Új hozzászólás Aktív témák

• Kalacskepu

őstag

LOGOUT blog

Időközben elkészültem az A09-es konfigommal, sajnos sehol nem úgy voltak a gyári lyukak hogy pont jó legyen a ventilátor felfogatásoknak (ezért is van mindegyik átlóban felfogatva :D), így "kókányolni" kellett egy kicsit. Teljesen random lettek fúrogatva, persze meg tudtam volna azt is csinálni, hogy rendesen kimérem hogy "gyári hatású" legyen de ehhez nekem nem volt türelmem. :DD

Tápegységen illetve az előlapi csatlakozókon is kellett egy kicsit mókolni, tápról csak szimplán lenyisszantottam a számomra felesleges SATA csatikat illetve lerövidítettem a 24pin-es csatit. Előlapinál csak műanyagot kellett levágnom, illetve az USB 3.0-át teljesen újracsinálnom mert abba sajnos sikerült belevágnom. :))

Az elejére egy itthon talált Delta AFB0512VHD-t (50x20mm) raktam amit egészen 75%-ig lőttem be (felette már kicsit zajos). Tápegységet szép hűvösen tartja aminek köszönhetően a kis 40x20mm hangját nem is hallani. :D Ház tetejébe meg az itt ajánlott Noiseblocker BlackSilent XM2 ventiket tettem (ezek az AIO csatiról mennek egy elosztó segítségével). Ezzel majd még lehet kezdek valamit mert így elég csúnyán néz ki. :DDD

Maga a konfig:
    CPU: AMD Ryzen 7 5700G + ID-COOLING IS-50X V3
    RAM: G.SKILL Ripjaws V 2x16GB (F4-3200C14Q-64GVK kit fele) @3600MHz CL16
    ALAPLAP: ASUS ROG STRIX B550-I
    VGA: AMD Radeon Graphics 512SP (iGPU)
    SSD: Crucial P3 Plus 500GB, P3 1TB, Intel P600 256 GB
    HÁZ: SKTC A09
    TÁP: IP-P240BU7-2 240W

Új hozzászólás Aktív témák