Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Köszönjük.Biztos lesz,aki hasznosítja majd.Szerintem én nem.Most egy TP-Link M7350-et használok a melóhelyen,így van az ablakra eszkábálva. [link]
Így 5-ből 1-2 térerőm van,a net stabil,de a sebesség 10/13 körül szokott lenni.Ezen nincs külső antenna csatlakozó.Ahogy nézem,ha a Huawei 5577 routert használnám ilyen külső antennával,akkor sem lenne jobb. -
r3dsnake
nagyúr
válasz gingerbalm #35250 üzenetére
Akkor semmivel se jobb, mint a hellodata, cserébe tök körülményes. De akkor az első postban található táblázatban miért van percdíj ugyanúgy az adatkártya alatt is?
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz r3dsnake #35245 üzenetére
Az EU-ban nincs túlforgalmazásos adatcsomag. Lelövik elfogyáskor, és vásárolhatsz külön x MB adatot, hogy megint tudj netezni.
Az IQPro maga számláz, így a Telenor oldalán nem tudsz nekik fizetni. Átutalás fizetési mód létezik náluk.
Az EU-s x+y GB alakot a szolgáltatók akkor használják, ha van valamilyen korlátlan adatopció az előfizetésedben. Pl. korlátlan web és/vagy e-mail. EU roaming közben a korlátlan opcióra is vonatkozik egy adatkeret, amit így szoktak feltüntetni. Az IQ és EQ flottáknál többnyire be van kapcsolva a korlátlan böngészés és e-mail opció, aminek egyébként akkor van értelme, amikor az alap adatkereted elfogyott (mert addig bizony használják ezek is az alapkeretet). Tehát annak feltüntetése, hogy 2,5+3 GB, inkább marketingfogás, mert nem igazán tudsz vele 5,5 GB-ot roamingolni...Szerk.: A Hello Data csak nat-olt netet kap, ezek a flottásak viszont tudnak publikus ip-t is. Ha több eszköz felé osztod meg a netet, akkor rájössz a különbségre...
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz 4Grider #35253 üzenetére
Köszi a részletes választ.
Eddig is NAT-olt netet használtam, mobilról osztva tablet és laptop felé, és nem éreztem különösebb hátrányát. Otthon van rendes kábeles net, saját szerver, minden szolgáltatáshoz beforgatott port, nem ezt akarom kiváltani egy simkártyával, viszont viszonylag sokat ülök vonaton/buszon amikor alkalomadtán laptopról is dolgozom. Ehhez viszont majdnem mindegy, hogy natolt-e vagy sem. Mi hátrányom származhat belőle, hogy NAT-olt?
Az viszont továbbra sem világos, hogy miért vannak percdíjak írva az adatsim alatt is, ha azzal alapesetben nem lehet telefonálni ezek szerint?
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz r3dsnake #35254 üzenetére
Ha rendesen követnéd a Telenor topicot, akkor nem kérdezed meg, hogy mi a NAT hátránya a Telenornál...
Természetesen nem mindenkit érint a probléma, ezek szerint eddig téged sem. A probléma pedig az, hogy a megosztott NAT-olt net egy idő után megáll, új ip-t kell kérni (adat ki/be, vagy repülő móddal) az újbóli használathoz.
Ha adatkártyát kérsz és csak adatforgalomra használod, miért érdekel, hogy percdíjak vannak alatta? Egyébként pedig mivel flottákról van szó, a flottakezelők egy sim-re olyan funkcionalitást kapcsolnak be, amit csak enged nekik a rendszer. Pl. egy adatsimet simán be lehet tenni egy üzleti keret csomagba, onnantól kezdve pedig telefonálni is lehet rajta. -
IldiH
tag
válasz r3dsnake #35254 üzenetére
Van olyan adatkártya, ami tudja a hangot is. De ha nem direkt olyat kérsz, akkor lehet, hogy éppen egy csak adatosat kapsz. Tehát ha időnként telefonálni is akarsz, akkor direkt hanghívásra alkalmas kártyát kérj. A havi díja csak akkor és abban a hónapban számlázódik, ha telefonálsz. És az is lebeszélhető (800 ft 20-as és 800 ft más irányban)
-
adam1400
tag
iqpros vagyok és néha megosztásnál én is tapasztalom, hogy eltűnik még a hálózat is és repülőmóddal se jön helyre.
csak át kéne írni az apn-t netre online helyett vagy forditva?
-
walex
csendes tag
DPI-t lassan átalakíthatnák, mert kezd elavult tarifa lenni nevetséges 400MB nettel.
-
edk-
őstag
-
Pikkolo^^
addikt
válasz 4Grider #35241 üzenetére
Én a net megosztó kártya és a számhordozásesetén is bementem és pikk-pakk minden hamar megvolt, amikor telefont vettem akkor is gyors volt az ügyintézés Amikor gondom volt akkor írtam nekik és aznap jött a levél, eddig amiket írtatok, hogy lassan intézik az ügyet az én esetemben nem állja meg a helyét.
-
kurtuzov
senior tag
válasz MADcat #35271 üzenetére
Jaj de jó lenne. IQ flottánál írták ezt, EQ-nál nem tudtam. Akkor tkp e téren dpi-vel megegyezik.
Esetleg a táblázatba egyéb infó kategóriába ezek is mehetnének, persze valószínű ez lenne idővel a legnagyobb cella.4Grider: a belépési díj 10 vagy 12,7 eFt? (táblázatban ez utóbbit látom) 5 számnál, még ha alkudunk is nem mindegy.
Pikkolo^^: Bemegyek én személyesen is, de hova?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz kurtuzov #35273 üzenetére
BP XIV, Egressy u. A Posta Autó és a Mandala lakópark között van egy kis utca és a sarkon van egy üzlethelyiség, ott vannak ők.[link] Kívülről más van kiírva (hosting), de nem kell megijedni. Miután bementél rögtön velük fogsz találkozni.
Személyesen kp-ban is tudsz fizetni ha szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
donw3ga
őstag
Ma írtak az IQprotól, hogy hanghívásos opcióra már nem lehet szerződni sajnos.
-
Willhunting
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni iqpros ajánlással kapcsolatban?
-
kano
nagyúr
válasz kurtuzov #35273 üzenetére
10k. Gondolom, ha kérsz számlát akkor + ÁFA.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
zagloba
aktív tag
válasz Willhunting #35277 üzenetére
Küldtem!
-
kano
nagyúr
válasz 4Grider #35280 üzenetére
Ha kifejezetten kérsz, nem hiszem hogy ne adnának.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ricsi0307
senior tag
Üdv. Szeretnék előfizetni a Forensisnél, de kérik a személyinek a lakcímkártyának meg az adókártyának a fénymásolatát. Megértem, hogy ezek is kellennek de ezzel már az ember nem bohóckodik csak úgy ezekkel az adatokkal már komolyan vissza lehet élni. Szóval mennyire megbízható a cég, merjem nekik elküldeni?
-
Zeki
nagyúr
-
kano
nagyúr
válasz 4Grider #35289 üzenetére
Akkor viszont nem is értem, hogy mit keres a táblázatban a 12700 Ft belépési díj...
10k lesz az.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Nyilván, de nem az volt az eredeti kérdés...
-
Egon
nagyúr
Nem kellhet nekik: [link]
Ha a bankban minden egyes alkalommal lemásolják a személyidet befizetéskor, azt akkor tehetik meg legálisan, ha mindig legalább 2.5 millát csengetsz be."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ricsi0307
senior tag
Időközben rákerestem a topicban erre a dolgra és láttam, hogy azért ez bevett szokás így már nem aggódok, elküldtem nekik mindent amit kellett, személyi helyett jogsival és így se volt gond. Elvileg ma feladják a kártyát, aztán kiváncsi leszek a továbbiakra, ez az első élményem ezekkel a flottás cégekkel.
-
Keput
csendes tag
Sziasztok!
Ma megérkezett az IQpro-s kártyám, múlthéten csütörtökön adtam le a rendelést, pénteken feladták és ma pedig meg is kaptam. Nekem zökkenő mentesen és gyorsan ment a folyamat, eddig legalábbis úgy néz ki a helyzet. Köszönet a segítségért KTU-nak.
-
buca84
őstag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni számomra valamilyen flottát? Az összefoglalót elolvastam.
Jelenleg hárman vagyunk benne (voda HTFSZ). Egymással sokat beszélünk. Jelenleg netre egy feltöltős telekom-os simet használunk (1GB -s marathon). Ha ez a net mennyiség benne lenne a csomagban az jó lenne.
Más hálózatba is megy hívás azért.
Jelenleg 7e Ft körül fizetek a három előfizetésre. E körül vagy olcsóbban lenne másik lehetősség?
Nem ragaszkodom a voda -hoz.
Fontos lenne, hogy a számla az én nevemre jöjjön.
Köszönöm a segítségetek!
-
floratm
senior tag
Hahó!
Az euro quatronál a mobilkeret elfogyása után gondolom sebességcsökkentés van?És ha igen mennyire?
Az iqpro val probálom összevetni, ahol még böven használható a lassitás után is...
-
gigazo
csendes tag
Az iq pro a díjbekérő rendezése után mennyi időn belül szolkta küldeni a számlát a befizetésről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Macska topik
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest