Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-02-22 13:50:59

LOGOUT.hu

A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1828) thespilertm


thespilertm
csendes tag

Sziasztok! Úgy néz ki engem is átvertek.
Február 3-án utaltam "ORBITRON12" nevű felhasználónak 55ezret egy Lg telefonért. Ami már lassan 2 hónapja volt. 2 hetes szállítási idővel ígérte a telefont, mert külföldről jön. Február elején kínában ünnep volt még másfél hétig szóval addig elvileg semmi sem történt. A kommunikáció mindig nehézkes volt, gyakran egy hétig nem válaszolt. Telefonon még az elején elértem. Jelenleg 2 hete nem érem el üzenetben és telefonon sem. Azért vártam eddig mert én is gyakran rendelek külföldről és tudom, hogy simán lehet egy hónap a szállítás. Március közepén azt írta, hogy már magyarországon van a telefon de azóta semmi. (Tehát egy fél hónapja nem tudok semmit róla). Az nyugtatott még, hogy beszéltem egy másik felhasználóval akinek szintén lassan jött meg a telefon de ezen kívül nem volt gond.(bár tudom lehet kamuprofil az is)
Tudom a bankszámla számát( már ha az övé)
Az Pásztor Márton néven van. És Tatabányára volt írva a terméknél. Tudom a telefonszámát, bár már egy fél hónapja nem veszi fel.
Erről a hirdetésről van szó: http://hardverapro.hu/apro/csucsmobilok_xiaomimeizuappleelephonelenovoes_meg_sok_e
Szerintetek tudnak ezzel valamit kezdeni a rendőrségen?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.