- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz
razorbenke92
üzenetére
Köszönöm a segitséget. Közben lehet megtaláltam a megoldást.
Game módban kihúzza a kártyát 100%-ra a Gpu Tweak. Alapból 100% a power tárget game módba és egy előre megadott ventillátor profilt ad hozzá.
Valahol olvastam korábban hogy más ezeket állítgatta és jó lett neki..hát úgy néz ki nálam is ez oldotta meg.
A power targetet 105%-ra állítottam és beállítottam neki egy egyenletesen ventillátor görbét 25%-70%-ig nulla foktól 82 celsius fokig állítva...így sem megy 66 fok fölé.
Nos ennyit csináltam és azóta nem fagyott be...most kb 1-1.5 órát ment a Bf5 és semmi. Eddig kb 5 perc alatt fagyott minden húzott kártyával.
De még mindig nem értem hogy gyári beállításokkal miért fagy meg. Talán elérte a 100% power targetet és ott lekapcsolt ? nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Milyen légkondit a lakásba?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest