Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 19:38:18

LOGOUT.hu

29-es körzet: internet, TV, telefon

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8401) kabelmania27 válasza Nooeca (#8400) üzenetére


kabelmania27
félisten

Azt is figyelembe kell venni, hogy IPTV-t adnak UPC-hez képest kevesebb SD/HD csatornával.

(#8402) bigdady válasza Nooeca (#8400) üzenetére


bigdady
nagyúr

:Y
Ez nagy bukta lesz :) Telefonom sosem volt, tv-ből nem kell ip tv...
Nekem most olcsóbb upc-nél a solo netem mint náluk telefon meg tv mellett...

(#8403) kabelmania27 válasza bigdady (#8402) üzenetére


kabelmania27
félisten

Hgw-ben 2-4port az iptvbox portja, tehát max 3at lehet kérni, UPC-nél három eszközön lehet nézni az előfizetett (kódolt) adásokat, viszont a többin bejön az analóg és 30 kódolatlan digitális+nem kötelező a box.

[ Szerkesztve ]

(#8404) Nooeca válasza kabelmania27 (#8403) üzenetére


Nooeca
senior tag

Viszont a TV sokkal olcsóbb mint a UPC, van benne FOX és Filmbox is, amiből utóbbi külön csomag a UPC-nél. (borítóból szűrtem le.)

Egyébként viszont IPTV, ugyanakkor mivel csak Optikán fut, ezért nincs miért ne felhúzni a bitratat, vagyis képminőségben még talán jobb is lesz, mint a UPC kínálata.

Szóval a borsos internetjük mellett én egy korrekt TV-t látok.

Pozitívumok: Olcsó. IPTV. Bőséges csatornakínálat (számokból ítélve, habár ez még a csatorna lista befolyásolhatja mindkét irányba), Extra csatornák a csomagban.

Egyetlen hátránya szerintem az, hogy az internet sávszélességét felhuzhatták vonla ezen sebességek legalább duplájára. Lassan a Telekom is emel, a Berotel meg oldschool sebességekkel indít... ez nem valami nagy előny - természetesen áremelés nélkül értettem.

Az mindenki számára világos volt, hogy egy új szolgáltató 0 előfizetővel nem tud Digis árakat produkálni, és megmarad a Telekomos árak mellett... Ők viszont egy icipicit rátettek, sőt ezt is úgy, hogy ez csomagban értendő ár.

[ Szerkesztve ]

(#8405) BBéci válasza Nooeca (#8404) üzenetére


BBéci
titán

Az, hogy IPTV, szerintem negatívum. Azért van a tévékben mindenféle tuner (DVB-T/C/S), hogy ne kelljen szolgáltatói box, beltéri egység.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#8406) Nooeca válasza BBéci (#8405) üzenetére


Nooeca
senior tag

Nekem így is úgy is kell box, meg amúgy is szeretem, szóval más hátránya meg nincs.

(#8407) poli27 válasza Nooeca (#8404) üzenetére


poli27
veterán

Mivel ez a Berotel sztem a Telekom leányvállalata ugyanazt adja mint a T .... Saját iptvje tuti nincs...a netcsomagok meg optikán viccesek sztem...

(#8408) Intruder2k5 válasza poli27 (#8407) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

De őszintén szólva a T-jé is vicces, egységesítés ide, vagy oda, már nagyon nagyon ideje lenne valami emelésnek. Sőt, már régen késő is van, mert a konkurensek (DIGI, UPC) már régen elhúztak.

(#8409) btz válasza BBéci (#8405) üzenetére


btz
addikt

Majd lesz IP TV vevő is benne előbbutóbb

ⓑⓣⓩ

(#8410) radio100jozs


radio100jozs
őstag

Nem értem mi a gond az árakkal a Berotelnél, főleg azt meg végkép, hogy az UPC-vel összehasonlítva rosszak az árak.

Az ADSL Platinum 12600 + 1500 telefon + 3590 Digi bronz, miközben kapsz 18 Megát, ezzel szemben a Berotelnél 8320-ért 120!!! Megát kapsz, 4960-ért nagyobb IPTV csomagot, és a telefon nincs meg, de biztos nem lesz 1000 Ft-nál több. Mi ez, ha nem több, és olcsóbban, mint az UPC?

