- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutymorgo
csendes tag
Remélem jó helyre írok, hűtés modding végülis.
A VGA kártyám hűtéséről van szó, konkrétabban egy Iceq3-ról.
Már korábban is zörgött a ventije kicsit, de tegnap óta valami nagyon brutál hangja van, nem lehet megmaradni mellette.
Szétkaptam, kapott egy kis olajat a motor, de kb. szarnak a pofon. Arra gondoltam, hogy ráhekkelek valamit, gari már rég nincs a cuccra, szóval szabad az út a gányolás előtt.A gondom az, hogy nem tudom kideríteni az eredeti venti fordulatszámtartományát. Mert gondolom az nem mindegy, hiszen ha a kártya látja, hogy mennyit forog a cucc és félek, hogy -főleg terhelés mellett- egy mezei venti nem tudná leadni azt a fordulatszámot, amit a kártya szeretne látni tőle.
Várom és köszönöm előre is az ötleteket, esetleg infot erről a fordulatszám dologról (Gugli barátunk nekem nem mondta meg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- Gigabyte alaplap topik
- Parfüm topik
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- be quiet! Pure Power 12 M 850W 80 PLUS Gold
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest