Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- 
			  LOGOUT Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zodo nagyúr Talán függőleges a jobb megoldás ha a hi-fi erősítőim bordáit nézem. Melyik lap lesz amúgy? Asrock usb3 ? Talán azt választanám mert ennél esetleg kivitelezhető ViZion és jómagam által is favorizált megoldás. Ezt a képet nézve választanám mert ennél tuti beférne egy slim venti a borda és a ház teteje közé. 
 Silverstone SST-LC09B házikó 346 mm x 55 mm x 310 mm és így be lehet lakni.Persze nem akarlak lebeszélni a hőcsöves megoldásról  csak szerintem nincs értelme annyi időt, pénzt belefektetni még akkor sem ha tudom hogy az építés örömét semmi nem múlja felül az ilyen esetekben. csak szerintem nincs értelme annyi időt, pénzt belefektetni még akkor sem ha tudom hogy az építés örömét semmi nem múlja felül az ilyen esetekben. Múltkori noti hűtőre hajazó típust még az AC kínálatában találni de azok már igen nagyok ehhez a projekthez. (#7360) user137 Sok volt a sonka és a tojás?  
 Linket is tettem mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

csak szerintem nincs értelme annyi időt, pénzt belefektetni még akkor sem ha tudom hogy az építés örömét semmi nem múlja felül az ilyen esetekben.
 csak szerintem nincs értelme annyi időt, pénzt belefektetni még akkor sem ha tudom hogy az építés örömét semmi nem múlja felül az ilyen esetekben.