- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troyan001
tag
Párhuzamosan csináltam, működött fajentosul. Nem használom a pc tápegységét. Nem merek azzal manyákolni. Kaptam egy kapcsoló üzemű kis trafót. 3V-tól 12V-ig lehet kapcsolni. Egy 5,5 mm-es anyadugalj-t alakítottam át, oda kötöttem a ledsorokat és a trafót csak simán rádugom. Van a ledsorokon egy dög nagy matrica, rá van írva minden technikai mambó dzsambó ami kell, de én nem értek hozzá. Van hozzá egy műanyag ház egy kapcsolóval, előtte egy ellenállással és abba menne két ceruza elem, így gondoltam a 3V elég lesz neki.
Ki akarom vágni a ház oldalát, egy plexilapot tenni bele és oldalról körbevilágítani ezekkel a fényfüzérekkel. Csak még plexilapot kell szereznem.
(van multiméterem, de a használata kimerül abban hogy addig forgatom a kereket míg azt nem látom HOPP. Vagyis amíg olyan számot nem látok amit sejtek hogy kéne lennie. Jó lenne egy kicsit továbbképezni magam e téren...)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged