nem tudok nyilatkozni erről.

[ Szerkesztve ]

(#20232) polcsa válasza chab7 (#20225) üzenetére


polcsa
aktív tag

Szerintem nem is ezt vitatta Lacopapi.
Ezek az általad is említett apró funkcióváltozások normális(!) esetben nem nyomnak sokat a "romot kell cserélnem" érzésen. Saját példámat tudom csak említeni. Én is imádom az újdonságokat-újításokat. Február óta van defym és olvasom a fórumot. Sokszor nagy volt a kísértés az új romra, de szerencsére vissza tudtam fogni magam. Mert mi fontos nekem(!)? Stabil legyen, megbízható legyen, sokáig bírja és esetleg szép is legyen. Ezt szerintem egy kigyomlált, setvseles gyári rommal lehet elérni. Persze ez egy kompromisszum, de cserébe nincs fc, mindig minden működik (nagyjából :) ), két napig bírja kicsit erősebb használattal is. Az meg, hogy szép-e, ízlés és launcher kérdése.

[ Szerkesztve ]

(#20233) tarnagy válasza polcsa (#20232) üzenetére


tarnagy
aktív tag

Egy apró szösszenettel egészíteném ki a beszélgetést - s ezt ugyan off-ban írom, de mégsem az, hiszen alapvetően arról társalgunk, hogy a Mélyvíz szükséges-e egyáltalán...

Szóval: egyetértek Lacopapival abban, hogy a sok ezer Defy-tulajdonos döntő többségének valószínűleg eszébe sem jut babrálni a telefonját, hiszen arra használhatja, amire megvásárolta, minden benne van gyárilag. Ha fölfedezi a Marketen, hogy vannak mindenféle launcherek (s egyáltalán tudja, hogy mi az...), akkor esetleg megpróbál változtatni a külsején, és nem lép tovább, hanem apró kiegészítőkkel-egyebekkel tölti fel a telefont (widget, segédprogramok) - jobb esetben. Átlagos esetben ennyit sem tesz, legfeljebb játékokat keresgél.

Van ellenben egy réteg a számítástechnikában, melynek tagjai nem elégszenek meg azzal, ami a fölszínen látszik, alákukucskálnak, belepiszkálnak, keresgélik a MÁST - ami aztán vagy jobb, vagy nem. De MÁS. Kísérleteznek, kutatnak, próbálkoznak. Olyan ez mobilszinten mint a PC-k esetében a Windows vs. Linux ügy.
Jómagam is Linuxot használok évek óta, lesem-figyelem a változásokat, próbálgatom a különféle változatokat. (Igaz, a Windows 7 megjelenése megingatott kissé, mert nagyon jól sikerült a Vista nevű bétaverzió után - nem vagyok ugyanis "(I)winfost(/I)" kiabáló elfogult. Aztán mégis maradtam a Linuxnál, megszoktam, érdekesebb számomra még mindig.)

Summa summárum: véleményem szerint jó dolog, amit csinálunk, van benne egyfajta nonkonformizmus, egyfajta apró lázadás a KÉSZ ellen (ld. iPhone-ellensség, ami önmagában véve persze ostobaság) , s persze egy nagy adag kíváncsiság, bizonyos fokú - jó értelemben vett! - megszállottság egyaránt.

Én örülök, hogy ezt csinálom, az a néhány tucat vagy pár száz ember is, gondolom, aki ugyanezt teszi.
Tekintsük sajátos szórakozásnak, időtöltésnek, oknak a beszélgetésre. Ez is egy formája az összejövetelnek, a társasági életnek - ami ma talán fontosabb, mint valaha, hiszen ma a szomszédunkat sem ismerjük sok esetben. Véleményem szerint jobb dolog, mint a Facebook-mánia (most szüntettem meg a fiókomat: zavaros, üzleti, ostoba...)

Elnézést a terjedelemért, talán megért ennyit, talán nem.

ON:
Az ISCmiuiDSJ 1.12.16-ot megfelelően kiheréltem és feltettem (eltávolított részek-programok, telocation stb.) A smartass (milyen csúfakat írtam róla, beh restellem!) értékeit állítottam, be, ami Lacopapi és Domerator közös munkája. Eddig (tegnap délután óta) minden rendben, a telefononm ALSZIK éjjel, mint én. Jól! Most pl. - magam sem értem, miért - a launcher is aludt, amit eddig egyszer sem tett (egyik sem)! A (repülős) éjszakai fogyasztásom most 9 óra alatt 4 % volt, ami javulás, de még most sem az igazi. A 720-as mutató pedig megmozdult már végre!

[ Szerkesztve ]

Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.

(#20234) polcsa válasza tarnagy (#20233) üzenetére


polcsa
aktív tag

Jajj, persze, hogy ezt én sem vitatom. Hogyne lenne értelme ennek a topiknak, ki van téve shortcutnak az index és a hwsw mellé :-) . Sőt irigylem is azt aki ilyen dolgokkal foglalkozhat, csak az embernek kell egy biztos telefon, másik pedig nincs. Már azon is gondolkodtam, hogy a feleségemnek veszek egyet. Azon talán próbálgathatnék, neki pl. nem kell hirtelen net megosztás.

(#20235) Davebowman válasza tarnagy (#20233) üzenetére


Davebowman
senior tag

Szívemből beszéltél, köszönöm.

Vargalex 1.1.7

(#20236) tarnagy válasza polcsa (#20234) üzenetére


tarnagy
aktív tag

Ez attól függ, mit szólna ehhez a kedves nejed??
Kell-e pl. Neked egy váratlan tasli: "Mit piszkálod az ÉN telefonomat, hékás?!" :DD

[ Szerkesztve ]

Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.

(#20237) stevve


stevve
nagyúr

A mélyvíz topik (készüléktől függetelnül) alapvetően arra szolgál, hogy a mókolás, hackelés (jó értelemben) és babrálás is teret kapjon. Mivel Androidos telefonoknál szinte alapvető a root (ahogy azt a gyártók is belátták), nem elegendő csupán a hátterekről történő beszélgetést támogatni.

A MA fórum szakmai fórum, ezért természetes, hogy támogatjuk azokat a törekvéseket, amelyek a szakmai látókört szélesítik.

Mindemellett azonban szükség van egy általános, amolyan csevegő topikra is, ahol a készülékeket egyszerűbb szemmel nézhetik a fórumozók. Az, hogy van átfedés, talán természetes, de nagy általánosságban azért a mélyvízbe kerülnek a szakmai és az offba az általánosabb dolgok.

[ Szerkesztve ]

(#20238) tarnagy válasza stevve (#20237) üzenetére


tarnagy
aktív tag

Alapvetően egyetértünk, én magam is effélére gondoltam, hiszen abból indultunk ki, hogy a folytonos ROM-cserélgetésnek és hasonló babrálgatásnak, az erről való beszélgetésnek-eszmecserének van-e értelme egyáltalán.
VAN.

[ Szerkesztve ]

Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.

(#20239) Z0C! válasza tarnagy (#20233) üzenetére


Z0C!
őstag

Ha volna oly kedves, megoszthatnád azt a kiherélt ROM-ot. Én is kíváncsi volnék, mit tudna a Dezsőm :)

----- www.zoci.gumroad.com -----

(#20240) tibiubi1986


tibiubi1986
csendes tag

Szervusztok!

Valaki tudja, hogy merre találom meg a bootképet a telón? a bootanim megvan, de a képet ami előtte van, nem találom.
köszönöm

(#20241) Lacopapi válasza tarnagy (#20233) üzenetére


Lacopapi
addikt

Örülök,hogy gondolkodásra késztettem fórumtársaimat.Egyébként pedig az "észnélkül,csak mert új" felrakások miatt rosszkedvűsködtem. (Lásd nightly-sorozat) Meg mert rossz kedvem volt.

A fogyasztásod pedig már majdnem jó,bár repülőben azért még mindig soknak tűnik.Nálam a SEA a szokásos módon letéve (2G,szinkron megy),ma éjjel 10h/3% -ot produkált,ami több mint jó.Dehát ez stock rom,még ha rootolva meg pörgetve is van...

[ Szerkesztve ]

(#20242) Thief


Thief
aktív tag

Valaki magyarázza már el, hogy ha kitörölotem a telocation. apk-t és a db-t, miért nem megy deep sleepbe a telefon? Egész este hozzá sem volt nyúlva, erre tessék:

(#20243) Lacopapi válasza Thief (#20242) üzenetére


Lacopapi
addikt

Hát ez csakugyan érdekes...nekem DS-ben volt 96%, 400MHz-en 2% ...2%-ot meg elvitt az ördög...kiszedés után volt újraindítás? Vagy eleve anélküli romot raktál fel?
Egyébként nekem bedőlt az USB kapcsolat amikor kiszedtem a db-t,ezért is kérdeztem domit,hogy nála mi a helyzet.
Olyan,mintha valami folyamatosan menne a telódban.

[ Szerkesztve ]

(#20244) Thief válasza Lacopapi (#20243) üzenetére


Thief
aktív tag

Az apk nélküli wajk-ot raktam fel, a db-t bekapcs után töröltem, majd volt egy restart. SEMMI eredménye nem volt és úgy, hogy hozzá sem nyúltam le is szívta az akksit a semmi.

(#20245) roypapa válasza Thief (#20244) üzenetére


roypapa
tag

Akkumulátor beállítások- akkuhasználat mit mutat?

S III

(#20246) Thief válasza roypapa (#20245) üzenetére


Thief
aktív tag

Semmit, mert csináltam egy restartot, de most elmegyek kajálni, addig lerakom, gondolom ugyan úgy nem fog deep sleepbe menni és utána megmondom.

(#20247) tarnagy válasza Z0C! (#20239) üzenetére


tarnagy
aktív tag

Hamarosan fönt lesz, majd írom a linket (sajnos, mobilnetem van, s nem túl gyors, főleg feltöltékor...). kivettem és beletettem jó pár dolgot. Jelezzen vissza, kérném szépen, aki felrakta, rendben van-e. Nálam jó.

Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.

(#20248) tarnagy válasza Lacopapi (#20243) üzenetére


tarnagy
aktív tag

Lacopapi
"...bedőlt az USB-kapcsolat." Az USB-tetheringre gondolsz?

Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.

(#20249) Thief válasza roypapa (#20245) üzenetére


Thief
aktív tag

Szinte semminél nincs csík, de az android os olyan 98%-ban elfoglalja az egészet. Egyedül az megy. De az nagyon. Megy (megint) vissza a cm. Ez az iphone kinézetű tákolt rom nem jön be. Már próbáltam egyszer, akkor sem jött be, nem tudom, hogy minek erőltetem. Annál alapból nincs is benne ez a telocation, nem kell vele szenvedni. Mégegyszer nem térek vissza wajkra vagy dsj-re, az tuti. Ennyi pénzért már kapok egy iphone-t, ha annyira kell a kinézet, inkább leváltom. :((

(#20250) miyu válasza tarnagy (#20247) üzenetére


miyu
tag

addig egy "changelog" ?:)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.