Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rxmiss

tag

válasz viperabácsi #64901 üzenetére

na ez hosszu sztori :D

szoval ez a napi windows-os hasznalos gepem, de eredetileg nem annak keszult. a legmegterhelobb feladat fusion360, amit havonta csak par alkalommal veszek elo, pontosan ezt a hazat szeretnem jol beszerkeszteni, amiben lakik, de mazsola vagyok hozza. azon kivul asphalt9, mert rendes jatekra nincs idom :B
    tovabba bongeszo, youtube, mozi, amiket az n100-as lattepanda is ugyanugy megoldott...

ennek kellett volna lennie a davinci videoszerkeszto gepnek is, de ahhoz tetszoleges finomhangolas utan is gyenge a fuji xt4 100 v 200Mbps-es 4k60 videoihoz, ezert azt a nagyobbik gepen csinalom tovabbra is. a 3950x adott volt, par eve vettem nagyon jo aron hasznaltan, bar a b550-es lap elbirna akar 59xx procival is, valoszinuleg mar igy marad. es ez kellett volna legyen az utazos-dolgozos gep is, dual-boot, linux, virtualizalas es programozas. van hozza 10 inches fhd monitor es a napi hasznalos keychron k3, szoval eleg kis helyen elfer, nem kotnek bele repulon sem.

ez lett az alkatresz-kiserletezos gep is, mar eleg sok kombinacio volt benne. oszinten szolva nagyon megszerettem ezt a hazat, ketto van belole itthon, a masikban van a korabban linkelt hdplex+epyc kombo. pont azert akarom beszerkeszteni, hogy tudjak hozza csinal(tat)ni kiegeszito 'dobozokat', pl kulso vga-nak v meghajtoknak, stilusban passzolva.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés