Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allihoppa
aktív tag
válasz
Solicidium
üzenetére
-
anytime
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
-
kupido025
csendes tag
válasz
Solicidium
üzenetére
Sziasztok!Nem tudnátok nekem segíteni abban hogy üzletelt-e már itt valaki egy kisjani93 nevű emberkével?Ha igen nem tudnátok megadni a számát neki?Köszönöm előre is a segítségeteket!Privátban elértek ha tudtok segíteni!
-
Alex123
senior tag
válasz
Solicidium
üzenetére
Uppssz, ezt nem ide akartam....
-
Osibaa
senior tag
válasz
Solicidium
üzenetére
HTPC topikban írtam és ide rakta be

-
user137
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
hát ez szomorú. A gond sztm egyébként ott van, h a 2 venti ellenirányba húzza a levegőt a házban (a CPU venti lefelé nyomja, a tápventi meg felfelé húzza), és az ellendolgozásban kialakult turbulenciák nem tesznek jót a csendnek..... hm?

-
válasz
Solicidium
üzenetére
Jut eszembe közben, hogy intelnél átlag tdp van megadva, ha jól tudom, de ez nem változtat semmin szerintem.
-
zodo
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
Ezt írtad " a teljes terhelés sem érint "
Nem lenne jó valamelyik, ezek közül?
Tuti csendes.
canniball
Sejtettem!

Szerintem maradj az M350-es háznál + rákötözöl a tetejére egy 12-es ventit és kész. -
toldy
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
Egyenlőre még nem cseréltem le, megrekedtem. Szerintem nem hangos bár kécségtelen hogy a gyári intel venti mindent elnyom, illetve nincs is nagyon terhelve. Mostmár pár héten belül én is veszek egy 5770-t mert már unom az alaplapi gyengeségeit. Így majd biztos megjön a hangja is. Egyébként a tesztben azt írták hogy full load-on nagyon hangos a 350w, de idle ill normál terhelésen rendben van. ( Most meglátjuk hogy jövök ki, ha sikerül akkor a cpu hűtőt is cserélek akkor még visszatérek rá. )
-
zodo
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
Az én DPS-300AB-9C-nek nincs nagy hangja, de nincs terhelésnek kitéve!
Nem is volt, így csak a Ph-s tesztet tudom linkelni, segítség képen. -
toldy
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
Ahogy zodo is írta sok különbség nincs, csak annyi hogy a 350w-on van 6 tűs pcie csati míg a 300w-on nincs ( illetve a venti), de a 350w elvileg 420w ig lehet terhelni ( az tényleg a nagyon max) a 380w al még elbírkózik. Itt egy teszt a 350w-ról.
Elvileg mostmár van a silverstonenak is 450w sfx tápja.
-
zodo
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
Első kérdésben, kb én is erre jutottam a képek alapján. Csak a venti típus száma más.
FSP FSP300-60GHS vagy pl. be quiet! 350w SFX
Talán a 350W-os "modernebb", szvsz." mi lehet a különbség a 300-as és a 350-es modell közt ? "
Hirtelen a 300W-ról nem találtam belsőt is mutató képet, de ebből az összegző írásból, sem igazán derül ki sok különbség. ( Bocs a fordításért )
350W-os javára a 6-tűs Pci-Express csati. -
hito
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
Te, arra mennyi minden felfér...
Tele se tudnám írni! 
-
hito
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
-
hito
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
Mi 55-60fok? Az aktív hűtő a lapnak csak egy lehetőség, nem kötelező

