Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Van egy Enermax UCA-08FATR4 négycsatornás ventiszabályzó előlapi panelom, aminek az egyik csatornája ma tönkrement. Hiába tekergetem a pótit, a venti meg se moccan de az alarm az szól.
Nem tudom, csak feltételezem, hogy nagy valószinűséggel a tranzisztor mehetett tönkre .... (egy 38 mm-es, 3000rpm-es Scyhte Ultra Kaze ventit szabályzott 1300-3000rpm között.) Típusszám nincs a tranzisztoron, valami BD...... sorozathoz hasonló, ha jól sejtem TO-225 tokozású tranyó.Kérésem az lenne, hogy ha valakinek volna egy kapcsolási rajza, vagy esetleg biztosan tudja, hogy milyen tranyó van az előlapi panelon, légyszi azt ossza meg velem.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest