- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Garfield.37 #55339 üzenetére
Parancsolj, pár normális SFX táp:
Kolink KL-SFX-350
CHIEFTEC Smart 350W (BFX-350BS)Háznak meg inkább egy Raijintek Metis Plus, SILVERSTONE SG05, vagy SG13.
-
flashpointer
őstag
válasz
Garfield.37 #55336 üzenetére
ha ar-ertek aranyban a legjobbat keresed akkor matx iranyban kell keresni, mitx nem a koltseghatekonysagrol szol.
-
Francia91
veterán
válasz
Garfield.37 #55336 üzenetére
Mondjuk én sosem vettem tápot a 23-30 ezres árkategóriában, nem teljesen bízok azokban. De ez lehet, hogy csak az én mániám
-
Francia91
veterán
válasz
Garfield.37 #55334 üzenetére
Nem tudom, mi számít drágának, de pl ez a 650W-os CoolerMaster SFX táp nem drágább, mint amit vettem korábban ATX-es, ugyanilyen teljesítményű 650W-os Be Quiet tápegység.
És mindkettő minőségi, megbízható tápegység.... -
flashpointer
őstag
válasz
Garfield.37 #55328 üzenetére
ha vga lenne bele melle akkor abban a hazban az atx tap az elegge hanyagolando, ha meg nem kerul bele kari akkor meg minek akkora haz.
-
Rick4
félisten
válasz
Garfield.37 #55328 üzenetére
Ez jó kis házikó, csalódásmentes dolog...
-
Rick4
félisten
válasz
Garfield.37 #55326 üzenetére
Látom már, érdekes koncepció, sose hallottam róla... Igaz jó 10 éve ITX vonalon vagyok, ezeket a nagy házakat látva még az utca túloldalára is átmegyek!
-
Rick4
félisten
válasz
Garfield.37 #55323 üzenetére
Ebbe, meg úgy általában véve semelyikbe se tudsz két "gépet" betenni, mivel az io shield rész (hátul a kis tégla alakú fémlemez) csak egy helyre passzol, a házon ennek egy nyílás van, így csak egy alaplap fér el, itx-nél elég szellősen lesz, de ettől még nem tudsz kettőt beépíteni.
-
Francia91
veterán
válasz
Garfield.37 #55320 üzenetére
Nem nagyon tudjuk, hogy milyen gépet építenél bele. Dedikált VGA lesz-e, vagy csak IGP pl. Fekvő vagy álló ITX házat szeretnél, stb
CoolerMaster NR200P pl egy nagyon jó kis házikó, jól szerelhető, és erős hardver építhető bele normális hűtőkkel.
De ez csak az én ajánlatom, rengeteg opció van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- E-roller topik
- Amazon
- További aktív témák...
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest