Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Szia! Hát úgy néz ki, hogy meg
Nade, hogy a szakmára térjünk: csak a kiálló heatpipe feszül neki, az viszont eléggé. Szerintem még egy-két milliméter és valami nem várt (na jó, de, mert nagyon feszül
) dolog történne a slottal és/vagy a memóriával. A hetapipe-pal véleménynem szerint nem tudsz mit kezdeni, max valami baromi erős dologgal jobban meghajlítod és visszaforrasztod vagy valahogy visszarögzíted a vele érintkező bordákra. Én egy fél névjegykártyát raktam a memória és a hetapipe közé, mert minden igyekezetem ellenére meglátszik, hogy be lett erőltetve egy aranyos kis az egyik memórialapkát érintő lesarkazásgyanús jelenség formájában. Így is az alaplapi hűtő felfogatás legszélére ki van tolva a borda, hogy nyerjek egy-két millit vele. Hát vehetsz ilyet, de én ha ezt tudtam volan, nem ezt vettem volna. Azt, hogy a topic elején felsorolt lowprofile hűtőkkel mi a helyzet ilyen téren, nem tudom. Ha esetleg kell kép, megoldható. De a toldy által linkelt kép magáért beszél, hogy emnnyire nem párhuzamos a két memómodul állása.mod #735: rosszul tudod, úgy emlékszem, de holnapra megnézem, és ha nem lenne igazam (de asszem az lesz), akkor referálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Crucial Pro OC Gaming 16GB (1 modul) DDR5 6400MHz CL32 Black XMP/EXPO - 10 év gari!
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6000Mhz CL28 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nade, hogy a szakmára térjünk: csak a kiálló heatpipe feszül neki, az viszont eléggé. Szerintem még egy-két milliméter és valami nem várt (na jó, de, mert nagyon feszül
) dolog történne a slottal és/vagy a memóriával. A hetapipe-pal véleménynem szerint nem tudsz mit kezdeni, max valami baromi erős dologgal jobban meghajlítod és visszaforrasztod vagy valahogy visszarögzíted a vele érintkező bordákra. Én egy fél névjegykártyát raktam a memória és a hetapipe közé, mert minden igyekezetem ellenére meglátszik, hogy be lett erőltetve egy aranyos kis az egyik memórialapkát érintő lesarkazásgyanús jelenség formájában. Így is az alaplapi hűtő felfogatás legszélére ki van tolva a borda, hogy nyerjek egy-két millit vele. Hát vehetsz ilyet, de én ha ezt tudtam volan, nem ezt vettem volna. Azt, hogy a topic elején felsorolt lowprofile hűtőkkel mi a helyzet ilyen téren, nem tudom. Ha esetleg kell kép, megoldható. De a toldy által linkelt kép magáért beszél, hogy emnnyire nem párhuzamos a két memómodul állása.