-
hito
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
Hehhh...a borda miatt csinálom ezt a "felhajtást". Ha nem lenne bővel jó lenne innen ph-ről 2x2GB 800-as Samu 14k-ért
Tehát ha nincs borda, nincs üzlet 
-
törölt tag
válasz
Solicidium
üzenetére
Toldynak meg neked meg a többieknek is köszi a tippeket, főleg a MINIX lapról (meghát a Shurikenről)
végül ez állt össze:
Codegen MX31 ház (sötétszürke, szálcsiszolt mintázatú előlapos) 7400 .-
- kicsit oldschool az összeszerelése, de nagyon hasznos (nekem pl.) az elrendezése
FSP 350PNF táp (Codegen egyelőre tartalék, több mint valószínű h eladom) 5885 .-
- ezt ajánlották (tápos topic), egy legkisebb még halk tápot akartam a házhoz kapott helyett
AMD Athlon II 235e CPU 18840.-
- ezt már kismilliószor kitárgyaltuk itt, megrendeltem és 1 hét múlva megjött. Egyelőre elég lesz sztemScythe Big Shuriken hűtő 10000.-
- ezt egyértelműen túlméretezésként vettem, meg mert elfér. Mindenképp lejjebb akarom tekerni a fordulatszámát hogy minél csendesebb legyen a kocka2*2GB DDR2 800 MHz SO-DIMM (ez volt)
- ez nekem volt, a laptopomból szedtem ki, az meg majd valszeg marad letöltő gépnekJ&W MINIX 780G SP128M (edigital, 25900.-)
- ő is nagy topic favorit, pár dolgot hiányolok vele kapcsolatban. a tapasztalatok:
plusszok
+ igényes csomagolás, van hozzá sok csatlakozó (pl én nemtudtam, de a slim DVD meghajtók mennek 5Vról, és ezekhez pl adnak csatlakozót)
+ sok-sok alaplapi lapkakészlet hűtőborda
+ miniITX - nekem a célre megfelel méretben
+ fogad AM3-as CPU-t - nekem ez is szempont volt
+ integrált VGA HD3200, amíg nem lesz komolyabb(ra igényem) addig tökéletes
+ DVI+HDMI (ugyan csak DVI-s a monitor, de akkor is jövőbe mutató h van)
mínuszok
- USB-ról nem lehet bootolni?? nemtaláltam meg a BIOSban (ha megtalálom, előfordulhat h nem raktam volna bele DVD írót)
- lapkakészlet eszméletlenül melegszik (a hozzáadott kis 4cm-es ventit még mindig nem raktam fel, gondoltam a Big Shuriken csak halkabb lesz és vhol ellátja annak a feladatát is. Eddig egész jól)
- nekem nem volt gond a notebook RAM foglalat mert volt itthon mit beleraknom, másnak lehet h az lesz
- BIOS kicsit fapadosnak tűnik (elsőre, még méllyebben bele kell ásnom magam hogy hol s mit lehet állítani)Samsung 500GB HD103UJ 9000.-
Samsung S083C SATA slim DVD RW 8300.-A Big Shuriken tényleg elég kezes volt, leszámítva a felszerelését. Elég szűk a hely a kis MX31 belselyében, és amíg 2-3 szor nem szedtetek még szét házat meg konfigot mert a táp felül lévő ventinyílásába beleesett 1-2 kis csavar, addig nem tudjátok mi is az igazán idegesítő. Itt ugyanis a táp kiszedéséhz mindent ki kell vackolni a házból. Szóval a venti simán elfér a RAMok mellett, sztem még kivenni is ki lehet a belső RAM modult - bár ezt még nem próbáltam.
A fagyásokkal nekem is gondok volta. Gondoltam, Windows 7 RC meg se fog neki kottyanni, de olyan szép kék halálos kijelzőket dobott nekem, hogy öröm volt nézni. Eszembe is jutott a beszámolód, és én is levettem a RAMok feszültségét. Az segített kicsit, de nekem utána is szétesett a Win 7 úgyhogy kicsit ránéztem a hőmérsékletekre BIOS-ban (mivel a fagyások legtöbbször bizonyos idő után jöttek (mondjuk néha meg amikor DVD-t akartam használni)) és láttam, hogy az északi híd 54 fokos (és ekkor még semmivel sem volt meghajtva (játékok, HD videó stb)). Ekkor került le a gyári - egyébként nagyon csendes - AMD hűtő és raktam fel a Big Shuriken-t. Ez pont minden fölé lóg - lesz normális fényképezőm rakok fel képet róla - és ad egy kis szellőt. Sehol sem lóg le az alaplapról, és még a notebook RAMokkal a helyükön is beszerelhető. Az ujjam majd letört mire a felrögzítését sikerült a helyére zárnom. Fogalmam sincs hogyan fogom kivenni
ugyanis szinte lehetetlen benyúlni a táp és a venti bordája között úgy, hogy egyrészt hozzá lehessen férni újra, másrészt meg hogy olyan irányba erőt lehessen kifejteni ...Ami még hiányzik az egy jó csendes házventi, esetleg egy notebook vinyó a 3,5-ös helyére - csak h még csendesebb legyen. Bár ha a Shuriken jól hűvösen tart mindent - mert az MX31 oldalán van szellőzőnyílás bőven - akkor marad így ahogy van.
Fagyásokat leszámítva azért meg kell hagyni, a gép pöccre indult. Sajnos nincs olyan halk mint egy HP 7400NX notebook (az elődje) de eddig - természetesen - videóban veri annak az integrált GMA950-esét (azt hiszem az van abban a notiban) és erre volt főként szükség hogy rendesen lehessen élvezni egy nagyobb (Samsung 2243SW) monitor előnyeit.
Kábelezés kész kihívás ilyen kis házban, én nem harisnyáztam semmit sem ... még próbálgatnom kell a ventivezérlést, hogy kevésbé suhogósan döcögjön a kocka. Addig is nézegetem itt a többiek dobozait meg hogy ki mit szerez be

