Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-02-22 13:50:59

LOGOUT.hu

A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1674) cinkoxid válasza SoundX (#1673) üzenetére


cinkoxid
senior tag

Köszi a választ.
Ha jól tudom az összeget lecsökkentették évi 200-ra, 600 helyett.
Számomra a gépek összerakása csak hobbi és főként a tanulmányaimat fizettem belőle, de a nav másként látja. A fiával régebben beszéltem facebookon, ott vissza tudja keresni, hogy ezt leírtam neki, ezért van róla "bizonyíték".
Sok órás linx tesztem van a stabilitás bizonyításáról, illetve több screenshoot játékokból, ahol minden adat ki van íratva. Azon kívül 1 hónapig használtam, de mondjuk ezt bizonyítani nem tudom.
Úgy küldtem el a gépet neki, hogy a felét se fizette még ki. A problémák akkor kezdődtek, amikor a gyerek véletlen resetelte a biost és onnantól kezdve fejből kellett mondogatnom neki, hogy mit állítgasson. Amikor valami nem volt jó, akkor ugye megint finomhangolni kellett és megint működött megfelelően. Olyan is volt, hogy a monitora 30hz-re volt állítva, azt sírt nekem, hogy minden akad rajta és nem jó a gép. Ebből ugye az anyuka csak annyit értett, hogy az elmúlt hónapokban mindig a baj volt vele.
Tehát már eleve nem úgy használta a gépet, ahogy én azt átadtam, de nem is foglalkoztam ezzel, mert nem esik nehezemre segíteni, de 4-5 hónap elteltével már sok volt, hogy mindig irogat és keressem vissza neki, hogy mit írtam, mit kell beállítani.
Tehát az ő szemszögükből én a fiát és őt szándékosan átvertem és hibás gépet adtam el.
Ezt még tudom is tisztázni (nem az anyukának, mert annak mondhatom a technikai részleteket, úgysem érti meg), de ha az eladott gépeim után kezd kutakodni bosszúból, akkor bajba kerülhetek. Nem mintha a kormány egy forinttal is támogatott volna, de ilyen a törvény.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.