Amúgy meg ha csak csupasz netet kérsz a Berotelnél, az sem hiszem, hogy a 120 Megás csomag több lesz 10-12 ezernél, és mennyi a Platinum Solo, 13.830 Ft, és 18 Mega. Így meg is érdemlik azok, akiknek a drágább 10-ed akkora sebességű olcsóbb maradjon, és kössenek még 20 év szerződést az UPC-hez...

(#8411) btz válasza Nooeca (#8400) üzenetére


btz
addikt

Ennyit a Digis sávszélességekről.
Szerintem a gerincoptikájuk sem lehet valami izmos, azért tudnak csak ilyet biztosítani optikán. De nincs ezen semmi meglepő mert más térségben lévő kis optikai netet nyújtó cégek ugyan ilyen szintű csomagokat adnak hasonló áron.

ⓑⓣⓩ

(#8412) bigdady válasza radio100jozs (#8410) üzenetére


bigdady
nagyúr

4100-ért kapom a 18 megát upc-től. Ne mond már hogy megéri váltanom (akik standerden kapják lehet). Pláne nem tv meg telefon mellé 2 évre...

(#8413) radio100jozs válasza bigdady (#8412) üzenetére


radio100jozs
őstag

Szerinted hányan vannak ilyenek, akiknek eleve lehet 18 Megás UPC ADSL, és még ennyiért? 1% esetleg, a többi 99%-nak drágább. Az ADSL a múlt, nálam is max 14 Megára lehet felhúzni a dolgot, pedig csak 2 km-re vagyok a központtól.

(#8414) Intruder2k5 válasza bigdady (#8412) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Hát igen, egyrészt az ADSL elavult technológia, és csak nagyon kis számú előfizetőnek tesz lehetővé ilyen "nagy" sávszélességet, mint Te kapsz. Másrészt sokaknak ez is édes kevés, évek óta arra várnak a körzetben, hogy legyen normális sebességű net, nem is beszélve ugye a feltöltésről, hogy ne csak a lefelé 18-20 megákat emlegessük, ami se így, se úgy nem fog 1-2Mbps fölé menni ADSL-en. Harmadrészt pedig, nem csak most kellene a UPC-nek se "jópofizni", és bedobni 1-2 ezerrel olcsóbb netet, ezt megtehette volna az elmúlt 10 évben is folyamatosan, sőt, fejleszthetett is volna.

(#8415) kabelmania27 válasza Nooeca (#8404) üzenetére


kabelmania27
félisten

Kevesebb SD/HD adás van, UPC-nél van 92sd+20Hd+minicsomagok, három tévén jön minden adó, a többin analóg+30digitális, koaxon tökéletes minőségű HD adást lehet biztosítani ha nincs agyontömörítve a mux.
BBéci: Egyetértek, boltban kapható tévék (70ezer körüliek) dvb-c és CI+ képesek.

[ Szerkesztve ]

(#8416) bigdady válasza radio100jozs (#8413) üzenetére


bigdady
nagyúr

Elírtam, mert ez a 12 megás volt bocs. A 18-as ötezer valamennyi lett volna (tv telefon nélkül)
Én minden évfordulón betelefonáltam hogy mondják meg mi a menete a lemondásnak, nem akartam én lemondani, csak infót kértem és csökkentettek, és ezt az árat kaptam.
Akkor sem tartom jó árnak tv és telefon mellé 20 megáért az 5000 Ft havi díjat, mikor upc-nél minden nélkül ennyi. Nekem! (meg mindenkinek aki megtartó ajánlatot kér). Aki nem kért eddig az meg nem nagyon fog bibelődni a váltással mert nem nagyon ért hozzá, idősebbek stb - általánosítottam)

De gondolom berotel próbálkozik árképzéssel, majd kiderül megy-e vagy sem. Ha nem akkor majd csökkentenek, ha megy akkor nem. Nekem mind1.

[ Szerkesztve ]

(#8417) kabelmania27 válasza bigdady (#8416) üzenetére


kabelmania27
félisten

3900 sem rossz havidíj 12-es netért, nekünk 4200 volt a bronze telefon mellé, aztán lement 3460-ra a sebességet emelték 10Mbitre.

[ Szerkesztve ]

(#8418) btz válasza Intruder2k5 (#8414) üzenetére


btz
addikt

Nem mintha az UPC mentségére lenne és biztos te is tudod, hogy a Telekom ugyan ezt teszi ahol nincs konkurenciája.

ⓑⓣⓩ

(#8419) Intruder2k5 válasza btz (#8418) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Persze, csak ilyenkor (többnyire) az embereknek már tele van ezzel a hócipője. Engem is akkor keresett az Invitel jobb ajánlattal, amikor kiírtam a fórumra, hogy felmondom az egészet, és megyek a kábeltv-hez. Előtte hónapokig próbálkoztam náluk két számomra elfogadható opcióval, a válasz mindig az volt, hogy sajnos nincs lehetőség ilyen csomagra, aztán érdekes mód a felmondás hallatán mindkettő megoldható lett volna, de akkor már úgy voltam vele, hogy sorry gyerekek, ezzel most elkéstetek.

(#8420) btz válasza Intruder2k5 (#8419) üzenetére


btz
addikt

Jó élete van annak akinek van lehetősége lemondással fenyegetőzni :D Itt nálunk ha beírom valahova a lemondást, akkor engem röhögnek ki maximum, hogy jó akkor TV helyett nézd a falat h...gyerek, netezés helyett meg menj kapálni.
A hócipőm meg akármennyire telelehet, a beletörődésen kívül nem lehet nagyon mit tenni. Ez már olyan általános hogy valaki már minden mérgelődésen túllépett. (Állítólag az ember a halálába is bele tud törődni, hát akkor még ebbe ...)
Én jelenleg meg vagyok elégedve a sávszélességgemmel, így többre tartanám egy konkurens cég megjelenését, bármilyen sávszél emelésnél vagy optikázásnál.

[ Szerkesztve ]

ⓑⓣⓩ

(#8421) Intruder2k5 válasza btz (#8420) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szinte mindenkinek van rá lehetősége, csak át kell gondolni. Igazi konkurenciája nálunk sincs a UPC-nek, mert netben lehetne Invitel ADSL-em, illetve mellé IPTV, ami tudjuk, hogy ADSL-en mekkora élmény lehet. Ezen kívül meg esetleg az alternatív DSL szolgáltatók, amik ugye mind az Invitel hálózatán szolgáltatnak. Ennek ellenére 1 hónappal ezelőtt én is abban a cipőben voltam, hogy lejárt a hűségem, és valamit okozni kellett, mert nem akartam többet fizetni, már pedig ha nem kötöm újra, akkor UPC is folyamatosan emelget 2-300Ft-okat. Újrakötni pedig ÁSZF szerint csak a legnagyobb csomagra lett volna lehetőségem, mivel volt meglévő három alapszolgáltatásom, az meg kell a halálnak, tizensokezer forintért, 240-es nettel, meg hd csomagokkal, telefon lebeszélhetőséggel, amikre semmi szükségem.

Szóval amikor felhívtak, előálltak ezzel, hogy 240-es net, meg nem tudom micsoda, és csak 2-3000Ft-al kellene többet fizetnem. Mondtam, hogy köszi nem érdekel, nem akarok többet fizetni.

Jó, akkor van másik ajánlatuk, valami videótár csomag, meg tudom is én még mi, és ez csak 1-2000Ft-al lenne több. Mondtam, hogy köszi nem érdekel, én eldöntöttem, hogy nem fogok többet fizetni 1Ft-al se, és ha kell, akkor fel is mondom az egész előfizetést, és TV-nek beköttetek tányéros DIGI-t, ami 3000Ft/hó, második TV-től meg jó a sima MindigTV, ami ingyen van. Netre az Invitel tett ígéretet, hogy augusztus végére itt a VDSL, és megkapom a 60-as csomagot párszáz Ft-al olcsóbban mint most a UPC adja, telefonra meg semmi szükségem, mivel a családban mindenkinek ott a mobil, de ha ezzel lehet esetleg faragni a havidíjon, akkor jöhet az is. Szóval vagy adják a jelenlegi csomagot olcsóbban mint most, vagy esetleg a net lehet 120-as, de egyéb szolgáltatásra nincsen szükségem.

És képzeld, kicsit még kutatott a gépben, és érdekes módon ezután meg lehetett oldani, hogy a korábbitól párszáz Ft-al olcsóbban, és dupla netsebességgel megkaptam az új csomagot, valós konkurencia nélküli területen.

Ugyebár műholdas TV mindenhol van, és a DIGI elég olcsó is. Azt, hogy az Invitel valahol a meglévő ADSL hálózatán néhány hónap múlva bevezeti-e a VDSL-t, nem tudják sehol ellenőrizni, és nem nagyon engedhetik meg maguknak a kockázatot, hogy elbukják az előfizetőt, tehát engedtek a blöffnek, mert, hogy ez a része csak blöff volt részemről, nem ígért semmi ilyet az Invitel, nem is beszéltem velük, de szó sincs fejlesztésről erre.

Bár hallomásból azt is tudom, hogy Telekom nem olyan engedékeny mint a UPC, ott nehezebb egyedi áras vagy egyedi összeállítású csomagokat kialkudni, tehát elhiszem, hogy ennyiből a Te helyzeted nehezebb.

szerk.:
Illetve nethez is be lehet dobni még, hogy a munkáltatódtól kaptál mobilnetet, ami a munkádhoz egyébként is kell, így aztán a vezetékes szolgáltatást nem akarod minden áron megtartani, ha csak nem olyan kedvező az ajánlat, hogy az megérje.

[ Szerkesztve ]

(#8422) Nooeca


Nooeca
senior tag

A berotelnek semmi köze a Telekomhoz, elintézték hogy ne legyen a Telekomnak engedélye Inárcson.
Valami mutyi folyik ott. Berotel megkapta az engedélyt, a Telekom meg nem.

90 csatorna felesleges, abból kb 10-et nézek. Abból is kb csak 1-et rendszeresen. Csak hát a UPC-nél pl. Bronze-ban az a 10 nincs benne csak a Gold csomagban!! Itt meg a borítón már úgy látom hogy kis csomagban is jó csatornák vannak, plusz a filmbox is benne van elvileg a nagyban. A kettő között meg szinte 500 ft a különbség.

Digis sebességről volt szó, nem árakról, szóval az árakat annyira nem tartom olyannak mint amivel igéretet szegnének, csupán azért megmaradhatott volna a Telekom árainál.

(#8423) btz válasza Intruder2k5 (#8421) üzenetére


btz
addikt

Olyan szintű kedvezményt nehezen tudnék kicsikarni a telekomtól mint amit a fórumtárs írt odafent, hogy 4ezer forintig lealkudta a 18-as netet a 29-es körzetben.
Próbáltam már én is sugallni bekik hogy nekem ezer más lehetőségem is lenne rajtuk kívül de nem vették be. Majdnem hogy úgy mondta az ügyintéző nő hogy nem piaci kofa ne alkudozzunk már, az annyi és kész.

ⓑⓣⓩ

(#8424) bigdady válasza btz (#8423) üzenetére


bigdady
nagyúr

12-est

(#8425) Intruder2k5 válasza btz (#8423) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Igen, UPC szerintem nagyon komoly ügyfélvesztést él most meg a 29-es körzetben, így aztán a kicsikarható engedmények is magasabbak.

(#8426) bigdady válasza Intruder2k5 (#8425) üzenetére


bigdady
nagyúr

1,5 éve ennyi, lassan lejárt a két év újra ;)

(#8427) Intruder2k5 válasza bigdady (#8426) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Hát lassan már annak is másfél éve, hogy a Telekom terjeszkedik a 29-esben. :)

(#8428) Nooeca


Nooeca
senior tag

http://berotel.hu/musorkinalat/

Ezekben a csatornákban minden benne van ami kell, még a Digis csatornák is ott vannak (nekem nem kell, csak sokan kérték UPC-nél is őket)

Ami itt nincs benne az nem is kell. Felesleges csatornák a UPC-nél.

(#8429) btz válasza Nooeca (#8422) üzenetére


btz
addikt

Hát a sávszélesség miatt ugrik a sávszélre eső egység ár is, így elmondható hogy az sem az igéretek szerint alakul.

Mondjuk egy ilyen árazás menyivel szebb lenne:
30 mbit 2000ft
80 mbit 6000ft
120 mbit 8000ft

Lenne mondjuk ez a 3 csomag azt kész.

[ Szerkesztve ]

ⓑⓣⓩ

(#8430) Nooeca válasza btz (#8429) üzenetére


Nooeca
senior tag

Ez nem jó árazás.

A nagyobb sávszél mindig ár-érték arányban jobb, ez mindenhol így van.

(#8431) zsloti


zsloti
senior tag

Srácok ez az iptv miért olyan nagy dolog?
Zs

Xiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1

(#8432) kabelmania27 válasza zsloti (#8431) üzenetére


kabelmania27
félisten

Azért mert ha nincs net vagy gond van a hgw-vel akkor semmi sincs, kötelező a box használata a hgw-t az iptvboxokkal utp kábellel kell összekötni, egy előfizetéshez max három box kérhető, nem biztos hogy egyszerre három helyen megy a HD.

[ Szerkesztve ]

(#8433) zsloti válasza kabelmania27 (#8432) üzenetére


zsloti
senior tag

Akkor egy gagyi dolog... Már a tányéros tvket se birtam 5 tv van használatban itthon.. Annyi távirányító kellene keresgélni xd
T is feleslegesen jon erdőre
Zs

[ Szerkesztve ]

Xiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1

(#8434) Nooeca válasza zsloti (#8433) üzenetére


Nooeca
senior tag

Azért gagyinak nem nevezném, fejlettebb technológia mint ami pl. a UPC-nél van TV.

Egyébként is a UPC-nek nem kellene annyira előnynek lennie ez a 3 TV-nél többen lehet használni az analógot dolog, mert ez az analóg pár évig még menni fog, de még az is lehet hogy jövőre megszűnik.

Legalábbis egy biztos, UPC-nél is mint mindenhol máshol egyre inkább gyomlálják ki az analóg csatornákat.

28 csatorna van most talán analógon...

(#8435) Intruder2k5 válasza Nooeca (#8434) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nem csak analógot lehet nézni, mert néhány hete/hónapja kódolatlan DVB-C formátumban adják azokat a csatornákat, amik analógban is elérhetők. Ez helyenként változó, de átlagban 24-27 csatornáról van szó. Igaz ehhez DVB-C tuneres TV, vagy pedig saját DVB-C box kell, de "korlátlan" számú TV-n nézhető.

Abban nyilván egyetértünk, hogy az IPTV újabb technológia, viszont tény, hogy sokan gyűlölik és irtóznak tőle, a másik meg az, hogy ne az analóggal hasonlítsd össze, hanem sokkal inkább a DVB-C-vel.

Mellesleg ezt a taktikát követte a Telekom is pár héttel később, ahol szintén felszabadítottak bizonyos csatornákat, amik analógban is elérhetők, és ott is DVB-C-ben szabadon vehetők már.

[ Szerkesztve ]

(#8436) Gubek-Einste válasza Intruder2k5 (#8435) üzenetére

Azért azt fontos, hozzátenni, hogy a T teljesen megfogja szüntetni a kábeltévés szolgáltatást és a kódolatlan DVB-C csak egy állomás hozzá, csak IPTV lesz előbb-utóbb kábeles szolgáltatásban (lesz még Sat tévé is).

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#8437) Zolee_70 válasza Nooeca (#8428) üzenetére


Zolee_70
senior tag

Ez így igencsak kérdéses: internet-->OK, TV-->talán OK, de csak telefonnal 2 éves hűség? Nem kell vonalas telefon, kenjék a hajukra, mindenkinek van a családban mobiltelefonja.

A TV-re visszatérve: 3 db TV-nk van most a UPC-nél, mindegyikhez van BOX. Ez hogyan lesz megoldva az IPTV-n? És mennyibe fog kerülni?

Az az érzésem, a BEROTEL sem jobb, mint a többi....ráadásul egy konténercég.

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#8438) Intruder2k5 válasza Gubek-Einste (#8436) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nyilván de felteszem a T sem fél évre vezette be a DVB-C-t.

[ Szerkesztve ]

(#8439) Intruder2k5 válasza Zolee_70 (#8437) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Ez többnyire máshol is, mindenhol így van, csomagban (tehát vezetékes telefonnal együtt) a legolcsóbb minden. Kérheted anélkül, de akkor drágább lesz. Ha nem kell, nem használod. Sokaknak van így, még csak rá sincs dugva készülék. De ha más nem, akkor az ingyenes hibabejelentés miatt jó...

[ Szerkesztve ]

(#8440) kabelmania27 válasza zsloti (#8433) üzenetére


kabelmania27
félisten

Öt tévé esetén kábeltévé szolgáltatással jobban jársz.
Zolee_70: A modem lan 1 portján lesz internet, több gép esetén swichet vagy ha nem felel meg a modem router része akkor routert kötsz rá, a lan 2-4 portokat a boxokkal utp kábellel kell összekötni, tehát át kell kábelezni a házat. Első box általában ingyenes, második harmadikért kell fizetni bérleti díjat, ha adnak rögzítőst akkor azért is külön díjat számítanak.

[ Szerkesztve ]

(#8441) Mano66


Mano66
senior tag

Hernádon is elkezdődött valami.Ma már többször hívtak a UPC-től.Mindent ajánlottak csak hosszabbítsam a szerződésem.Mobil internet,ADSL sávszélesség emelés(most 12,5/1,5),telefon díjcsomag módosítás magasabbra,kevesebbért.Mondtam megvárom a konkurenciát ők mit ajánlanak és majd döntök.
Aki akar maradni most alkudhat.

Rancilio Silvia, Mazzer Major (151C kés),Xiaomi Mi 10T 5G 6/128 , Synology DS218+,.

(#8442) Nooeca válasza Intruder2k5 (#8439) üzenetére


Nooeca
senior tag

Hát igazából nem, mert Telekomnál internet+telefon együtt olcsóbb mint magában az internet.

Viszont 3-as csomagban már nem. Vagyis internet+TV olcsóbb mintha hozzá teszed még a telefont is.

Vagyis inkább azt mondanám, két szolgáltatást kell vásárolni, és úgy jár jól valaki.

(#8443) BBéci válasza Zolee_70 (#8437) üzenetére


BBéci
titán

Az nem indok a vonalas telefon ellen, hogy mindenkinek van a családban mobilja.
Például az UPC előfizetők ingyenesen beszélhetnek egymással és amikor van percdíj, annak a mértéke sem mindegy.
Feltöltőkártyás mobilról 50 Ft/perc körüli, vezetékesről feléért, harmadáért lehet megúszni.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#8444) Nooeca válasza BBéci (#8443) üzenetére


Nooeca
senior tag

Kivéve ha nem korlátlan csomagra fizet elő telefonnál.

Mert akkor apszulute de mindegy milyen az otthoni telefon percdíjai. Azért valljuk be, akinek elég magas a telefonszámlája, az kifizeti fixen azt a 10.000/hó-t a korlátlan csomagért, mert egyébként még többet fizetne.

(#8445) Zolee_70 válasza BBéci (#8443) üzenetére


Zolee_70
senior tag

Céges flottában van a család minden mobilja, ami egymás között ingyenes, azon kívül 19 Ft/perc, 2500 Ft havonta és lebeszélhető. Hidd el, semmi szükségem nincs vonalasra.

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#8446) Zolee_70 válasza kabelmania27 (#8440) üzenetére


Zolee_70
senior tag

Gondolom, amikor majd bekötik, némi pluszért kihúzzák az UTP kábelt, ahova kérem.

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#8447) btz válasza zsloti (#8433) üzenetére


btz
addikt

5 év múlva már biztos a modern TV-k fel lesznek szerelve beépített IP TV vevővel, az más kérdés, hogy addigra a Telekom még a saját eszköz mániában fog-e élni, mert akkor hiába lesz a TV-dben IP TV "tuner", mert kötelező lesz a szolgáltatói "tuner" (box) használata.
5 évvel ezelőtt a DVB-C boxot szidták, mert az akkori TV-k javarészébe nem volt beépített tuner, így boxot kellett használni. Most az IP TV a sz@r mert külön boxot kell használni, miközben ennek van jövője. IP alapú kommunikáció minden téren.
A vonalas analóg telefonok is a múlt. A jövő "vezetékes" telefonja egy tabletre vagy smartphonera telepíthető app lesz.

ⓑⓣⓩ

(#8448) bigdady válasza BBéci (#8443) üzenetére


bigdady
nagyúr

Én ma már nem is hivok vezetékest. Ja de a nagyfatert néha :)

(#8449) Intruder2k5 válasza bigdady (#8448) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Van ilyen is, de én is egyetértek BBéci-vel, az ingyennél nincs olcsóbb. Pedig nekem is van céges telefonom, amiről konkrétan nekem semmibe sem kerül a telefonálás, mert a cég fizeti, ráadásul valami 5Ft-os percdíjakkal, de ha olyannal akarok beszélni, akinek szintén van UPC vezetékese, akkor azon hívom, na meg ha esetleg UPC-t hívom hibabejelentés, vagy egyéb ügyben, akkor szintén.

(#8450) bigdady válasza Intruder2k5 (#8449) üzenetére


bigdady
nagyúr

én ma már viberen hivok szinte mindenkit aki otthon van. És persze van upc adsl-je pl :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.