Még utólag előfordulhat hogy kap egy MINIX LX-01-es kabátot ... de ez majd elválik. Sztem a Big Shuriken még abba is elférne.
kb 85e HUF lett a vége. Drágább mint gondoltam, de sok potenciál van benne.
-
törölt tag
válasz
Solicidium
üzenetére
a Toldy javasolta Scythe Big Shuriken jó tervnek tűnik, és van is olyan bolt, ahonnan vettem egy alkatrészt (notebook SATA - asztali SATA átalakító) amit megpróbálok levásárolni egy ilyenre - mert úgy tűnik van is nekik raktáron. Legrosszabb esetben majd keresek valami mást abból a boltból ...
-
törölt tag
válasz
Solicidium
üzenetére
jólvan, megvan az illetékes fórumtárs

mondd csak, az összes hőcső nekifeszül a RAM-oknak vagy csak tényleg 1, ami jobban kiáll? esetleg ha másik Shurikennél előfordulhat, hogy nem lesz ilyen probléma?
gondoltam még arra is, hogyha erről van szó, akkor esetleg megnyomorgatom kicsit a hőcsöveket majd ...
hogy arrább menjenek ahogy én szeretném. De ha van ilyen sufnituning nélküli procihűtő ami felmegy megfelelő méretű stb akkor azért inkább azt választanám. -
zodo
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
úúúúhh 666
Bocs.Használd egészséggel! Jó kis gép lett, ami kitart a kalkulált egy-két évig.
Ha végre lenne ídőm letesztelni azt a fárnya pci-e portot és hozna egy jó szintet az 5770-el karöltve akkor símán passzolnám a nagy gépemet, ami szinte megegyezik a Minix-el csak méretben nagyobb.
Viszont akkor buknám az eddigi fáradságos munkával elért "retro" átépítési projektemet a Compaq ház miatt. -
adorjant
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
képet-képet!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
905e-re irigy vagyok ám

-
zodo
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
Csak elkészült és ez a lényeg, még akkor is .ha ilyen sokat kelett rá várnod!
Gratulálok!
Szerk:
Lásd az én példámat még mindig úgy áll ahogy hagytam kb. 1 hónapja csak prorsodik.
Mindig közbejön valami.
-
toldy
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
No,
Örülünk hogy kész, használd egésségel.
Egyébként milyen a lap minősége? Illetve milyen kártyát használsz benne? -
adorjant
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
szerintem teljesen rendben van az x4 is,bőven el lehet vele lenni,egyébként meg annyi mindent zsúfoltak a minixre,nem is csodálom,hogy meg kellett húzni a határt
-
adorjant
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
ráadásul feltűnt a minix 785g is

s710-el,még akár moddolni is lehet vele
[link] -
Mercutio_
félisten
válasz
Solicidium
üzenetére
Azt hiszem megvárom amíg kijön ennyiért 2 magos atom + ION alaplap HDMI és coax+optikai digi hangkimenettel, addig meg pihentetem az ITX témát

-
Mercutio_
félisten
válasz
Solicidium
üzenetére
Most milyen áron nyomják a minixet?
-
nyunyu
félisten
válasz
Solicidium
üzenetére
de a vámkezelés már két hete húzódik
Vamhivatalnak 3 munkanapja van a szukseges iratok benyujtasa+AFA befizetes igazolasatol szamitva az aru levamolasara...
Most vagy nem voltak rendben a papirjai a szallitmanynak, vagy nem fizettek be elore az AFAt, egyik sem a vamosok sara.
(Fonokom pl. fotoboltolni szokta a szamlat, ha a gyar ugy allitotta ki, hogy a potalkatreszek ingyen vannak, mert a vamosok kiakadnak a 0.00$ erteku cikkektol, olyan nem lehet a szamlan.)
-
toldy
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
Ha minden jól megy akkor alaplapot hoz a jézuska?
És már megint a papírügyintézés
-
Sankoo
csendes tag
válasz
Solicidium
üzenetére
szintén nov eleje óta várok rá...a Holdról rendelik?de legalább,már megérkezett a x3 400e,no meg a hűtő
-
törölt tag
válasz
Solicidium
üzenetére
window shopping
elképzellek ahogy nagyra tárt kiskutya szemekkel meredsz a hóviharban a nagyker kirakatán befelé, reménykedve hogy egyszer csak felcsendül a télapó csengettyűje és eléd varázsolja az álomkonfigodat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
node hogy ON is legyek
néztem ebayen, US oldalakon, én ott se látok nagyon J&W MINIX lapot ... e-s Phenom/Athlonokról nem is beszélve. Bár azok még inkább vannak néha ebayen ...
-
toldy
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
Nem rossz, nincs rá kereslet ezért több boltban megrendeled így azt hiszik sok embernek kell ezért hoznak
Így elmondás kellemes kis konfig lesz ez. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Solicidium
üzenetére
hol rendelted meg?
-
toldy
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
Már egy hónapja
, nem sietik el a dolgot. -
törölt tag
válasz
Solicidium
üzenetére
remek

már csak lapot kéne tudni valahol megvenni ... e-s procival (lecsúsztam az ebayes dologról)
-
törölt tag
válasz
Solicidium
üzenetére
most nézem csak ... fLess tesztjében alulfeszelték az X2-eseket, és még úgyis ment a CnQ Asus M4A79T Deluxe alaplap (BIOS v0902)-ban. Mondjuk 1.2V-on konkrétan 6W-ot jelentett ez (112W <-> 118W) ... míg a normális feszültségen a CnQ/üresjárat között 12W-ot (133W <-> 145W) (teszt)
-
törölt tag
válasz
Solicidium
üzenetére
Ez kissé hihetetlennek tűnt, ezért az Athlont kipróbáltuk "alulfeszelve", még 1,2 V-on sem tapasztaltunk instabilitást.
kb ugyenezt próbálnám ki e-s procival. remélem Zodo megerősít benne hogy meg lehet oldani ezt az ő MINIX lapjában.
szerk.: egyébként ebay-en nem gondolkodtál hogy beszerzel egyet? épp most alkudtam egy 235-e -re ... igaz USA-ból jönne, de ahogy most áll kb 10500Ft-omba kerül majd (postaköltséggel együtt) (hacsak vki följebb nem viszi). Ennyit szerintem már idén biztosan nem fog esni itthon az ára - még ha elérhető lesz is a 235e.
-
törölt tag
válasz
Solicidium
üzenetére
... mert ugye fent kiemelték a többiek, hogy az ITX-es Intel alaplapok nem tuningbarátok (nem tudnak benne procit alulfeszelni), árkategóriától függetlenül. Itt azért remélem ez nem így van. Én mondjuk e-s Phenom/Athlon ellenére valószínűleg alulfeszelném.
-
ssolitude
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
szerk
-
toldy
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
Nem is fogom, ha tudok szerzek előlapot, ha nem akkor meg vágatok magamnak aluból és felcsiszoltatom valamint eloxáltatom hogy szép fekete legyen, a házat is akarom porfestetni stb, de ez még odéb van, az off abbahagyom
-
toldy
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
Hát igen, nekem is tetszik csak én azelött raktam össze mielött megjent
-
toldy
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
Értem, nagyon köszönöm

Akkor kell szerezni egy ilyen előlapot az sg05ömre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
toldy
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
Felmerült bennem egy kérdés. Ügyebár az SG06 előlapja és a ház váza között van bizonyos távolság, az mennyi? ( arra lennék kíváncsi ami az előlapi 12cm venti elött van hely).
-
toldy
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
Se cáfolni se megerősíteni nem tudlak. A 2 mag nagyobb órajelen igenis sok mindenre elegndő ez tény, de pl sok alkalmazás futásánál vagy konvertálgatásoknál sokkal előnyösebb a több mag ( nekem is 4 mag van
), ha arról van szó akkkor viszont emelem az órajelet. Lényegében a játékok azok amik a legjobban meghálálják a magasabb órajelet de minden más kezd egyre több szálon futni.CHIPman: tudomásom szerint 45w.
-
zodo
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
Itt, hamarabb hozzájutsz. Anno én is innen rendeltem, de akkor még volt raktárkészleten.
-
zodo
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
Itt az aproban is talász magadnak, slimline sata kábelt.
-
válasz
Solicidium
üzenetére
Pontosan az kell neked! Nekem is ez figyel a gépemben.

-
nyunyu
félisten
válasz
Solicidium
üzenetére
Ahhoz letezik valami adapter, amivel notiIDE-re lehet kotni.
Vigyazz, notiIDE egyreszt surubb labu, mint a rendes, masresz +4 laba van, amin a tapod adja. -
toldy
őstag
válasz
Solicidium
üzenetére
-
zodo
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
Az biztos, hogy nem sok energiát fektetettek a webshop tartalmi részére.
Esetleg egy AeroCool M40-es házikó nem lenne jó neked, majdnem féláron? -
zodo
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
Max. ezt a boltot találtam.
-
zodo
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
Bocs, nem vettem észre.
Persze, nincs gond csak kérdeztem a méretet, de láthatod elég macerás téma, ha megfelelőt akarsz építeni.Anno ezeket a lapokat néztem, mint alternatíva. Kisebbek vagyis keskenyebbek, mint a normál m-atx-es lapok.
Link vagy link
Szerk: Amúgy egy deck házába probálom beépíteni a cuccaimat.
Mint említettem még nem teszteltem a lapomat csak az xp és az alap driverek mentek fel.
Alapesetben működik a c&q, de a procifeszt nem szoktam babrálni ezért ezt nem tudom megmondani neked. -
HookR
addikt
válasz
Solicidium
üzenetére
Nem nagyon. Ellenben van még egy LGA775-ös PCIe x16-tal:
Comell LV-678zodo (#22): Nem. A Flex-ATX táp, illetve a normális választék hiánya elbizonytalanított, na meg ekkor már az AinO-n kezdtem agyalni, amihez jobban húz a szívem.
Nem, csak párhuzamosan szerkesztettem a hsz.-okat egy-egy külön lapon.
-
zodo
nagyúr
válasz
Solicidium
üzenetére
"Nemrég szomorúan konstatáltam, hogy a Zotac 8200 itx wifi lapon csak pci-e 1* csatlakozó van, pedig azt hittem, hogy ugyanúgy 16* (az valódi, nem csökkentett sávszélű mint a j&w-nél ugye
) mint a 9300-as inteles megfelelőjén."Hűha, naszóval a Zotac GF8200-C-E-s lapon, valóban pci-e 1x slot található.
Viszont, ha jól tudom a Zotac GF9300-D-E-n, már teljes 16x támogatású pci-e slot van.
Gépösszerakó kérdéshez.
Elsőre itt egy teszt a PCI-e x16 vagy x4
Ehhez még az is hozzátartozik, hogy ezek a lapok, többségében már Pci-e 2.0-ak és ebben az esetben pl. a 4x támogatottságú (J&W) megegyezik a Pci-e1.1-es slot 8x-os sebbeségével. Tehát nem annyira vészes a dolog, persze én is jobban komáltam volna egy teljes értékű slottot.
Itthon tuti nem találsz Amd-s vonalon, olyan lapot amilyet szeretnél. Intelből is az az egy kapható. ( ha igaz, hogy a 16x-os slot tényleg 16x-os)
Sajna, nem a játékosoknak találták ki (egyenlőre) ezt a méretet.
Amit toldy linkelt, inteles lap lesz talán az első fecske e téren, kérdés milyen áron.
Nem lebeszélni akarlak, de mennyire fontos tényező a mini-itx méret ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- ASRock H110M-HDS LGA 1151 alaplap
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tele se tudnám írni! 

Tehát ha nincs borda, nincs üzlet 

, nem sietik el a dolgot.